|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proliv kod beba
15.6.2011 0:12:50   
jovicaa
davala sam mu bebelac bez laktoze, pa danas jednom nan 1, jednom pirincano mleko, sutra planiram da nastavim samo sa pirincanim da vidim da li ce se stomak malo smiriti od njega

don't shit where you eat :))

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 301
15.6.2011 0:18:23   
choopa choops
Jovice L je imala proliv, ali to je bio stomacni virus KLIK.

A valjda se stabilizuje uskoro, vjerovatno ga jos dodatno muci stomak od novih vrsta mlijeka, jer ne valjda mjesat user posted image   Da prodje sto prijeuser posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 302
15.6.2011 8:51:29   
Anoniman
Jovicee user posted image
Jesu li vam gotovi rezultati koprokulture???

(odgovor članu choopa choops)
  Direktna veza do poruke: 303
15.6.2011 10:40:28   
jovicaa
mislim da ce danas konacno moci da se podignu, zezaju nas nesto na higijenskom... da ne duzimuser posted image
danas je imao prvi put kaku onako normalne boje kao da je lepo svareno, ne samo cvrsto, vec nekako normalno. izgleda da je mleko u pitanju!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 304
15.6.2011 10:46:27   
indy_25
Ja danas vodim djecu kod doktora radi proliva sara bas ima aproliv i malko joj je sluzaav i uzasno smrdi prolazi i kroz pampers i kros bodi. Ne mogu da se naperem koliko kaki samo palim masinu za ves i susilicu da mi sto prije opere da mogu da je presvalacim .

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 305
15.6.2011 10:59:51   
jovicaa
javi indi sta je bilo. 

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 306
15.6.2011 11:04:09   
zoća
Indi tako je bilo i mom detetu kada je pio antibiotik bez obzira što sam mu još uz terapiju dala i probiotik forte.Hoće i od virusa.Jedan narodski lek je ublažio i to čaj od dunje
IZVORNA PORUKA: indy_25

Ja danas vodim djecu kod doktora radi proliva sara bas ima aproliv i malko joj je sluzaav i uzasno smrdi prolazi i kroz pampers i kros bodi. Ne mogu da se naperem koliko kaki samo palim masinu za ves i susilicu da mi sto prije opere da mogu da je presvalacim .

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 307
15.6.2011 11:09:20   
indy_25
Nije nist straasno obbicni proljev sve nas je uhavtio evo danas i muz user posted image Ne mozemo doci na red u wc.

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 308
15.6.2011 17:08:30   
jovicaa
bili kod pedijatra. nalaz je cist. a on nam naravno po obicaju nista spec nije rekao. osim da mozemo da mu uvedemo kravlje mleko kada stane proliv, a kada sam pomenula pirincano mleko pogledao me je kao da sam pala sa marsa, znaci nisam ni ocekivala nista pametno.
ja ga lepo pitam jel proliv ako dete ima cas tvrdo cas tecno govno i verujte mi da ne zna! stalno mi je davao neki odgovor koji nema veze sa tim pitanjem....

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 309
15.6.2011 17:10:49   
Anoniman
Jovice,fbuser posted image

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 310
15.6.2011 17:12:11   
Klarita
Cuti, hvala Bogu da nalaz uredan!!! Cim sa te videla, uskocila sam ovde...Vrati ti dete na NAN1, nastavi da mu dajes probiotik, i no sikiriki....Ono jeste da je mozda i gore sto je nalaz cist a, proliv se nastavlja, ali ajd' sad...
Ja bih davala NAN 1, pa kad se skroz oporavi predjite na kravlje ako ti mislis da je ok i da treba...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 311
15.6.2011 17:14:33   
jovicaa
hvala klaritauser posted image
ja sam skontala da je danas mnogo bolje nego do sad, a od juce je na pirincanom mleku, ne znam vise. ali ne mogu da mu dajem pirincano samo cak ni uz balansiranu ishranu, zato sto mora neki strucnjak da mi potvrdi, ovako sam u rebusu

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 312
15.6.2011 17:18:32   
vukosava
Ja ne znam šta spada u proliv kod beba, al moje dete daleko od toga da ima čvrstu stolicu. Pre mi liči da ima proliv odkad se rodila

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 313
15.6.2011 17:19:18   
Olga75
ako ne verujes pedijatru da je sve ok , trazi uput i odvedi ga gastroenterologu

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 314
15.6.2011 17:23:09   
jovicaa
ako se nastavi jos koji dan hocu sigurno. ali nekako se nadam da ce se srediti. 

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 315
15.6.2011 17:24:20   
jovicaa
da li ti olga znas kako se definise proliv, ja sam ga pet puta pitala, a on me je kulirao. da li se smatra prolivom ako beba na primer kaki 7 puta na dan i od toga su samo 2 stolice tecne?

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 316
15.6.2011 17:30:12   
Olga75
to nije proliv , proliv je kada je vise od pet stolica dnevno tecno ali kod dece je to drugacije nego kod odraslih jer dok ne jedu svu hranu feces moze biti i tecniji .
Broj i konzistencija fecesa zavisi od hrane koju jedemo , tecnosti koju pijemo i stanja crevne flore koja kod dece jos nije " zrela "

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 317
15.6.2011 17:32:47   
jovicaa
hvalauser posted image
da li treba i dalje da ga drzim na dijeti?
danas je kakio dva puta, jednom skroz normalno i jednom tecno.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 318
15.6.2011 17:37:21   
Olga75
da , jos jedno dva - tri dana , dok stolice ne postanu kao i pre

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 319
15.6.2011 18:10:45   
indy_25
Bili danas kod doktora svi. Kaze stomacni virus dijeta stroga i to je to. Dala nam neki prsasak da ne bi dehidrirali i eto. sarah je danas bolje nema cesto proliv a ni Denijal i ja isto , tek je uhvatilo mog muza.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 320
17.6.2011 19:29:30   
Mala Loojka
Jel dovoljno bebi od 4ipo meseca, koja je na Aptamilu, davati samo dosta vode da nedehidrira zbog proliva???user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 321
2.7.2011 10:57:19   
Anoniman
Proliv traje vec 3-4 dana.Juce je imao bas obilne stolice-proliv,kakio je 6-7 puta,jako,jako smrdi.Pije probiotik Bacilac infantis,i mnogo tecnosti.

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 322
2.7.2011 11:57:03   
jovicaa
dijeta: beli pirinac, sargarepa, krompir, banana, jogurt.. meni su rekli samo ovo da mu dajem dok se ne stabilizuje. i mleko bez laktoze, mada neki drugi pedi mi je rekao da ne mora mleko bez laktoze, tako dauser posted image
ja sam mu davala linex probiotik. ti u kesici mi deluju kao najobicnije s_anje, s oprostenjem kad je ozbiljan proliv. em su skupi kao djavo, em mislim da je linex bolji, a sme da se daje bebama.
proliv moze dosta dugo da traje, kod nas skoro 2 pune nedelje i kod beba sporije prolazi, tako da ne brini bice to ok. znam kako ti je, ja sam posle nedelju dana proliva vec pocela svasta da tripujem!

< Poruku je uredio jovicaa -- 2.7.2011 11:58:00 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 323
2.7.2011 11:58:36   
Anoniman
Videcu za taj probiotik!
Ma strah me je,kako nije,em nece da jede,em kao plovce kaki.user posted image

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 324
2.7.2011 11:58:47   
jovicaa
i kupi mu hipp-ov ors pa mu daj po malo da pije, po par kasicica, da ne dehidrira. i to smo mi koristili

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here