|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2011
8.7.2011 23:08:29   
Anoniman
Nisi luda, ali uplatiš putno osiguranje. Samo, sranje je što oni refundiraju, a ti plaćaš na licu mesta. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 826
8.7.2011 23:14:36   
Anoniman
Bubo, uplati putno osiguranje za taj period dok si na odmoru. Oni pokrivaju troskove takvih slucajeva. Raspitaj se malo za detalje, a sto kaze Tash, kreditna kartica je prava stavr za zlu netrebalo

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 827
8.7.2011 23:15:26   
Anoniman
Da, kartica je sigurica, kod mene konkretno između ostalih Master card sa svojim limitima od nekoliko plata mi je spas i malo me umiri jer mi na njoj čuči dovoljno novca, ali sad odkako imam Ninu sve nešto tripujem...user posted image A eto, reče i Tash, 300evrića otišlo a da nijeni trepnula i ništa konkretno kupila.

Možda da napravimo anketu o tome, koliko novca je dovoljno za letovanje u inostranstvu sa malom bebom?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 828
8.7.2011 23:18:40   
gagana83
Bubo, normalno je da tako razmisljas.
Ja sam tako radila i dok sam bila bez deteta. Uvek ponesem vise za ne daj Boze.

Tash, vi ste bili u Asprovalti? Ne znam kakve su cene tamo, mi smo prosle godine bili na Zakintosu i tamo stvarno nije skupo. Ne kazem da je jeftino, ali nije ni strasno.Giros smo placali 2e, pice 1.5-2.5e, rucak za nas troje(mm, ja i svekrva) je bio 15-20e.
Prodavnice su bile nesto skuplje, narocito voce i mlecni proizvodi ali se secam da je voda bila smesno jeftina - 6 flase po 1.5l smo placali nesto vise od 1e.  Neke pamucne majcice i haljinice za Unu sa natpisom Zakintos smo placali 4-5e.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 829
8.7.2011 23:20:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Možda da napravimo anketu o tome, koliko novca je dovoljno za letovanje u inostranstvu sa malom bebom?

Ja ću da ti kažem lepo 'vako: platiš oko 2000eur (uračunat hotel i avion), odeš all inclusive u Egipat u hotel gde ti svi pire u bulju ako im prvi dan daš 10eur bakšiša, i ne misliš! Jetse, puno je para 2000eur, ali, dok uplatiš smeštaj, i kupiš hranu, ne izađe mnogo jeftinije, a mlatiš se da spremiš hranu, da nabaviš hranu, pereš sudove, menjaš posteljinu, ma gde je bre tu odmor!?
KLIKNI

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 830
8.7.2011 23:24:52   
Anoniman
Mi smo Gagana 2 omleta platili 16eur! Pa mamu mu njegovu, 2 omleta!
Pizza je oko 8-10eur.
Kafa u happy hour je 2 eur, na plaži 3,5.
Sok 3-3,5 eur.
Giros u lepinji 2,5, na tanjiru 5,5.
Voda, 6x1,5l je oko 1,5 eur.
Salama stišnjena je oko 4uer.
Sir isto oko 4eur.

Pekara kia kako je skupa! 4 kroasana (2x šunka/sir, 1x čokolada, 1x viršla) 6,5 eur!

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 831
8.7.2011 23:25:46   
gagana83
Tash, slazem se.
Ne mora da bude hotel sa 5*, i ne mora da kosta 2000e.
Mi smo pre par godina placali All inc u sasvim solidnom hotelu sa 4* 450e po osobi. Ove godine je verovatno puno jeftinije zbog sveha sto se izdesavalo tamo. Ne znam kako ide za dete, u mnogim hotelima za dete ne placas nista.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 832
8.7.2011 23:30:41   
Anoniman
Ma naravno. Ja sam pre par godina (oš sam devojka bila) išla sa drugaricom u Tursku u all incl, hotel sa 3*, zaista nije bio ništa specijalno, ali za tadašnje naše prohteve bio je genijalan. Bio je na plaži, imao je bazen, imale smo krevet da spavamo, imale smo 5 obroka koji su se nadovezivali, piće koliko god hoćeš od 6-24h. Da nismo izlazile noću ne bismo potrošile ni eur, ovako smo pile mnooogo tekile svaku noć. user posted image Inače, tada, 2002., je koštao 250eur 14 dana.

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 833
8.7.2011 23:43:28   
gagana83
Dva omleta 16euser posted image
Mi smo placali 3.5-4e engleski dorucak od koga se cak i mm najedeuser posted image

user posted image
Cene pica

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 834
9.7.2011 12:50:46   
marince1
Gago odgovorila si mi  na pitanje koje ti nisam jos postavila user posted image Cene!
Moram da te razocaram,Parga je znatno skuplja.Sir 5 e,paradajs 4 e,hleb 1,5 e.Pice minimum 2,5 e.
Bubo,ja sam za letovanje sopstvenim prevozom planirala nekih 1300 e + kreditna za ne daj boze.U te parice racunam i smestaj i hranu i put i svrckanje .

Neko je pitao za Elpidu,to je odlicna vila.Sve su daleko od plaze,ali to ti je car PArge.Stvarno sarmantno mesto.
KAko idete?Ako idete kolima,mislim da je tu u centru malo problematicno parkiranje.
Obavezno idite na sve 3 plaze,svaka je lepa na svoj nacin.
Mi smo isli na jednodnevni izlet na LEfkadu.Lefkada je prelepa.I na putu do nje ima predivnih skoro pustih plaza.Mir i iuzivancija.
Ali to vazi ako imate auto.Ili ako volite brodice idite na jednodnevnu ekskurziju do Lefkade.Mi nismo isli,jer nam je D bio mali

< Poruku je uredio marince -- 9.7.2011 13:04:21 >

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 835
9.7.2011 12:53:41   
marince1
Inace,ja sam gledala all incl. sa avionom u Egiptu u ultra fensi hotelu sa 4 zvezdice kosta 400 e!
Sto je bas povoljno,s tim sto te posle na tu cifru oderu joj 100 e za aerodromske takse i neke takse za gorivo.
Jedino sto nema mesta do septembra user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 836
9.7.2011 13:12:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: BubaMira

da, ali to mnogo zavisi i od toga sta ti je ukljuceno u aranzman, imate li barem dorucak ili sve sami. ako sami pravite - da li nesto nosite od kuce?
ja mogu samo cene u solunu da ti kazem (u turistickim mestima je ipak drugacije) - hleb 70 - 80 centi, peciva su oko evro ili 1,20, mleko obicno oko 1,30 (zavisi od marke), kilogram lubenice oko 40 centi, kafa u kaficu oko 3 - 3,50 evra, pivo oko 5...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 837
9.7.2011 13:37:00   
gagana83
IZVORNA PORUKA: marince

Gago odgovorila si mi  na pitanje koje ti nisam jos postavila user posted image Cene!
Moram da te razocaram,Parga je znatno skuplja.Sir 5 e,paradajs 4 e,hleb 1,5 e.Pice minimum 2,5 e.
Bubo,ja sam za letovanje sopstvenim prevozom planirala nekih 1300 e + kreditna za ne daj boze.U te parice racunam i smestaj i hranu i put i svrckanje .

Neko je pitao za Elpidu,to je odlicna vila.Sve su daleko od plaze,ali to ti je car PArge.Stvarno sarmantno mesto.
KAko idete?Ako idete kolima,mislim da je tu u centru malo problematicno parkiranje.
Obavezno idite na sve 3 plaze,svaka je lepa na svoj nacin.
Mi smo isli na jednodnevni izlet na LEfkadu.Lefkada je prelepa.I na putu do nje ima predivnih skoro pustih plaza.Mir i iuzivancija.
Ali to vazi ako imate auto.Ili ako volite brodice idite na jednodnevnu ekskurziju do Lefkade.Mi nismo isli,jer nam je D bio mali

Marince, citam ti misli user posted image

Cula sam da je Parga dosta skuplja i pripremila sam se na to. Ove godine cemo prvi put nositi nesto hrane odavde.
Mi idemo autom i planiramo malo da obidjemo okolinu.
Na Lefkadu cemo svakako a mozda odemo i na onaj celodnevni izlet po Jonskim ostrvima, bez Une, ona bi u tom slucaju ostala sa svekrvom. U planu je i Paxos i Antipaxos.

Ove cene koje sam ranije navela su cene od prosle godine, kraj avgusta, pocetak septembra. Ranije je mozda malo skuplje, ne znam. I da se razumemo, nije jeftino, skuplje je nego u Beogradu, recimo, a narocito je skuplje od mesta u unutrasnjosti, ali zaista nije papreno.
Vama je blizu poluostrvo Vasilikos gde su smestene najlepse plaze. Mi smo bili na nekoliko, uostalom videla si na fb-u. I naravno, nemojte propustiti Navagio, mi smo isli autom do luke(rentirali smo auto) pa onda na brodic. Mozete i preko agencije.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 838
9.7.2011 14:24:27   
marince1
Hvala Gago!user posted image
Paxos i Antipaxos nemojte da propustite,fenomenalni su!Mi smo bili sa Krfa.
Blago vama sto vodite baku,pa mozete na krstarenja.
Super sto idete autom,za jonsku obalu auto je prava stvar.
Obicicemo sve plaze,nema sanse da se kupamo na 1.
Ima li naZakintosu jos nekih izleta za preporuciti?
Mi cemo na tamo da prespavamo na emteorima ili u Atini,a u povratku se ozbiljno razmisljam da svratimo na Kefaloniju.
Ama li neko jos neki predlog sta obici na putu za Zakintos?

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 839
9.7.2011 14:44:46   
gagana83
Mi smo iznajmili auto na 3 dana.
Jednog dana smo isli na Vasilikos, prepodne na plazu Banana, posle podne na Gerakas plazu. Svracali smo i do St. Nicolas plaze, ali se nismo zadrzavali.Jeste lepa plaza ali suvise fancy za nas ukususer posted image
Drugi dan smo isli na Navagio, u povratku svratili do mesta Alikes- nista specijalno i uvece u Zakintos grad.
Treci dan smo bili do Laganasa i opet uvece do Zakintosa.
Od izleta preko agencija bili smo samo na izlet na kom se obilazi ostrvo kornjaca i keri pecine.Tu smo videli i kornjace.
Mislim da je to to.Ostatak letovanja smo proveli u Tsilivi-ju.
Ne znam sta biste jos mogli, ima izlet do Plavih pecina, izlet na Kefaloniju, izlet na kom se obilazi ceo Zakintos brodom i izlet autobusom po Zakintosu.
Evo slicica sa izleta do ostrvo kornjaca i Keri pecina.
user posted image

user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 840
9.7.2011 15:14:31   
marince1
To za Kefalonije mi se svidja.Ali neznam koliko smomi za one izlede brodicem gde brod stane i svi se kupamo user posted image
Zbog Davida.
Koje su orjentaciono cene izleta?

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 841
9.7.2011 18:11:36   
gagana83
Za cene izleta se zaista ne secam, mi smo isli preko lokalnih agencija. Pitacu muza kad dodje kuci da li se on mozda seca.
Mislim da je Kefalonija preko Kontikija bila 40 ili 45e, tako nekako.
Mi smo se raspitivali za Kefaloniju, ali smo na kraju odustali. Kaze zena koja nam je bila vodic da se ne isplati, obilazi se samo jug ostrva, a mnogo je lepsi severni deo.
Boze zdravlja, za Kefaloniju cemo izdvojiti celo letovanjeuser posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 842
9.7.2011 18:13:32   
marince1
Sledece Gago i to zajedno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 843
9.7.2011 18:28:52   
gagana83
Ja sam ZA!

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 844
9.7.2011 18:44:41   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: marince

Sledece Gago i to zajedno! user posted image user posted image user posted image

Ju, ju, ju, jel vas dve planirate Kefu bez mene? user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 845
9.7.2011 18:49:56   
gagana83
Dauser posted image

Ti ces, Boze zdravlja do godine u ovo vreme da imas trudnicki stomak, tako da ti Kefalonija nece biti bas dobar izbor za odmor.
A ako slucajno ne bude tako, u nasim kolima ima mesta za jos dvoje, ali samo ako ces da nam pomognes oko cuvanja Une user posted image
user posted image
Sta kazes Marince?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 846
9.7.2011 18:51:51   
dunja RR

Gagi dobro si se izvukla, čak i mi suze na oči natera:)

user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 847
9.7.2011 18:53:19   
gagana83
user posted image

Ali ja se stvarno ne zezam, mogli bismo da se organizujemo, sto da ne?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 848
9.7.2011 19:24:21   
marince1
IZVORNA PORUKA: gagana83

user posted image

Ali ja se stvarno ne zezam, mogli bismo da se organizujemo, sto da ne?

Ni ja se ne zezam.Ocigledno da imamo isti ukus kad je odmor u pitanju.
Taman ce i decica da imaju drusto user posted image user posted image user posted image
Dunju cemo da vodimo sa sve stomakom,ako bog da user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 849
9.7.2011 19:28:57   
gagana83
Siiii!

Podseticu vas sledece godine na ovo user posted image

Marince, sad se setih, mislim da je Minavb isla autom do Zakintosa, mozda ona moze da ti pomogne u vezi puta.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Svetski dana deteta uz popuste na knjige z...
Svojim najmlađim čitaocima Vulkan izdavaštvo omogućava da dođu do nekih od najzanimljivijih i najboljih dečjih naslova, ...
17.11.2024. - VELIKE ZVEZDE ZA MALE DIVOVE
Povodom Svetskog dana prevremeno rođene dece 17.novembra, Udruženje roditelja prevremeno rođene dece Srbije Mali Div org...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here