|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
12.9.2011 10:24:50   
*Alexx*
Mi sa prvom prehladom poteklom od vrtića. Spojio je 7 dana po sat-dva, i u petak počeo da slini. Petak na subotu i subotu imao T, jutros smo otišli kod lekara i na "poštedi" je do četvrtka. Ništa strašno, ali slini, kašlje.
Kaže vaspitačica da je to sve normalno, da i to spada u adaptaciju, i da nije pokazatelj da će stalno biti bolestan.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 776
12.9.2011 10:27:06   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Tash

NM user posted image Luka je vrištao okruglo mesec dana, kupila sam ga mokrog bodija od znoja koliko je vrištao, tad je imao oko 14-15 meseci. Posle mesec dana je prestao da plače i nije hteo kući. user posted image

Tešiš me, hvala!user posted image
Danas je počela da plače čim smo ušli u zgradu, čak je bacila kiflu koju je jela iz protesta. Držala se kao kleštima za mene, jedva su je odvojili. Plakala je ceo sat i još pride 20 minuta pošto smo je pokupili iz vrtića.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 777
12.9.2011 10:34:48   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Mi sa prvom prehladom poteklom od vrtića. Spojio je 7 dana po sat-dva, i u petak počeo da slini. Petak na subotu i subotu imao T, jutros smo otišli kod lekara i na "poštedi" je do četvrtka. Ništa strašno, ali slini, kašlje.
Kaže vaspitačica da je to sve normalno, da i to spada u adaptaciju, i da nije pokazatelj da će stalno biti bolestan.

Isto. Meni je žao što smo prekinuli adaptaciju a baš je lepo krenulo. On sad opet ne voli vrtićuser posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 778
12.9.2011 10:56:24   
lanajelena
Mi i dalje ne idemo,Lana dobila T i nisam imala kome da je ostavim da Dusana odvedem user posted image ...sva deca ce se adaptirati dok mi krenemo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 779
12.9.2011 10:58:39   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Primljeni smo u vrticcccuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutros predali papire i malopre nas zovu da smo primljeni weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bravo za Taricu user posted image  ...gde ste primljeni u koji vrtic?

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 780
12.9.2011 12:11:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: New Mom

NM user posted image Luka je vrištao okruglo mesec dana, kupila sam ga mokrog bodija od znoja koliko je vrištao, tad je imao oko 14-15 meseci. Posle mesec dana je prestao da plače i nije hteo kući. user posted image

Tešiš me, hvala!user posted image
Danas je počela da plače čim smo ušli u zgradu, čak je bacila kiflu koju je jela iz protesta. Držala se kao kleštima za mene, jedva su je odvojili. Plakala je ceo sat i još pride 20 minuta pošto smo je pokupili iz vrtića.

Fora je da nikako zbog toga ne smeš da je ostaviš kod kuće, jer će onda znati da ako plače neće ići u vrtić, i uvek će ti plakati.
Glavu gore, proći će.

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 781
12.9.2011 12:12:24   
New Mom

IZVORNA PORUKA: lanajelena

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Primljeni smo u vrticcccuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutros predali papire i malopre nas zovu da smo primljeni weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bravo za Taricu user posted image  ...gde ste primljeni u koji vrtic?

Mislim da je rekla Radosnica na Adicama.

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 782
12.9.2011 12:14:43   
Anoniman
A gde živi? Ako sam dobro shvatila, tu je negde kod Spensa. Baš su joj Adice usput. user posted image

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 783
12.9.2011 12:16:22   
New Mom
Nije, na Adicama je, koliko sam skopčala odmah kad kreneš od Limana. Kaže da joj je blizu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 784
12.9.2011 12:23:10   
lanajelena
Onda ona negde kod mene zivi user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 785
12.9.2011 12:25:28   
Anoniman
hahahahahahaha, ti nisi na Adicama.

Pa super ako joj je blizu!

Direktna veza do poruke: 786
12.9.2011 12:35:02   
lanajelena

hahahahahahaha, ti nisi na Adicama.

Pa super ako joj je blizu!

Sic bre tamo pa napisala je kad se krene od Limana user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 787
12.9.2011 12:36:58   
Anoniman
user posted image

Direktna veza do poruke: 788
12.9.2011 13:34:57   
JMPM
Odlicno nam je prosao prvi dan ostajanja 3 sata user posted image . Prezadovoljni svi, stefan ,vaspitacice, a samim tim i ja user posted image . Kada sam dosla po njega zatrcao se i rekao mi mama dosooo siiiii user posted image i jako me zagrlio. Nije nista jeo, samo za dorucak popio malo jogurta. Za uzinu bio gusti sok, a on sokove ne pije. Nadam se da ce navici makar nesto tamo da pojede.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 789
12.9.2011 14:24:20   
bokicans
Mi smo dobili obrt od 360 stepeni.Sama ujutru ustala ,oprala zubice,cak trazila da jede.Ja u neverici,ne place .Krecemo ona kaze Ogi I Relja da vas poljubim docicu brzo i tu se malo zaplace  kao.Kaze hoce kiflu ,ja joj kupim ona uzme zalogaj i povrati ga nazad i kaze mi Ali mama ja ne mogu tako rano a jedem.Ostala je na spavanju,kazu da nije plakala,Ali nista nije jela nikako,Igrala se sa decom,Pitala devojcicu da se igraju,i dalje sam u čuduuuuu.Uštinite me!!!

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 790
12.9.2011 14:29:47   
Jeca*
viči pupupu i beži iz ove teme user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 791
12.9.2011 14:38:06   
bokicans
IZVORNA PORUKA: Jeca*

viči pupupu i beži iz ove teme user posted image

pupupupupupup,tri koraka u nazad,pregrizite jezike i da se više necujemo i ne vidimo!!!user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 792
12.9.2011 15:01:50   
JMPM
Bokice, videla sam Nadju jutros kada sam dosla po Stefana. Ona se jedina "bunila" sto ulaze unutra sa dvorista user posted image . Videlo se da joj je super, pa su je drugari pitali "Nadja, pa sta ti je idemo na uzinu" i onda su se svi smejali user posted image .

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 793
12.9.2011 15:07:18   
bokicans

user posted image user posted image user posted image O Boze ne mogu da verujem.user posted image Toliko sam srecna.
YO MEN,YO MEN user posted image

< Poruku je uredio bokicans -- 12.9.2011 15:10:28 >

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 794
12.9.2011 15:34:50   
New Mom
E, super, evo i mi slinimo i zapušio se nosić.user posted image
Nije mi jasno kako onda dalje ide ta adaptacija ako sad preskočimo nekoliko dana? Pošto npr. od četvrtka treba na 3 sata da ide. A od nedelje ceo dan.

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 795
12.9.2011 15:35:53   
Anoniman
Meni reče teta, nastavljamo gde smo staliuser posted image Nema korak natrag, samo napreduser posted image

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 796
12.9.2011 15:39:14   
lanajelena
Aha Bokice sta sam ti rekla user posted image  bravo za Nadju veliku devojcicu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 797
12.9.2011 15:45:42   
*Alexx*

Nije mi jasno kako onda dalje ide ta adaptacija ako sad preskočimo nekoliko dana? Pošto npr. od četvrtka treba na 3 sata da ide. A od nedelje ceo dan.

Nastavljate tamo gde ste stali. Nema ispočetka.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 798
12.9.2011 15:55:10   
New Mom
Ne, nisam mislila ispočetka. Već da li će ići na sat (kako bi trbelo dalje) ili upada odmah na onoliko koliko ostaju ostali?

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 799
12.9.2011 15:56:39   
*Alexx*

Ne, nisam mislila ispočetka. Već da li će ići na sat (kako bi trbelo dalje) ili upada odmah na onoliko koliko ostaju ostali?

Mislim da nastavlja tamo gde je stala.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Nije se vratila kući iz škole. I neće se v...
Pre nego što kreneš da upireš prstom u druge, možda ipak da ga staviš na čelo.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here