lelaigor
|
Meni Daria od utorka ima proliv. Krenulo je ujutru sa mekšom stolicom, kojoj nisam pridavala značaj, jer često ima i tvrđu pa i mekšu stolicu. Bile smo ceo dan na Štrandu, jela je normalno, doručak, sladoled, pa čak i voće, među kojim i jednu šljivu. Posle toga je krenula baš prolivasta stolica. Nikakve druge simptome nema, ne žali se na stomak, nema temperaturu, lepo je raspoložena, ne povraća. A bude maximum 3-4 prolivaste stolice u toku dana. Bili smo tad u utorak i kod dežurnog, rekli su nam da joj uvedemo dijeticu i probiotik (koji ona i inače pije zbog profilakse zbog urinarnog refluksa svaki drugi dan), ali da ga pije svaki dan. Danas je petak i ne vidim nikakvo poboljšanje, osim jednog "parčeta" kake u peleni pored proliva juče popodne. Pije hippov čaj od komorača, čaj od nane, vodu, jede štapiće, ribice, perece, dvopek, keks, kuvanu jabuku, pirinač, šargarepicu, supe iz kesice. Tako su nam rekli kod dr. Još joj nisam dala pirinčanu vodicu, planiram danas. Drago mi je što ipak nije ništa strašno, nema nikakvih drugih simptoma, ali me brine što je već petak i nema nikakvih promena. Iskusnije mame, koliko dugo ovakav problem moće da traje? Planiram u ponedeljak da je odvedem kod dr ponovo, ako ne prođe dotad.