|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kakav krevetac?
5.6.2011 17:14:46   
bubulence
jovanice super izgleda, nema razloga da ne sluzi dobro...
anci krevetic je predivanuser posted image user posted image .
nama je danas stigao i mm ga je namestio. bas lepo izgleda...

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 651
5.6.2011 22:06:17   
Anoniman
Jovana, slično imam i ja, i prvi sin je spavao u tome bez problema, ovaj drugi tikvan, nikako nije naučio, a ja sam hronično nespavana od nunanja i ljubljenja da prođe! user posted image Držim fige da vi prođete kao ja sa prvim sinom! user posted image

(odgovor članu jovana j)
  Direktna veza do poruke: 652
14.6.2011 13:46:59   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: kokosan

osim što me ovih dana sve nervira  ali baš sve da ne nabrajam trenutno me opterećuje i krevetac u kom su spavale moje ćerkice a u koji sigurno neće spavati injihov brat jer zbog promene rasporeda koji je bio neminovan  više nijemože nigde da upadne i to zbog 5cm pomozitemi

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 653
15.6.2011 13:50:20   
Ana RR
Naručili smo krevetac KLIK

user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 654
15.6.2011 15:34:59   
M@rty
anci super je... user posted image

Mi cemo ovaj jer nam je sve u ovoj boji, sem pvc stolarije, i krevet, ormar i komoda.

user posted image

...ti si moja snaga, ti si sve u mom zivotu...
02.05.2010. M&V

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 655
16.6.2011 16:22:31   
aster

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: kokosan

osim što me ovih dana sve nervira  ali baš sve da ne nabrajam trenutno me opterećuje i krevetac u kom su spavale moje ćerkice a u koji sigurno neće spavati injihov brat jer zbog promene rasporeda koji je bio neminovan  više nijemože nigde da upadne i to zbog 5cm pomozitemi

Kokosan, u robnoj kući Leto je bilo krevetaca manjih dimenzija, po višoj ceni, naravno.

Reči su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 656
16.6.2011 16:30:03   
Mala Loojka
Koko imas bambino krevece manjih dimenzija, mi imamo jedan od njih... 125cm je dugacak... A cene su smesne...

(odgovor članu aster)
Direktna veza do poruke: 657
22.6.2011 20:19:32   
Anoniman
HITNO HITNO! Do koliko kg su putni kreveci? Mogu li staviti Luku od 16kg u njega?

(odgovor članu Mala Loojka)
  Direktna veza do poruke: 658
22.6.2011 20:30:13   
mejvis
Na većini piše do 15kg. Ali mislim da ne bi trebalo da bude problem....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 659
22.6.2011 21:05:24   
Anoniman
Ja sam ga stavila. Mi smo na moru, i on stalno pada sa kreveta, sto kod kuce ne radi nikada. Sinoc je 3x pao. user posted image A i bas mu se dopada ideja da on i Marko spavaju u istim krevetima, samo on mukica nema dusek, vec samo ono sto ide kao dno putnog kreveca, ali ne zali se.

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 660
22.6.2011 21:27:02   
mejvis
user posted image
Stavi mu neko ćebence da mu dude udobnije i to je to!
Mm je polomijo naš prenosivi krevetac u pokušaju da ga sklopi i onda je uvukao neki ekser na tu polomljenu stranu i to sada tako stoji, stavili smo pravi dušek i jakša tu spavauser posted image
>međutim taj krevetac više nije prenosivi pa sada treba da kupim novi za more a mm neće ni da čuje!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 661
22.6.2011 21:30:12   
Anoniman
Gde cu cebence na ovih 1000 stepeni? Stavila sam mu peskir i carsav.

(odgovor članu mejvis)
  Direktna veza do poruke: 662
27.6.2011 23:59:53   
Ptičica
user posted image

Baš je sladak!!! user posted image

Neke se pobede dobijaju na- juriš!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 663
28.6.2011 0:04:35   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Tash

samo on mukica nema dusek, vec samo ono sto ide kao dno putnog kreveca, ali ne zali se.

Imas li nesto od plaznog akseosoara, tipa one lezaljke, pa da mu to uvece stavis ispod umjesto madraca?

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 664
28.6.2011 9:51:10   
Ana RR
Ptičice, taj krevetac ste naručili? Presladak je user posted image

Mi ćemo u petak po naš krevetac i taman da obavimo još neku kupovinu u Aksi.

(odgovor članu Ptičica)
Direktna veza do poruke: 665
3.7.2011 13:53:29   
Anoniman
I ja sam nasla nesto za pocetak. Interesuju me samo ovi prenosivi i to koji imaju i onaj gornji polozaj dok je beba mala.

Ovaj mi je simpatican, ne svidja mi se sto ima samo u dve boje, braon i teget. Malo mi je taman a juce sam ga gledala i ne secam se koje mu je boje mrezica user posted image
ESPRIT

Ovaj nisu imali izlozen, ali on mi se cak vise dopada posebno zbog boja, a dimenzije su mu iste 60x120, ne bih manji
Hauck

Ako neko ima njihove proizvode nek mi kaze da li su ok. Tnx

Ovaj mi se najvise dopao, ali naravno ima da se kupi samo u USA. Pored svega sto imaju prethodna dva, ima i jednu foru, kao mala zavesica koja moze da se spusti preko mrezice, a i daljinski za muziku, ljuljanje i nocno svetlo. I jos mnogo toga ukljucujuci i super dezene. Gledala sam nekoliko ocena proizvoda od starne korisnika i najveci problem je sklapanje, nije lako kao sto kazu i tezak je, ali mislim da to generalno vazi za sve
Chicco

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 666
3.7.2011 13:56:25   
Anoniman
Komode mi se nista ne dopadaju osim ako nisu u kompletu uz drveni krevetac, tako da ce nam to verovatno napraviti uz ostatak decije sobe

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 667
3.7.2011 14:03:13   
lesica
Misicu,ja imam prenosivi Chicco krevetac ali model bez gornjeg nivoa i to je bila veeeelika greska mada su mm i njegova sestra to odabrali bez konsultovanja mene ( imamo i drveni krevetac koji je sad spakovan na tavanu-obicna nepotrebna glupost ali ajd sad u njemu je prezimila do januara) U svakom slucaju L sada spava u prenosivom u koji sam samo ubacila dusek i super joj je,a ujedno sluzi i kao ogradica( uvece stavljamo posteljinu preko dana frotir). A generalno mislim koji god da uzmes neces pogresiti.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 668
3.7.2011 14:14:42   
Anoniman
Pa i ja sam mislila najvise taj zbog toga sto ce mi sluziti kao odradica. Ja volim prostor i mrzim da nabijam nepotrebne stvari, a plus kad pedaliram dete malo kod babe ili negde, bar ce spavati u svom krevetcu, bez obzira koliko se tesko sklapao, necu da mi spava po krevetima i da se navikava ako ne mora. To sve pod uslovom da mi dete bude i robotic, pa tako pitomo i poslusno user posted image

Moja sestra ima taj bez gornjeg nivoa, ali njega su kupili kad im taj deo vec vise i nije bio potreban. Ali ako se koristi od prvog dana, rekla je obavezno sa sva nivoa, za koju opciju god da se odlucim, ako mi je zivot mio

< Poruku je uredio MaliMis -- 3.7.2011 14:16:04 >

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 669
3.7.2011 14:23:34   
maslackic
meni se mnogo svidjaju ovi krevetici..kliiikk

< Poruku je uredio maslackic -- 3.7.2011 14:25:42 >

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 670
3.7.2011 14:24:44   
lesica
Pa da,nivoi obavezno! i nemoj uzimati drveni-nepotrebna stvar potpuno,ok lepo izgleda ali se udaraju non-sto,o iskakanju da ne govorim a zauzimaju prostor. Ja sam bila jako protiv drvenog kreveca ali je sveki zapela kao niko da ga kupi i ja na kraju pristah sa napomenom da je to glupo jer ce jako brzo da leti na tavan-i vec pola godine je gore. Samo ti kazem da kasnije kada bebac predje na donji nivo ubacite dusek da ipak ne bude bas na podu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 671
3.7.2011 14:31:40   
Anoniman
Tnx, Lesice. Dusek cu obavezno da stavim, a drveni nikad i nije bio opcija. Meni se licno ne dopadaju a mislim i da nisu prakticni. a ne uklapaju se ni u nas enterijer user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 672
3.7.2011 14:38:07   
lesica
Znas,meni se bio dopadao jedan drveni krevetac koji sam videla kod rodjaka a oni su ga pre par godina doterali iz Australije kada su se vracali pa su i to poneli. Naime kupljen je u Ikei i veci je od standardnih krevetaca a kada beba poraste lepo se pretvori u krevet a na kraju kada i to preraste moze da se pretvori u neku kao klupu sa naslonom koja moze da se izbaci na terasu.
Nesto na ovu foru KLIK

< Poruku je uredio lesica -- 3.7.2011 14:40:49 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 673
3.7.2011 14:55:23   
Anoniman
I ja sam prvo htela tako nesto, Stokke ima od kolevke pa do kreveta za veliko dete. Nesto mi je to klasicno, mi malo vise volimo moderne stvari. A i odlucila sam da u deciju sobu odmah ubacim i krevet, tacnije jedan od onih sa sistemom gde se ispod kreveta ne nalazi sanduk za posteljinu nego drugi krevet, tako da kad beba odluci da spava u njemu (vidim da dosta dece nece dugo da ostane u krevetcu) a i ako ne odluci, da ja imam gde da spavam kad mu zatrebam, kad je bolesno ili tako nesto. Posto ce imati svoju sobu ne zelim da ga navikavam da dolazi u nasu, mislim da je bolje da ja mogu da ostanem kod njega po potrebi. A posluzice i za razna gostovanja koja budemo imali i u krajnjoj liniji za drugo dete ako do toga dodje. Necemo morati nista da preuredjujemo.

ali i ja sam se dugo nosila mislju da uzmem tako nesto, sada ima bas veliki izbor tih sto se od krevetca prave na krevet.

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 674
3.7.2011 15:18:56   
Verus
user posted image

Misice, mi imamo ovakav.  Tu je spavala uvek na donjem spratu, mada nisam koristila ovaj desni deo za previjanje, to sam sklonila.  Kasnije, kad smo negde putovali, nosili bi to u hotel (ima svoju kesu u koju stavis sklopljeno), i spavala je na donjem delu (bila je 8 meseci stara).  Kasnije sam ga koristila da se tu igra dok ja nesto odradim.  Sklopili smo ga i sklonili kad je bila oko 13, 14 meseci stara, tako da ga tad vise nismo koristili.  Tako da u principu, ako ti je stan ili kuca na jednom nivou, moze se i bez ovoga....

O da, ovo je GRACO, tako da ga verovatno ima i u Srbiji...

< Poruku je uredio Verus RR -- 3.7.2011 15:19:25 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...

Anketa

Одвикавање од пелена.
пеперутка16

Шта вам највише одговара?

Носица. (100%)

Додатак за тоалет. (0%)

Користимо обоје. (0%)

Без пелена од рођења. (0%)

Остало. (0%)

Ukupan broj glasova: 1

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here