|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Snovi
25.9.2011 14:11:26   
Dove
Sanjala sam da me ujela zmija za petu.Svi su mi rekli da je to neki dusmanin osim jedne stare bake koja mi je objasnila da takav san predskazuje neciju smrt.Ako je mnogo bolelo onda je neko blizak a ako ne onda je neko dalji.Samo sam se nasmejala.Bolelo me jeste ali ne puno.
Nakon deset_ak dana saznala sam da mi je umrla majka o kojoj nista nisam znala 11 god.Mozda je zato manje bolelo!!!
A ne bih znala sta znaci kad sanjate da je neko gladan.Pitacu tu baku pa cu da javim...
Da li neko zna sta znaci kad sanjate da vam ispadaju zubi onako sve u krhotinama,i jos sa onim groznim osecajem u ustima jer ne mozete da ispljunete to.A usta vam se stalno pune tim krhotinama...Cesto sanjam to u zadnjih par meseci.

< Poruku je uredio Dove -- 25.9.2011 14:13:31 >

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 251
25.9.2011 14:26:31   
PoisonEve
J sam sanjala da sam otisla na pijacu i svuda svi seljaci prodaju samo kukuruzuser posted image Brdo, brdo kukuruza!
I sanjala sam da sam dojila svoju bebu, a ona se zagrcnula jer joj nisam lepo namestila glavuuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 252
26.9.2011 0:09:16   
Anoniman
Dove i za ispadanje zuba kažu da označavaju smrt. Prednji zubi znače neko blizak umire, a zadnji neki dalji rodjak, komšija, prijatelj... Ja recimo sanjam s vremena na vreme da mi ispadaju zubi, ali to je kod mene podsvesno, jer imam paradendozu pa se plašim da ne ostanem bez zuba i onda je to meni horor. Sanjam kako ispadaju, pa ih skupljam i posle uglavljam nazad. Osećaj je užasan.

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 253
26.9.2011 7:51:24   
Inica
Dove, ja sam pre neki dan sanjala da me ujela zmija, tj ne bas da me ujela, vec da imam na nozi njene ujede, ali zmiju nisam.. Mada trudnoca kod mene oznacava hronicno stanje ludih snova user posted image Pre neko vece sam kao sanjala da sam u nekom extra hotelu, jurcala po njemu i trazila svoju sobu, isla liftovima (njih stalno sanjam kad imam neke probleme)i lift je poceo da usporava i ja sam pobegla iz njega, jer sam skapirala da ce da se pokvari.. dobar znak je valjda sto nisam ostala u njemu user posted image posle toga ugledam svinju na kraju hodnika koja trci ka meni, ja pokusam da bezim uz stepenice, ali noge nece da idu.. Sreca pa svinja me ipak nije jurila user posted image
Pcelice, i ja sam jednom isto sanjala to sa zubuma, tj tu noc ja se nesto razmisljala kako bi trebalo da idemo kod zubara, i posle sam i sanjala da mi ispadaju zubi.. Podsvest kao sto kazes..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 254
26.9.2011 8:37:14   
bebać
kad smo kod snova...noćas sam imala lude snove sa ni manje ni više nego Acom Pejovićemuser posted image

Lele, umalo da mi dijete okasni u vrtić, nikako se probudituser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 255
26.9.2011 13:02:14   
Dove
Pa ni ja se pored Ace ne bih budila.user posted image
Pcelice slazem se da je osecaj odvratan,ali isto se slazem i da je to samo podsvest.Ja ne moram da se plasim da cu da ostanem bez zuba zato sto ih nemam,imam parcijalnu protezuuser posted image user posted image user posted image pa valjda zato stalno to sanjam.A mrzela sam svoje prednje zube,bili su krivi,izbaceni napred i imala sam kompleks zbog njih.I valjda zbog tog opterecenja sanjam da ispadaju.Sad su lepi i prelepi pa bas me briga sto nisu moji.
Svinja je zasigurno bolest,ali posto te nije jurila nemas razloga za brigu.....

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 256
29.9.2011 11:00:55   
mirjam86
Joj ja sma prekljuce sanjala bukvalno samo trenutak da sam saznala da sma trudn ai tu se san prekinuo, verovatno je trip jer pocinjem da se plasim da je sino zelim da cu bas zbog toga imati muke da zatrudnim user posted image

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 257
29.9.2011 12:56:54   
usamljena
Ja ako ne sanjam zmije par puta mesecno nesto nije ok user posted image Sinoc sam sanjala anakonde! Sa nekim paun usima i repom user posted image , ma uzas. I mm se igra sa Unom ja mu kazem da je skloni, ide zmija a on nista! I ja kao grabim malu i bezim.
Inace snovi ostavljaju jak utisak na mene i drzi me to par dana, bili lepi ili ne.

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu mirjam86)
Direktna veza do poruke: 258
29.9.2011 14:30:06   
GRGA
Ufffffffff i kod mene snovi ostavljaju jako veliki utisak bilo lepi ili ne.(mozda je razlog tom moje strasno detinjstvo pa sam najvise volela da spavam),,i sada to radim kada se ne osecam dobro ili sam nervozna............spavam...............Ceto sanjam more,i kako plivam(inace ne znam da plivam i nikada necu nauciti)

Sinoc am sanjalamuzicku kutiju(inace mastam da je imama)pa sam danas celi dan nekako srecna!!!

(odgovor članu usamljena)
Direktna veza do poruke: 259
5.10.2011 14:10:51   
Anoniman
Ja sam nocas izrezirala citav film user posted image
Odlazim na neko imanje sa drugom i drugaricom (koje inace prvi put vidim u zivotu). To je imanje od buduceg tasta mm (koji u snu nije moj muz, ali se vidi koliko me voli). On je neki bogatas i ima prelepu cerku koju hoce da uda za mm. Svi se nalazimo u nekoj dnevnoj sobi koja izgleda kao baraka, jer je od drveta i imam osecaj da smo na brodu, jer se stalno ljulja. Ali nismo..I taj matori nesto prica, melje, a ja samo gledam kako da se do ovoga uvalim..I uspem ti ja, kad on poce da me mazi prstom po ruci. Taj osecaj leptirica sam bukvalno u snu prozevela. Ali onda krece zlo. Napadnu nas neke besne macke i poslednje sto sam uspela da cujem, jeste glas matorog, koji mi govori da se ovde moram vratiti da prolijem krv poslednje mackeuser posted image
Sad se nalazimo u nekom dispanzeru. Mog muza nema. Ja otkrivam kako je neka gomila bolnicarki pokusala da zarazi neke ljude i one su videle da sam ih otkrila. Ja krecem da bezim i nailazim na neki konvoj americkih teretnih vozila koji me vode nekuda. Sad sam opet pred onom barakom sa onim drugom i drugaricom. U baraci duva vetar, vidim neke stare jorgane, jezivo je...Izlazim u dvoriste, a to je u stvari dvoriste moje devojacke kuce. Samo sam cula drugaricin glas-eno maceta. I okrenula sam se. To je bilo mace iz pakla koje se zaletelo da me ujede. I ujelo me je, ali sam mu ja polomila vilicu i ubila gauser posted image I tad sam se setila reci matorog-da je ipak poslednja krv maceta prolivenauser posted image
I onda se opet nadjem u nekoj bolnici. To je u stvari mrtvacnica sa poredjanim lesevima onih bolnicarki. Tu ulazi mm i podize carsave. One sve imaju po sebi one vodene boginje, fuj...I tu ti on sedne na stolicu, ja njemu u krilo i progovori-dobile su sta su zasluzile i poljubi me u uvo.
Hepi end je bar biouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GRGA)
  Direktna veza do poruke: 260
5.10.2011 14:45:58   
soni
user posted image pravi triler verolino .... zato ja i ne volim da sanjam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 261
5.10.2011 15:24:45   
Inica
Verka, sta li ce tek biti jad budes trudna, u trudnoci snovi znaju da budu zivopisniji :)
ja sanjala punu dnevnu sobu machicja, sve ih je vise i vise bilo. Mada bili su taaako minijaturni..

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 262
5.10.2011 16:11:06   
Anoniman
Ne smem ni da pomislim Ini user posted image

(odgovor članu Inica)
  Direktna veza do poruke: 263
5.10.2011 16:54:16   
GRGA
da se ovde moram vratiti da prolijem krv poslednje macke
,,,,,,,,,HAHAHAH Verkaaaaa jer ovo neki film sa Cak Norisom

Naziv,,Krv poslednje mackeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 264
5.10.2011 17:49:33   
Anoniman
Ma moji snovi su za horor filmoveuser posted image ...Ali onog tipa Mrak film 20 deouser posted image

(odgovor članu GRGA)
  Direktna veza do poruke: 265
5.10.2011 17:53:41   
Inica
Takve scene mogu da smisle samo veliki umovi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 266
5.10.2011 17:55:34   
Anoniman
Hahahhahahahahha........pogotovo onu scenu gde besno mace sa monoklom na oku i krvavom dlakom krece na me oglodje...Mrnjaaaaaaaaaaaaaau..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inica)
  Direktna veza do poruke: 267
5.10.2011 18:20:19   
Inica
user posted image kad smo vec kod macaka, kao klinka sam sanjala neku macku iz crtanog filma, koja me je sa metlom jurila po tavanu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 268
5.10.2011 22:45:58   
GRGA
HHAHAHAHHAHAAH koji snovi krv pslednje macke,,,,znaci ceo dan mi je u glavi,,

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 269
5.10.2011 22:47:33   
Anoniman
Sanjala sam da se intimiziram sa Borisom Tadićem. Da smo u vezi, tajnoj, emotivnoj. Pa vi vidite. user posted image Od sad da me zovete "prva dama". user posted image

(odgovor članu GRGA)
  Direktna veza do poruke: 270
5.10.2011 23:14:29   
Inica
user posted image user posted image Tadic user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 271
5.10.2011 23:17:22   
Anoniman
Samo se ti smej, znaš kakav je baja u negližeu! user posted image

(odgovor članu Inica)
  Direktna veza do poruke: 272
5.10.2011 23:19:42   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 273
5.10.2011 23:41:59   
Inica
O Bogo, gresne misli bez'te.. Kako sad spavati? user posted image Jos i trudna, hormOnicna user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 274
5.10.2011 23:44:42   
Anoniman
Ja sam čo'eka liferovala u drugu sobu jer me poboljeva kičma i hoću da se ispružim. I sad ću mislima da pozovem Lepog Botu pa da imamo telepatski sex. user posted image

(odgovor članu Inica)
  Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here