ivaj
|
IZVORNA PORUKA: n i n a LJ kako je stanje kod vas ovih dana??? Miša je juče pokazao svoje "pravo" lice Mene je uz to glava ceo dan odvaljivala, bilo mi loše, a on kao da je znao... Udario u nemilost. Gledao je crtiće juče čak sat vremena (ja nisam mogla iz kreveta da ustanem koliko mi je loše bilo, a sami nas dvoje) i kažem ja njemu: hajde Miki dosta Nodija za danas, idemo da večeraš, kupanjac, pa spavanjac... A on!!! Počeo da vrišti, i daj NODU, pa Nodu Vidim ja neće biti lako, pa uzela nabrzinu da ga zavaram da skrenem pažnju (jest' samo što je on sad već veliki i ne ide to tako lako), kad on počeo da baca histerično igračke po podu, ja lepo sve igračke skupila pa u špajz (nema ako baca), a on uzeo da čupa onda garderobu sa sebe-ja ga skinula , kad krenuo na mene da me udara šakom gde stigne (uradila sam *******) i ostavim ga u sobi samog da se smiri, a on uzeo da lupa fijokama, vratima od sobe, baca posteljinu sa kreveta-odlepio! E onda je došao tata kući!!! I onda je on ******, plakao je celo kupanje, večeru i mleko i tako uplakan na kraju i zaspao nina,kod nas je ovako bilo do skoro.Godinama sam trpela i cinila sve da na fin nacin to prekine. U jednom momentu,kad je ta histerija dostigla vrhunac,premrla sam od straha Postavljalo se pitanje:"Boze,sta se ovo desava i da li je moje dete normalno?" Pisala sam u nekoj drugoj temi o toj svojoj brizi i mislim da mi je zena,pedagog,skrenula paznju da pod hitno nesto treba da preduzmem i da to za pocetak bude ignorsanje. To sam i ucinila i gledala svoje rodjeno dete kako ide i lomi sve po kuci.Nekih sat vremena.I u dnevnom boravku i u trpezariji imamo stolove od stakla,udarala je po njima cime je stigla.Uplasila sam se da ce puci i poseci je ali cutala sam jos neko vreme. Kad sam shvatila da nema sanse da prestane,mirno sam spustila jelenu i potom dohvatila janu pa je izudarala kao nikad u zivotu.Bilo je strasno,tresla sam se kao prut ali morala sam. I hvala Bogu,od tad joj vise nikada nije palo na pamet da uradi tako nesto. Posle mi je bilo zao sto to nisam uradila ranije Ti ne brini,tvoje dete je jos malo,ima vremena i nade.Mislim da im treba dati fore do tamo negde 2,5 godine
|