Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.7.2011 18:04:31
|
|
|
|
bokicans
|
ja:Nađa ste ceš obući? N:Obućiću ovu haljinU. ja.Dobro znači ovu haljinu i TAČKA N:da tu haljinu i Tačka kom Mišu top je vrh
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.7.2011 19:51:14
|
|
|
|
Olga75
|
cica maca mjauce pred vratima a zvercica joj govori : cica maco spasi mene , toji vataaaa da te pustim nuta
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.7.2011 21:07:52
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.7.2011 22:29:03
|
|
|
|
PoisonEve
|
ja:Nađa ste ceš obući? N:Obućiću ovu haljinU. ja.Dobro znači ovu haljinu i TAČKA N:da tu haljinu i Tačka komuser posted image Mišu top je vrhuser posted image hahahha
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.7.2011 22:36:27
|
|
|
|
vonavoj
|
definitivno najbolja tema! jabudic,sin ti je legenda!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 25.7.2011 14:24:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Ponedeljak 05:25 ujutro: Miša se budi i traži mleko... (uglavnom odmah posle legne i spava dalje) Popio šoljicu mleka i vidim ja nešto se uspravno beli u mraku-cucla u sedećem položaju! Kažem: Mišo lezi, spavaj... Ništa... I tako nekoliko puta... Ustanem ja krevetiću priđem, a on sedeći džonja Polegnem ja njega i tu se on trgne, malo zakmečao, mi ŠŠŠŠ, i ućuti on ali vidim da je budan... Uto prošao autobus ispred zgrade, a on će ti Brm-brm? Ne MIki spavaj (a sve se dešava u mrklom mraku), a za autobusom zalajao neki džukac, a evo ti njega: Av-AV? NE cico, spavamo... Nije prošao minut, a moj ti muž pusti goluba, kad evo ga stručnjak: ppppppp?
< Poruku je uredio n i n a -- 25.7.2011 14:28:49 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 25.7.2011 18:15:52
|
|
|
|
AndreaK
|
hehe nina ....super ste, jel spavao Misa posle toga?
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 25.7.2011 20:27:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Nina
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.7.2011 9:39:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: AndreaK hehe nina ....super ste, jel spavao Misa posle toga? Trebalo mu je nekih pola sata, pa je tako zakucao da ga je mm jedva probudio u 8
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.7.2011 11:54:35
|
|
|
|
lanajelena
|
Lana:mrzim da budem crna u Crnoj gori
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.7.2011 12:00:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ko se to vratio sa mora?
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.7.2011 12:04:16
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Tash Pa ko se to vratio sa mora? malo da se raspakujemo pa bi mogle ovih dana da kafenisemo u NS
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.7.2011 12:06:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Eeeeeeeeee, čovek ti se obraduje a ti se bekeljiš!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.7.2011 12:08:22
|
|
|
|
lanajelena
|
Kad nema adekvatnih smajlica evo da se iskupim
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.7.2011 12:21:45
|
|
|
|
Verus
|
nina
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.7.2011 16:48:18
|
|
|
|
marince1
|
Malopre napisah na fb David video na tv-u Rusku Jakic i sav ponosan kaze dede (to je deda) Htedoh da mu kazem da nije,ali se bojim zbunicu dete
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.7.2011 19:56:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Marince i ja je videh pre neki dan na ulici i mogu samo da se slozim sa tvojim malcem
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.7.2011 21:17:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Peva Neša malopre: Doblo veče dlaga Lepa si ko bog Zašto žuriš Nije jako kasno
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.7.2011 12:15:09
|
|
|
|
ivaj
|
Jana ovih dana ima bisere da sve sednem pa se sama smejem. Juce na tv-u gipsy kings i pesma bamboleo(valjda se ovako pise),a ona nije dobro razumela i ide kroz kucu i peva:"Baba Verooooooo,baba Veroooo..." Pre neki dan vozi biciklu,onu u obliku kuce a skripi jedan tocak.Tek ce ona: mama,sto ovo mjauce kad je kuce?! (kucam jednom rukom pa ne mogu da pisem gramaticki pravilno,sory) Ili ima obicaj da kaze: jao mama sto si zdrobna(zlobna)
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.7.2011 12:53:49
|
|
|
|
Anoniman
|
baba veroooo
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.7.2011 12:54:57
|
|
|
|
isidora88
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.7.2011 18:17:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Gleda Luka Duška Dugouška, onu epizodu sa Gremlinima. - Mama, kako zapravo izgledaju Gremlini? - Ne postoje. - Gde žive? - Sine, ne postoje. Oni su izmišljeni. - Dobro, hajde da vidimo na kompjuteru kako izgledaju. ... stiže tata kući... - Tata, kako zapravo izgledaju Gremlini? - Ne postoje. - Gde žive? - Sine, ne postoje. Oni su izmišljeni. - Dobro, hajde da vidimo na kompjuteru kako izgledaju. - Hajde. ... - Jao što je leeeep! - Jeste, ali kad ga poprskaš vodom postane čudovište. Vidi. - Jaooooooooo tataaaaaaaa kako je gaaaaaaadaaaaaaaaaan! - Jeste sine. - A ko je ovo? (izbacuje one ponuđene klipove na YT) - To je Fredi Kruger. Da ti pustim? - Neeeeeeeeeeeee! Mama, hoće tata da pusti nešto gadno! Šta mislite, jel mali da mu iznajmim Gremline u video klubu? Hoće se uplašiti?
< Poruku je uredio Tash -- 29.7.2011 18:20:30 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.7.2011 18:23:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Tash, oni su u tako cudnoj fazi, ovaj nas se ne plasi onih idijotskih crtaca s Ultre a plasi se nekih Diznijevih Kako im kad dune. Probaj prvo malo da mu pustis na YT pa ako mu se dopadne uzmi mu i film. Mozes za svaki slucaj da mu fga unapred prepricas, onda ih je manje strah. Mozda da mu kazes da su gremlini nevaljali a ne zli.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.8.2011 10:21:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ne znam da li je ovo za smeh ili za blam Moje dete se igra u pesku sa malo većom devojčicom koja ima predivnu dugu kosicu Vrti se Miša oko nje, pa sve je miluje i kaže "daaa" (draga ) pa joj šalje puse,ja dežuram da je slučajno od silne dragosti ne počupa... Kad u jednoj svetlosnoj sekundi moje dete izvrnu kanticu peska iz druge ruke devojčici po glavi!!! jooooj blama Ja uzela da čistim dete, pa joj sve pričam: nije ništa miko sad će teta taj pesak da očisti (a kosa gustaaa, ne mogu da istresem ono čudo napolje ). Video Miša da se ja zauzela oko devojčice, pa uzeo drugu kofu peska i sipao sebi po glavi , pa rukicom krenuo po svojoj glavi i kaže "daaaaa"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.8.2011 14:06:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Pošto nemamo temu "da se smejemo našim muževima", evo vam ovde ovo: Nina (nahranjena, čista, igra se tata sa njom): "Njaaa, njaaa, njaaaaaaaaaaaa, njaaaaaaaa!" Ja: "Jaaao, ajde utišaj je više, probi mi bubne opne, a nije joj ništa". MM (nežno, ljubazno) : "Nina, tišina." Ja: "Uh, al'' si joj rek''o." MM (i dalje mirno i nežno): "Nina, TIŠINČINA."
< Poruku je uredio BubaMira -- 1.8.2011 14:07:18 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?