|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
24.7.2011 17:06:11   
bokicans
Auuuuuu Mtajcice stvarno ne znam sta da ti kazem.Ugostiti nekoga posle takve operacije,van svake pameti.Za njega nemam reči,...Šeljem ti samo zagrljaj podrškeuser posted image

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 901
24.7.2011 17:06:41   
liliana
Jako mi je žao kad pročitam ovako nešto...user posted image Mtajčice, zašto si bila u bolnicu?
Ma, ti si se, lijepo, juče kad ti je rekao da se pakuješ trebala i spakovat, pokupit dete i otiči, a njega poslati u P. lepu materinu!!! Muka mi je kakvih kretena ima na ovom svetu! Želim ti , od sveg srca, da što pre središ svoj život...user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

Direktna veza do poruke: 902
24.7.2011 17:10:45   
mtajcica83
lili, imala sam vanmatericnu trudnocu i 15 dana sam bila u bolnici, pa operacija i sve sto ide uz to...Pa kazem , juce sam se i spakovala i kad sam htjela da krenem nije mi dao da izadjem iz stana no se opet drao kako ja uvijek pravim skandale i da sam ja ta zbog cega se ovo sve i desava...Ma uzas...

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 903
24.7.2011 17:26:24   
Lu
Uf baš mi je žao mtajciceuser posted image
Od kad je takav, jel znaš zašto se tako ponašauser posted image
Sory nisam čitala ništa prije ako si pisala...

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

Direktna veza do poruke: 904
24.7.2011 17:34:04   
mtajcica83
ma pisala sam i vise sam dosadila sebi sa pricom o tome...Neznam ima oko 2 mjeseca, neznam koji mu je djavo...uvijek pocne svadja tako sto se on vidi sa svojima i onda nastavi na mene i Andriju da histerise...A nekad zbog neke gluposti pocne da urla i kazem vam da on samo prica, ne zaklapa, ja mislim da moze da prica 100 godina bez prestanka, sam postavlja pitanja i daje odgovore...To je pravo psihicko maltretiranje....Ponekad stanem ispred ogledala i dodje mi da vristim iz sve snage i sve da razbijem...Osjecam kao da ludim....user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 905
24.7.2011 17:40:41   
Lu
On baš ima neki problem kako se meni činiuser posted image
To nije dobra situacija ni za tebe tek operisanu a ni za dijete, razmisli malo, evo jedan ženski suosjećajni user posted image

Direktna veza do poruke: 906
24.7.2011 18:04:01   
isidora88
mtajcice bas mi je zao user posted image
mozes li pozvati svoje pa da neko dodje po tebe i andriju bar dok se ne smire stvari sa mm?
ne znam kako da ti pomognem...user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 907
24.7.2011 18:38:02   
Anoniman
Kad sam ja imala problem u braku prouzrokovan roditeljima moga muža i njihovim mešanjem u naš brak ja sam se fino spakovala i otišla malkice kod mojih. Mirno, fino, naravno, nisam rekla "ej, ja sad idem da te ostavim" nego sam samo malo uzela time off u dogovoru sa mm. 10, 15 dana, koliko god, kažeš da ideš u posetu tvojima (pod uslovom da tvoji žele da ti pruže podršku i da te puste da se kod njih odmoriš od svega bez presije i sugerisanja).

Da me mm nije pustio, ja bih rekla, "ok, neću ići", a čim on ode do radnje ili gde već - otišla bih, jer odakle njemu pravo da mi uskraćuje slobodu kretanja? Pa da mi je iz oka ispao, što kažu babe, neće moći, mačak...

Ne nagovaram te da odeš, da me ne razumeš pogrešno, već savetujem da na neki način sebi i detetu obezbediš malo mira i odmora od stresa, i da daš sebi vremena da razmisliš šta ćeš i kako ćeš, a i njemu da daš šansu da odluči hoće li biti tebi muž i otac svome detetu ili sin svojim roditeljima, da se odluči šta će od te dve stvari da bude, jer očigledno ne može da bude oboje odjednom. user posted image

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 908
24.7.2011 21:35:37   
jovicaa
skloni se na neko vreme, nisi duzna da trpis maltretiranje nikakvo

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 909
24.7.2011 21:57:55   
ivaj
Buba,moram prvo da napisem da ako je tako kao sto kazes-ti imas super muza.
Moj mene na prvom mestu ne bi pustio da odem,kad to kazem mislim da bi doslo do kojekakvih scena i pretnji da ne da decu,a ako bih otisla dok nije tu,pa mislim da bi bilo jos gore.Nasao bi me i ko zna sta bi bilo.
Sad kad ovo pisem pomislices da pisem o divljaku,ne bas,on je jednostavno takav.
Mogu da kazem da je super muz,ali kad dodje do takvih nezgodnih situacija i problema pretvara se u zver.

Tako da ne znam.Ako mtajcica moze da postupi kao ti,odlicno.To bi bilo idealno.
Ako ne moze,mtajcice moj savet ti je da igras iz pozadine-primiri se,cvrkuci,ugadjaj,radi sto god treba dok ga ne primiris i pridobijes.Njegove u medjuvremenu ne spominji.
Cim ga pridobijes,ti polako kreni u ofanzivu protiv tih stenica dosadnihuser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 910
24.7.2011 22:24:28   
Anoniman
Pa ako će da pravi scene bolje da ih pravi u kući njenih roditelja gde mogu da skoče otac, brat ili ljubazni komšija i lepo ga "smire", nego da joj pravi scene samoj, dok ih njihovo dete gleda.

U afektu ne bi ni mene mm pustio tako lako, ali afekt je afekt i u takvom stanju se najbolje primiriti, smiriti strasti, a kasnije odraditi ono šta misliš da je najbolje za sebe i dete (sve zavisi koliko je problem sa partnerom ozbiljan, a koliko je partner zbog novonastale situacije prgav, iskreno).
Ni moj muž se nije veselio što idem, po*izdeo je, ali razuman muškarac koji voli svoju ženu i svoju porodicu želeće da izgladi situaciju pa makar i na način koji ga boli u duši - zna da je taj odlazak oboma potreban da bi strasti slegle. Znači, pustio me je jer je skontao da je to najbolje za nas.
Znači, potez prvi: pokušati dovesti partnera u stadijum razumnosti.

A inače, što se tiče onoga "našao bi te i ko zna šta bi bilo", ja te sad iskreno, prijateljski pitam: šta bi bilo? Nemoj ljubim te da pomisliš da se svađam, nego mi teško kad neko to napiše. Šta može da bude? Može da mi preti, da urla, da lupa na vrata, psuje... U prevodu, može da me povuče za...znaš već šta. Ako sam već odlučila i pokušala da odem, jer si me is*izdeo do bola, a ti se usudio da mi, zaboga, zabraniš da odem od tebe nasilnika, a ja se, sram me bilo, usudila da ti se ipak suprotstavim i odem, a ti se naljuuuutio što nisam poslušna ženica koja ćuti i trpi pa si doš'o da me biješ - pa krvi ću ti se napiti. Malo ja, malo 92. I tad me ne bi bilo briga šta će reći tetke, strinke, mame, babe, ujne. Mahala bih mu dok ga odvode u marici i potrudila se da zapamti svaki *ebeni sekund kada je pokušao da mi glumi Boga.

Sorry, malo sam pokipela.

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 911
24.7.2011 22:28:20   
marija32
IZVORNA PORUKA: BubaMira

A inače, što se tiče onoga "našao bi te i ko zna šta bi bilo", ja te sad iskreno, prijateljski pitam: šta bi bilo? Nemoj ljubim te da pomisliš da se svađam, nego mi teško kad neko to napiše. Šta može da bude? Može da mi preti, da urla, da lupa na vrata, psuje... U prevodu, može da me povuče za...znaš već šta.

Bubo, otkud znas da nije u stanju da napravi svasta? Ne zivis ti sa njim vec ona. Uglavnom su takvi kukavice kada im se suprotstavi neko jaci, ali nikada se ne zna.....

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 912
24.7.2011 22:29:30   
Anoniman
E, vala, svaka ti na mestu!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 913
24.7.2011 22:32:16   
Anoniman
Pa to pokušavam da kažem: ako je ta osoba neko ko ima predispoziciju da napravi "svašta", bolje da to napravi kada su ona i deca koliko toliko na pristojnoj razdaljini i pod zaštitom rodbine, zakona, nego da ih maltretira same i nezaštićene u sopstvenom domu. Razumeš?

(odgovor članu marija32)
  Direktna veza do poruke: 914
24.7.2011 22:35:38   
Anoniman
Ako je sklon maltretiranju, počeće da maltretira pre ili kasnije, otišla ona ili ne.
Ako ode, odlepiće. Možda napravi scenu, a možda se sabere.
Moje mišljenje.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 915
24.7.2011 22:38:47   
snješka
Ako je neko ko će da napravi svašta, onda čitav život živiš u nekakvom strahu. Moraš da se povinuješ svim njegovim zahtjevima i željama da ne bi napravi svašta?! Ja takav život ne bih mogla da živim, ali stvarno. Čitav život nezadovoljna, jer ne možeš uraditi što želiš, jer strahuješ od nečije reakcije. Ne znam.....

< Poruku je uredio snješka -- 24.7.2011 22:50:50 >

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 916
24.7.2011 22:41:12   
Anoniman
No, mi sada pričamo o njemu kao o divljaku, ali ja mislim da mtajcica treba da razmisli šta se ustvari desilo. Da me ne shvatite krivo, ne mislim da je ona kriva, već... kaže, on je takav nekih 2 meseca, a pre nije bio takav. Šta se desilo pre 2 meseca? Možda ako otkriješ uzrok uspeš da rešiš problem. user posted image

(odgovor članu snješka)
  Direktna veza do poruke: 917
24.7.2011 22:53:33   
snješka
Naravno Tasho, u pravu si. Ali bi bilo lijepo kad bi to uradila negdje van direktnih dešavanja. Loše je da razgovor završi svađom i urlanjem, posebno pred djetetom. Ovo sve govorim upravo radi djeteta. Znači negdje hladne glave razmisle oboje bez da traumiraju dijete.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 918
24.7.2011 22:54:47   
Anoniman
Sad htedoh reći isto... dakle, da se vratimo na temu, Mtajcica ima problem u komunikaciji koji povremeno kulminira ne baš prijatnim dijalozima i ostalim.
Sad ja, bukvalista, imam "tačke dnevnog reda":

- dovesti partnera u razumno stanje, znači miran razgovor gde su afekt i ljutnja isključeni,
- razgovarati o problemu, ko gde vidi problem, kome šta smeta, zašto smeta i može li se to rešiti,
- najbitnije: VREDI LI REŠAVATI problem (ako ja problem jako "zapušten", emocije usahle, brak upao u emotivnu komu, nema ljubavi, bliskosti niti obostrane želje da se spasi - onda je sve džaba, nema se ni o čemu pričati).
- ako se vredi boriti i spašavati brak i ako se ima volje i želje - ni jedan način vam neće biti glup ni besmislen: ni rastanak na par dana, ni pranje zuba paštetom, ni slušanje Vajtsnejka, ni nošenje gaća preko glave za dobru volju ljubavnog Manitua user posted image . Sve za ljuuubaaaaav...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 919
24.7.2011 23:08:13   
ivaj
IZVORNA PORUKA: BubaMira

A inače, što se tiče onoga "našao bi te i ko zna šta bi bilo", ja te sad iskreno, prijateljski pitam: šta bi bilo? Nemoj ljubim te da pomisliš da se svađam, nego mi teško kad neko to napiše. Šta može da bude? Može da mi preti, da urla, da lupa na vrata, psuje... U prevodu, može da me povuče za...znaš već šta. Ako sam već odlučila i pokušala da odem, jer si me is*izdeo do bola, a ti se usudio da mi, zaboga, zabraniš da odem od tebe nasilnika, a ja se, sram me bilo, usudila da ti se ipak suprotstavim i odem, a ti se naljuuuutio što nisam poslušna ženica koja ćuti i trpi pa si doš'o da me biješ - pa krvi ću ti se napiti. Malo ja, malo 92. I tad me ne bi bilo briga šta će reći tetke, strinke, mame, babe, ujne. Mahala bih mu dok ga odvode u marici i potrudila se da zapamti svaki *ebeni sekund kada je pokušao da mi glumi Boga.

Sorry, malo sam pokipela.

Naravno da se ne ljutim,ali sudeci po tvom stavu imala si srece da pored sebe ne osetis nasilnog muskarca.Ja sam to dozivela jos u vezi pre mm.
I to je jako traumaticno.

Prvo,kakav 92.Dosli bi jednom,opomenuli,a ti posle snalazi se kako znas.Slusala sam o zenama koje dobijaju silne batine pa milicija dodje i nista.
Drugo,sta bi moglo da bude.
Pa poznajuci mm u onom najgorem izdanju(znaci sad pricamo o situacijama za koje se nadam da se nikada nece desiti),verujem da bi poneo pistolj,da bi razvaljivao vrata,ne bi gledao ko je tu,ko ga gleda i sl.Pretio bi,oteo mi decu a sto najgore,u sve to bi bili umesani moji.I ko zna do cega bi u takvim trenucima moglo da dodje.
Jednostavno,mislim da niko adekvatno ne bi mogao da me zastiti.Niko iz moje okoline.

Boze,da napomenem da ovo nikada,nikada nisam dozivela sa mm,ni to,ni bilo sta slicno,ali jednostavno ga poznajem i zato zamisljam takve scene.
Mozda gresim,ne znam.
Ali definitivno ne bih volela da dodjem u takvu situaciju jer ne bi bilo ni malo lako.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 920
24.7.2011 23:18:03   
Anoniman
Uh, draga... Ne znam šta da ti kažem. Ali reći ću da razumem, a znaš zašto? Zato što imam sestru, mlađu 7 godina, kojoj je muškarac jedino onaj tip koji bi reagovao baš kao tm kad po*izdi. user posted image Nikad mi neće biti jasan njen stav, za nju su Vojvođani (muškarci) najveće svetske mlakonje, ona obožava taf gajs koji lupaju šakom o sto a ženu postavljaju tamo gde joj je mesto, onako, vaspitno. Ne kažem da je tvoj muž takav nego me tvoja priča asocirala na nju.

Što se milicije tiče, verovatno si u pravu, sećam se one glupave fore "ne možemo da uradimo ništa dok ne dođe do konkretnog prekršaja", u prevodu, dok ti ne prospe vilicu ne smemo da ga privodimo. S tim u vezi panduri ni ne reaguju na psovke, uvrede i pretnje, jer nisu "konkretne". A žene se obično i prepadnu pretnjama, pa kad se konkretne stvari i dogode, ne smeju da prijave.
Ali, ja sam jednom napisala: ako mu ne mogu ja ništa, ima ko može. I sad dodajem: ako mu ni panduri ne mogu ništa (nasilniku koji me nedajbože povredi), naći će se neko ko za sitne novce može što šta da uradi a da sutra oboli od amnezije i pravi se da me nikada nije video.

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 921
24.7.2011 23:48:36   
Anoniman
Ja sa policijom imam veoma pozitivna iskustva, nisu mi jednom bili potrebni, tako da je nemoguće da sam baš naletela na neke normalne. Sigurna sam da ima i kretena, ali sasvim sam sigurna da izlaze i za jedan šamar (nije mm u pitanju, naravno), i za strah da će ti neko nauditiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 922
24.7.2011 23:51:21   
Mivica
Bubi, žena si kakve nigde nema! user posted image

A stvarno si i zadnji romantik...

"Zeko, zeko, zeko...
tape meke...gude usi...lep...
zeko, zeko, lep!" :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 923
25.7.2011 9:22:01   
Lu
IZVORNA PORUKA: ivaj

Mogu da kazem da je super muz,ali kad dodje do takvih nezgodnih situacija i problema pretvara se u zver.

Ali u svakom braku dolazi do nezgodnih situacija i ne smije niko da se ponaša kao zvijeruser posted image

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 924
25.7.2011 9:27:56   
Anoniman
Bubo, moram da kazem da mi se svidja nacin na koji razmisljas user posted image  moja prababa je uvek govorila - "ako mu (nekom potencijalnom muzu) padne na pamet da te jednom udari, ti posto si slabija, cekaj da on zaspi pa ga udri cime stignes, nece mu pasti drugi put na pamet da digne ruku" user posted image

(odgovor članu Mivica)
  Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here