Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 22.11.2011 13:42:19
|
|
|
|
viking
|
Koliko god je to tempiranje negde besmisleno, toliko i nije. Jer kad malo bolje razmislim koliko se ne slažem sa devicama onda sve dobija novi smisao. A stvarno ne pratim horoskop niti se razumem, ali činjenica je da svi ljudi u mom životu sa kojima sam u nekom konfliktu i sa kojima se uopšte ne razumem jesu device, svi do jednog... A jednom sam izračunala na ovom kalendaru na sajtu (koliko sam ponekad uzaludna i dokona da čovek ne poveruje) da ako bi beba bila začeta na moj rođendan rodila bi se na rođendan mm-a. Eto.
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 22.11.2011 13:46:06
|
|
|
|
minavb
|
Ja nisam marila za planete dok mi nisu objasnili neke stvari pa mi vilica trenluka o pod od zaprepašćenja. Tempiraću i pol i znak ako uspem.
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 22.11.2011 13:49:13
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam bas zelela da mi i drugo bude lav, ali kako sad stvari stoje, ako zelim dete 2012e, nisam uspela
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 22.11.2011 13:50:47
|
|
|
|
Jeca*
|
ja bih volela da mogu da natempiram jer bih neke znakove tako rado izbegla da nemate pojma ja ne verujem u dnevne horoskope, ali i te kako verujem u slicnosti i karakteristike odredjenih znakova
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 22.11.2011 13:51:44
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ja nisam marila za planete dok mi nisu objasnili neke stvari pa mi vilica trenluka o pod od zaprepašćenja. Tempiraću i pol i znak ako uspem. aj objasni i ti nama
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 22.11.2011 13:55:55
|
|
|
|
minavb
|
Male tajne velikih majstora Za prvo nisam tempirala znak ali pol sam ciljala.
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 22.11.2011 13:58:45
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam za prvo tempirala da bude lav i uspela sam
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 22.11.2011 14:01:40
|
|
|
|
zoća
|
nisam tempirala ali sam moje prvo dete Kaću rodila isti dan kada se rodio i moj tata
|
|
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 22.11.2011 14:02:27
|
|
|
|
MakiJ
|
IZVORNA PORUKA: minavb Male tajne velikih majstora Za prvo nisam tempirala znak ali pol sam ciljala. Neces sa nama da podelis
|
|
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 22.11.2011 14:03:17
|
|
|
|
Jeca*
|
imate temu kako da napravite decaka, a kako devojcicu...mina jel tako nekako?
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 22.11.2011 14:07:21
|
|
|
|
minavb
|
Ne znam imamo li temu, ja sam to po fiziologiji zaključila.
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 22.11.2011 14:08:34
|
|
|
|
MakiJ
|
nasla sam ima tema, samo sto moja O nije uvek u isto vreme
|
|
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 28.11.2011 9:40:08
|
|
|
|
anirez
|
Ma glupost! Ja muku mucim da dobijem i jedno, i sad bas trebam da biram pol ili horoskopski znak. Ma neka je samo zivo i zdravo i neka dode, a sta ce biti po horoskopu ili kog spola, briga me!!!
|
|
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 28.11.2011 14:09:19
|
|
|
|
MakiJ
|
IZVORNA PORUKA: anirez Ma glupost! Ja muku mucim da dobijem i jedno, i sad bas trebam da biram pol ili horoskopski znak. Ma neka je samo zivo i zdravo i neka dode, a sta ce biti po horoskopu ili kog spola, briga me!!! Jeste upravu si
|
|
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 5.3.2012 12:35:36
|
|
|
|
hanka
|
IZVORNA PORUKA: anirez Ma glupost! Ja muku mucim da dobijem i jedno, i sad bas trebam da biram pol ili horoskopski znak. Ma neka je samo zivo i zdravo i neka dode, a sta ce biti po horoskopu ili kog spola, briga me!!!
|
|
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 6.3.2012 21:54:59
|
|
|
|
Jole84
|
Baš vala,uzela nam Anirez reč iz usta,tj s tastature Naravno da imam omiljene znake i da bih volela da se pogodi,ali molim Boga nek se mrvica desi i zadrži a znak je krajnje nebitan,kao i na primer boja kose
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 6.3.2012 21:57:13
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Koliko god je to tempiranje negde besmisleno, toliko i nije. Jer kad malo bolje razmislim koliko se ne slažem sa devicama onda sve dobija novi smisao. A stvarno ne pratim horoskop niti se razumem, ali činjenica je da svi ljudi u mom životu sa kojima sam u nekom konfliktu i sa kojima se uopšte ne razumem jesu device, svi do jednog... I kod mene. Ali samo muske tj. devci. Sa zenama se lepo slazem.
|
|
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 6.3.2012 21:58:41
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: anirez Ma glupost! Ja muku mucim da dobijem i jedno, i sad bas trebam da biram pol ili horoskopski znak. Ma neka je samo zivo i zdravo i neka dode, a sta ce biti po horoskopu ili kog spola, briga me!!! Pa da. Evo bas videh onu monstrum anketu: "da li biste abortirale devojcicu ako vec imate jednu devojcicu". Suluda pretpostavka - sta ako vam termin pada kad ne biste horoskopski? Brrrr....
|
|
|
|
RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak 6.3.2012 22:00:46
|
|
|
|
mama kukunka
|
ja nisam uspela ni deceniju da pogodim, a kamoli horoskopski znak!
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?