|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Snovi
8.5.2010 15:36:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: eni26

Sanjam sve forumasice..kao mi smo neke misice sto zive kod jednog coveka,on nam je gazda i moramo njega
da slusamo za sve sto nam kaze..on nas uci sta da radimo ,kako da se ponasamo user posted image
I kao Kleo je bila glavna mis,i nesto je zgresila i mora da je skine sa tog mesta
i kaze joj da izabere jednu na njeno mesto...user posted image I ona izabere mene user posted image user posted image
hehehe...al sanjam joj lice kao njen avatar... user posted image
I ona mi predaje kao onu krunu (tuzno)user posted image ...
I ja zamahnem glavom da se kao ponosim i ona kruna upadne u reku neku,jer mi kao stojimo na nekom mostu user posted image

I svi tuzno gledamo kako ona kruna pliva,i molimo neku seljanku (sto je radila ispod mosta neke poljoprivredne radove)
da zapliva i da je stigne...user posted image i ona stize i stavlja je sebi na glavu... user posted image
Dalje ne znam...user posted image

hahahahahahahah Hju Hefner , ha? 

user posted image

aAAAAAAAAAHAHAHAHAHA  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eni26)
  Direktna veza do poruke: 201
8.5.2010 15:38:25   
eni26
Pa bio je star ... user posted image E sad glupo mi bilo da napisem to odmah,al skontale ste ... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 202
8.5.2010 15:39:40   
Mari86
Po logici mogu ja da budem ona kustrava plavusa pored njega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 203
8.5.2010 15:39:45   
Anoniman

I svi tuzno gledamo kako ona kruna pliva,i molimo neku seljanku (sto je radila ispod mosta neke poljoprivredne radove)

mene sad zanima ko je bila ova seljanka ....? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eni26)
  Direktna veza do poruke: 204
8.5.2010 15:40:25   
kleopatra*

Pa bio je star ... user posted image E sad glupo mi bilo da napisem to odmah,al skontale ste ... user posted image

Pa zar si sumljala?user posted image

" Sve je tako jednostavno-ILI ce se desiti ILI nece..Treceg nema ;) "

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 205
8.5.2010 15:40:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mari86

Po logici mogu ja da budem ona kustrava plavusa pored njega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

S obzirom da su samo dve crnke .. Kleo i ja ćemo se dogovoriti hahahaha......  user posted image

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 206
8.5.2010 15:41:32   
kleopatra*

IZVORNA PORUKA: kaliopi

mene sad zanima ko je bila ova seljanka ....? user posted image user posted image user posted image user posted image

Dzaba Kali sto smo mi misice,uze seljanka krunuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 207
8.5.2010 15:41:47   
eni26
Kleo stoji prva u redu ,sa tuznim licem,a lepo nasminkana,ne bi da place,da ne razmaze sminku... user posted image
Stisla se ,a ostale se ucutale jer on saopstava odluku da ona vise ne moze da bude glavna miss! user posted image
al ne znam otkud mi ona seljanka u snu user posted image user posted image

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 208
8.5.2010 15:42:30   
kleopatra*

IZVORNA PORUKA: Mari86

S obzirom da su samo dve crnke .. Kleo i ja ćemo se dogovoriti hahahaha......  user posted image

Sta nas briga,plavuse nek se koljuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 209
8.5.2010 15:43:28   
kleopatra*

Kleo stoji prva u redu ,sa tuznim licem,a lepo nasminkana,ne bi da place,da ne razmaze sminku... user posted image
Stisla se ,a ostale se ucutale jer on saopstava odluku da ona vise ne moze da bude glavna miss! user posted image

E nije lako izgubiti krunuuser posted image

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 210
8.5.2010 15:43:49   
Anoniman

Čuj, ja se stisla ...      user posted image     user posted image

Kleo, ne vredi, sestro ... A da nije to ona što joj je glava do pola da *prostiš? ...... user posted image

(odgovor članu eni26)
  Direktna veza do poruke: 211
8.5.2010 15:58:55   
kleopatra*

Čuj, ja se stisla ...      user posted image     user posted image

Kleo, ne vredi, sestro ... A da nije to ona što joj je glava do pola da *prostiš? ...... user posted image

Vrlo moguceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 212
8.5.2010 16:01:46   
eni26

Kali user posted image

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 213
8.5.2010 18:35:27   
Nana*
user posted image user posted image user posted image Ma uvek je neka pepeljuga - seljancica glavna miss user posted image Mislim Eni, sta reci user posted image

" No Martini, No Party" :))))

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 214
8.5.2010 20:05:01   
Anoniman

Kali user posted image

aaaaaaaaaaa....user posted image

Mlogo se izvinjavam ... user posted image

(odgovor članu eni26)
  Direktna veza do poruke: 215
12.5.2010 12:02:37   
Ana RR
Nocas sanjam kako sam u svom bivsem kraju i kako je tamo najezda grizli medveda koji napadaju ljude user posted image

Istraumirala sam se user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 216
14.5.2010 10:13:25   
New Mom
Ja sam se izgleda jako vezala za ovaj forum. user posted image user posted image user posted image
Noćas sam, a i par puta već do sada, sanjala da su se neke user posted image  sa foruma porodile, neke mi to javljaju, nekima sam i prisustvovala porođaju (iako ih za sada znam samo po nick-u). user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 217
14.5.2010 10:15:52   
Snelle
Ja sinoć sanjam kako jurcam sa neki društvom kroz grad, nešto se ludiramo i ja spazim prodavnicu bebi opreme koja ne radi jer je nedelja. I onda odjednom prodavnica radi, i ja naravno udjem unutra da kupim mojoj bebi nešto user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 218
14.5.2010 10:43:23   
viking
Samo da vas podsetim na ovaj moj post napisan 3. 10. 2009. na strani 9 u temi Čekamo dve crtice Oktobar. Ha! user posted image  

Hej, Smeškice, znaš da si mi se pojavila u snu, kao trudna sa blizancima? Ništa se posebno nije dešavalo u snu, u stvari možda jeste ali se ne sećam, samo mi je ostalo to da si ti trudna s blizancima user posted image Hehe, baš sam ti zavidela user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 219
14.5.2010 10:45:43   
*Alexx*
Viking - Kleopatra user posted image
Ja sam sanjala da je neki čovek uzeo Andrejeva kolica i bacio ih, uništio, i priča kako će on da kupi nova kolica preko svog drugara. O, svašta.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 220
14.5.2010 10:50:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: viking

Samo da vas podsetim na ovaj moj post napisan 3. 10. 2009. na strani 9 u temi Čekamo dve crtice Oktobar. Ha! user posted image  

Hej, Smeškice, znaš da si mi se pojavila u snu, kao trudna sa blizancima? Ništa se posebno nije dešavalo u snu, u stvari možda jeste ali se ne sećam, samo mi je ostalo to da si ti trudna s blizancima user posted image Hehe, baš sam ti zavidela user posted image

covece!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam napisala u temi Oti se poradja da sam sanjala broj 13
i to na primer pocetkom marta...

13.og mi je pukao vodenjak, kontrakcije sve zivo tog dana i samo sat vremena posle ponoci sam se porodila

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 221
14.5.2010 10:52:07   
Anoniman

viking ajde sanjaj mene kako sam dobila sedmicu na lotou, kako idem na more, tea ozdravila, ja pijem neki vocni koktel i uzivam...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 222
14.5.2010 10:55:11   
viking
Hehe, biću kao ona iz serije Nestali, što sanja a plaćaju je za to. To je, i u bukvalnom i u prenesenom smislu, posao iz snova user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 223
14.5.2010 11:07:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: OTI

viking ajde sanjaj mene kako sam dobila sedmicu na lotou, kako idem na more, tea ozdravila, ja pijem neki vocni koktel i uzivam...user posted image user posted image user posted image

a mene sanjaj kako sam napokon napisala i odbranila master rad! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 224
14.5.2010 14:09:00   
Anoniman
hehehe... neverovatno user posted image Da nisi mozda sanjala kako sam se porodila? Poshto je to josh uvek zagonetka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here