|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Histerija
3.8.2011 14:40:45   
tijatija
nina nadam se user posted image , nisu one cveckice posvadjaju se uglavnom medjusobno ali smatram sve to normalnim, mozda ce me zaobici taj period posto su zaokiparene jedna drugoj, ipak izgleda da ima i neke prednosti kad je mali razmak izmedju dece user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 251
3.8.2011 14:44:35   
Anoniman
Nego šta user posted image

O.T. : samo da kažem da se divim tvojoj hrabrosti da u takom malom razmaku rađaš user posted image user posted image user posted image Ja tek sad počinjem da razmišljam o drugom, ali još ne radim na tome user posted image

(odgovor članu tijatija)
  Direktna veza do poruke: 252
3.8.2011 14:47:29   
lanajelena
Tijo ne brini se za njih brige nema kad nisu do sad to radile,meni se Lana nikad nije bacila a ovaj mali na svakih sat vremena,ali sad okrecem drugi list,prevazisao je sve granice user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 253
3.8.2011 14:50:28   
Anoniman
LJ pazi šta pišeš na ovim stranama user posted image user posted image user posted image Mene će već da 'apse... Ma ko misli da može bolje, dam mu Mihajla na dva dana, pa ću onda da ga pitam za metode vaspitanja. Pre ću ja završiti u ludnici nego u zatvoru!user posted image  

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 254
3.8.2011 14:52:04   
lanajelena
Briga me,vratice ih brzo user posted image ...nego gde bi mogla da pisem kako zlostavljam muza mozda ga odvedu user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 255
3.8.2011 14:55:54   
Olga75
znate sta je najgore . kod bilo koga drugog bi bili mirni
zasto , zato sto kad su sa mamama imaju svu sigurnost i misle da sve smeju

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 256
3.8.2011 14:57:43   
lanajelena
To je tacno,kad ga mm cuva nema ovakvih scena

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 257
3.8.2011 14:59:39   
tijatija
zelim vam svu srecu zene i da vam taj problem brzo nestane user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 258
3.8.2011 15:25:59   
jovicaa
pa ne misli se sigurno da ga ne pecnes po prstima ni kada gura ruke u stekere i sl. ali ne bih mogla da zamislim da sve drzim kao i kada nisam imala dete i da ceo dan trcim za njim pucam ga po prstima i vicem ne ne ne ne ne ne, to sigurno nije zdravo za dete. nema osobe koja pola stvari nije posklanjala zbog deteta, a posle su svi mudrijasi i svi su drzali nozeve za klanje svuda po kuci, a dete to nikad nije ni pipnulo. pri tom mislim na nase roditelje koji sve znaju najbolje a pola stvari se ne secaju pa lupetaju, naravno da dost stvari moras da sklonis

don't shit where you eat :))

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 259
3.8.2011 15:33:14   
jovicaa
za sad su najveci napadi na mobilni i daljinski. gledam da to drzim van njegovog domasaja, a ako dohvati, kazem mu ne, ne, uzmem i sklonim,  ako ne bi sklonila on bi pokusavao da dohvati i uzme ceo dan

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 260
3.8.2011 15:34:30   
Snelle
IZVORNA PORUKA: jovicaa

a posle su svi mudrijasi i svi su drzali nozeve za klanje svuda po kuci, a dete to nikad nije ni pipnulo.

user posted image  user posted image  user posted image  

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 261
3.8.2011 15:36:53   
Olga75
opasne stvari sam drzala gde im je i mesto ali stolnjak i vaza stoje na stolu , tu im je mesto
deca jednostavno negoduju ako im nesto ne das a oni misle da im to treba
ali
to NIJE histerija

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 262
3.8.2011 15:42:13   
Verus
Mi za opasne stvari kazemo NE, i ona to pocinje da razume.  Za nesto prljavo "piii kakano" i nece da dira.  Samo sada za puno toga vice "piiiii" i kad nijeuser posted image

Sto se tice histerije, uhvatije ponekad, baci se unazad, ili sad novo je da krene da me ujede ili udari, ali sto se tice diranja stvari to je decija radoznalost i tako uce o svetu oko sebe.  Tu je ne ukoravamo, nego sklonimo da ne dohvati ono sto necu da dira (hemikalije stoje zakljucane itd), ili joj skrenemo paznju njenim igrackamo i kazemo "ovo je za helenu".  A ako je nesto nase, onda kaze mm "to je tatino" i ne da joj.  Pocela da prihvata sve to.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 263
3.8.2011 15:52:08   
usamljena
IZVORNA PORUKA: jovicaa

ja sam juce bas citala da je najbolje skloniti sve iz detetovog vidokruga sto ne sme da dira i da bude sto manje ne i sto manje peckanja, zato sto moze da uspori njihov intelektualni razvoj, zato sto imaju potrebu da istrazuju i logicno ako ima ne das....

Nemoj da se ljutis ali ja bas i ne mislim ovako. Sklonim tj sklonila sam ono sto zaista ne treba da dira, nesto na sta bi mogla da se povredi, ali da sve sklanjam ... Moje dete zeli sve! Ja ne mogu "sve" da sklonim u jednu ladicu i da kazem to je to. Cesto se sa mm svadjam zbog toga. Covek joj daje sve moguce- od kasike do foto aparata (koji je btw sinoc slupala). Meni to nije ok, neke  stvari mogu stajati na stolu ali ako kazem da to ne sme uzeti tako joj je. Mozda zvuci ... ali je kod mene tako
A ima momenata kada je kao sam djavo user posted image Cupa kosu, stipa se po nogicama, udara glavom od vrata npr, baca se po podu ...  Ma znate sve. To se obicno desava kada je pospana ili kada je bolesna

< Poruku je uredio usamljena -- 3.8.2011 15:53:16 >

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 264
3.8.2011 16:01:32   
Snelle
Slažem se sa onim da detetu ne treba govoriti prečesto NE, jer onda neće razlikovati šta je stvarno opasno za njega/nju, a kad je to iz nekog glupog razloga. Stvarno se trudim da primenjujem to, i retko kažem NE. Npr ja ću pustiti dete da u parku sedne pored biste na asfalt koji nije hladan, dok neka druga mama neće da joj se dete jel'te ne bi isprljalo. E meni  lično je to NE potpuno bezveze.

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu usamljena)
Direktna veza do poruke: 265
3.8.2011 16:17:26   
jovicaa
slazem se sa snelle.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 266
3.8.2011 16:28:37   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: n i n a
... Ja sam tako u trudnoći stalno komentarisala kao: joj, što ja ne volim histeriju, pa ja to ne bih nikad dopustila (kao da me neko pita), pa sasečeš u korenu....bla-bla..." I eto dobila Histerijaboya user posted image Ne prizivati i to je to!!! user posted image

heh ja sam  to govorila  al ne samo u trudnoci nego uvek kako mrzim razmazenu decu..... na karju  cu imati male  djavolcice izgleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 267
3.8.2011 16:31:02   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Snelle

Slažem se sa onim da detetu ne treba govoriti prečesto NE, jer onda neće razlikovati šta je stvarno opasno za njega/nju, a kad je to iz nekog glupog razloga. Stvarno se trudim da primenjujem to, i retko kažem NE. Npr ja ću pustiti dete da u parku sedne pored biste na asfalt koji nije hladan, dok neka druga mama neće da joj se dete jel'te ne bi isprljalo. E meni  lično je to NE potpuno bezveze.

Slazem se sa ovim, meni je NPR. glupo ne prilagoditi prostoriju detetu i onda  mu stalno govoriti ne diraj ovo ili ono....
zato ja lepo svoju malenu pustim po celom stanu jer znam da je zasticeno sve ! Ne - govorim kad stvano dira struju , kablove ili nesto vruce sl.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 268
3.8.2011 16:58:54   
ivaj
To sto diraju sve i svasta meni je normalno.
Sa tim nemam problema.
Ocistim asepsolom pa neka zvace i mobilni i daljinski,bas me briga,samo da cuti.

Kod nas su bili ozbiljniji problemiuser posted image
Histerija iz cista mira.
Ili odvedem Janu kod frizera jer je sama trazila,frizerka je prilikom cesljanja pocupa malcice, i nastaje haos.Prvo sam morala iz sve snage da je drzim dok zena nije zavrsila zapoceto jer nismo mogli da je ostavimo sa pola osisanom glavom,onda me je tukla u kolima do kuce,a ispred kuce pravila scene,udarala nogama u kapiju i sl.
Trpela sam je do ulaska u kucu.Dalje da ne pisem...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 269
3.8.2011 17:09:55   
Anck Su Nmaun
Jooj Ivaj......user posted image

Nama se nesto kao histerija desilo juce ali...
Nesto nije bila raspolozena i dam je mm da je nahrani i nije htela vec pocela da place i hoce kod mene i  hoce a meni stomak do zuba ...  i on kao namerno je ne da, a ona vristi i otima se hoce kod mene,   i tako nekih 5 min dok je nisam uzela user posted image

Samo je rekao blago tebi dok te mama stituser posted image i! Sta cu dete je samo htelo kod mame, kako na to da  gledam kao Histeriju user posted image user posted image

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 270
3.8.2011 17:19:49   
ivaj
Veruj mi,meni ni to nije histerijauser posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 271
3.8.2011 17:38:39   
jovicaa
pa bas zato mu necu davati sve da dira, da ne bi na kraju doslo do toga. dete mora da zna da nesto i ne sme da dira i da nesto nije za njega i da nesto jednostavno ne moze da radi, ako mu jednom nesto ne dozvolis ili ne das, to je zauvek ne, nema premisljanja onda dolazi do bezobraznog ponasanja

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 272
4.8.2011 10:16:50   
Anoniman
Prvo, da se pohvalimo da smo evo puuunnnniiiihhh 24h histerija-free user posted image user posted image user posted image  user posted image

A upravo čitam i čitam i stvarno jedino histeriju (ali onu iz udžbenika) imamo evo ivaj,LJ i ja.... user posted image Po meni sve ostalo su čisti nestašluci koji ponekad idu na živce user posted image

tijatija hvala na lepim željama user posted image i mi se tome nadamo

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 273
4.8.2011 10:36:07   
Snelle
Nina user posted image  Znači, ipak nećeš morati da čekaš još 17 meseci user posted image
Anck, to nije histerija, to je vezanost za majku  user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 274
4.8.2011 10:39:39   
Anoniman
Ja se baš nešto ne uzdam na ove kratke prognoze user posted image Ali divan je osećaj provesti dan sa svojim detetom bez napada, bacanja i dreke user posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Nije se vratila kući iz škole. I neće se v...
Pre nego što kreneš da upireš prstom u druge, možda ipak da ga staviš na čelo.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here