Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 19.7.2011 9:10:59
|
|
|
|
Nadja
|
ps. mesam ovnove i jarceve u stvari jako dobra drugarica je ovan a sa jarcevima se za sad nisam slagala
|
|
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 19.7.2011 9:13:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Moje je dete natempirano odlicno jer je se i po zodiaku i po kineskom i po higaku horoskopu savrseno slaze s oboma
|
|
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 19.7.2011 9:15:50
|
|
|
|
Lu
|
Kako se ja nisam sjetila da natepmiram da mi se dijete rodi ljeti , da može u dvorištu slaviti rođendan
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 19.7.2011 9:17:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Kako se ja nisam sjetila da natepmiram da mi se dijete rodi ljeti , da može u dvorištu slaviti rođendan Odlicno sto nisi, malo njih iz razreda bi doslo, ipak je raspust. To ti kazem jer sam ja rodjena u sred leta, nikad nije doslo vise od njih 3-4, svi su negde putovali
|
|
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 19.7.2011 9:19:22
|
|
|
|
Lu
|
Bolje i to nego da mi demoliraju kuću, sreća postoje igraonice..nećeš ga više majci u kući slaviti
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 19.7.2011 9:20:08
|
|
|
|
Jeca*
|
moj sin nikad nece moci lepo da slavi rodj jer su prvog avgusta ljudi uglavnom na odmoru ali ja volim sto je lav u horoskopu, volim sto je letnje dete...ove godine ga tata i ja vodimo na salaš na ručak, da jaše konjića, rodjendan u prirodi....onda ćemo kod bake i deke pa ćemo negde kolektivno na kupanje i ručak...opet slavlje u prirodi...sve ima svoje a kad krene u skolu, Boze zdravlje, slavicemo rodj za drustvo u septembru i superiska
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 19.7.2011 9:21:01
|
|
|
|
Jeca*
|
i da..rodjendan u kuci ne dolazi u obzir izvinjavam se na off
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 19.7.2011 9:22:24
|
|
|
|
Anoniman
|
E ja da sam ga tempirala sigurno ga ne bih tempirala na Jarca Tvrdoglavo do bola! A mm kaže - ajde sledeće da bude na leto da bude na raspustu... A ja kažem - pa Mihajlo je rođen na zimski raspust On bi da oboje otperjamo sa što manje gostiju
|
|
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 19.7.2011 9:23:17
|
|
|
|
Jeca*
|
hahahahaha....jos bolje 29.februara pa slavite rodj svake četvrte godine
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 19.7.2011 9:24:37
|
|
|
|
Anoniman
|
ja se zamalo rodila na 29. februar, malko požurila....
|
|
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 19.7.2011 15:32:03
|
|
|
|
bea83
|
joj meni je termin 28.februar i ako zakasni dan biće veselo mi naravno nismo tempirali, namučili smo se da ga sklepamo pa nismo imali baš luksuz da birkamo, ali da jesmo sigurno ne bismo izabrali da nam beba bude Riba, oni su ni na nebu ni na zemlji, sanjalice i idealisti, a mm i ja dupli Lavovi, temperamentne galamdzije, tako da ne znam kako ćemo izaći na kraj sa jednom nežnom dušom mada ima i onih Riba koje se kriju iza fasade drskih i bezobraznih (možda će naša biti takva) a sa takvima znam da postupam
|
|
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 19.7.2011 19:19:48
|
|
|
|
malenac76
|
ma joj nek bude i sova u horoskopu samo nek se vise kači
|
|
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 19.7.2011 19:21:17
|
|
|
|
Nina...
|
Malenac vala bas... tako mi je nebitno sta ce biti u horoskopu!
|
|
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 12.11.2011 22:45:17
|
|
|
|
Bebilina
|
Nismo planirali horoskopski znak kod prve trudnoce... Zapravo tad skoro da nista i nismo planirali, za sve mozemo sudbini da zahvalimo. Sad opet nisam ni pogledala koji bi znak beba bila u zavisnosti od meseca zaceca, ali lagala bih kad bih rekla da nisam pozelela da natempiram kad ce se roditi, ali iz drugacijih razloga. Recimi idealno bi mozda bilo da se dete rodi u kasno prolece ili leto- delom zbog zdravstvenih razloga (sklonost ka alergijama, razvitak ranog imuniteta itd) delom jer tad rodjendani nude vise opcija sto se lokacije i troskova tice no zimski. Ali to je trenutno i ko za sta ce sa globalnim zatopljenjem biti za par godina... Takodje i ako se rodi odmah nakon tog "od-do" za novu skolsku godinu imace godinu vise do skole i biti najstarije dete u razredu sto (zavisno od deteta) moze biti i prednost i mana. Zato je mozda bolje da je neka zlatna sredina po starosti. Da bi imali bebu rodjenu "po planu" (kojeg nema jer da ga je bilo ranije bi poceli sa pokusajima) imamo jos 2 ciklusa fore... Mm se sali da ako se ne desi obustavljamo "radove" dok se opet ne ispune "vremenski uslovi". Naravno da ne, sve ovo je sbbkbb! Trudnoci cemo se radovati kad god da se desi i ne prestajemo sa radovima dok ne vidimo crtice! A horoskop- sigurna sam da ce biti ok koji god da je znak...
|
|
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 13.11.2011 0:01:01
|
|
|
|
dejana007
|
A horoskop- sigurna sam da ce biti ok koji god da je znak... naravno
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 13.11.2011 7:58:20
|
|
|
|
Hijo de Luna
|
sta je ko u horoskopu (Sunce u znaku) i namestati da ti se dete tad rodi jeste ipak malo bezveze astrologija se pre moze koristiti za povoljne periode za trudnocu neki periodi su povoljniji a neki nisu -pa moze doci do teskoca da se ostvari trudnoca mada retki su astrolozi koji to mogu precizno da vide i kazu ,uvek nesto moze da se desi mimo pravila ili da se previdi ... treba se uzdati pre u svoju intuiciju (i treba biti jako oprezan , znam da je ovde jednoj devojci astrolog svasta nesto rekao - pitanje koliko taj astrolog zna ,a i za svaku tesku "poziciju" planeta uvek postoji resenje )
< Poruku je uredio Hijo de Luna -- 13.11.2011 8:02:59 >
|
|
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 13.11.2011 9:07:56
|
|
|
|
MakiJ
|
Ja sam htela da bude rak ali nije uspelo Nekada se nemoze planirati
|
|
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 13.11.2011 10:48:25
|
|
|
|
Olga75
|
sve i da sam tempirala , moje dete se rodilo mesec dana pre termina
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 13.11.2011 11:07:15
|
|
|
|
Meisje
|
Ja bih volela blizanca,ali sad je kasno...jao samo da ne bude devica ko ja...
|
|
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 13.11.2011 11:08:39
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: malenac76 ma joj nek bude i sova u horoskopu samo nek se vise kači
|
|
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 13.11.2011 17:04:07
|
|
|
|
MakiJ
|
Ma samo da bude nije bitno koji znak
|
|
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 13.11.2011 17:13:49
|
|
|
|
Meisje
|
Tako je! Ali ovako kad bih mogla da biram ja bih blizanca,oni su uspesni
|
|
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 13.11.2011 17:17:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Da li je moguće da ovo neko radi? Neće horoskoop izvajati decu u ljude, roditelji to trebaju da naprave od njih. Ma mrzim horoskop u svakom slučaju. Hormoni koje primam deluju da budem surovo iskrena, šta da radim ...
< Poruku je uredio dunja RR -- 13.11.2011 17:20:18 >
|
|
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 13.11.2011 17:19:16
|
|
|
|
Meisje
|
Hahaha,to je pravi luksuz!!
|
|
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 13.11.2011 17:20:06
|
|
|
|
tijatija
|
Svaka cast onome ko moze da tempira mesec koji ce ostati trudan, ja mislim da je to cista slucajnost.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?