Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 22.11.2011 13:42:19
|
|
|
|
viking
|
Koliko god je to tempiranje negde besmisleno, toliko i nije. Jer kad malo bolje razmislim koliko se ne slažem sa devicama onda sve dobija novi smisao. A stvarno ne pratim horoskop niti se razumem, ali činjenica je da svi ljudi u mom životu sa kojima sam u nekom konfliktu i sa kojima se uopšte ne razumem jesu device, svi do jednog... A jednom sam izračunala na ovom kalendaru na sajtu (koliko sam ponekad uzaludna i dokona da čovek ne poveruje) da ako bi beba bila začeta na moj rođendan rodila bi se na rođendan mm-a. Eto.
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 22.11.2011 13:46:06
|
|
|
|
minavb
|
Ja nisam marila za planete dok mi nisu objasnili neke stvari pa mi vilica trenluka o pod od zaprepašćenja. Tempiraću i pol i znak ako uspem.
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 22.11.2011 13:49:13
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam bas zelela da mi i drugo bude lav, ali kako sad stvari stoje, ako zelim dete 2012e, nisam uspela
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 22.11.2011 13:50:47
|
|
|
|
Jeca*
|
ja bih volela da mogu da natempiram jer bih neke znakove tako rado izbegla da nemate pojma ja ne verujem u dnevne horoskope, ali i te kako verujem u slicnosti i karakteristike odredjenih znakova
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 22.11.2011 13:51:44
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ja nisam marila za planete dok mi nisu objasnili neke stvari pa mi vilica trenluka o pod od zaprepašćenja. Tempiraću i pol i znak ako uspem. aj objasni i ti nama
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 22.11.2011 13:55:55
|
|
|
|
minavb
|
Male tajne velikih majstora Za prvo nisam tempirala znak ali pol sam ciljala.
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 22.11.2011 13:58:45
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam za prvo tempirala da bude lav i uspela sam
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 22.11.2011 14:01:40
|
|
|
|
zoća
|
nisam tempirala ali sam moje prvo dete Kaću rodila isti dan kada se rodio i moj tata
|
|
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 22.11.2011 14:02:27
|
|
|
|
MakiJ
|
IZVORNA PORUKA: minavb Male tajne velikih majstora Za prvo nisam tempirala znak ali pol sam ciljala. Neces sa nama da podelis
|
|
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 22.11.2011 14:03:17
|
|
|
|
Jeca*
|
imate temu kako da napravite decaka, a kako devojcicu...mina jel tako nekako?
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 22.11.2011 14:07:21
|
|
|
|
minavb
|
Ne znam imamo li temu, ja sam to po fiziologiji zaključila.
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 22.11.2011 14:08:34
|
|
|
|
MakiJ
|
nasla sam ima tema, samo sto moja O nije uvek u isto vreme
|
|
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 28.11.2011 9:40:08
|
|
|
|
anirez
|
Ma glupost! Ja muku mucim da dobijem i jedno, i sad bas trebam da biram pol ili horoskopski znak. Ma neka je samo zivo i zdravo i neka dode, a sta ce biti po horoskopu ili kog spola, briga me!!!
|
|
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 28.11.2011 14:09:19
|
|
|
|
MakiJ
|
IZVORNA PORUKA: anirez Ma glupost! Ja muku mucim da dobijem i jedno, i sad bas trebam da biram pol ili horoskopski znak. Ma neka je samo zivo i zdravo i neka dode, a sta ce biti po horoskopu ili kog spola, briga me!!! Jeste upravu si
|
|
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 5.3.2012 12:35:36
|
|
|
|
hanka
|
IZVORNA PORUKA: anirez Ma glupost! Ja muku mucim da dobijem i jedno, i sad bas trebam da biram pol ili horoskopski znak. Ma neka je samo zivo i zdravo i neka dode, a sta ce biti po horoskopu ili kog spola, briga me!!!
|
|
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 6.3.2012 21:54:59
|
|
|
|
Jole84
|
Baš vala,uzela nam Anirez reč iz usta,tj s tastature Naravno da imam omiljene znake i da bih volela da se pogodi,ali molim Boga nek se mrvica desi i zadrži a znak je krajnje nebitan,kao i na primer boja kose
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 6.3.2012 21:57:13
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Koliko god je to tempiranje negde besmisleno, toliko i nije. Jer kad malo bolje razmislim koliko se ne slažem sa devicama onda sve dobija novi smisao. A stvarno ne pratim horoskop niti se razumem, ali činjenica je da svi ljudi u mom životu sa kojima sam u nekom konfliktu i sa kojima se uopšte ne razumem jesu device, svi do jednog... I kod mene. Ali samo muske tj. devci. Sa zenama se lepo slazem.
|
|
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 6.3.2012 21:58:41
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: anirez Ma glupost! Ja muku mucim da dobijem i jedno, i sad bas trebam da biram pol ili horoskopski znak. Ma neka je samo zivo i zdravo i neka dode, a sta ce biti po horoskopu ili kog spola, briga me!!! Pa da. Evo bas videh onu monstrum anketu: "da li biste abortirale devojcicu ako vec imate jednu devojcicu". Suluda pretpostavka - sta ako vam termin pada kad ne biste horoskopski? Brrrr....
|
|
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 6.3.2012 22:00:46
|
|
|
|
mama kukunka
|
ja nisam uspela ni deceniju da pogodim, a kamoli horoskopski znak!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?