|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
12.6.2011 21:07:31   
New Mom
Kad klikneš "Dodaj fotografije" i otvori se prozor, klikni na "Izaberi fotografije". Izabereš folder odakle dodaješ, klikćeš na fotogafiju koju želiš da dodaš, a istovremeno držiš "ctrl", tako ćeš odabrati više njih. Kad odabereš, klikni na "dodaj", i to je to.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1026
10.7.2011 21:58:45   
jabudic
Desava li vam se da vam neko nestane iz prijatelja, a niste ga izbrisali, i sigurno nije on vas?
To mi se vec par puta desavalo, i evo opet sam primjetila da mi nema par prijatelja, a ko zna za koliko ih nisam primjetila user posted image
Facebook mistery user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 10.7.2011 21:59:08 >

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1027
10.7.2011 22:11:38   
mikica sa
meni se to desilo sa par prijatelja. user posted image
slomih se da ih opet dodam ali bez uspjeha.

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1028
10.7.2011 22:22:41   
Sanjica26 RR
Jabudic ja mislim da su te izbrisali ili je stvarno poludeo fejs. Meni se desilo da me je neko izbrisao i kad sam pokusala da nadjem nisam uspela. Sakrila je svoj profil. To je moguce.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 10.7.2011 22:23:07 >

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 1029
10.7.2011 22:27:31   
mikica sa
sto je najkomicnije to mi je extra drugarica i par dana sam bila kod nje prosli mjesec, nisam ni znala da je nemam nego mi ona to rece. tek onda sam pocela cackati i nadjem jos par ljudi kojih nema. znaci, nije brisanje nego neki problem.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1030
10.7.2011 22:31:25   
jabudic
Sanjice, za neke moze biti da su me izbrisale, ali ne bi me sestra rodjena izbrisala, nisam toliko dosadna. user posted image
E, ja imam opciju da ih dodam kao prijatelje, samo mi sad glupo za neke, ispade brisala, pa se kajala user posted image

Direktna veza do poruke: 1031
10.7.2011 22:34:36   
Sanjica26 RR
Rekoh ja da je fejs poludeo. Dzaba sto smo se modernizovali, kad je sve otislo u out.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1032
10.7.2011 22:34:57   
mikica sa
ja kad trazim te ljude, dobijem onaj glupi profil bez slike a to uopste nisu oni user posted image

jabudic, za seku user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1033
11.7.2011 15:08:22   
Anoniman
Ja bih želela da zamolim da mi ne šalju zahteve oni koji me, nakon što ih prihvatim, izbrišu posle 10ak dana. Onda nemojte ni slati zahtev. Hvala.

Direktna veza do poruke: 1034
11.7.2011 15:15:47   
Jeca*
nekoga nisi dojmila user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1035
11.7.2011 15:18:06   
Anoniman
E šta ću sad, jadnaaa, aokkk meneeee ... user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 1036
11.7.2011 17:12:17   
vukosava
IZVORNA PORUKA: jabudic

Desava li vam se da vam neko nestane iz prijatelja, a niste ga izbrisali, i sigurno nije on vas?
To mi se vec par puta desavalo, i evo opet sam primjetila da mi nema par prijatelja, a ko zna za koliko ih nisam primjetila user posted image

Neki ljudi deaktiviraju nalog.

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Ja bih želela da zamolim da mi ne šalju zahteve oni koji me, nakon što ih prihvatim, izbrišu posle 10ak dana. Onda nemojte ni slati zahtev. Hvala.

Ja koga licno uzivo ne poznajem, dodam tako neko vreme i onda izbrisem. Mislim da je to sasvim ok kad se vec stvarno ne poznajemo. S vremena na vreme izbrisem dosta ljudi, delimicno sto mi se odmah ne upali lampica o kome se radi, a delimicno jer mi ne stizu vesti od onih koje bas bas poznajem, a i facebook je spor kad s ima preko 500 "friends". Razmisljam da napravim vise profila, jedan za bivse studente, kolege i drustvo sa faxa, jedan za familiju, i jedan za drustvo user posted image

Izvinjavam se svima koje sam obrisala, imamo ionako RR grupu da caskamo tamo user posted image

< Poruku je uredio vukosava -- 11.7.2011 17:16:33 >

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1037
13.7.2011 16:44:47   
isidora88
kako da aktiviram profil koji sam deaktivirala?user posted image da li to uopste moze?
meni je problem sto sam zaboravila password i za taj profil i za email koji sam koristila a ne znam koji mi je onaj drugi email sto sam napravila nalog na yahoo,e sad ako me je iko razumeo svaka mu castuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1038
13.7.2011 16:47:40   
Anoniman
Pa ako si sve pozaboravljala, bojim se i da ćeš morati da zaboraviš i na taj nalog na fb user posted image

Direktna veza do poruke: 1039
13.7.2011 16:53:48   
isidora88
pihuser posted image
a toliko slika imam na profilu al sam deaktivirala zbog mm jer mi je bivsi stalno pisao user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1040
13.7.2011 17:02:20   
Anoniman
Pa idi prvo na taj mail i zatraži novu šifru, pa kad ti pošalju novu šifru, u inboksu ćeš naći i šifru za taj fb naloguser posted image

Direktna veza do poruke: 1041
13.7.2011 17:05:46   
isidora88
isla sam nedjo ali mi trazi alternativni email koji ne mogu nikako da provalimuser posted image i postavi mi pitanje kako mi se najstarije dete zoveuser posted image nesto se ne secam da sam to pitanje odabrala kad sam pravila naloguser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1042
13.7.2011 17:10:07   
isidora88
joj ajmo nek se javi neki haker da mi pomogne da resim ovo user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 1043
13.7.2011 19:27:07   
vukosava

IZVORNA PORUKA: isidora88

pihuser posted image
a toliko slika imam na profilu al sam deaktivirala zbog mm jer mi je bivsi stalno pisao user posted image

Cini mi se da cu imati isti problem uskoro. Al mozes da ignorises tog bivseg i da ga stavis na listu nepozeljnih....

Direktna veza do poruke: 1044
13.7.2011 19:46:07   
isidora88
deaktiviran mi je profil tako da opcija otpada jer ne mogu da udjem na profil,zaboravila sam sifruuser posted image
mm i ja imamo zajednicki profil i do sad me niko od bivsih nije nasaouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1045
13.7.2011 19:58:08   
vukosava

IZVORNA PORUKA: isidora88

deaktiviran mi je profil tako da opcija otpada jer ne mogu da udjem na profil,zaboravila sam sifruuser posted image
mm i ja imamo zajednicki profil i do sad me niko od bivsih nije nasaouser posted image

Pravi svoj, kakav zajednicki profil omg! Sta ce vam zajednicki profil kad ste dve osobe. Bar je Facebook account dzabe user posted image

Direktna veza do poruke: 1046
13.7.2011 19:58:58   
vukosava
Nadju te oni, sve i da si samo sa nadimkom ko ja user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1047
13.7.2011 21:18:43   
Anoniman
Pa ne znam, ako si preko recimo gmaila otvarala taj mail kom ne možeš da pristupiš, misim da imaš opciju da im pošalješ poruku...pa možda da ih zamoliš da ako mogu da ti pošalju novu šifru na drugu adresu koju trenutno koristiš, objasniš da si zaboravila koju si adresu navela...naravno, ako je vredno tolikog cimanjauser posted image

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 1048
13.7.2011 21:31:33   
NadaR
kod mene poludio onaj novi chat .. user posted image Malo sam online , malo off ... sam on to kako se sjeti user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1049
14.7.2011 11:13:36   
AndreaK

IZVORNA PORUKA: jabudic

Desavalo se vec da facebook brljavi, a ovo je bi moglo da bude vrlo škakljivo i da dovede do nesporazuma...

proslo mi je kroz glavu da u poslednje vreme ne vidjam slicice malog Nemanje, pa i jos neke klince i proverim...kad ono nismo friendovi user posted image

Ja nisam nikog izbrisala, jer verujem da ovde ima dobrih ljudi, a posto nismo u mogucnosti da se druzimo uzivo zasto se ne bismo upoznavale ovako, a racunam da cemo se nekada negde i upoznati...

Mislim da bi sa nekim zenicama sa RR zaista mogla biti friend, za sada mi je taj spisak vrlo kratak, ali ko zna...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here