Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:40:04
|
|
|
|
Olga75
|
ja cu da je skupljam u teglicu i mazem na problematicne delove koze
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:40:31
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR vodolija Tekucina je bogata ugljenim hidratima i vitaminom C.
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:41:14
|
|
|
|
magde
|
jaooooo OLGA se opustila hahahha
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:41:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Olga RR vodolija Tekucina je bogata ugljenim hidratima i vitaminom C. Znači kad sam na dijeti samo pre podne zbog ugljenih hidrata Dobro da si mi rekla, sad mogu da kažem mužu zašto sam ja ustvari debela
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:42:29
|
|
|
|
magde
|
ti debela???!!!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:44:18
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Znači kad sam na dijeti samo pre podne zbog ugljenih hidrata Dobro da si mi rekla, sad mogu da kažem mužu zašto sam ja ustvari debela Kakve sve izgovore zene imaju za izbegavanje oralnog sexa.
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:46:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma kakvo izbegavanje, meni treba izgovor da se prežderavam u ponoć krišom Magde, debela, nego šta, i zdravo rumena (vadim se da sam debela jer sam ostavila cigare, međutim, ipak samo volem da jedem )
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:46:59
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR volem da jedem I da gutas.
|
|
[Obrisana poruka] 15.8.2011 23:47:27
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:47:49
|
|
|
|
magde
|
ja mislim da nisi ti debela bas
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:48:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Mina ne ide jedno bez drugog, priznaj Magde, draga moja Malko sam se zaokružila u poslednjih par meseci, i ne kačim slike dok ne smršam opet
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:51:14
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Mina ne ide jedno bez drugog, priznaj Ne volim, ali sto kaze buba, pruzam podrsku onima koji vole. Only when suprised.
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:51:14
|
|
|
|
magde
|
ja ne kaci slike vec godinu evo idite da vidite na temu kako licim sa moja mama niko nije komentirao tamo samo ovo vas iteresuje
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:53:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Kinder surprise
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:55:02
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Kinder surprise iz kinder jajeta
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:56:33
|
|
|
|
Olga75
|
Magde i ja sam okacila zvericicu i nista vidite , zato se i zovu jaja iznenadjenja i ja lepo podmetnem teglicu i cist posO pocela sma da lupam
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:57:39
|
|
|
|
minavb
|
Mi lupamo sve vreme. E bas ste me razveselile, odoh da spavkam.
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:57:59
|
|
|
|
magde
|
doso mm caoo
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:58:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Olga pravi zimnicu
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:58:39
|
|
|
|
Anoniman
|
ju ju, kakve su ovo teme aktivne?
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:59:33
|
|
|
|
Olga75
|
jos ne znam koliko treba da se ukiseli
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 16.8.2011 0:00:17
|
|
|
|
Alexis79
|
dobro je da pijem kafu ,a ne jogurt u ovom trenutku Ja da gvirnem pred spavanje sta se radi ,a sve zene ovde.Ako ako............
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 16.8.2011 0:00:48
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: magde doso mm caoo Ahahahaha
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 16.8.2011 0:01:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Hahaha, evo i Taš se stidi Olga, konzervans nemoj da zaboraviš nikako E i ja sam se pošteno ismejala večeras, odoh na spavanje valja ustati zorom
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 16.8.2011 0:08:23
|
|
|
|
mikica sa
|
ja sam gora od Magde. pomislih na gutanje u psihickom smislu, rekoh opet nekome tesko kad ovo slatko sam se ismijala, strasne ste!
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?