|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnički meni
25.10.2011 20:37:43   
Inica
kinder jaje user posted image

(odgovor članu Vučica78)
Direktna veza do poruke: 851
25.10.2011 20:44:35   
New Mom
užina: nes sa šlagom
doručak-ručak: sendvič lepinja sa kajmakom, pršutom i kupusom
užina: 2 mandarine
večera: još ne znam, možda neka testenina sa barenim povrćem

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Vučica78)
Direktna veza do poruke: 852
25.10.2011 20:50:56   
cockic
d-2 jaja na oko jogurt i malo somuna
u-sok og grejpa i krofnice sa dzemom od kajsije,mandarina
r-sarma i feferoni
v-2 konjske virsle sa senfom i somun

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 853
26.10.2011 6:30:51   
jabukica
juče.
užina: 1 banana
doručak: 1 parče pice i jogurt
ručak: pasulj bez hleba i karfiol iz turšije
užina: 2 manje banane
večera: ella sir, ćureće meso, jogurt, i 2 kašike ruske salate

< Poruku je uredio jabukica -- 26.10.2011 6:31:47 >

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 854
26.10.2011 16:45:46   
Inica
nes
D- kajgana, parce hleba, malo majoneza i pavlake, jogurt
red cokolade
vocna salata- pola jabuke, manja banana, kruska
R- krompir ispecen u rerni, kecap, kiselo mleko
V- verovatno pola solje kornfleksa sa jogurtom

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 855
26.10.2011 16:53:51   
jabukica
doručak: 1 manja banana, 1 grozd (ne mislim na jedno zrno user posted image ), malo parče slane torte s pečenim paprikama, ella sir, ćureće meso, 2 kašike ruske salate, jogurt
užina: 1 manja banana
ručak: supica, ćureće meso, ella sir, manje parče slane torte, brokoli
večera: verovatno musli (tropski musli, jogurt, banana i nar)

< Poruku je uredio jabukica -- 26.10.2011 17:07:09 >

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 856
26.10.2011 18:39:01   
zeci
D-proja, mladi sir, pavlaka, brokoli
U-nes, medenjaci
U-jabuka, kruska, grozdje
R-supa, peceno belo meso, bareni krompir, kupus salata
U-banana, pa opet medenjaci
V-mleko, dzem i margarin

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 857
26.10.2011 21:16:47   
Vučica78
IZVORNA PORUKA: Inica

kinder jaje user posted image

Šta ćeš, bio mi sestrić. Kad mi dođe sestrić, stvari kao što su kinder jaje izbiju kelerabu iz jelovnika! user posted image

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 858
26.10.2011 21:18:23   
Verus
dorucak: 2 parceta integralnog hleba sa Nutellomuser posted image nes kafa
uzina: ovsena kasa
rucak: cureci burger i pohovani i przeni kiseli krastavci
uzina: nista
vecera: riba i neka salata....

(odgovor članu Vučica78)
Direktna veza do poruke: 859
26.10.2011 21:25:18   
Vučica78
A danas sam ovako jela:

D: sendvič sa jednim jajetom, svinjskim vratom, majonezom i maslacem sa mlijekom i mandarina
U: Neki voćni frape u kafiću, "Tutti-fruti" neki, sa svakakvim voćem.
R: Salata sa svačim i musaka od barene kelerabe (moj eksperiment i moram reći - uspio! Malo se barne keleraba 10-tak minuta prije slaganja, a stavila sam i malo onih listova od kelerabe, doduše nisam sve, jer nisu bili baš svi čitavi)
U2: dunjada (ukuvane dunje sa šećerom, bademom i lješnikom, kao neki slatkiš - žele), dosta lješnika, par suvih divljih krušaka i Barski nar.

Kao što vidite po U2, stigao mi je popodne paket od mame i svekrve iz Crne Gore. user posted image  Stigli mi i domaći džemovi, sjutra kupujem lisnato tijesto i pravim kroasančiće sa raznim domaćim džemovima. Neće stići za doručak, ali hoće za večeru. Ionako jedem sendviče sa kuvanim jajima već nekoliko dana za redom za doručak i večeru, pa malo da promijenim vrstu doručka.

(odgovor članu Vučica78)
Direktna veza do poruke: 860
26.10.2011 23:54:52   
crazymama
dorucak: argeta sa okrajkom taze hleba i jogurt
rucak: spagete sa neutralnom pavlakom i sunkom

uzina: stangla cokolade, caj

ja sam odlepila otkako ne idem na posao i otkako sam trudna, totalno sam poremetila satnicu i ludim zbog toga... moracu da se saberem malo i da imam 3 obroka i dve uzine, kao i ranije, dok sam posecivala nutricionistu!

(odgovor članu Vučica78)
Direktna veza do poruke: 861
27.10.2011 7:51:37   
Vučica78
Crazymama, meni su 3 obroka i 2 užine vrh. Sad kad sam trudna imam i dovoljno apetita da pojedem sve to, čak je svaki od tih obroka relativno konkretan. Ranije sam mogla pojesti toliko, ali nema šanse da su mi sva 3 obroka pravi obroci. Bar jedan od ta 3 je neka voćna salata ili tako nešto. Prosto nisam bila dovoljno gladna. Ako pojedem paštete, jaja, meso i povrće u 7 i u 12, onda u 4-5 popodne jedem samo voće. Ako je voće za doručak, onda mogu i posle posla opet jesti.

E sad mogu manje-više uvijek! user posted image  Posle jačih obroka, jedem posle 3 sata najviše, a posle manje jakih već posle sat-dva moram nešto.

I sad dok čitam o hrani, ogladnjeh. Ajd' zdravo - odoh da jedem! Jao, baš uživam u hrani ovih dana.

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 862
27.10.2011 9:11:41   
Inica
Uf, i ja bez jednog vocnog obroka bih odlepila :) Prvo sto mi se jede, a drugo bolje mi je to izmedju obroka nego neke gluposti.. A mene voce i zasiti.. Ranije dok sam radila, pogotovo leti- volela sam da pravim salate od voca i povrca, i tako "prezivljavala" na poslu, jer inace testo ne jedem.. Ali sad moram.. Na pocetku trudnoce sam koristila tonus hleb (bezkvasni, sa celim zrnom zitarice) i moracu opet da pocnem da ga koristim, skroz sam zaboravila user posted image

(odgovor članu Vučica78)
Direktna veza do poruke: 863
27.10.2011 11:45:46   
Vučica78
Ja sam ti ranije bila baš ekstremna što se tih tijesta tiče. Pravila sam domaći integralni hleb. Ali pošto je on onako tvrd, muž mi ga nije jeo, nego samo ja, pa mi ga bilo žao, sušio se. Tako da sad kupim neki integralniji (da ne kažem integralni, pošto takav još nisam našla! user posted image ). Ima neki Purpur što često jedemo, pa isto tako i neki kukuruzni hleb, i tako. Mada uz ručak i ne jedem hleb, vrlo malo. Ali u doručak i večeru pojedem po parčence.

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 864
27.10.2011 13:35:33   
Anoniman
ja jedem sve i svasta i sve sto mi naum padne sebi spremim...user posted image

(odgovor članu Vučica78)
  Direktna veza do poruke: 865
27.10.2011 13:37:55   
bea83
Juče sam lepo jela
- sendvič sa pilećim prsima i krem sirom
- banana,kruška
- kuvani djevrek (bespotrebno ali mi se baš jeo)
- malo musake i parče hleba
- keks i mleko

Danas
- pšenična kaša sa mlekom
- videćemo za dalje, opet nemam neki apetit

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 866
27.10.2011 13:44:33   
smeskicTB
danas

D:jecmena kasa sa suvim grozdjem
U: mandarina, jabuka, dve galete
R:tanjir supice iz kesice, belo curece meso sa pecurkama i sosom+cvekla+parce hleba
U:parce-dva duleka
R:mimoza salata+jogurt

inace, sve pohvale za tonus hleb! meni prija uz domaci dzemic ujutru i za stomak je super.
ja se trudim da mi poslastice budu dinstana jabuka, zito, dulek, domaci kolac..juce sam izbegla snaznom voljom sladoled od karamele u meku..ali nisam htela bas i uz cizburger i pomfrit i njegauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 867
27.10.2011 13:49:27   
bea83
Smeškić,dobrodošla u klub obožavaoca Mekauser posted image
Gde kupujete taj tonus hleb?u zdravoj hrani? ja mnogo volim integralne i uopšte crne hlebove, ali nemam nikakav izbor u prodavnici koja mi je u blizini, samo one kobajagi crne što su malo obojeniuser posted image A beli hleb mi je kao vata, dok je svež mogu da ga pojedem koliko hoću i opet sam za pola sata gladna

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 868
27.10.2011 13:51:56   
minavb
Tonus hleba ima u IDEI, Maxiju u mom komšiluku, ne znam za ostale markete.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 869
27.10.2011 13:59:18   
peca
Bea eh kad bi mec imao dostavu... user posted image

Ja sam doruckovala pahuljice, vec gladnim a nista mi se posebno ne jede, a nemam volje bilo sta da izmisljam i spremam, uopste mi se ne ulazi u kuhinju, a isto tako me mrzi i da idem napolje...pfff...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 870
27.10.2011 13:59:19   
smeskicTB
tonus nalazim u maksiju, a u veru ga nema jer imaju neke njihove..
divan je..ima u sebi i semenke, ako i to volis beice!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 871
27.10.2011 14:02:47   
bea83
Hvala za informacijeuser posted image baš ću da prošetam i da probam da ga nadjem u maksiju, obožavam semenkeuser posted image

Peco, nama je Mek blizu a mm mi dodje ko dostavljačuser posted image Trudim se da se kontrolišem, svela sam mek-dozu na jednom u 10 danauser posted image

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 872
27.10.2011 14:08:34   
Inica
Jel to neko spomenuo MEK? Cheezburger? user posted image  user posted image
Beice, kad budes uzimala TONUS hleb uzmi onaj sa vitaminima, iseckan je na parcice..Lakse ti je njega da koristis, jer inace imaju kratak rok trajanja, pa ako uzmes u komadu mozd ti se pri kraju bude odvajao.. ja inace volim vise tanje parcice, pa zato user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 873
27.10.2011 14:11:59   
bea83
Važi, hvala na uputstvuuser posted image i ja volim tanje parčićeuser posted image

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 874
27.10.2011 14:15:49   
peca
Bea, ja sam na Karaburmi user posted image Najblizi mi je na z.vencu-terazijama a i to mi je daleko po ovim guzvama, a 29i mrzim !user posted image Hocu dva para za manje para user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here