|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pretrage i hormonska terapija
12.8.2011 13:16:16   
degu
Pa ne znam, trebalo bi ga pratiti ceo ciklus verovatno, ali i 7 dpo možeš bar da vidiš da li postoji neki problem sa progesteronom i da ga treba nadoknaditi u luteinskoj fazi. Ja znam da se obično radi 21.DC, gde se pretpostavlja da je O bila 14. dc, što kod mnogih stvarno nije slučaj.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1901
12.8.2011 13:53:04   
GRGA
Dove dragauser posted image

sve smo mi brzalice jedne velike,,,ali ako si davno radila briseeve,sto kaze degu mora ih ponoviti--Cisto da ne bude ureoplazme koja zna biti i te kako opasna po plod!!

Pregnil je inekcija,,i daje se odredjeni dan...Moras je primiti onda kada folikul dostigne odredjenu velicinu,,a to ti samo moze reci dr. uz pomoc ultrazvukauser posted image

Ja sma odjenom primila dve inekcije od po 5000...................Ali su mi svi nalazi bili super,i moji i mm-a.

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 1902
12.8.2011 15:54:38   
blum
moj anti tpo 600 zna li iko sta to znaci tsh 13.8

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1903
12.8.2011 17:21:04   
Dove
Hvala vam najviiiiiise na svetuuser posted image .Divne ste i predivne...Hvala sto ste me primile u vase drustvanceuser posted image i javljam vam sta sam uradila.I da...necu na svoju ruku...OBECAVAM!!!!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1904
12.8.2011 17:23:55   
Dove
I moji i suprugovi nalazi su bili dobri.Krecem sve iz pocetka,i javljam se redovno!!!Mnogo je lakse kad covek zna da u necemu nije sam i lakse je prihvatiti problem kad imas sa kim da podelis svoju bol i strahove.Jos jednom,divne ste najdivnije i hvala vam na svemu.Ljubim vas!!!

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1905
12.8.2011 18:02:09   
degu
Nema na čemu draga, samo polako, ako je bilo sve u redu, verovatno da ni sada nije neki veliki problem, neka sitnica možda škripi, koja se lako otkloni, biće sve OK user posted image

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 1906
15.8.2011 17:55:53   
sara6
Draga Contesa,vidim da rado odovarate i da ste jako strucni-sto je dobitna kombinacijauser posted image Tako da vas molim da mi kazete nesto o mom stanju,posto kod endokrinologa imam zakazano tek za 3 nedeljeuser posted image Naime,moji rezultati su sledeći:ft3 13.3 ref.2.70-6.40
ft4 29.2 ref.10.3-24.4
tt3 4.59 ref.1.25-2.75
tt4 205 ref.67-161
tsh 0.019 0.400-4.00
prolactin 386 ref.40-530
Izvestaj UZ glasi:
S.zlezda u fizioloskom polozaju,AP dijametra 18mm,duzina lonusa 54mm.U celini je grublje strukture,jace prokrvljena.Nema patoloskih lgl na vratu.
Hvala vam najlepse na odgovoru.
Srdacan pozdrav!

(odgovor članu Contesa)
Direktna veza do poruke: 1907
15.8.2011 20:15:34   
Anoniman
Sara, javice ti se Contesa, ali meni ovo mirise na hipertireozu...Moras konsultovati reproduktivnog endokrinologa. Je l' si vadila i neke druge reproduktivne hormone?

(odgovor članu sara6)
  Direktna veza do poruke: 1908
15.8.2011 21:29:15   
meyo
blum ja sam tek sad vidjela da si pitala za anti tpo
vjerovatno je u pitanju Hasimoto tireoditis odnosno hipotireoza -smanjena funkcija stitne zlijezde
sto moze biti uzrok neplodnosti reci cu ti samo da se da jako dobro srediti ja sam u dva mjeseca moj nalaz dovela skoro do savrsenstva jer sam imala nalaze slicne tvojima stoga nema bedacenja nego pravac endokrinolgou
kiss**

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1909
16.8.2011 8:13:59   
sara6
Nisam Verolino draga,tek sam danas uzela ove rezultate.Nisam znala da imam bilo kakvih problema,jos uvek sam uplasena i u soku.Tek sada pocinje borba,nadam se sa pozitivnim ishodom,sto i vama svima zelimuser posted image .Ma sto manje stresa i vise uzivanja,to je lek za sve,deluje jednostavno,ne znam zasto je meni tako teskouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1910
16.8.2011 17:40:32   
Hristinica
Devijke, zdravouser posted image ja sam nova na ovom forumu,pa pisite, ako neka ima slicne problme.. Imam hipotireozu i neredovne menstruacijeuser posted image ,smanjen progesteron i estrogen,a zelim bebuuser posted image user posted image , ali pokusavamo tek 2 meseca, ali ja samo mislim na to da necu moci da ostanem trudnauser posted image p.s. pocela sam da pijem Ocajnicu,citala sam da je dobra i efikasna...

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 1911
16.8.2011 18:11:09   
plačljiva
Hristinice,dobro nam ti došla...Svaki problem se da rešiti...Samo misli pozitivno i doći će user posted image

(odgovor članu Hristinica)
Direktna veza do poruke: 1912
16.8.2011 21:00:42   
degu
Hristinice odlično je da ste na samom početku otkrili gde škripi, uz odgovarajuće lekove će se sve dovesti u red i nećeš dugo čekati na bebu user posted image Naravno da ćeš moći da ostaneš trudna, sve se da rešiti. Pridruži nam se i u temi Čekamo dve crtice user posted image

Direktna veza do poruke: 1913
16.8.2011 21:05:08   
GRGA
Dove dragauser posted image ,,samo polako ove ima toliko toga da naucis da ti ni lekari nece toliko reciuser posted image

Ja pretpostavljam da idemo u Petak ili ponedeljak u visegardsku!!user posted image

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 1914
17.8.2011 8:45:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sara6

Nisam Verolino draga,tek sam danas uzela ove rezultate.Nisam znala da imam bilo kakvih problema,jos uvek sam uplasena i u soku.Tek sada pocinje borba,nadam se sa pozitivnim ishodom,sto i vama svima zelimuser posted image .Ma sto manje stresa i vise uzivanja,to je lek za sve,deluje jednostavno,ne znam zasto je meni tako teskouser posted image

To je svima tesko, ne samo tebi...Najlakse je reci-oslobodi se stresa, ali kako to uraditi?
Moras da izvadis i ostale hormone. Reci dr da te uputi...A za stitnu, obavezno kod endokrinologa...

(odgovor članu sara6)
  Direktna veza do poruke: 1915
17.8.2011 9:28:34   
soni
hristinice bice sve super..samo pozitivnim mislima i stavom... ovde imas mnogo toga da citas i bice ti od pomoci.. i to u vezi hormonske terapije, u vezi cajica.... ako ti je dosadno i da se malo ismejes predji kod nas na CEKAMO DVE CRTICE.. ma uzivaces cekajuci user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

Direktna veza do poruke: 1916
17.8.2011 9:43:16   
ljubilica
Za Contesu: (Dacu ti malo opsirnije jer ima tu dosta stvari koje me bune, a na koje dobijam odgovor da je sve u redu)
Sto se tice nalaza krvi, sve je u granicama, ali sto se tice mokrace Out of range je sledece:
Leukocyte esterase 1+
WBC 10-20
Squamous epit. cells 20-27
Bacteria moderate
Brine me to sto sam nakon ovih rezultata imala HSG a da mi prethodno nisu uradjene nikakve dodatne analize na hlamidiju, bakterije i sl. sto sam tek na ovom sajtu procitala da se moraju uraditi pod obavezno!
Sto se tice horm nalaza ispisacu ti ih sa ref. vrednostima, jer ja uopste ne razumem na sta se sta odnosiuser posted image

FSH: 4.5 mIU/ml
Ref. range:
Folicular phase: 2.5-10.2
Mid-cycle peak: 3.1-17.7
Luteal phase: 1.5-9.1
Postmenopausal: 23.0-116.3

LH: 7.1 mIU/ml
Ref. range:
Folic. phase: 1.9-12.5
Mid cycle: 8.7-76.3
Luteal: 0.5-16.9
Postmenopausal: 15.9-54.0

Da napomenem da sam krv vadila 9 dana od dana pocetka mens. Inace traje mi 7 dana i dobijam na 28,cak osetim i kad imam O.

Sto se tice sperm anal. mm to cu postaviti na odgovarajucem mestu'

Unapred hvalauser posted image

Sreća je kao leptir. Što je više juriš, više će ti bežati. Ali, ako se okrenes drugim stvarima, ona će nežno doći i sleteti na tvoje rame.

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1917
17.8.2011 14:28:58   
GRGA
Drage moje evo i mog prolaktina

Prolaktin u 8h...........1890.0.......................................ref .vred 40-530(z)....53-360(m)

prolaktin u 11h..............376.0.................................

prolaktin 13h......................196.0

(odgovor članu ljubilica)
Direktna veza do poruke: 1918
17.8.2011 15:08:31   
degu
Grga ta prva vrednost je uvek najviša, jer je samo buđenje stres, pa ubod igle, strah od rezultata, sve to utiče.
Ostalo ti je u granicama referentnih vrednosti, mada bi trebao da bude niži, videćeš šta će ti reći Dr. Ne bi bilo loše da ti da neku manju dozu lekova.

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1919
17.8.2011 15:11:42   
GRGA
Znas sta mene plasi--nisam ja toliko opsednuta kaakvi ce biti reultati-naprotiv mislila sam da ce biti ok....Sto pise da ti onda snimaju glavu...................Procitala sam par postova gde je sa vrednoscu od 1600 bio tumor hipofizeuser posted image

I da onda rade magnetnu rezonancu!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1920
17.8.2011 15:15:31   
degu
Gledaj tako bi bilo da su ti sve 3 vrednosti tako visoke, ovako je prva vrednost očigledan stres od buđenja, možda si jurila da stigneš na analizu, uplašila se od rezultata. Kasnije se vidi da si se opustila i prolaktin je drastično manji. Videćeš da nije ništa kad odeš kod endokrinologa, ali valjalo bi da ti je niži za kvalitetniju ovulaciju.

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1921
17.8.2011 15:24:53   
GRGA
Ukakila sma se u gace.............a danas mi je bilo vatreno krstenje sa mamom.Rec d asam poludela je mali!!Pa dokle vise!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1922
17.8.2011 15:27:43   
degu
Još malo Grga i sve će se srediti, budi strpljiva i čuvaj živce, vidiš da ne smeš toliko da se nerviraš user posted image

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1923
17.8.2011 15:41:12   
GRGA
Zenska posle ovoga kuliram--obecala sam muzu i samoj sebi.Asta kazes opasno je kada su sve visoke!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1924
17.8.2011 15:45:21   
degu
Pa kad su sve 3 vrednosti visoke onda se vrše dalja ispitivanja. Pročešljaj malo temu Visok prolaktin pa ćeš videti sve.

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

ime za decaka
marince1

Koje vam se ime najvise dopada

Filip (32%)

David (32%)

Lazar (36%)

Ukupan broj glasova: 237

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here