Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 18.8.2009 14:37:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Nikoga ne zanima?
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 18.8.2009 14:45:38
|
|
|
|
Anoniman
|
evo oćete da vam pošaljem mustru za nakurnjake inače zaista postoje nakurnjaci (i tako se zovu) heklaju ih žene u jednom selu na bjelašnici planini gdje muški sem dugih gaća nose i taj odjevni dio za znate već šta ...jer se temperatura spušta i ispod -20 C
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 18.8.2009 14:47:25
|
|
|
|
Anoniman
|
možda i jodlaju doh ih heklaju
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 18.8.2009 14:50:51
|
|
|
|
Anoniman
|
S oproštenjem, kako izgleda nakurnjak? Jel samo za "pipu" ili pakuješ i jajca?
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 18.8.2009 14:52:44
|
|
|
|
Rivana
|
E zene, zene
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 18.8.2009 14:53:25
|
|
|
|
Anoniman
|
nakurnjak
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 18.8.2009 14:55:06
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. nakurnjak a jel ima to da se kupi negde
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 18.8.2009 14:55:33
|
|
|
|
Anoniman
|
fenomenalno. To ide preko gaća? ispod gaća? Ili ne nose gaće?
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 18.8.2009 14:56:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Rivana a jel ima to da se kupi negde hahahaha, hajde da sve poručimo muževima za Novu godinu!
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 18.8.2009 14:56:40
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR fenomenalno. To ide preko gaća? ispod gaća? Ili ne nose gaće? Verovatno ispod pa i to i gace joj taj dok se skine prodje volja.....
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 18.8.2009 14:57:11
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Rivana a jel ima to da se kupi negde hahahaha, hajde da sve poručimo muževima za Novu godinu! To bi bilo super
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 18.8.2009 15:00:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Je li, Vučkice, a jel ti to po meri praviš?
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 18.8.2009 15:01:07
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Je li, Vučkice, a jel ti to po meri praviš? vrlo je bitno uzeti meru
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 18.8.2009 15:01:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Je li, Vučkice, a jel ti to po meri praviš? aha ...dođem da im uzmem mjeru pa onda opleti
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 18.8.2009 15:02:52
|
|
|
|
Anoniman
|
A čuj, ako moram nakurnjak da kupim mužu da bi došla na kafu, pođi odmah, ubedićemo ga nekako da mu uzmeš meru!
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 18.8.2009 15:03:20
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Tasha RR Je li, Vučkice, a jel ti to po meri praviš? aha ...dođem da im uzmem mjeru pa onda opleti A kad se uzima mera?
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 18.8.2009 15:05:10
|
|
|
|
Anoniman
|
prvo ga malo pomaziš da nakvasa ...pa onda izvučeš metar i vidiš koliko treba ...mislim što veći...deblji ...duži...skuplji je naravno...treba više materijala
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 18.8.2009 15:06:46
|
|
|
|
sneza24
|
Aha da znam mozda bih ja to mogla i sama. Mozda ti neki skup materijal pa dok ti jos platim i za ruke ovako mi je jeftinije da probam sama.
< Poruku je uredio sneza24 -- 18.8.2009 15:07:51 >
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 18.8.2009 15:07:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Khm, uozbiljimo se sada, i vratimo se na heklanje i pletenje normalnih stvari!
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 18.8.2009 15:07:53
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. prvo ga malo pomaziš da nakvasa ...pa onda izvučeš metar i vidiš koliko treba ...mislim što veći...deblji ...duži...skuplji je naravno...treba više materijala jao sto vas volim uvek me nasmejete
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 18.8.2009 15:08:26
|
|
|
|
Anoniman
|
trebali bi definitivno...mislim i ovo je jedna od tema na kojoj ja nemam šta da kažem osim da po Tashinom "userem"
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 18.8.2009 15:09:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 Aha da znam mozda bih ja to mogla i sama. Mozda ti neki skup materijal pa dok ti jos platim i za ruke ovako mi je jeftinije da probam sama. pa to dok ostrižem bekana (ovcu) ...pa onda ispredem vunicu, pa uzimanje mjere, pa maženje, pa ruke ...ih neću više obećavam ...begam s ove teme
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 19.8.2009 22:27:16
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. nakurnjak ... s potpisom- by vučko Hej pa ovo bi mogao da bude pravi biznis,ajde da naručim i ja jedan za svog sad će zima
|
|
|
|
RE: Šeme za heklanje i pletenje 21.8.2009 19:21:04
|
|
|
|
Shishica
|
Ne bi mogla da naucim po tim slikama.. A volela bi.. Volim sve sto se radi tako rukama (Sad ce neke bezobraznice imati asocijacije)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?