|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2011
3.7.2011 10:12:33   
majathegreat
Mi smo bili na Tasosu 20 dana. Vreme nam je bilo odlično. Par puta je bilo kiše, ali uveče, tako da se do jutra stabilizuje. Duvao je vetar, ali kad si na ostrvu, pređeš samo na suprotnu stranu ostrva i tamo bude mirno more. Super smo se proveli, dete mi je samo puzalo u more i brčkalo se u plićaku. Plaža za preporuku na Tasosu Glifoneri. Sitan, mekan pesak, prirodna hladovina, predivan miris četinara, skakaonica u more, plićak za bebe, nema gužve. Bar još. Nauživali smo se.user posted image

user posted image

< Poruku je uredio majathegreat -- 3.7.2011 10:15:30 >

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 801
3.7.2011 11:06:38   
Suncicabg
Kakva je situacija na Grckoj granici user posted image jel ima neka nova informacija

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 802
3.7.2011 11:29:24   
majathegreat
Osim ako ne putujete kamionom, nema frke. Imali su štrajk koji je trajao dva dana i završio se u petak.

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 803
3.7.2011 18:57:05   
malasirena
Da li neko ide u avgustu u Hurgadu?user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 804
3.7.2011 19:44:04   
cockic
majathegreat koliko ti beba ima posto i ja imam
sina od 14 meseci pa se nesto neckam da li da
idemo negde.
na tasosu sam pre trudnoce bila 2 puta
i isla bi opet samo mislim da je put mnogo
naporan sa detetom.
tasos mi je fenomenalan,tako da bi isla
sigurno jos koji put.
kakva su tvoja iskustva o putu sa bebom?
a da napomenem da sam trudna 9 nedelja.

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 805
4.7.2011 10:08:59   
New Mom
Mi se sinoć vratili sa prve etape. Vreme nam je par dana bilo bofl (oblaci, vetar), a ovo dete neumorno, treba mi odmor posle svega.
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Kakva je situacija na Grckoj granici user posted image jel ima neka nova informacija

Sinoć: za ulazak u Srbiju čeka se ravno pola minute, a za izlazak iz Srbije na gr.prelazu Preševo (a i posle iz Makedonije na Đevđeliji) oko sat i po. Kolima, ne znam za autobuse.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 806
4.7.2011 11:32:55   
*Alexx*
Mi smo bili na prvom porodičnom letovanju user posted image Hanioti, Grčka. Krenuli smo rano ujutru, oko pola 5, stigli oko 4 popodne, s tim što smo pravili jednu manju i jednu veću pauzu. Hanioti je odličan za malu decu, ima nekoliko dečijih igrališta, parkića... Plaža je pola pesak, pola šljunak, more je bilo toploooo - što nama nama nije mnogo značilo pošto Andrej nije hteo ni na pesak ni u vodu user posted image   Bili smo i na toj "čuvenoj" plaži Xenia, koja je, po mom skromnom mišljenju, krš - prljava, odvratna, svi smo se osuli posle boravka od dva sata tamo. Ja je nikako ne preporučujem.
Klopu smo jako malo kuvali mi sami, davili smo se u voćnim jogurtima, voću, girosu, pizzi, a i kupovali smo spremljenu klopu u supermarketima, koja je bila super. Nismo sedeli po kafićima, ni po restoranima jer je to sa Andrejem nemoguća misija, ali smo dosta šetali, igrali fudbal, vozili autiće... user posted image
Hanioti je za svaku preporuku za malu decu, čisto je, malo mesto pa je sve blizu - mi ćemo se sigurno vratiti.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 807
4.7.2011 11:38:28   
Ana RR
Alexx user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 808
4.7.2011 12:33:07   
bebać
Ja još nisam za ovu temu....mi idemo u septembru,tako da toga ima još dva mjeseca....Idemo u Pag, i iskrena da budem totalno mi svejedno gdje ćemo, samo da se pobjegne od svakodnevniceuser posted image

Meni je odlazak na more(ne samo na more,nego i na vikend izlet,planinu...) bijeg od svakodnevnice i obaveza, a ostalo mi je nebitnouser posted image

Sve u svemu,jedva čekam.

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 809
4.7.2011 12:54:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

evo, za vikend nije bilo problema na ulasku ni na izlasku iz grcke. moji su samo cekali na makedonskoj granici sat vremena (kad su dolazili u grcku).

Direktna veza do poruke: 810
4.7.2011 12:58:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marija32

Cao drugarke, mi smo se juce vratili sa Sithonije u Gr i nikada vise na more u Gr u Junu, bilo je super 9 dana, a ostala 3 hladno. Kiss

ovo je prvi jun koji ja pamtim da ima ovako glupo vreme. jos vas je i dobro zadesilo, mislim da je to sigurno bilo jedinih 9 dana koji su u komadu bili dobri za kupanje.

(odgovor članu marija32)
  Direktna veza do poruke: 811
4.7.2011 13:36:38   
nina26
ot: Ksencista radis na rr, idi kuvaj rucak svojima user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 812
4.7.2011 13:40:52   
Anoniman
hahaha...otisli su jutros, a sveki nam sinoc donela neku hranu tako da mm i ja imamo i za danas user posted image  sad samo vracam stvari na svoje mesto, treba da ukljucim i masinu za ves jer ocekujem novu turu gostiju od petka user posted image

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 813
4.7.2011 14:37:00   
majathegreat
IZVORNA PORUKA: cockic

majathegreat koliko ti beba ima posto i ja imam
sina od 14 meseci pa se nesto neckam da li da
idemo negde.
na tasosu sam pre trudnoce bila 2 puta
i isla bi opet samo mislim da je put mnogo
naporan sa detetom.
tasos mi je fenomenalan,tako da bi isla
sigurno jos koji put.
kakva su tvoja iskustva o putu sa bebom?
a da napomenem da sam trudna 9 nedelja.

Za dva dana slavimo prvi rođendan :)
Mi smo putovali noću. Krenuli smo uveče oko 19,30h iz Novog Sada. Zaspala je oko 23h i spavala do 6,30h ujutru kad smo stigli na trajekt. Pauze smo pravili isključivo na omv pumpama u Srbiji. Prva posle Bg-a, kad je večerala, druga oko 23h kad je sisala, treća u Vranju kad smo mi pili kafu i klopali, a ona se nije budila. U Grčkoj i na granici piš-puš pauze. Tamo je uživala osim par dana kad joj je rastao zubić pa je bilo vriske. No prošlo je sve ok. Mislim da je potrebno poneti gomile igračaka i ne pokazati detetu sve prvog dana. :) U more je, kao što rekoh htela bez problema, čak je i sama upuzavala u vodu (jer još ne hoda sama). Igrala se i u pesku i sa kamenčićima, brčkala se i čamčiću (služio nam je i kao čamac i kao bazen). Obilazili smo ostrvo, menjali plaže, jer je mom detetu bilo dosadno da bude na jednoj istoj plaži. To smo skapirali posle par dana odlaska na istu plažu, kad je počela da se buni. Čim smo promenili mesto, nije bilo problema. Klopala je i u restoranu, kao i kupovne kašice (tamo sam nalazila samo Nestle, i sve im je skuplje i pelene i klopa i sve), mada je nam većinu ručkova i sokova spremala sveže, žena kod koje smo boravili jer ima dete starije od mojeg mesec dana, pa im je spremala zajedno klopu.  Pampers pelene su skuplje, ali daleko kvalitetnije i imaju skroz drugu liniju proizvoda koja je proizvedena u Nemačkoj, a ne u Poljskoj kao kod nas. Eto. U povratku smo išli u Jumbo, pored Kavale, robna kuća, gde su igračke (kvalitetne kao recimo fisher price) skoro duplo jeftinije pa smo se napazarili igračaka. Opet je zaspala oko 23h i probudila se ujutru ispred zgrade.user posted image

I da, da napomenem da zbog lepog iskustva ponavljamo sve isto samo ćemo na 10 dana u septembru.

< Poruku je uredio majathegreat -- 4.7.2011 14:39:35 >

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 814
8.7.2011 15:59:07   
marince1
Uplatila sam!Idemo na Zakintos 10.08. u mesti Kalamaki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Idemo autom i prenocicemo na Meteorima user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 815
8.7.2011 16:00:18   
Ana RR
Super Marince user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 816
8.7.2011 17:25:04   
gagana83
Bravo za izboruser posted image
Hehe, mi ove godine idemo u mesto gde ste vi isli prosle godine a vi idete tamo gde smo mi isli prosle godine.
Ne znam kakav je Kalamaki, samo smo prosli kroz njega.
Sve ostalo sto te interesuje pitaj.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 817
8.7.2011 19:56:35   
marince1
Hvala Gago,pitacu te svasta user posted image
I ti mene za PArgu.user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 818
8.7.2011 20:59:22   
Anoniman
Devojke, mene zanima nešto, pitanje će biti možda malo indiskretno ali meni je važan odgovor, pa, ne zamerite. Zanima me koliko je novca, po vašem mišljenju, dovoljno poneti na letovanje u inostranstvo a obzirom da se na to letovanje ide sa malim detetom? Recimo, idete u Grčku, sve ste već uplatili, vodite dete od godinu ipo, koliko novca poneti? Mene je uvek strah da se ne daj Bože nešto ne desi, pa stalno brinem kad god negde putujem da li imam dovoljno novca kod sebe.

< Poruku je uredio BubaMira -- 8.7.2011 21:00:06 >

(odgovor članu marince1)
  Direktna veza do poruke: 819
8.7.2011 21:15:22   
mika79
Marinče vidim da si ti bila u Pargi mi idemo 16.07. u vilu Elpida, da li znaš nešto o toj vili i šta nam preporučuješ da obavezno obiđemo?user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 820
8.7.2011 21:44:15   
dunja RR

Mika
mislim da i gagana ide u Elpidu i čini mi se da je spominjala da je jedna od boljih vila, javuiće ti ona sigurno.

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 821
8.7.2011 21:44:54   
gagana83
Mika, idemo u istu vilu user posted image Mi cemo 12.08, znaci mogu da se nadam svezim informacijama od tebeuser posted image

BubaMiro, ne znam kako da ti odgovorim.
Zavisi od mnogo faktora, da li planiras tamo da se hranis po restoranima, da li ces sama da spremas ili ces mozda da nosis hranu odavde. Onda, da li planiras da celo letovanje provedes u jednom mestu ili ces mozda da obilazis okolinu itd, itd... U Grckoj ima velikih razlika u ceni od mesta do mesta, nije isto provesti 10 dana u Paraliji i 10 dana na Mikonosu, na primer.
Recimo, mi smo prosle godine na Zakintosu suncobran i 2 lezaljke placali 8e, 10 dana 80e. Da smo imali svoj suncobran samo na tome bi ustedeli 80e, sto nije malo.
Nama ove godine budzet za letovanje nije tako veliki kao prosle pa cemo verovatno i mnogo manje potrositi. Po fazonu-ispruzi se koliko si dugacak.
U svakom slucaju, moje misljenje je da je za par sa jednim detetom neki minimum 500e.

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 822
8.7.2011 22:57:05   
gagana83
Za trenutak sam pomislila da sam preterala sa sumom koju sam navela kao minimum za letovanje ali kad bolje razmislim: giros, pice i sladoled dnevno, sve to puta 3 izadje manje vise oko 20e.
Znaci 200e za 10 dana samo na to. A gde su ostali troskovi...
A izem ti ja letovanje u Grckoj ako ne pojedem neki giros i neki sladoled.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 823
8.7.2011 23:04:36   
Anoniman
Gago, hvala ti.
Ipak, ja nisam mislila na te troškove oko sitnih užitaka, mene uništava profesionalna deformacija pa stalno razmišljam da se nešto može desiti, tipa zdravstvenog problema, pa iz tog razloga pitam za količinu novca. To mi je stalno u glavi, jer se sećam kad sam radila na GC primorju pa kad ljudi iz ko zna odakle dođu na letovanje pa nesrećnim slučajem završe kod mene - hiljadu puta je bilo užasnih situacija jer nisu imali novaca za to lečenje ili kratku bolničku opservaciju. I sad ja, blenta, samo o tome mislim, i iskreno, to je najvažniji razlog zbog kojeg me je strah da u neko dogledno vreme otputujem van zemlje sa detetom: da se nekome od nas ne desi nešto loše a mi nemamo dovoljno novca za trenutnu medicinsku pomoć ili lek. Eto, luda sam, nek me neko opasulji.

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 824
8.7.2011 23:06:18   
Anoniman
Ja sam sad potrošila oko 300eur za 12 dana, pri tome gotovo ništa nisam ja plaćala. Otišla sam par puta u prodavnicu po vodu i koka kolu. Popila sam 2 kafe dnevno. Kupila detetu dva soka na slamčicu. Jednom sam platila ručak.
Ja ne znam... gledala sam bila na TV neke komentare kako Grčka nije skupa, neka reportaža je bila... brate, meni je tamo sve skupo! user posted image
Inače, ja uvek nosim više para nego što planiram da potošim, baš za ne daj bože. I uvek imam kreditnu karticu, što definitivno ublažava taj stres "šta ako..."

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

17.11.2024. - VELIKE ZVEZDE ZA MALE DIVOVE
Povodom Svetskog dana prevremeno rođene dece 17.novembra, Udruženje roditelja prevremeno rođene dece Srbije Mali Div org...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here