|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
25.7.2011 9:30:01   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 926
25.7.2011 9:53:38   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Ja sa policijom imam veoma pozitivna iskustva, nisu mi jednom bili potrebni, tako da je nemoguće da sam baš naletela na neke normalne. Sigurna sam da ima i kretena, ali sasvim sam sigurna da izlaze i za jedan šamar (nije mm u pitanju, naravno), i za strah da će ti neko nauditiuser posted image

tu se slazem, ja sam dobila adekvatnu zastitu kada sam bila izbivena od strane bivseg deckauser posted image mislim sad mi je smesno, ali tad nije bilo
znaci bukvalno ne sme ni k_rvo da ti kaze, sada se za sve ide na sud, tako da nije bezazleno, posebno ako imas svedoke.

< Poruku je uredio jovicaa -- 25.7.2011 9:55:11 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 927
25.7.2011 9:56:11   
Anoniman
Ja ne znam koja vrsta goveda je u stanju da istuce zenu.
Sreca, pa najblizi muskarci u mom zivotu nemaju te tendencije, inace bih im ruku na spavanju odsekla.

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 928
25.7.2011 10:30:29   
majared
IZVORNA PORUKA: verolino

Ja ne znam koja vrsta goveda je u stanju da istuce zenu.
Sreca, pa najblizi muskarci u mom zivotu nemaju te tendencije, inace bih im ruku na spavanju odsekla.

Samo ruku??? Meni nešto drugo pada napametuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 929
25.7.2011 10:33:24   
Anoniman
Da, da...U pravu si...u momentu kad muskarci dignu ruku na zenu Krang im se ne nalazi na vratu, vec u gacamauser posted image

(odgovor članu majared)
  Direktna veza do poruke: 930
25.7.2011 10:39:30   
Anoniman
Ja isto zauzimam stav da treba štrojiti nasilnike koji svoju muškost pokazuju zlostavljanjem slabijeg, ALI....
Bojim se da oni koji nisu kroz to prošli ne znaju koliko je to strašno i ozbiljno i koliko baš nije lako biti tako kuražan i hrabar kad se zatekneš u takvom zlu user posted image Moja mama je kroz to prošla, a nije imala ničiju pomoć i podršku... user posted image Roditelji su joj smatrali da kuka bezveze, da cilja na razvod (koji se i desio nekoliko godina kasnije-neminovno), u hitnoj su joj rekli da mora da ostane zbog dece sa mužem i da oni neće da prijave policiji user posted image To je bilo 1985... Ne znam kako je danas (i nadam se da nikad neću saznati), ali kako onda pobeći kad nemaš gde, a dvoje dece do 5 godina-ili mtajcica sa bebanom???user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 931
25.7.2011 11:09:36   
ivaj
Sad sirimo temu i ne znam da li smemo to da radimo. Ako treba,neka nam lupaju packe pa cemo da prestanemouser posted image

Vidis nina,kad spomenu ovo na kraju,moram da vam ispricam kakva je moja situacija.Ne dao Bog da dodje do razvoda,mislim da stvarno ne bih imala gde i to me strasno deprimirauser posted image jer o svemu razmisljam unapred.
Dok mi je mama bila ziva o tome nisam brinula jer za mene i moju decu uvek je bilo mesta,medjutim,sad su ostali brat i tata i sve se menja.Oni su dvosoban stan  zamenili za jednosoban na boljoj lokaciji.Brat ima 36 god. jos se nije ozenio ali ko zna,cale poludeo hoce da se zeni i moze i on da privede neku.
I gde bi svi mi u jednosoban stanuser posted image
Moji nisu bili nesto imucni,znaci nasledstvo nikakvo nemam,nista da prodam,bar neku siguricu.Nista.
I sto je najgore u celoj prici,moj tata je jedan od onih sto stalno ponavlja cuti i trpi i kad bih mu zakucala na vrata,morala bih jos i njega da trpim.
Totalno bezizlazna situacija.Jos sam nezaposlenauser posted image

Stan u kome sad zivimo,sve se vodi na svekra i to nece do njegove smrti biti prepisano na mm.Znaci u slucaju razvoda,ja nemam nista.Gde si bio i sta si radio tolike godine?! Niko ne bi pitao.Mogla bih da spakujem svoje stvari u kofer i odem.
I ne mogu a da ne zamislim situaciju da jednog dana mm poludi i dodje pa mi kaze:"Znas sta,ja sam se zaljubio.Ne znam kako,ali eto desilo se.Spakuj se i idi"

Reci cete da sam luda sto uopste razmisljam u tom pravcu,ali znate sta,nikad se ne zna.Ko zna sta ce biti za deset_,dvadeset_ godinauser posted image

I ne znam sto pisem sve ovo kad nema veze sa temom,ali eto...

< Poruku je uredio ivaj -- 25.7.2011 11:10:08 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 932
25.7.2011 11:14:28   
minavb
Ivaj, nemoj tako da razmisljas. Poludi ti glava od toga a i naljutis se na muza i kad nije kriv.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 933
25.7.2011 11:16:07   
Olga75
zlostavljanje ne treba trpeti
svaka situacija ima resenje ali to sigurno nije gutati uvrede i batine jer nemas gde i sta , jedno jutro se gospodim probudi i odluci da te ubije batinama a ti treba da lezis na podu i cekas da li ce prestati ili ce te ubiti a deca sve to treba da gledaju jer nemas snage da prelomis i odes user posted image
postoje sigurne kuce , postoji neka tetka , strina , ujna ...
niko nije rodjen da ga tuku , psuju i maltretiraju
tako bar ja mislim

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 934
25.7.2011 11:17:20   
ivaj
user posted image
Kako znas?

Pa ja tako volim da mozgam o svemu unapred.Besposlen mozak cuda cini.Pod hitno mi treba posaouser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 935
25.7.2011 11:20:59   
Anoniman
Olga hvala Bogu da se društvena svest digla do danas, pre 25 godina nisi imao gde ako nemaš porodice, a moji svi bili dođoši, dakle sve tetke i strine na stotine km.... Bila su to jako gadna vremena, ne volim ni da ih se sećam, samo sam htela da kažem da je jako nezahvalno komentarisati ako nismo u situaciji user posted image  

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 936
25.7.2011 11:22:35   
Anoniman
Ivaj, razumem te i razumem tvoje strahove, potpuno su opravdani.
Moja majka je, davne  osamdeset i neke, kada je ostavila mog oca, uzela samo mene, peškir za kupanje, par pelena strpala u neki koferčić i otišla. Otišla ni kod majke ni kod oca, već otišla kod čangrizave babe koja je u tom  momentu izdavala neku memljivu sobu. Ostavila je i kuću, i sav nameštaj koji je kupljen na kredit NA NJENO IME, uzela mene i otišla. Prala je moje stvari napolju na česmi, prvo je polivala vrelom vodom česmu da je odmrzne (Sjenica, - beskonačno, lede ti se misli), pa onda uzimala vodu i prala.

Ne želim da sada patetišem ovde, nego samo kažem, ko god da se nađe u situaciji o kojoj ti pišeš, nezavidna je, ali da se rešiti. Jeste da bi bilo đavolski teško, ali da je neizvodljivo - nije.

Ali ipak, da se ne mučimo crnim mislima, treba se truditi da nikada ne dođemo u te stani - pani situacije, već da se volimo i poštujemo sa našim mužovima - pužovima. Ali da ipak držimo britvicu pod jastukom. user posted image

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 937
25.7.2011 11:30:16   
Olga75
Nina , zao mi je sto ste mama i vi morali da prodjete taj pakao user posted image
zlostavljanje nije ljubav, ne tuce muz zenu zato sto je previse voli , tuce je zato sto je skot
ali to je kod nas toliko normalno da se meni na price tipa :
on mene udari jer se boji da cu ga ostaviti zbog drugog povraca
pa kazi zenska glavo da li ti mislis da to treba da trpis , ako treba a ti lepo konopac i oslobodi pacenika muke da ces ga prevariti
u stvari , povraca mi se od partijarhalnog drustva gde je zena i dalje samo roba , objekat za oplodnju  ili sluga

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 938
25.7.2011 11:33:11   
ivaj
Da.Ili me izludjuje sto 99 posto zena uvek misli da su one krive.
Moja sestra od strica obicno ume da kaze:"Ali ja sam kriva,ja sam ga izazvala!"
Uh,poludim kad to cujem.

Ili izgovori tipa bije me zato sto me ludo voli pa je ljubomoran,ili tezak mu je dan,nije mu lako,...user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 939
25.7.2011 11:39:13   
Olga75
a taj izgovor : ja sam ga jadnog izazvala a on se toooliko muci
hej , odrastao covek koji ima probleme koje ima i vecina pa ce da se istrece pesnicom pod rebra , jer su skotovi perfidni  iudaraju zene da im ostane sto manje modrica
ili kad sama kaze : naletela sam na vrata u modrici tacno vidis otiske pesnice , sal mi se zapetljao na kvaku a na vratu otisci prstiju i njeno : molim va nemojte zvati policiju , ja njega volim , nije on to namerno
svaki put se pitam : pa sto si dosla ?
jako teska tema user posted image

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 940
25.7.2011 11:42:32   
Anoniman
Onaj ko je u problemu bi svakako trebao da pozove neki od onih SOS brojeva ili neku sigurnu kucu. Tamo rade ljudi koji sa tim imaju iskustva i sigurno da oni mogu pruziti najbolji savet i adekvatne informacije o tome da li je i kak moguce se zastititi, kako funkcionise sistem kod nas i sl.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 941
25.7.2011 11:43:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ivaj

...ili tezak mu je dan,nije mu lako,...user posted image

Ja bih onda mm voštila k'o vola u kupusu svaki dan user posted image

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 942
25.7.2011 11:58:05   
Lu
Ja ću opet po svom, o nekim stvarima treba razmišljati prije braka!
Sa druge strane, uvijek se može desiti razvod iz bilo kojeg razloga i šta sad ako je stan na mužu i on ti kaže idi ja dovodim drugu ženu?
Znači moraš izaći, nema druge... i preživiš, još niko nije umro od gladi nakon razvoda,  uvijek se nađe neko riješenje!

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 943
25.7.2011 11:58:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Ja ću opet po svom, o nekim stvarima treba razmišljati prije braka!
Sa druge strane, uvijek se može desiti razvod iz bilo kojeg razloga i šta sad ako je stan na mužu i on ti kaže idi ja dovodim drugu ženu?
Znači moraš izaći, nema druge... i preživiš, još niko nije umro od gladi nakon razvoda,  uvijek se nađe neko riješenje!

Lu, volim te! user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 944
25.7.2011 12:01:33   
minavb
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Onaj ko je u problemu bi svakako trebao da pozove neki od onih SOS brojeva ili neku sigurnu kucu. i sl.

Ili Voju. Imam jednog Voju iz teretane koji mi je jednom rekao-"Mala , ako te iko ikad bude pipnuo, zovi me i ja dolazim da mu polomim noge."user posted image
Salu na stranu, ja bih otisla u sigurnu kucu. Koliko sam shvatila, ne samo sto zenama pruze zastitu i skloniste, vec im vremenom pomognu da se zaposle i srede.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 945
25.7.2011 15:39:37   
ivaj
Lu,na koje stvari mislis kad kazes da treba razmisljati o njima pre braka?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 946
29.7.2011 12:29:07   
isidora88
draga olga molim te za savet,mm i ja se svadjamo user posted image
ovog mog konja treba prevaspitati,sad je nasao da se ponasa kao derleuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 947
29.7.2011 12:33:01   
magde
auf  ova tema preskocila nekoliko puta ali bas sam i ja za ovde mi se svagdamo bezvveze nekako......cak neznam da kazem zasto ali uzasno mi je ovaj period ne izlazimo nema neka zabava kao neki bak ai deda smo

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 948
29.7.2011 12:34:31   
Anoniman
Ja jos uvek imam predbracne probleme , za bracne nisam spremna 

(odgovor članu magde)
  Direktna veza do poruke: 949
29.7.2011 12:36:05   
majared
Sudeći po mojim predbračnim problemima do braka neću ni stići  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here