|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Indeks telesne mase (ITM ili BMI)
10.8.2011 13:56:43   
Jeca*
ehej, ma nisam uvredjena. Hvala na komplimentu user posted image  samo objasnjavam zasto volim da se mucim user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 51
10.8.2011 14:19:09   
minavb
Svako je cudan na svoj nacin. I meni je kod drugih lkudi dosta toga cudno, ali fledam svoja posla.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 52
10.8.2011 14:26:23   
Verus
Pa ja uvek gledam svoja posla minauser posted image   Ali forum je za razmenu  misljenja, pa ce covek cuti sta voli i sta ne voli.  To apsolutno nema veze sa ovim sto si napisala.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 53
10.8.2011 14:35:51   
minavb
Kazes mi smo ti cudne. Bidis, postoje studije koje dokazuju povezanost malog energetskog unosa i dugog zivota. Ja se vodim time, nije mi cilj da budem vreca kostiju. Ti si meni cudna zbog mnogih stvari ali to uglavnom drzim za sebe. Forum jeste mesto za razmenu misljenja, ali ne tvog o meni i mog o tebi. Kao nutricionista kazem da iTM i BMI trpaju u istu grupu totalno razlicite ljude. Stepen uhranjenosti se odavno meri debljinom koznog nabora.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 54
10.8.2011 14:45:54   
Verus
Upoznata sam sa tim studijama, ima nas jos visoko obrazovanih user posted image  ali nemoj zaboraviti da ovde pisemo i misljenja o onome sto kucamo jedni drugima.  Nismo u ucionici pa da budemo profesori jedni drugimauser posted image    Ja sam rekla da ne mislim da su kosti lepe bas koliko ni salo-a ne da ste vi kosti.  Svasta.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 55
10.8.2011 14:47:12   
Jeca*
ja bih volela da sam kost sa misicima ...sta ce mi salo user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 56
10.8.2011 14:47:33   
Verus
Samo da objasnim jer sam ocigledno pogresno shvacena: cudne ste mi bile sto ne razumete da sam rekla da lepo izgledate, a ne iz drugih razloga, kapis?
IZVORNA PORUKA: minavb

Kazes mi smo ti cudne.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 57
10.8.2011 14:49:25   
Verus
To je druga prica Jecouser posted image
IZVORNA PORUKA: Jeca*

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 58
10.8.2011 14:55:53   
Anoniman

Ja imam visak kilograma. I nisam sebi lepa. Vec mesec dana sam na redukcionoj dijeti. Nosila sam farmerke 29 bez lasteksa, a sad 31 sa lasteksom. Svinja...No, skinucu visak..Tvrdoglava sam. Indeks mi je 26, a imam 11kg viska. I svaki sam nabacila zbog nervoze posle pobacaja. Nocu nisam spavala, gledala sam filmove i jela sendviche.user posted image user posted image user posted image
Ali kosti su mi jednako ruzne. Cak mi je ruzniji prizor kada kroz farmerke vidim Aushvic-karlicu.
Cak ne volim ni same misice na devojci, zato sto mi onda deluje kao decak. Znaci kost-misic i blagi sloj masti-idealna zena.

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 59
10.8.2011 14:58:19   
Verus
Znaci Dzenifer Lopezuser posted image
IZVORNA PORUKA: verolino

Znaci kost-misic i blagi sloj masti-idealna zena.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 60
10.8.2011 15:00:25   
Anoniman
Pa ozbiljno...Ne volim Dzi Aj Dzejnuser posted image
Ali svaciji ukus je drugaciji....I svaki cini sa telom sta mu volja. Bitno je samo ni u jednom smeru ne preterivatiuser posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 61
10.8.2011 15:01:42   
Jeca*
ne daj boze Dz. Lo. Verolino, slazem se sa tobom...kost, misic i blagi sloj ne masti nego potkoznog tkiva...lepse zvuci user posted image  ne zelim ja da izgledam kao kostur, ali mi je lepo kad smrsas, pa se oblikujes vezbama pa onako kad hodas nema sala....J. Lo je debela! user posted image

< Poruku je uredio Jeca* -- 10.8.2011 15:02:00 >

Robin Sharma

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 62
10.8.2011 15:02:43   
lanajelena
Verolino ti si moja kategorija user posted image ...malo smo masnije a sta sad bice i boljih dana user posted image

Meni je Dzenifer extra ne bih imala nista protiv da sam tako debela user posted image

< Poruku je uredio lanajelena -- 10.8.2011 15:03:52 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 63
10.8.2011 15:05:28   
Inica
Ja voLim mrSHavo :D
ALi, postoji razlika izmeDju pREmRshavo i mrSHavo. Neke devojke izgleDaju neuhranjeno, da ne kazhem bolesno.
E sad, BmI je po meni glupost. Za moju gradju, inaChe i kad sam izgleDala najboLje, bmi je pokazivao da sam neuhranjena. A npr nemam izrazhene kukove, gojim se na glupim mestima i nekako chudno,i smeshno izgLeDA :) Tako da mi to "neuhranjeno" najboLje sToji.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 64
10.8.2011 15:07:39   
Verus

Pa naravno! Ovo je sve sto ja kazem.  Ja mislim da svaka zena ima nesto lepo u sebi i treba to uvek da negujeuser posted image

Ja se ne bih bunila da budem "debela" kao JLouser posted image  nema nigde celulita utegnuta, a guzica i dalje tu!  Jbt imam drugaricu iz Brazila koja je slicna.  Svuda je vitka, nema celulit uopste a guza!  Guca joj je cvrsta, prcasta i onako fino tvrda...ufuser posted image
IZVORNA PORUKA: verolino

Pa ozbiljno...Ne volim Dzi Aj Dzejnuser posted image
Ali svaciji ukus je drugaciji....I svaki cini sa telom sta mu volja. Bitno je samo ni u jednom smeru ne preterivatiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 65
10.8.2011 15:09:29   
Jeca*
pa ja sam mrskasta sad, a guza mi je sve podignutija jer se ubijam od vezbanja ....hocu reci, meni je J.Lo debela a zategnuta...i to je upravo ono o cemu pricamo...stvar ukusa...ali ja bih njoj skinula 10kg sigurno, pa nek onda sa manje kg bude zategnuta i trcasta

Robin Sharma

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 66
10.8.2011 15:12:37   
lanajelena

pa ja sam mrskasta sad, a guza mi je sve podignutija jer se ubijam od vezbanja ....hocu reci, meni je J.Lo debela a zategnuta...i to je upravo ono o cemu pricamo...stvar ukusa...ali ja bih njoj skinula 10kg sigurno, pa nek onda sa manje kg bude zategnuta i trcasta

Onda to vise ne bi bilo to,od guzice bi ostala tepsija user posted image

U prici sa muskarcima,prijateljima,mm sam shvatila da ce se okrenuti za mrsavom,zgodnom(okrenem se i ja ) ali da ce se uvek paliti na buce (ne debele nego malo punije)

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 67
10.8.2011 15:15:18   
Jeca*
Celeb Height & Weight/ SG's Weight FYI
For those of you who have been following my weight management journey, I want to say I am not back to my original weight but I am happy at 102 after seeing these height and weight of various celebs. I want to be healthy and become more tone but I am not going to obsess with a number anymore. A friend sent me these tidbits this morning and I just want to share with everyone. Although there is a trend for celebs to strive toward paper thin, I am happy to see celebs with normal weight which really proves super skinny does not automatically translate into sexy and style.  

It is not my intention to encourage super skinny. Rather from my post, I am trying to point out it is more important to be healthy and tone. These stats are only for fun and I am trying to point out there are some celebs that have normal weight which I consider to be super sexy and stylish. Super skinny without healthy is just stupid.  It is important to be healthy regardless of weight and height.

Actresses
Blake Lively, 5'9", 123 lbs.
Calista Flockhart, 5'6", 97 lbs. --- Too skinny!
Cameron Diaz, 5'9", 120 lbs.
Cate Blanchett, 5'8", 120 lbs.
Catherine Zeta Jones, 5'8", 130 lbs.
Drew Barrymore, 5'4", 125 lbs.
Eva Longoria, 5'2", 104 lbs.
Gwyneth Paltrow, 5'9", 112 lbs.
Hillary Duff, 5'1", 105 lbs
Jennifer Aniston, 5'6", 110 lbs.
Jessica Alba, 5'7", 118 lbs.
Jessica Biel, 5'8", 110 lbs.
Julia Roberts, 5'10", 125 lbs.
Kate Beckinsdale, 5'8", 115 lbs.
Kate Hudson, 5'6", 115 lbs.
Katie Holmes, 5'9", 118 lbs.
Kirsten Dunst, 5'4", 100 lbs.
Lindsay Lohan, 5'5", 105 lbs.
Meghan Fox, 5'6", 114 lbs.
Miley Cyrus, 5'4", 104 lbs.
Nicole Kidman, 5'10", 120 lbs.
Nicole Richie, 5'1", 98 lbs
Pam Anderson, 5'7", 105 lbs.
Paris Hilton, 5'9", 110 lbs.
Penelope Cruz, 5'6", 109 lbs.
Reese Witherspoon, 5'6", 122 lbs.
Salma Hayek, 5'2", 115 lbs. --- Super sexy with normal weight! Wow!
Sandra Bullock, 5'8", 110 lbs.
Scarlett Johansson, 5'4", 115 lbs. --- Looking super sexy!

Models
Adriana Lima, 5'10", 112 lbs.
Gisele Bundchen, 5'11", 115 lbs.
Heidi Klum, 5'9", 120 lbs.
Kate Moss, 5'7", 105 lbs.
Naomi Campbell, 5'10", 110 lbs.

Musicians
Beyonce Knowles, 5'5", 130 lbs.
Britney Spears, 5'5", 105 lbs.
Carrie Underwood, 5'3", 110 lbs.
Christina Aguilera, 5'2", 100 lbs.
Faith Hill, 5'8", 120 lbs.
Fergie, 5'2", 105 lbs.
Gwen Stefani, 5'6", 115 lbs.
Jennifer Lopez, 5'6", 125 lbs.
Jessica Simpson, 5'2", 120 lbs.
Madonna, 5'4", 100 lbs.
Mariah Carey, 5'9", 140 lbs.
Shakira, 5'2", 105 lbs.
Taylor Swift, 5'10", 120 lbs.

izvor: savvymode.com

Robin Sharma

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 68
10.8.2011 15:15:24   
Maya21
ja sam sebi najlepsa sa BMI od 23. imala sam ja i 18 ali sam tad bila bolesno mrsava, zna Nedja RR o cemu pricam... sad bih bila srecna da dodjem i do 25 user posted image
nekada davno sam imala lepo oblikovane misice i plocice na stomaku... user posted image

< Poruku je uredio Maya21 -- 10.8.2011 15:23:25 >

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 69
10.8.2011 15:17:24   
Jeca*

Calista Flockhart, 5'6", 97 lbs. --- Too skinny!
Jennifer Aniston, 5'6", 110 lbs.
Kate Hudson, 5'6", 115 lbs.
Meghan Fox, 5'6", 114 lbs.
Penelope Cruz, 5'6", 109 lbs.
Adriana Lima, 5'10", 112 lbs.
Gwen Stefani, 5'6", 115 lbs.
Jennifer Lopez, 5'6", 125 lbs.

izvor: savvymode.com

ja bih pre da budem kao Jennifer Aniston..pogledajte koliko na istu visinu ima manje kg...a super je i Adriana Lima...

Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 70
10.8.2011 15:20:04   
Inica
Pa oNo, ali u celoj toj prichi je bitno i da si skLadnO gradjen.
Meni je BMI 20,6, a bio je neshto nizhi pRE trudnOcje. Ali po toM raCHunanju mi pishe da imam manje 5kg nego shto bi trebALo. Haha. Bila bi tempirana boMbA. .

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 71
10.8.2011 15:24:41   
Verus
ima nesto jace od 4kg manje od JLo...al opet, skroz su drugacije gradjene, i tu opet dodjemo do razlike misljenja.  Nekome je lepsa JLo sa strukom i bokovima, a nekome Aniston koja je "ravnog" izgleda.  Drugacije su im strukture tela.  JLo i da skine te 4 kile ne bi nikad bila tako ravna.

Mada, ja zato i ne mislim da se mozemo stavljati u kalupe.  Zato je meni logicnije ici po onome kako izgledas i kako ti stoji odeca itd, a ne po tome sta kaze vaga, BMI itd....

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 72
10.8.2011 15:25:45   
Anoniman
Dzenifer Aniston je bas zgodna.user posted image
Ali mi je ruzna...I mislim da sam jedna od retkih kojima je ona ruzna.user posted image

(odgovor članu Inica)
  Direktna veza do poruke: 73
10.8.2011 15:34:48   
Verus
sad vidim na listi: meni je Heidi Klum ubedljivo najzgodini model, bar od ovih  u Viktoriji...hm ima jos jedna sl. gradjena, ali ne znam joj ime...

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 74
10.8.2011 16:08:05   
bea83
moj BMI je 21, i negde mi stoji da mi je težina idealna a negde da imam 1,3 viška, i to je tačnije, mada sam krupne gradje, pa kad smršam ostane mi samo glava i grudi pa izgledam ko vanzemaljac sa silikonimauser posted image

Verka meni je Dzenifer em ružna em mi uopšte nije zgodna, ravna i nikakva za moj ukus ( a kukovi nekako čudni) više sam za oblije ženskeuser posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here