|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Snovi
7.5.2011 12:33:01   
LillyT
Ja sam noćas sanjala moje dete, kako joj je porasla kosica (neka paž frizura), ali nije kovrdžava, nego baš ravna. I da, skroz je plava, onako bebeće lepo. Joj, jako mi nedostaje.... user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 226
7.5.2011 12:34:39   
magde
ja sam nocas sanjala veeeliki zloban pas kako je hteo da udge u moju kucu pa nekako jedva sam ga izbacila preko vrata

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 227
16.6.2011 18:40:46   
Anoniman
Sanjala sam da sam treći put traudna, pred samim porođajem. Mešalo mi se, malo kod kuće kako ostavljam decu i idem da se porodim, malo u predporođajnoj sali pred treći CR. Užasan strah. Bol unapred, poznat bol koji se javlja nakon CR. Sve u svemu, košmar. user posted image

Sanovnik kaže:
TRUDNOĆA
Vidjeti trudnu ženu; predstoje ti velike neprijatnosti; žena kad sanja da je trudna; uspjeh, ostvariće joj se želje
PORODITI SE
Za udate: veliki dobitak, blagostanje, novi uspješni poslovi; za devojke: bolno iskustvo

(odgovor članu magde)
  Direktna veza do poruke: 228
16.6.2011 19:07:06   
Verus
Eto a u stvari lep sanuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 229
16.6.2011 19:25:34   
Anoniman
Joj Verus, ja ne znam šta je to što je ovaj drugi CR toliko razlikovalo od prvog, ali na treći neću sigurno. 

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 230
16.6.2011 19:26:32   
Verus
jesi drugi bila budna, a prvi nisi ne?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 231
16.6.2011 19:28:25   
Anoniman
Da, ali... ne znam. Pred oba sam bila uplašena. Mislim da je kod drugog + stres što sam Luku ostavila. 

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 232
19.6.2011 23:57:08   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Tash

Sanjala sam da sam treći put traudna, pred samim porođajem. Mešalo mi se, malo kod kuće kako ostavljam decu i idem da se porodim, malo u predporođajnoj sali pred treći CR. Užasan strah. Bol unapred, poznat bol koji se javlja nakon CR. Sve u svemu, košmar. user posted image

Sanovnik kaže:
TRUDNOĆA
Vidjeti trudnu ženu; predstoje ti velike neprijatnosti; žena kad sanja da je trudna; uspjeh, ostvariće joj se želje
PORODITI SE
Za udate: veliki dobitak, blagostanje, novi uspješni poslovi; za devojke: bolno iskustvo

A Tasho al' me obradova user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo da i ovdje napisem da sam sanjala da sam trudna, tj. da sam osjetila pokrete bebe.

Piiiiiiiiiiip sam se od straha user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 233
19.6.2011 23:57:49   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu choopa choops)
  Direktna veza do poruke: 234
20.6.2011 6:19:53   
vukosava
Sanjala sam da me tigar ujeo za desnu ruku i ne pusta, a ja se popela na neko drvo ili banderu da pobegnem. I cujem u isto vreme muza najbolje drugarice kako me ogovara (u snu)... Show

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 235
21.6.2011 0:57:14   
lidija 011
To ti je san 2 u 1user posted image ... ja sam sanjala da imam vaske i stalno ih vadim i ubijam ih noktima... jooooj bljaaaak

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 236
21.6.2011 22:13:30   
Inica
Joj, ja u zadnje vreme svasta sanjam, a ne secam se ujutru sta je u pitanju bilo. I imam trip da san nesto znachi.. :)
mada, ja i snovi. Desavalo mi se ranije da mi se i ostvari san- ne u detalj, ali..
Kod mene liftovi i poplave znace los naredni period. A kad u snu voda pocne da se povlaci, ili lift se ne zaglavi, to je dobro :)
i da, dozivljavala sam lucidne snove, postanem svesna da sanjam, i onda ja upravljam snom. Ne uspe mi svaki put jer se od silnog uzbudjenja probudim :) jedno sam cak i letela, i trip je bio kao kod astralne proekcije, kao da sam stvarno to radila i bila tamo :)

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 237
21.6.2011 22:20:24   
choopa choops
Najnoviji:
Idem u bolnicu da stavim silkone (u grudi), medjutim ja to bas i ne zelim, ali MM kaze kako bi to bilo super user posted image Silikone bi trebao da mi stavi Matijin doktor sto ga je operisao (urolog) user posted image . Kao poredjaju nas za operaciju i svi dobijemo brojeve, ja sesta na redu. Hvata me frka, ja ne zelim da se opersiem. Kazem jednoj sestri, ona me tjesi. Srecem drugaricu koja kaze ajde sta se nerviras, to je bas super, evo i ja dosla da operisem nos user posted image Ja molim sestru da razgovaram sa njenom nadredjenom, jer ne znam sta da radim. Pitam ima li izlaza, hoce li se dr naljutiti ako sad odustanem. Kaze ona ma nego sta ce svi aparati su spremni i samo tebe cekaju...Ja placem. I dalje se vise ne sjecam.

Ja sam jutros umirala od smjeha kad sam se sjetila sta sam sanjala user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 238
5.7.2011 16:06:31   
Ivanka 75
Ja uopšte ne volim da sanjam, jer, kad god sanjam nešto mora da se desi, dobro, loše, nije bitno.
I tačno po snovima znam da li će se nešto dobro ili loše završiti.
Ne sanjam po nekoliko meseci a onda tras! Noćas sam sanjala jagode u činiji sa vodom i jedm ih. Potražila sam u sanovniku šta znači i kaže, brige, lakša bolest, tuga... Eto, to je ovo sa mamom... Moje jagode... Teši me jedino ono lakša bolest...

Nije prvi put da mi snovi najavljuju nešto u vezi mojih najmilijih... Noć pre nego što se Iva razbolela u maju sanjala sam mm kako se dere na mene iz ne znam kog banalnog razloga, baca stvari na mene, užas... A uopšte nije takav čovek, miran ko bubica. I Iva se razboli...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 239
17.7.2011 22:58:47   
GRGA
Ja sam danas sanjala da sam obucena u staru odoru kao egipcanka i da idem uz neke stepenice a one strme i tako su izgledale klizave,,nosila sam krunu na glavi i bila mnoooogo nasminkana,ispred mene i iza mene us isli ljudi kao sluge --sta znam..Svi su gledali u mene i klicaliiiiiiii,,neki narod.

Ma scena kao oz film!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 240
18.7.2011 9:33:07   
soni
ni ja ne volim da sanjam...kad sanam posle sam ceo dan opterecena... nocas sam sanjala kako hoce zub da mi ispaden, a cula sam negde da to i ne valja????? verovati ili ne user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 241
18.7.2011 14:56:51   
soni
niko nista da mi odgovori user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 242
18.7.2011 15:28:20   
GRGA
Soni drag moja ,,ako ti ispadne zub i boli te to je trsasno loseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..............

A ako te ne boli desice se nesto sto te nece mnogo potresti!!!

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 243
18.7.2011 15:30:37   
soni
ispao ali me nije boleoo... znala sam da je lose... ai imam puno briga bas.. podsvest user posted image

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 244
9.9.2011 8:13:06   
soni
sanjala sam malu bebicu, kao lutka lepa, u roze odelcu i komentarisem kako je ista moja sestra kad je bila mala..lepaa.. bas sam opterecena izgleda ... nadam se uskoro user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 245
13.9.2011 11:14:20   
Anck Su Nmaun
Jooj sto mrzim kad sanjam da me mm vara il tako nesto.....

al uglavnom sanjam kako vrsi radnju sa nekom user posted image

Sinoc sam sanjala kako je ozenio drugu zenu ( ja sam jos uvek prva) i sad oni otisli da rade  radnju ... a ja stigla na kraj i meni nista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... ( eee sta ti je zagorela user posted image user posted image user posted image user posted image )

Al stvarnno bas zna da zaboli u snu, kao da se stvarno desilo....i onda ga ujutru obavezno izvicem user posted image   a on samo kaze .... bas volim kad to sanjas, to znaci da me puuuuno volis user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 246
13.9.2011 12:09:02   
mama kukunka
Joj, i ja sam sanjala kako mm  k`o od majke rodjenog u jakuzziju masira neka ruskinja..i to je kao bila antistress terapija jer se on oseca zapostaljeno i omalovazeno od strane mene...kuku, izjede me savest i ljubomora i zagorelost ..i sve zajedno.. bicu dobra, casna rec, i mazicu ga....

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 247
25.9.2011 12:07:08   
tijana86
Pomoc sta znaci kada se sanja beli auto ???? Nisam ja vozila druga je osoba u pitanju !

Vukasin i Bogdan moj zivot , moja sreca , moj razlog da se ujutru probudim !

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 248
25.9.2011 12:12:37   
World
hm.. mislim da ne valja sanjati bijelo.. to je tumacenje sanovnika...
medjutim, mislim da su snovi individualni i da sama mozes protumaciti sta znaci tebi... pogotovo ako si opterecena necim....
user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 249
25.9.2011 14:06:05   
tijana86
A kada se sanja da neko trazi da jede , a pri tom da nije na dijeti !

Vukasin i Bogdan moj zivot , moja sreca , moj razlog da se ujutru probudim !

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here