|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Folna kiselina
16.9.2011 11:02:46   
Anoniman
znal neko nest za ovulacijuuser posted image

i sta je to pivski kvasacuser posted image jel to obicni kvasac za kruh iliuser posted image

< Poruku je uredio aussie -- 16.9.2011 11:10:26 >

(odgovor članu mirjam86)
  Direktna veza do poruke: 676
16.9.2011 11:24:59   
bea83
Pivski kvasac ima da se kupi u tabletama i u prahu (bar je tako ovde kod nas), jako je dobar ali isto tako jakooo goji odnosno otvara apetit (probala ja jedan mesec i odustala)
A za ovulaciju osim čajeva, ne znam šta bih ti preporučila. Ja sam pila bebi aspirin i mislim da mi je on jako pomogao jer mi je od njega proradio desni jajnik koji je zabušavao, i ostala sam trudna drugi mesec korišćenja, ali to se bolje posavetuj sa lekarom. Ipak je to lek i postoje kontraindikacije (ukoliko imaš neki poremećaj u krvi, trombozu u porodici, i sl.) Pročitaj malo imamo i posebnu temu o aspirinu. Ne bih smela da ti savetujem da to uzimaš na svoju ruku.
Osim ovulacije, bitna je debljina endometrijuma a za to je dobar vitamin E (i opet aspirin) kao i ananas i brazilski orah. Imaš temu i o endometrijumu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 677
16.9.2011 11:27:48   
MakiJ
Nije obican, izgleda kao suvi kvasac ali na ambalazi pise pivski. Koristi se zbog vitamina B

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 678
16.9.2011 11:29:37   
Anoniman
ok bea..tnxuser posted image danas sam bila kod doktora i rekla je da nema nista od bebane otisla jeuser posted image i rekla mi je da se dobro "naoruzam"vitaminima kako bih imala sto bolju ovulaciju i sto bolje organizam da mi doceka trudnocu rekla je da nije nista poremeceno i da je maternica spremna za trudnocu..samo sad trazim nestouser posted image

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 679
16.9.2011 11:35:53   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: MakiJ

Nije obican, izgleda kao suvi kvasac ali na ambalazi pise pivski. Koristi se zbog vitamina B

jel ima kupiti u prahu jer citam po netovima da se koristi i u kruh???pa interesuje me ako neko od srpski-bosanski-hrvatski ili nebitno ciji proizvodjaca proizvodi to jer ima ovde dostaproizvoda sa tih prostora pa bi kupila taj u prahu ima i ovde kupiti u kapsulama ali morala bi naucivati preko interneta ali ko zna sta oni koji pakuju to sta je u tim kapsulama nisam bas povjerljiva toliko pa bi voljela ako ima u prahu nacu vec nacina kako a ga konzumiram

(odgovor članu MakiJ)
  Direktna veza do poruke: 680
16.9.2011 11:36:16   
GRGA
Zensak slobodno ozes piti i obicamn kavasac!!!I on je pun raznih oblika vitamina B.....Moj otac ima vitiligo tako da ja od malena pijem kvasac u prahu zbog tog vitamina ..........da ne bi bilo nasledno i kod mene......

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 681
16.9.2011 11:40:20   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: GRGA

Zensak slobodno ozes piti i obicamn kavasac!!!I on je pun raznih oblika vitamina B.....Moj otac ima vitiligo tako da ja od malena pijem kvasac u prahu zbog tog vitamina ..........da ne bi bilo nasledno i kod mene......

pa to je super onda...kako ga koristis???

(odgovor članu GRGA)
  Direktna veza do poruke: 682
16.9.2011 14:30:16   
tina37
Ja sam ga uzela najwise zbog anemije,a i kilaza mi je mala,pa nema weze i ako se ugojim.Medjutim,kao da me boli glawa kad ga popijem il sam ja umislila?!Aussie samo napred sa witaminima.

Jos nisam imala tu priliku i cas_t da me sreca upozna

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 683
17.9.2011 11:32:42   
beba_1
IZVORNA PORUKA: smeskicTB

folna, folna + vit c! sjajne cete rezultate imati devojke! navijam i vuuucem!

Dodala bih jos i vitamin E. Pijem kombinaciju folne, vit. E i C jer se pripremam za trudnocu. Zna li neko koliko najduze sme da se pije vit. E bez prekida?

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 684
17.9.2011 11:40:52   
Anoniman
Generalno možeš da ga piješ 3m pa 1m pauza, ali pročačkaj malo o doziranju i predoziranju. Imaš dobar sajt "mineravita", pa kucaj u gugl. Ima tu o svim vitaminima i mineralima.
Vitamin E je dobar, ali hoće nekome da napravi mučnine, i onda ti je sve teže. Znam da vit.E dosta preporučuju muškarcima koji imaju malo problema sa spermogramom jer je dobar za spermiće.

(odgovor članu beba_1)
  Direktna veza do poruke: 685
17.9.2011 11:52:59   
Anoniman
hocel mi neko reci kako se koristi kvasacuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 686
17.9.2011 12:33:34   
GRGA
Zenska ja dugo pijem obicni kvasac jer je i on izbor vitamina b,,i to raznih oblika-b6,b12......Uzmes pola kvasca razmutis u soljicu za kafu sa malo mlake vode.((pre se rastopi)i popijes

Odlicno uz to i je kasika ulja lana....Imas u prodavnicama i mnogo je zdravo puno je antioksidanata i omega 3 masnim kiselinama

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 687
17.9.2011 12:42:31   
Anoniman
bebo, ja sam vitamin E pila 6 meseci, i onda sam ostala trudna pa mi je dr rekla da prekinem.

(odgovor članu GRGA)
  Direktna veza do poruke: 688
17.9.2011 13:22:37   
Anoniman
hvala vam puno bas steuser posted image user posted image user posted image samo za vas...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 689
20.9.2011 21:07:32   
GRGA
Zensak evo i ja pijem kvasac i dana danas.obican.......pijem folnu,i ulje lana puno je vitamina e i amino kiselina..........Polako se pripremam za bebicu!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 690
21.9.2011 2:04:48   
Anoniman
grgo draga samo mi nije jasno kako ga popijes jel uzmes onaj prah i samo tako pojedes ili stavis u mleko ili voduuser posted image

user posted image user posted image user posted image samo se pripremaj i ja punom parom samo da vestica prodje i da nastavim sa ocajnicom i necu da odustajem koliko god da je ruzna za svojuuser posted image nema sta nebi popila i pojela samo da dodze neka je ruzno koliko god niije me briga..user posted image

< Poruku je uredio aussie -- 21.9.2011 2:06:26 >

(odgovor članu GRGA)
  Direktna veza do poruke: 691
21.9.2011 15:46:57   
GRGA
user posted image user posted image Zenska ja koristim onaj kvasac za pravljenje kolaca,i kiflcauser posted image ne onaj u prahu pa ga prelijem sa malo vode.....lepo razmutim i milina jedna...Ma lo je nezgodo kada ga popijes ,ali naviknes posle i na taj ukus........................................

Ma i ja isto sve pijem,sve probam i to je to............ne dam se nikako!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 692
21.9.2011 15:54:24   
Anoniman
Znac svezi kvasac i ovaj je za kolace i kruh samo sto je suhi kvasac

(odgovor članu GRGA)
  Direktna veza do poruke: 693
21.9.2011 19:45:01   
GRGA
Ja koristim svez kvasac,,,,,,,,,mada sta znam ,mislim da ne skodi ni suvi (ako bas ne mozes svez da nadjes!)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 694
22.9.2011 2:10:43   
Anoniman
moze moze da se nadje naravno..ima toga svugde...ljubim ja tebeuser posted image

(odgovor članu GRGA)
  Direktna veza do poruke: 695
24.9.2011 21:36:18   
Anoniman
Ako ne možete da pijete pivski kvasac uzmite kompleks vitamina b (bevipleks).

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 696
24.9.2011 22:07:23   
meyo
ja sam kupila Plibex ima dobre koncentracije vitamina B skoro sve skupine..
a jel ima ograncienja u konzumiranju vit.B??

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 697
24.9.2011 22:11:54   
bea83
meyo mislim da se vitamin B u bilo kom obliku koristi mesec dana pa onda pauza, nemoj da me držiš za reč al čini mi se da su meni tako rekli u apoteci...al ja sam izdržala samo dve nedelje i počela nestvarno da jedem i da se gojim pa sam odustala, a i non stop mi se vraćao kroz nos onaj ukus vitaminauser posted image

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 698
24.9.2011 22:20:22   
GRGA
Zene moje samo da vam odmah skrenem paznju na vitamin B..................

.....................Naime nasih kucnih prijatelja sestra je lekar vec 20godina i to kozni.........Kaze da vitamin B treba izbegavati u sirokom luku!!!!!!

.........................Naime ne preporucuje se konzumiranje vise od mesec dana,i to ne zbog kilaze,,,vec jednostavno ne valja!!!!Ali zaista ne valja........Lekari ga prepisuju ,r,etko kada(ako ste primetile)8 to samo kao jacanje imuniteta na nedelju dana............

............................Najkbolje je piti par nedelja i prestati.a nastaviti kao kvasac...........jer njega mozete piti svaki dan celi zivot!

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 699
24.9.2011 22:23:09   
bea83
Eto znala sam da je nekih mesec dana u pitanjuuser posted image

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here