|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Folna kiselina
22.8.2011 23:16:17   
GRGA
Drage zene s obzirom da cu skoro na IUI..........Pijem folnu,,i vitamin c...........Od sutra unosim raznovrsno voce i povrce uz obroke....Mislim da cu tako obezbediti vitamine.............Ja zaista volim zelenis da jedem ,uzivam u blitvi i spanacu i taman u organizm unesem gvozdje,,,,,I tako svaki dan............

,,,,,,,,,,,,,,,,,Odredi cu sebi sta i kako i da bude raznovrsno..........Malo multivitamin sokica i to je to....Ne moze da skodi!

(odgovor članu Caramel)
Direktna veza do poruke: 651
23.8.2011 7:13:56   
plačljiva
GRGA, super ti je taj plan za ishranu,svaka čast...user posted image  Biće user posted image  Folnu kreni obavezno da piješ...

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 652
23.8.2011 17:26:28   
Meisje
I ja sam pocela sa folnom,ali pijem jednu dnevno...ne znam da li je to malo...

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 653
23.8.2011 22:50:55   
meyo
a grh sad sam se iznervirala bila u apoteci da kupim C vitamin i apotekarka mi da neki C + kalcium nesto sumece i papreno platih i dodjem kuci kad ono ne smije ako je zena trudna i zeli bebu jer moze pise ZNACAJNO uticati na razvitak anomalija kod ploda da poludis!!! MA sta se ja bakcem sa dodacima uzmem bre cist ce vitamin i gotovo... i na kraju zaboraviim kupit folnu 

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 654
23.8.2011 23:41:49   
Meisje
Strasno! Pa ako nisi otvorila i imas racun,mozes da zamenis...

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 655
28.8.2011 0:01:56   
meyo
dobila u medjuvremenu tako da tamo ima samo 6 tabletica pa cu ih ispit i onako je dobra doza c vitamina 1000mg.
uz to uzela sam ulje zutog noc. vitamin e, vitamin B, folnu, pijem virak i hajducku e sad stvarno ne znam sta jos

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 656
28.8.2011 14:35:06   
Anoniman
Ja pijem i vitamine uz folnu jer toliki unos ne mogu da obezbedim u jednom danu, jeste da nije isto, ali mi je lakše.

(odgovor članu meyo)
  Direktna veza do poruke: 657
28.8.2011 14:37:38   
GRGA
Ja i mm smo pili vitamin e....Bogami bio je preko hiljadu ali vrediiiiiiiiiii..Kapsulice su uljane i kazu da je taj vitamni odlican za kozu i ceo organizam

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 658
28.8.2011 14:42:38   
Anoniman
Moj mm je pio santEgal. Trenutno ne pije jer pije proxeed. A meni je bilo muka od njega. user posted image

(odgovor članu GRGA)
  Direktna veza do poruke: 659
13.9.2011 23:45:00   
soni
pijem folnu skoro 3 meseca... da napravim posle toga pauzu ili mogu da nastavim???

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 660
13.9.2011 23:54:10   
Nataša1
Meni je dr rekao da nema potrebe da pauziram, a pijem folnu godinu i po dana user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 661
14.9.2011 10:02:56   
bea83
IZVORNA PORUKA: soni

pijem folnu skoro 3 meseca... da napravim posle toga pauzu ili mogu da nastavim???

nema ptrebe,soni,ja sam pila godinu dana pre trudnoćeuser posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 662
14.9.2011 13:01:15   
Anoniman
ja pijem folnu vec pet meseci i necu da je prekidam jer se i ja super odecam od kad je pijem...hah nakon ovog spotinga jos manje...danas sam pocela da uzimam ponovo peruansku maku koristim i fish oil...sta jos sutra dolazi macina trava..uzbrala sam hajducku travu i treba mi jos virak...korilstila sam i evening primosa oil(nacurak)sad vise nee ispila sam 200 kapsula i nisam dobila nikakav rezultat..sad sta mi savtujete jos da uzimam jer treba telo da osnazim pogotovo jer prestajem sa hormonskom terapijom...danas sam takodje kupila jos neke kapsule za jacenje ovulacije..ako nebude nista do kraja oktobra onda idem na nesto efikasnije vec sam pisala u temi crtice..ici cu na injekcije..,user posted image ..a naravno da bi volela da prirodno postignem to sto zelim...user posted image

< Poruku je uredio aussie -- 14.9.2011 13:02:07 >

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 663
14.9.2011 14:58:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nataša1

Meni je dr rekao da nema potrebe da pauziram, a pijem folnu godinu i po dana user posted image

isti slucaj i kod mene user posted image

(odgovor članu Nataša1)
  Direktna veza do poruke: 664
14.9.2011 15:03:30   
soni
i ja cu onda da nastavim... hvalaaa user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 665
14.9.2011 15:12:56   
smeskicTB
folna, folna + vit c! sjajne cete rezultate imati devojke! navijam i vuuucem!

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 666
14.9.2011 15:15:29   
meyo
smeskic koji vitamin c preporucujes .. tj. ima vise nekih vrsta .. pa zato pitam?
inace i ja pijem tu kombinaciju folna virak.ma svasta
nocurak sam i ja pila al nista nije bilo ovaj mjesec tj. jest jedan dan plodna sluz i to je to...

aussie koje su to kapsule za jacanje ovulacije sto pominjes??

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 667
14.9.2011 15:30:37   
Anoniman
ne znam dal ih ima u Srbiji i ovde su u prodaji tek dva meseca...zovu se black mores pregnecy...user posted image

(odgovor članu meyo)
  Direktna veza do poruke: 668
14.9.2011 15:35:02   
bea83
meyo, ja sam pila onaj najobični vitamin C u tablama od 500mg, dr mi je rekla da je to sve potpuno isto i da nema razloga da bacam pare. Ako ne pušiš, dovoljan ti je jedan dnevno dok ne zabebišuser posted image a posle mora manja doza.
Već sam pisala u ovoj temi, al ne mogu da nadjem post, pa da ponovim zbog aussie - pila sam folnu od 5mg, vitamin C od 500mg, baby aspirin od 100mg i magnezijum 300mg, a dragi je pio cink, vitamin E i C. Jako je važno da se i muški rod aktivira po pitanju vitamina, nije sve do nasuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 669
15.9.2011 3:12:03   
Anoniman
hvala bea...za folni jesi pila samo jednom dnevno iliuser posted image

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 670
15.9.2011 11:01:43   
bea83
Jednu dnevno od 5mg

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 671
15.9.2011 11:48:17   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: bea83

Jednu dnevno od 5mg

hvala puno...user posted image

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 672
15.9.2011 21:39:46   
tina37
Ja sam pocela sa tabletama piwskog kwasca obogacenog folnom i B6 vitaminom

Jos nisam imala tu priliku i cas_t da me sreca upozna

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 673
16.9.2011 1:23:17   
Nataša1
To zvuči dobro, ali otvara apetit :)

(odgovor članu tina37)
Direktna veza do poruke: 674
16.9.2011 10:48:06   
mirjam86
Zna li neko zasto mi je doktorka dala pored folne i vitamin E? Rekla je da su mi je malo progesteron skocio i kao evo ti uzimaj i E vitamin. Ja sela googlala po netu al nigde ne pise da E vitamin ima ikakve veze sa progesteronom user posted image

He he inace mi je rekla da mi je ovaj mesec bas plodan imam tri ovularne ciste koje kad puknu kaze nema sanse da omanem, po njihovoj velicini kaze da bi trebale puci za 5 do 7 dana :DD

(odgovor članu Nataša1)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here