Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 21.8.2009 19:26:43
|
|
|
|
prolece
|
ja znam i da heklam i pletem i vezem... mogu da napravim biznis, ionako ću sad na bolovanje vi recite šta vam treba i mere, a ja opletem i pošaljem. milina
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 21.8.2009 19:30:30
|
|
|
|
Shishica
|
E bre Prolece da si ovde u komsiluku pa da me ucis.. Jako bi da naucim.. Eeee
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 21.8.2009 19:32:06
|
|
|
|
prolece
|
da smo bliže... je l nemaš nikog ko zna?
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 21.8.2009 19:36:10
|
|
|
|
Shishica
|
Mama kaze da je vec zaboravila, baba sa rukama ne moze ni kasiku vise da drzi, a Bajka (druga baba) nije vise ziva..zakasnila sam.. I eto..Ima jos baba mog verenika, ali ne bi bas..da je maltretiram..
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 21.8.2009 19:39:11
|
|
|
|
sneza24
|
Znam i ja da heklam,da pletem(onako)i da vezem.Ali me to uopste vise ne zanima,nekako nemam zivaca za to.
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 21.8.2009 19:40:47
|
|
|
|
prolece
|
što je to maltretiranje ako žena može? mislim ako nije suviše bolesna ili stara? iskoristi ako hoće da te nauči. mene je baba naučila kad sam imala 7-8 godina da pletem i vezem(onaj vez što je ranije bio na posteljinama i košuljama), mama da heklam i vezem goblene, a da šijem sam naučila sama.
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 22.8.2009 10:20:55
|
|
|
|
NadaR
|
Ja znam da heklam, da pletem ... vez ne znam nazalost, sad mi je zao sto niosam naucila dok mi je baka bila ziva
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 22.8.2009 13:37:53
|
|
|
|
mamanp
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 Znam i ja da heklam,da pletem(onako)i da vezem.Ali me to uopste vise ne zanima,nekako nemam zivaca za to. ISTO. Nema sanse da bih ista mogla sad da uradim, a i nemam vremena.
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 22.8.2009 16:02:26
|
|
|
|
afrodita
|
Heklati ne znam al' smesno pletem. Kad zavrsim red sa leva na desno ne okrecem igle i pletenje nego se vracam istim putem s'desna a levo
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 4.5.2010 15:44:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Heklanje znam a pletenje samo ono obicno ravno... Ne znam kako se zove A bas bih volela da znam da ispletem nesto...
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 2.2.2011 18:15:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Moram da se pohvalim mojom mamom . Ogrtač - pončo i kapa na Nini su ručni rad moje mame . Kako vam se sviđa ?
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 2.2.2011 18:18:12
|
|
|
|
JMPM
|
Fenomenalnooooooo !Svaka cast za bakicu
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 2.2.2011 18:44:36
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
evo i nase kapice sto je svekrva heklala...valjda se vidi lepo...:)
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 2.2.2011 18:49:42
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
evo jos jedne...
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 23.7.2011 15:22:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Preslatke su stvari. Ja pletem cebence za moju cerkicu. I ja znam svasta, samo sto dugo nisam nista radila. Vajda ce ispasti kako treba. Okacicu kad zavrsim.
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 27.7.2011 18:58:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo kako napreduje Sofijino cebence. Omasila sam deblinu igala i malo je vrljavo na pocetku, ali valjda ce biti bolje kad se opere. Ako ne bude, nekom ce biti lep poklon a za Sofiju cu napraviti jos bolje
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 27.7.2011 19:02:22
|
|
|
|
vonavoj
|
svaka cast malimisuu! ja ne znam da heklam,pletem a bice super!
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 27.7.2011 19:07:24
|
|
|
|
Verus
|
ju vid ti misicu heklarku predivno je.
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 27.7.2011 22:30:53
|
|
|
|
PoisonEve
|
Misu, prelepo je, bas kao sa original seme!
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 28.7.2011 0:27:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Mišu, svaka čast
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 28.7.2011 10:02:54
|
|
|
|
Anoniman
|
bravo, misu! ja sam znala nekad malo da heklam, al da pletem - jok! a sad mi bas zao.
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 2.8.2011 22:00:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo ga Nije ispalo kako treba, nije htelo da se skupi ni u masini ni u susilici jer je od konca, omasila sam i velicinu igala, uzela predebele pa nema gustinu. Bice bolje sledeci put. Ovako je bas letnje.
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 2.8.2011 22:02:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Prelepo je
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 2.8.2011 22:03:23
|
|
|
|
maslackic
|
Misu , prelepo je!!!
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 2.8.2011 22:03:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Jos je vlazno
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
IGRANJE NA PODUpipsDa li ste stavljale na pod bebu mladju od godinu dana da se tamo igra?da posle 4-5 meseci (
31%)
da posle 6-7 meseci (
36%)
da posle 8-9 meseci (
20%)
da posle 10-11 meseci (
0%)
samo u ogradici (
9%)
samo na bracni krevet (
4%)
Ukupan broj glasova: 70Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!