Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 0:47:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ipak verujem da smo postali od majmuna. I neću više da pišem u ovoj temi.
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 0:52:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Rada T. verovatno da u paklu ima jedan poseban deo za peglačice, švalje i domaćice koje rade na crveno slovo + + = onda malo i sve bude
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.8.2011 0:53:38
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 0:54:01
|
|
|
|
^iva^
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 0:54:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Rada T. IZVORNA PORUKA: Rada T. verovatno da u paklu ima jedan poseban deo za peglačice, švalje i domaćice koje rade na crveno slovo + + = onda malo i sve bude onda malo + i sve bude
< Poruku je uredio Tash -- 19.8.2011 0:55:33 >
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 0:54:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao, Rado,
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.8.2011 0:57:07
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 0:57:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Tash htedoh da napravim zezu i baš sam se potrudila... ali ne vredi. Ako imaš polsla onda imaš posla... reče mali miš u jednom od postova Bog nije takav da će jednoj majci zameriti ako za svoju decu radi na crveno slovo... nisi me razumela
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 0:58:49
|
|
|
|
liliana
|
A šta ako ne "upali mito i korupcija? Onda bude umesto !
< Poruku je uredio liliana -- 19.8.2011 0:59:23 >
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 0:58:53
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam samo grešni lčovek-žena i trebaju mi pare jer za lepu reč ne mogu kupiti mleko za dete
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 0:59:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Aman ženo, to sam pitala pre 3 stranice bespotrebne rasprave, što ne reče tako odmah!? Nit ću ja tebe ubediti da sam u pravu, nit ćeš ti mene. Pitah, jel jako strašno da ispeglam veš jer ebeno nemam kad, razložih sve, a vi mi pišete o Danetovim krugovima!
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:00:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Rada T. ja sam samo grešni lčovek-žena i trebaju mi pare jer za lepu reč ne mogu kupiti mleko za dete Pa to rekoh i ja, zar ne?
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:00:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash Aman ženo, to sam pitala pre 3 stranice bespotrebne rasprave, što ne reče tako odmah!? Nit ću ja tebe ubediti da sam u pravu, nit ćeš ti mene. Pitah, jel jako strašno da ispeglam veš jer ebeno nemam kad, razložih sve, a vi mi pišete o Danetovim krugovima! Danteovim krugovima? jbg ja nisam mislila da mene pitaš
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:01:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Rada T. IZVORNA PORUKA: Tash Aman ženo, to sam pitala pre 3 stranice bespotrebne rasprave, što ne reče tako odmah!? Nit ću ja tebe ubediti da sam u pravu, nit ćeš ti mene. Pitah, jel jako strašno da ispeglam veš jer ebeno nemam kad, razložih sve, a vi mi pišete o Danetovim krugovima! [ Danteovim krugovima? jbg ja nisam mislila da mene pitaš IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: Rada T. verovatno da u paklu ima jedan poseban deo za peglačice, švalje i domaćice koje rade na crveno slovo Pitam te, da li će sutra biti zatvorene hemijske čistione u kojima se, jelte, pegla? Ja mislim da te žene definitivno treba da idu u pakao jer rade da bi zaradile ''leba svojoj deci! Isto tako ću vala i ja u pakao što ću da ispeglam stvari da bih odvela svoju decu na more zbog toga što mi to leči jedno dete i sprečava ponovnu hospitalizaciju, a drugo će više vremena moći da uživa vrtiću. Hvala ti što si me podset_ila zašto ustvari ne verujem u sve ovo...
< Poruku je uredio Tash -- 19.8.2011 1:02:12 >
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:03:56
|
|
|
|
Anoniman
|
E, sad nemam više cigara, i odoh da spavam. Nije bitno ko je koga pitao, i ko u šta veruje, bitno je da nam se sviđaju slične novogodišnje haljine!
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:04:12
|
|
|
|
Anoniman
|
e jbg nisam ja to videla
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:05:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Rada T. e jbg nisam ja to videla džaba sam se iznervirala jer ti ne gledaš! Laku noć ženice
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:05:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash E, sad nemam više cigara, i odoh da spavam. Nije bitno ko je koga pitao, i ko u šta veruje, bitno je da nam se sviđaju slične novogodišnje haljine!
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:05:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash E, sad nemam više cigara, i odoh da spavam. Nije bitno ko je koga pitao, i ko u šta veruje, bitno je da nam se sviđaju slične novogodišnje haljine! Peglaju li se?
< Poruku je uredio BubaMira -- 19.8.2011 1:06:04 >
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:06:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako koja!
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:07:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: Rada T. e jbg nisam ja to videla džaba sam se iznervirala jer ti ne gledaš! Laku noć ženice sledeći put kad budem malo ću bolje da pa će sve biti
< Poruku je uredio Rada T. -- 19.8.2011 1:08:27 >
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:08:13
|
|
|
|
Brana
|
Ja mislim da ovakvo masenje teme,ni moderatori ne mogu da isprate
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:10:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Brana Ja mislim da ovakvo masenje teme,ni moderatori ne mogu da isprate
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 1:12:09
|
|
|
|
Brana
|
Sto volem te tvoje smajlice
< Poruku je uredio Brana -- 19.8.2011 1:26:56 >
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 11:56:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Pitanje: Uvek se zbunim kada odem u crkvu da zapalim sveću. Naime, ima 3 police. Moje shvatanje je da palim za žive (na zemlji) na donju policu, i za mrtve (na nebu) na gornju policu. Te ne kapiram poentu srednje police. Molim, kažite mi koja polica čemu služi. BTW, prekinuh peglanje da ovo pitam.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.