|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Produvavanje jajovoda (HSG)
2.9.2011 7:40:36   
Vockica
Devojke, treba da zakazem HSG, sutra idem na more, pa cim se vratim da odradim sve briseve i sta je potrebno pa na HSG, moja dr mi je rekla da ako se plasim, da zakazem u narodni front, a ako se ne plasim bola, onda u visegradsku...sta mi vi savetujete, mada ja sam vise za narodni front, jer sam plasljivauser posted image , kakva je tamo procedura..koliko sam ovde citala tri dana se sedi, da li se radi klizma, da li da zakazem kod nekog lekara ili je svejedno ko ce mi raditi...

(odgovor članu Cuftas)
Direktna veza do poruke: 1376
2.9.2011 11:40:13   
Odri Hepbern
Hm, odakle ti da treba biti tamo 3 dana?
Ja sam bila prosle nedelje na hsg-u u Frontu i moja preporuka. Od analiza koje traze to su brisevi na hlamidiju, ureoplazmu, mikoplazmu ( svi mladji od 3 meseca ) , cervikalni bris ( mladji od mesec dana ) , papa i kolposkopija ( mladja od 6 meseci ), krvna slika i urin ( rez mladji od 15 dana ), uz ( ja ga nisam imala niti mi ga je neko tamo i radio ), spermogram i spermokultura partnera ( ja sam zaboravila da im predam to, ostalo mi u torbi, ali mi nisu posle ni trazili ) , kao i dozvolu interniste da mozes pod totalnu. Tamo se dolazi oko 7i30h, sam proces jako kratko traje ( mozda 10min ), nista ne osetis ( najvaznije od svega ) odvedu te u sobu i bukvalno u njoj blejis do sledeceg jutra kad mozes kuci. Nemoj nicega da se plasis, stvarno nije strasno.
A to sto si pitala za klizmu, kada odes da zakazes hsg dace ti neko papirce na kome pise kako da se pripremis dan pre.
Nadam se da sam pomogla! Uzivaj na moru! user posted image

(odgovor članu Vockica)
Direktna veza do poruke: 1377
2.9.2011 17:14:47   
Vockica
Hvala ti Odri Hepbern...znaci dva dana se sedi, a pretpostavljam da ti ne rade to prvo jutro hsg, nego sledece, jel boli posle nesto, sta su ti rekli jel mogu odmah da se imaju odnosi ili pauza....i ja sam vise za front, jer je s anestezijom, a nema nikakva infuzija, inekcije ili ti daju nesto pre nego sto ti stave masku da se uspavas...user posted image

(odgovor članu Odri Hepbern)
Direktna veza do poruke: 1378
2.9.2011 17:44:03   
Odri Hepbern
Nisi me razumela, to jutro kada dodjes u bolnicu odmah ti rade hsg. Niko ti nista ne daje, nema ni maske, samo ti intravenozno daju anesteziju. Kada odes da zakazes ona zena u savetovalistu za sterilitet ce ti sve objasniti. Mene posle nista nije bolelo, mada je to verovatno individualno. Sutradan odmah oko 8h ides kuci, tako da u bolnici ukupno provodis oko 24h.

(odgovor članu Vockica)
Direktna veza do poruke: 1379
2.9.2011 22:49:27   
dobro bice iz bajke
Devojke potrebna mi je pomoc..19 avgusta sam radila hsg.Dva dana sam krvarila i posle toga smo poceli sa muckanje..Vesticu ne ocekujem 6-og..vec dva dana me stomak boli kao da ce svakog casa vestica stici,a danas sam imala svetlo roze sekret..jako malo..Uradila sam test negativan je..Da li je neko imao slicno iskustvo?Pozdrav.

Dobro se dobrim vraca..

(odgovor članu Odri Hepbern)
Direktna veza do poruke: 1380
2.9.2011 22:52:53   
GRGA
Dobro bice ...da li je trebala tada da ti stigneuser posted image ,,kada je pocelo to roze.........Sacekaj malo,,mozda da se desi user posted image user posted image ...kazu da puno zena posle HSG-a ostaju trudne............

A to sto se test negativan snista ne znaci,,sacekaj mozda si stvarno user posted image I naravno opustio se!

(odgovor članu dobro bice iz bajke)
Direktna veza do poruke: 1381
2.9.2011 22:54:42   
degu
Može biti implantacijsko krvarenje, pa je još rano za testić, sačekaj još koji dan user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

Direktna veza do poruke: 1382
2.9.2011 22:55:21   
dobro bice iz bajke
Grgo ne treba da dodje 6-og septembra..Danas je pocelo to roze,i evo sad ga nema..Stomak me danas jako boleo..A sada je sve u redu..Ne znam sta da mislim,pocinjem da gubim volju i snagu..user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraca..

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1383
2.9.2011 22:56:50   
dobro bice iz bajke
Degu,Grgo hvala vam puno sacekacu do 6-og..Pa cemo videti..Da li je rano da ujutru izvadim betu?Ili da sacekam jos par dana?

Dobro se dobrim vraca..

Direktna veza do poruke: 1384
2.9.2011 22:59:22   
Cuftas
zasto sad da gubis volju, da je user posted image ne bi krenula i stala, sacekaj 6. pa ako tad krene onda moze malo da ti bude zao, ali nemoj pre vremena da se brines, mozda si trudna i nikako ne valja da se sekirasuser posted image

Direktna veza do poruke: 1385
2.9.2011 22:59:39   
GRGA
Sto kaze Degu mozda je impaltisko krvarenjeuser posted image user posted image ..Sacekaj jos par dana....i malo vise od 6-tog odmaraj sto vise,,,,,i ne sedi puno:))user posted image user posted image user posted image mI NAVIJAMO I AJDE KOD NAS U CEKAMO DVE CRTICE!

Direktna veza do poruke: 1386
2.9.2011 23:02:42   
World
meni se nekoliko dana nakon hsg-a vuklo to kao neko malo krvarenje, cim je o proslo bacili smo se na 'posao', ali mi se nekoliko puta nakon sexa pojavljivalo to nesto...mada nije me stomak bolio, nego eto samo to tako.. mislim da je to zbog toga sto su ipak malo previse 'cackali' dole, pa mora malo valjda...user posted image
e sad, nakon toga se meni ono svasta nesto desavalo sa testovima, pa ti ne mogu reci konkretno sta mi se desilo jer nisam dobila taj mjesec i nisam ti mjerodavna, ali i meni su rekli da dosta zena ostanu trudne upravo odmah nakon hsg-a......

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Direktna veza do poruke: 1387
2.9.2011 23:05:03   
World
e jesam objasnila, svaka mi cast....ni ja sad ne razumijem ovo sto sam napisalauser posted image
nadam se da si shvatila.... nego evo jos jedne zenice koja se vrti oko 4-6, pa pridruzi se da iscekujemo i tvoj test...user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1388
2.9.2011 23:10:57   
dobro bice iz bajke
Hvala ti svetu,pridruzicu se naravno..Razumela sam sta si napisala..Ja sam krvarila samo dva dana posle hsg,i od tada nista..do danas.Pre koliko si radila hsg?

Dobro se dobrim vraca..

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1389
2.9.2011 23:12:13   
World
radila sam 23. juna, ali tek sam dobila nakon 2 mjeseca...

Direktna veza do poruke: 1390
2.9.2011 23:13:00   
GRGA
Ja sam Bogami nedeljud ana imala svasta nesto..I nelagodno sam se osecala posto su mi radili nazivo,a bol je interesantan:)

Direktna veza do poruke: 1391
3.9.2011 8:41:20   
Vockica
Aha, Odri, razumela sam sad...samo jos jedna stvar mi nije jasna...da li se sa tom anestezijom uspavas ili si budan a ne osetis bol...

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1392
5.9.2011 23:10:28   
Cuftas
idem sutra u 8h i prestravljena samuser posted image

(odgovor članu Vockica)
Direktna veza do poruke: 1393
6.9.2011 9:52:53   
degu
Cuftice navijamo user posted image user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Cuftas)
Direktna veza do poruke: 1394
6.9.2011 18:33:29   
Katychoo
Cuftas, drzim fige da sve prodje kako treba!!
Ja idem u cetvrtak kod dr Arsic u front da zakazem HSG...prvi put idem kod nje, po preporuci moje dr iz DM...

LOVELY

When the soul is ready, the things are too...:)

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1395
6.9.2011 21:50:41   
Cuftas
user posted image jedan jajovod potpuno neprohodan, drugi jajovod se sporo, ali ipak, napunio tecnoscu... uz miome, sad se videlo da imam i polip. nema nista od inseminacije...a ni VTO pre nego sto se uradi histeroskopija i skloni taj polipuser posted image

(odgovor članu Katychoo)
Direktna veza do poruke: 1396
6.9.2011 22:04:21   
degu
Cuftice user posted image jako mi je žao user posted image ali nemoj da gubiš nadu, kad se otkloni taj polip, idete na VTO i biće bebica user posted image

(odgovor članu Cuftas)
Direktna veza do poruke: 1397
6.9.2011 22:07:43   
suzanaaa
Jao draga, ja bih ti rado pomogla, ali se ne razumem u to, ja imam neke blaže promene na grliću u vidu mozaika i to je sve što o tome znam...
Mogu ti reći da se ne nerviraš, pa sve se to može rešiti, nemoj da očajavaš... Proći će i to, pa ćeš u nove pobede... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cuftas)
Direktna veza do poruke: 1398
6.9.2011 22:14:07   
maca821
Cuftas sve se to da resiti, nemoj ocajavati, kad ti otklone polip ici ces na VTO i eto bebice. Samo glavu gore.

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu suzanaaa)
Direktna veza do poruke: 1399
6.9.2011 22:15:30   
maca821
Devojke, zasto je bitno imati prohodne jajvode ako se ide na VTO? Cuftas gde ti imas polip na materici ili gde?

< Poruku je uredio maca821 -- 6.9.2011 22:16:38 >

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here