|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Folna kiselina
24.9.2011 22:24:53   
GRGA
user posted image Ma ih svasta naucimooooooooo,,trudnice nasa kako si??Ne obilazis nas na user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 701
24.9.2011 22:32:02   
meyo
auh ja ga derem sigurno nna preskoke dva mjesecauser posted image

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 702
24.9.2011 22:46:16   
bea83
IZVORNA PORUKA: GRGA

user posted image Ma ih svasta naucimooooooooo,,trudnice nasa kako si??Ne obilazis nas na user posted image

dolazim ja al tamo je toliko aktivno i razigrano da me izgubite iz vidauser posted image Svratim redovno da vas povučem, al vi me od silnog mućkanja i ne primetiteuser posted image jeste van teme (izvinjavam se unapred) al šta bi sa onom tvojom jeste/nije cista i ovulacijom???

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 703
25.9.2011 9:05:26   
meyo
@Hanka da i i ovdje odgovorim za smezuranje to ti hvali vode tj. tecnosti u dijelu probaj unositi malo vise tecnosti mislim da ce ti se stanje brzo popraviti .

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 704
25.9.2011 11:21:59   
Anoniman
Naime nasih kucnih prijatelja sestra je lekar vec 20godina i to kozni. Kaze da vitamin B treba izbegavati u sirokom luku!!!!!!
Naime ne preporucuje se konzumiranje vise od mesec dana,i to ne zbog kilaze,,,vec jednostavno ne valja!!!!Ali zaista ne valja........Lekari ga prepisuju ,r,etko kada(ako ste primetile)8 to samo kao jacanje imuniteta na nedelju dana

meni su ga vise puta prepisivali i na duze vremenske periode. poslednji put mislim da sam pila neka 3 meseca kompleks B vitamina zbog jednog nevra na licu koji se ukocio i bila sam kao dzoker iz betmena. naravno, vitamin b u kombinaciji sa drugim lekovima. ali kompleks b vitamina se koristi za oboljenja nervnog sistema.

(odgovor članu GRGA)
  Direktna veza do poruke: 705
25.9.2011 11:29:47   
hanka
Inace nisam ljubitelj vode ali od kako su bile ove vrucine naucila sam se da pijem vodu i to iz malih flasica iz frizidera.Vec od jula pijem mnogo mnogo .Dehidratacija nije sigurno nesto drugo je u pitanju garant

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 706
25.9.2011 12:00:17   
Anoniman

Zene moje samo da vam odmah skrenem paznju na vitamin B..................

.....................Naime nasih kucnih prijatelja sestra je lekar vec 20godina i to kozni.........Kaze da vitamin B treba izbegavati u sirokom luku!!!!!!

.........................Naime ne preporucuje se konzumiranje vise od mesec dana,i to ne zbog kilaze,,,vec jednostavno ne valja!!!!Ali zaista ne valja........Lekari ga prepisuju ,r,etko kada(ako ste primetile)8 to samo kao jacanje imuniteta na nedelju dana............

............................Najkbolje je piti par nedelja i prestati.a nastaviti kao kvasac...........jer njega mozete piti svaki dan celi zivot!

meni ovo nikad nisu rekli user posted image , a stalno mi ga prepisivali uz gvoždje i vitamin c. Užas jedan!

< Poruku je uredio Pcelica Lena -- 25.9.2011 12:05:20 >

(odgovor članu GRGA)
  Direktna veza do poruke: 707
25.9.2011 12:19:56   
GRGA
Heheheh ja sam vise i prestala id a uckam ,i da pratim ovulacije,kad mi se radi ja radim,kada ne .odmaram...........Ono moje je bila ovulacija!!!!A ja dobila,zamislite(sigurmo poremecaj od onog odmora))) ih pa kod mene to mora sve drugacije,ai ko ce ga znati mozda sam imala i dve ovulacije???

Bitno je da sam juce osetila takav bol,kao kada mi pucaju ciste da sam stala na sred puta(isla sam u prodavnicu)i mislila am da cu da siznem nisam mogla nogu da pomerim od bola,,,,,,,,,,,,,,,

Sledeci mesec IUI!!!

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 708
25.9.2011 12:22:48   
GRGA
Zene slagacu vas sada zasto ne sme tolikod a se pije ali ima nekakvih veza sa debelim crevom.....bas cud a pitam kada budem videla tu zenicu pa cu da vam kazem.inace je lekar-savrsen lekar....zaista jedna od najboljih ide i na seminare i na skupove lekara po inostranstvu,i vitamin b je odlican za kozu,ali dugim koriscvenjem ima neki uticaj na debelo crevo nesto vezano sa tim,,,,nikako ne valja na duze...................

......................................Ja za nerve pijem magnezijum,,,,imam problema sam glavom od udesa....Dr neurolog kaze da sma dobila neki oblik epilepsije imam grcenje misica pa stalnoooooo pijem magnezijum..cak mi i on nije dao vitamin b!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 709
25.9.2011 12:24:37   
Anoniman
pa verovatno ne daju za sve isto. ja sam tu prvu terapiju dobila u hitnoj, a posle mi je potvrdio i drugi neurolog. mada, ni sa cim ne valja preterivati. i vitamine samo po potrebi, tj. preporuci lekara.

(odgovor članu GRGA)
  Direktna veza do poruke: 710
25.9.2011 13:02:13   
meyo
pa moguce hanka .. al od folne ne vjerujem

ja to znam za vodu jer su mi rekli kad sam jedno vrijeme ja slabo pila pa bila malokrvna i slicno posla do dr.ona mi pogledala ruke i rekla da mi hvali vode i da to uvijek mogu prekontorlisat na taj nacin da ako su mi nakon kupanja recimo ruke smezurane da mi hvali vode u organizmu .. :) sad ko ce ga znati ..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 711
25.9.2011 13:05:45   
Anoniman
mislim da smezurane ruke posle kupanja nemaju veze sa nedostatkom vode, nego sa cinjenicom da su dugo bile mokre i jos ako su bile u toploj vodi...

(odgovor članu meyo)
  Direktna veza do poruke: 712
25.9.2011 13:34:11   
hanka
user posted image
Moracu da pitam dr ali mislim da ima neke veze sa vitaminima ili prokrvljenoscuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 713
25.9.2011 15:03:47   
Anoniman
Evo pogledajte malo ovde ima zanimljivog sadržaja o B vitaminima

(odgovor članu hanka)
  Direktna veza do poruke: 714
25.9.2011 15:11:04   
maca821
Meni su cesto smezurane ruke posle kupanja,sta to znaci? Da mi fali voda u organizmu?

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 715
25.9.2011 20:49:29   
Nataša1
U nekom od slojeva kože nalazi se protein keratin koji "upija" vodu - tako se koža hidrira. Zbog tog upijanja, ovi slojevi kože se pomalo deformišu i ispada da je koža nabrana. Kad ruke izvadimo iz vode, sve se brzo vraća u pređašnje stanje.

Nema veze sa time da li pijemo dovoljno vode ili ne, već da li je koža u kontaktu sa vodom.

IZVORNA PORUKA: maca821

Meni su cesto smezurane ruke posle kupanja,sta to znaci? Da mi fali voda u organizmu?

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 716
25.9.2011 20:55:29   
GRGA
Maco ne brini za to,,mislim da se t desava svima koji se brckaju i kupaju dugo,,,narocito ako peres vec na ruke ...tada se prstici smezuraju!

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 717
25.9.2011 20:57:40   
GRGA
Naravno Ksena sa vitaminima i sa lekovima--ne treba preterivati..........i dobro je da se pravi pauza...Ma da svaki lekar ima nesto svoje,,ili je u pitanju drugi deo,,npr nerv lica i sama glava pa tako prepisuju vitamine koji su dobri za taj deo....

Ako nista drugo razmenjujemo iskustva pa budemo dobro potkovane sto se znanja tice!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 718
25.9.2011 21:14:38   
hanka
Pa kod mene stvari stoje ovako zato sam i potegla ovo pitanjce vezano za folnu jer sam jedino to promenila cak je i vreme bilo isto.
Ne perem ves na ruke cak i obucu zavrsava u masini a od sudova operem soljicu za kafu i pikslu i tako vec mesecima posto sam sama.Volim dugo da se brckam u kadi ali tad je to normalna pojava.Medjutim ovo se desava u poslednje vreme posle veoma kratkog kontakta sa vodomuser posted image

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 719
25.9.2011 23:00:46   
Anoniman
Mislim da je najbolje da odeš do kožnog lekara. Možda ti nešto ne odgovara pa ti tako reaguje koža.

(odgovor članu hanka)
  Direktna veza do poruke: 720
26.9.2011 18:32:55   
Nataša1
Danas naletim na sajtu Blic žena na ovo (tamo gde lekari odgovaraju na pitanja ljudi):

Smežurani prsti na rukama

Moj sin, koji ima 35 godina, nedavno je primetio da mu se prsti na rukama odjednom smežuraju nakon običnog jutarnjeg umivanja, tako, kao da je proveo nekoliko sati u vodi. Šta može biti uzrok tome?

Odgovor

Dr Nina Avakumović, 19. 09. 2011. 18:08

Pretpostavljam da vlaženje kože ističe oštećenja koja inače postoje. To su najverovatnije stanja koja oštećuju ili uklanjaju barijernu funkciju kože među kojima su svakako najčešće kontaktne iritacije,kontaktne alergije i različite vrste ekcema.Kako u obzir dolazi veći broj oboljenja ali i stanja koja nisu bolest,naravno da je neophodan dermatološki pregled.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 721
26.9.2011 19:59:12   
Anoniman
Svaka pojava koja nije normalna iziskuje odlazak lekaru. Možda je nešto bezazleno, ali možda i nije. Od folne neće, ali možda je neka alergija i to će dr najbolje otkriti...

(odgovor članu Nataša1)
  Direktna veza do poruke: 722
11.10.2011 11:05:46   
slavica.
Drage moje,da li neka od vas pije femibion 1,i kakva iskustva ima sa njim?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 723
11.10.2011 11:20:35   
nina26
Ja sam ga pila, super je, u njemu imas svega, tako da ne moras da uzimas dodatne vitamine. Ako planiras trudnocu, samo napreduser posted image

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 724
11.10.2011 11:23:12   
Anoniman
Meni je lično femibion bezobrazno skup, ja sam u prvoj trudnoći pila Mamavit koji je upola cene, a radi isti posao... A po savetu ginekologa za pripremu je dovoljno uzimati folnu kiselinu, C vitamin i Oligogal sa selenom. Srećno user posted image

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here