|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kakav krevetac?
17.5.2011 17:04:42   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Sviđa mi se ovaj Bambino ali isto u natur boji.

Ja imam ovakvu komodu i ormar, mnogo su lepi. user posted image

Da, mnogo mi se dopadaju user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 601
17.5.2011 17:11:23   
Lu
Ana jel to konačna odlukauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 602
17.5.2011 17:14:24   
Ana RR
Bože Lu, pa naravno da nije user posted image user posted image user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 603
24.5.2011 15:43:30   
bubulence
mi smo danas kupili OVAJ krevetic

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 604
24.5.2011 15:46:56   
jance
IZVORNA PORUKA: bubulence

bubulence meni je taj prelep! user posted image i prvi put kad sam videla sajt zalepila sam se za njega user posted image
gde ste ga kupili? preko neta ili u nekoj radnji u NS?

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 605
24.5.2011 15:48:51   
Ana RR
Bubi, super je user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 606
24.5.2011 15:51:13   
bubulence
u radnji u NS, cena svega 8900din, smesno a izgleda odlicno, jos smo mi tu kupili i kolica pa dobili i 10% popusta... sada ti saljem pp

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 607
24.5.2011 15:54:34   
jance
fala user posted image

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 608
24.5.2011 15:57:38   
Ana RR
Bubi, jel to cena bez fioke?

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 609
24.5.2011 15:59:52   
jabudic
Bubi, mi imamo slican ovakav, samo je nas veci od obicnog krevetca, pa ne znam je li to to, ne vidim dimenzije, a platili smo ga tada sa dusekom i baldahinom oko 250€...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 610
24.5.2011 16:25:08   
Malecka074
Bubi, prelep je!user posted image Ima istu gravuru kao krevetac koji mi hocemo. user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 611
24.5.2011 18:40:43   
bubulence
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Bubi, jel to cena bez fioke?

jeste draga, sa fiokom je 2000din skuplji i mi smo prvo hteli iskljucivo sa fiokom medjutim dubina fioke za krevetic je oko 6 cmuser posted image , znaci bas nista ne staje u nju, pokazivala nam zena tamo i jako ruzno izgleda kada se dusek podigne a fioka zuji ispod... pa smo odlucili da je ne uzimampo jer nam nista ne znaci....
malecka predivno izgleda, videces... i neces pogresiti ako uzmes slican user posted image .
prijo, mnogo ste skupi vi crnogorciuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 612
24.5.2011 18:42:47   
Ana RR
6 cm?? Pa šta raditi sa time? Mi smo baš planirali sa fiokom, ali ako je ta dubina kod svih.. nepotrebno je.

Direktna veza do poruke: 613
24.5.2011 18:46:41   
bubulence
to smo i mi skontali, spolja kada je gledas izgleda dublje ali kada otvoris bas je plitko. inace su to 'univerzalne' fioke, kaze da ih dobavljac uglavnom pravi posebno, pa mogu da se stave na svaki krevetac... znaci sve su iste....

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 614
24.5.2011 18:47:56   
IVA 11
Bubulence, jako lijep krevet, mi imamo slican samo bijeli i isto je placen koliko i krevet Jabudic. user posted image Odlicno sto si ovako povoljno prosla! user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 615
24.5.2011 18:49:32   
Ana RR

to smo i mi skontali, spolja kada je gledas izgleda dublje ali kada otvoris bas je plitko. inace su to 'univerzalne' fioke, kaze da ih dobavljac uglavnom pravi posebno, pa mogu da se stave na svaki krevetac... znaci sve su iste....

Pih, bezveze. Onda se i ne isplati. Moram to još proveriti, pošto smo gledali i Bambino krevece, da vidim kako je kod njih.

Direktna veza do poruke: 616
24.5.2011 18:53:35   
bubulence
IZVORNA PORUKA: IVA 11

Bubulence, jako lijep krevet, mi imamo slican samo bijeli i isto je placen koliko i krevet Jabudic. user posted image Odlicno sto si ovako povoljno prosla! user posted image

hihi, pa kazem da ste skupi user posted image . ma znas kako, to je 'stari' model pa je zato sada povoljniji, nisam znala da i kod njih ima novo i staro... a i bitno je samo da mi se svidja, nije bitno da li je od pre 2-3 god ili od ove...
ana proveri obavezno, sada kad gledam bambino i ove krevetice spolja, dubina fioke izgleda isto, ali ipak ti to otvori i proveri user posted image , mozda unutra nije isto. mada i da je dublje razlika moze biti u 2-3 cm...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 617
24.5.2011 19:46:04   
jabudic
Krevet je super, pa neka ga oni svrstaju i u praistoriju user posted image

Direktna veza do poruke: 618
24.5.2011 20:21:51   
bubulence
IZVORNA PORUKA: jabudic

Krevet je super, pa neka ga oni svrstaju i u praistoriju user posted image

tacno tako prijo moja

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 619
24.5.2011 23:14:46   
*boka*

Bubi mi smo odabrali isti ovakav, samo beli user posted image

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 620
25.5.2011 13:43:13   
bubulence
user posted image user posted image boko, imamo isti ukus user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 621
25.5.2011 23:37:22   
*boka*
Jel vidis!> user posted image
Mi smo pregledali Bambinov katalog i taj nam se odmah izdvojio, a kad smo ga videli uzivo jos je bio lepsi. S tim da smo smo na kraju uzeli Bucko krevetic, ali identican model sa identicnom saricom, samo je malo jevtiniji.

< Poruku je uredio *boka* -- 25.5.2011 23:39:41 >

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 622
25.5.2011 23:47:33   
Ana RR
Boko, jeste li i vi uzeli bez fioke? Bubi kaže da su jako plitke pa sam sad u nedoumici.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 623
26.5.2011 1:11:13   
medollino
Meni se jako dopada ovaj krevetac, koji kasnije moze da se adaptira u dvosed.user posted image
http://www.najboljamamanasvetu.com/2010/12/krevetac-life/

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 624
26.5.2011 17:18:04   
MarijaBg
Ja imam Bambino krevetac sa fiokom koja mi je jak korisna. Puno stvari mi tu stane, izmedju ostalog i ogroman paket pelena koji ne znam gde bih drzala... Fioka je jaaako korisna user posted image

(odgovor članu medollino)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moćna fotka: kako se pomeraju kosti leđa t...
Ova neverovatna fotografija žene koja se porađa dokazuje koliko je ljudsko telo neverovatno. Pogledajte kako izgleda ana...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here