|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
18.8.2011 12:00:27   
magde
pa i ja mu kazem nek ti ovo bude zadnjo inace ja cu da kazem tati...j anisam od ulice...nikad me nije udario eto samo me ponekad jako uhvati...ja sam ljudi malo psihicki skrenula..zasto???zasto sam ja porasla u brak pun sa nervoze i svedge i to sve sam ja resavala sestra je izbegavala i napolje je isla tad a ja sam bila to dete koje je sve gledalo te svadge.....zasto amma i tata se od razlicitog veru ali nije bilo samo to u pitanje...ah.....sta ja sve imam u ovaj moj zivot hvala bogu sta sam jos zdrava bog nek me cuva samo zbog DECE koje volim naaaajvise na svet inace kolikoo putam sam rekla pa sta ako me nema nista samo zbog dece da zivim

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 1251
18.8.2011 12:04:05   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu magde)
  Direktna veza do poruke: 1252
18.8.2011 12:06:59   
lanajelena
Magde srce mi se cepa zbog tebe user posted image user posted image ,znam kako je tesko sa dvoje dece,ti meni tako delujes kao puna zivota nemoj sad da puknes nego glavu goreuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1253
18.8.2011 12:08:06   
Anoniman
Ipak ću u drugu temu

< Poruku je uredio Nedja RR -- 18.8.2011 12:09:01 >

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 1254
18.8.2011 12:08:33   
minavb
Magde, izvini, ali secam se da ti je i zabranjivao neke stvari, ne mogu da se setim tacno sta. Ne znam sta da ti kazem, ovo nije mala stvar.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1255
18.8.2011 12:09:50   
Snelle
Ja mogu samo da ti kažem da probleme rešiš što pre, kako god znaš i umeš i da ne časiš više ni časa, i problem ne trpaš više "pod tepih". Tvojoj deci treba zdrava i stabilna majka!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

Direktna veza do poruke: 1256
18.8.2011 12:10:22   
magde
HVALA TI NAJVISE HVALA SVIMA i tako sam super kad imam skim da razgovaram i sve kazem otvoreno znam da nema izdaice user posted image na sva muka cu i da se smejem ljude koje me poznaju ovde ne veruju da imam probleme i da sam postala jako nervozna kad me vide uvjek kaze ti si Magde jakoo pozitivna osoba ljudi me vole i slkazem se smnogo a kako sa svekrvom nemogu pa i sa MM tako mi se ide na moreeee i mm kaze videcu kakko mi je poso pa ljudi ja stvarno zasluzujem odmor i to sa rucak napolje a on znate sta je reko hm zenooo ima ako odemo negde da gotvis nego sta nema ja para da se razbacivam....a bio je u bosnu na poso i useo 12000 eura pa......

Direktna veza do poruke: 1257
18.8.2011 12:12:22   
magde
minavb tacno bas si se setila ne smem da imam FB i to nikako nisam smela da idem na kafu sa drugarice nego da se vidgam samo kuci i mnoooogo toga ljubomoran je do beskraja.....nemogu da resim nema kako.....takav je pa ja i da se ljutim nema sta mam akaze da ce da se promeni stek na vreme posto smo sami pa videcemo....

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1258
   [Obrisana poruka]
18.8.2011 12:13:07   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu magde)
  Direktna veza do poruke: 1259
18.8.2011 12:15:16   
Anoniman
magde, ja ti toplo preporučujem da krpiš prnje i decu i idi odatle user posted image Moja majka je tako uradila i moj brat i ja smo joj do neba zahvalni zbog toga

(odgovor članu magde)
  Direktna veza do poruke: 1260
18.8.2011 12:16:17   
magde
sta je krpis prnje/?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1261
18.8.2011 12:18:55   
minavb
Znam sta bih ja na tvom mestu. Doooobro razmisli sta ces dalje. Ako te sad tako scepao, sledeci put ce te odlamiti jer mu se rucak ohladio. 

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1262
18.8.2011 12:21:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: magde

sta je krpis prnje/?

Izvini user posted image -kupiš prnje, ili pokupiš stvari

(odgovor članu magde)
  Direktna veza do poruke: 1263
18.8.2011 12:23:30   
magde
ah nije lako samo otici i sta posle??a dece????on ih zaista volii....sad se javio i reko ZENO STA CES ZA RUCAK i ja sam mu rekla ....pa imamo jos 4 punjenje paprike hm samo ti je reko on....pa sta ti zelis drugo....velika salata...ok idem da kupim sve za salatu...mrtva ladna u moj odgovori i tako cu da nastavim

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1264
18.8.2011 12:27:14   
Anoniman
magde, voleće se oni i na povremene susrete... Ne nagovaram te, govorim ti kao dete zlostavljane majke user posted image Bićeš bolja i ti i tvoja deca... Niko ne umanjuje njegovu ulogu oca, ako je već loš muž... Znam da je teško, ali uspela bi sigurno. Čuvaj ta mala blaga koja imaš user posted image

(odgovor članu magde)
  Direktna veza do poruke: 1265
18.8.2011 12:28:57   
minavb
IZVORNA PORUKA: n i n a

magde, voleće se oni i na povremene susrete... Ne nagovaram te, govorim ti kao dete zlostavljane majke user posted image Bićeš bolja i ti i tvoja deca... Niko ne umanjuje njegovu ulogu oca, ako je već loš muž... Znam da je teško, ali uspela bi sigurno. Čuvaj ta mala blaga koja imaš user posted image

Sve je lepo rekla.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1266
18.8.2011 12:29:56   
magde
jedan put sam htela da idem reko mi idi sama deca ostaje tu i uhvatio ih

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1267
18.8.2011 12:31:17   
magde
znate sta svekrva kaze ka joj kazem da sam se posvadgala...kaze mi budi  fleksibilna i maza udgi mu pod koze epa ja nisam ljigava

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 1268
18.8.2011 12:32:59   
minavb
Duso, svaki ce ih sud tebi dati. Ispricaj roditeljima, bratu, prijatelju... neko ce ti u svemu tome pomoci.

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 1269
18.8.2011 12:34:03   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: magde

znate sta svekrva kaze ka joj kazem da sam se posvadgala...kaze mi budi  fleksibilna i maza udgi mu pod koze epa ja nisam ljigava

Magde svekrva ti nikad nece biti iskrena,ona gleda samo interese svoga sina,oslusni sebe,stavi prst i razmisli da li stvarno zelis takav zivot,da zivis pod takvim pritiskom,da ne ides nigde,prelepa si i dobra  zena svako bi bio srecan da te ima kraj sebe i da te izovi u drustvo

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 1270
18.8.2011 12:34:44   
magde
mozda....i znate sta mm kaze..ti si ko kapku u dlan cuvam te ko kraljica neznas sta imu vo svetu kako ih biju i zapovjedaju...ja miu kazem  uporedi se sa onim boljem

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1271
18.8.2011 12:36:02   
magde
hvala vam hvala jelena uh tako sam tuuuuzna on kaze mi ti samo ruzno pamtis a ono lepo ne

Direktna veza do poruke: 1272
18.8.2011 12:37:41   
Anoniman
magde, to je tako, kad ružnog ima više nego lepog, teško ga se sećati user posted image

(odgovor članu magde)
  Direktna veza do poruke: 1273
18.8.2011 12:38:12   
magde
imas pravo nina user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1274
18.8.2011 12:39:00   
minavb
Da me tako scepa, sve bih mu lepo zaboravila. Jbg, nema te lepe reci, postupka, koji moze tako nesto da izbrise iz glave.

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here