|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak
19.7.2011 9:10:59   
Nadja
ps. mesam ovnove i jarceve u stvari jako dobra drugarica je ovan a sa jarcevima se za sad nisam slagala

(odgovor članu Nadja)
Direktna veza do poruke: 176
19.7.2011 9:13:38   
Anoniman
Moje je dete natempirano odlicno jer je se i po zodiaku i po kineskom i po higaku horoskopu savrseno slaze s oboma user posted image

(odgovor članu Nadja)
  Direktna veza do poruke: 177
19.7.2011 9:15:50   
Lu
Kako se ja nisam sjetila da natepmiram da mi se dijete rodi ljeti , da može u dvorištu slaviti rođendanuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 178
19.7.2011 9:17:34   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Kako se ja nisam sjetila da natepmiram da mi se dijete rodi ljeti , da može u dvorištu slaviti rođendanuser posted image

Odlicno sto nisi, malo njih iz razreda bi doslo, ipak je raspust. To ti kazem jer sam ja rodjena u sred leta, nikad nije doslo vise od njih 3-4, svi su negde putovali user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 179
19.7.2011 9:19:22   
Lu
Bolje i to nego da mi demoliraju kuću, sreća postoje igraonice..nećeš ga više majci u kući slavitiuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 180
19.7.2011 9:20:08   
Jeca*
moj sin nikad nece moci lepo da slavi rodj jer su prvog avgusta ljudi uglavnom na odmoru user posted image  ali ja volim sto je lav u horoskopu, volim sto je letnje dete...ove godine ga tata i ja vodimo na salaš na ručak, da jaše konjića, rodjendan u prirodi....onda ćemo kod bake i deke pa ćemo negde kolektivno na kupanje i ručak...opet slavlje u prirodi...sve ima svoje user posted image  a kad krene u skolu, Boze zdravlje, slavicemo rodj za drustvo u septembru i superiska user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 181
19.7.2011 9:21:01   
Jeca*
i da..rodjendan u kuci ne dolazi u obzir user posted image user posted image user posted image

izvinjavam se na off

Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 182
19.7.2011 9:22:24   
Anoniman
E ja da sam ga tempirala sigurno ga ne bih tempirala na Jarca user posted image user posted image user posted image Tvrdoglavo do bola!
A mm kaže - ajde sledeće da bude na leto da bude na raspustu... A ja kažem - pa Mihajlo je rođen na zimski raspust user posted image On bi da oboje otperjamo sa što manje gostijuuser posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 183
19.7.2011 9:23:17   
Jeca*
hahahahaha....jos bolje 29.februara pa slavite rodj svake četvrte godine user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 184
19.7.2011 9:24:37   
Anoniman
user posted image ja se zamalo rodila na 29. februar, malko požurila....

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 185
19.7.2011 15:32:03   
bea83
joj meni je termin 28.februar i ako zakasni dan biće veselouser posted image
mi naravno nismo tempirali, namučili smo se da ga sklepamo pa nismo imali baš luksuz da birkamo, ali da jesmo sigurno ne bismo izabrali da nam beba bude Riba, oni su ni na nebu ni na zemlji, sanjalice i idealisti, a mm i ja dupli Lavovi, temperamentne galamdzije, tako da ne znam kako ćemo izaći na kraj sa jednom nežnom dušomuser posted image mada ima i onih Riba koje se kriju iza fasade drskih i bezobraznih (možda će naša biti takva) a sa takvima znam da postupamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 186
19.7.2011 19:19:48   
malenac76
ma joj nek bude i sova u horoskopu samo nek se vise kači user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 187
19.7.2011 19:21:17   
Nina...
Malenac user posted image  vala bas... tako mi je nebitno sta ce biti u horoskopu!

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 188
12.11.2011 22:45:17   
Bebilina
Nismo planirali horoskopski znak kod prve trudnoce... Zapravo tad skoro da nista i nismo planirali, za sve mozemo sudbini da zahvalimo.
Sad opet nisam ni pogledala koji bi znak beba bila u zavisnosti od meseca zaceca, ali lagala bih kad bih rekla da nisam pozelela da natempiram kad ce se roditi, ali iz drugacijih razloga.
Recimi idealno bi mozda bilo da se dete rodi u kasno prolece ili leto- delom zbog zdravstvenih razloga (sklonost ka alergijama, razvitak ranog imuniteta itd) delom jer tad rodjendani nude vise opcija sto se lokacije i troskova tice no zimski. Ali to je trenutno i ko za sta ce sa globalnim zatopljenjem biti za par godina... Takodje i ako se rodi odmah nakon tog "od-do" za novu skolsku godinu imace godinu vise do skole i biti najstarije dete u razredu sto (zavisno od deteta) moze biti i prednost i mana. Zato je mozda bolje da je neka zlatna sredina po starosti.
Da bi imali bebu rodjenu "po planu" (kojeg nema jer da ga je bilo ranije bi poceli sa pokusajima) imamo jos 2 ciklusa fore... Mm se sali da ako se ne desi obustavljamo "radove" dok se opet ne ispune "vremenski uslovi". Naravno da ne, sve ovo je sbbkbb! Trudnoci cemo se radovati kad god da se desi i ne prestajemo sa radovima dok ne vidimo crtice! A horoskop- sigurna sam da ce biti ok koji god da je znak...

(odgovor članu Nadja)
Direktna veza do poruke: 189
13.11.2011 0:01:01   
dejana007
A horoskop- sigurna sam da ce biti ok koji god da je znak...

naravno user posted image

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 190
13.11.2011 7:58:20   
Hijo de Luna
sta je ko u horoskopu (Sunce u znaku) i namestati da ti se dete tad rodi  jeste ipak malo bezveze
astrologija se pre moze koristiti za povoljne periode za trudnocu
neki periodi su povoljniji  a neki nisu -pa moze doci do teskoca da se ostvari trudnoca
mada
retki su astrolozi koji to mogu precizno da vide i kazu ,uvek nesto moze da se desi mimo pravila ili da se previdi  ...
treba se uzdati pre u svoju intuiciju  user posted image

(i treba biti jako oprezan , znam da je ovde jednoj devojci astrolog svasta nesto rekao - pitanje koliko taj astrolog zna ,a i za svaku tesku "poziciju" planeta uvek  postoji resenje  user posted image )

< Poruku je uredio Hijo de Luna -- 13.11.2011 8:02:59 >

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 191
13.11.2011 9:07:56   
MakiJ

Ja sam htela da bude rak ali nije uspelouser posted image
Nekada se nemoze planirati

(odgovor članu Hijo de Luna)
Direktna veza do poruke: 192
13.11.2011 10:48:25   
Olga75
sve i da sam tempirala , moje dete se rodilo mesec dana pre termina user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 193
13.11.2011 11:07:15   
Meisje
Ja bih volela blizanca,ali sad je kasno...jao samo da ne bude devica ko ja...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 194
13.11.2011 11:08:39   
Meisje

IZVORNA PORUKA: malenac76

ma joj nek bude i sova u horoskopu samo nek se vise kači user posted image

user posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 195
13.11.2011 17:04:07   
MakiJ
Ma samo da budeuser posted image nije bitno koji znak user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 196
13.11.2011 17:13:49   
Meisje
Tako je! Ali ovako kad bih mogla da biram ja bih blizanca,oni su uspesni

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 197
13.11.2011 17:17:27   
dunja RR
Da li je moguće da ovo neko radi? Neće horoskoop izvajati decu u ljude, roditelji to trebaju da naprave od njih. Ma mrzim horoskop u svakom slučaju. Hormoni koje primam deluju da budem surovo iskrena, šta da radim ...

< Poruku je uredio dunja RR -- 13.11.2011 17:20:18 >

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 198
13.11.2011 17:19:16   
Meisje
Hahaha,to je pravi luksuz!!user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 199
13.11.2011 17:20:06   
tijatija
Svaka cast onome ko moze da tempira mesec koji ce ostati trudan, ja mislim da je to cista slucajnost.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here