|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Osvojite Bellelli auto-sedište!
27.6.2011 17:24:27   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Mima84

Sledeći put i ja pišem stihove, svaki put zakasnim user posted image

Nadam se da će podela nagrada postati praksa i da će nas Aksa i tada obradovatiuser posted image  a do tada vezbanje rime.......

U petak kreće nova igra sa novom super nagradom, tu smo:)

< Poruku je uredio dunja RR -- 27.6.2011 17:25:11 >

(odgovor članu Mima84)
Direktna veza do poruke: 126
28.6.2011 19:33:55   
limunada
glas za 9user posted image

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 127
29.6.2011 11:04:00   
Capa
I mi smo rešili test, ali nismo ostavili komentar ... Šteta user posted image

Inače, glas ide pesmici broj 2.

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 128
29.6.2011 11:24:39   
dunja RR

Još danas i sutra glasamo user posted image

(odgovor članu Capa)
Direktna veza do poruke: 129
29.6.2011 11:27:24   
Dada81
Diiivne pesmice user posted image Ja se naravno,opet četveroumim user posted image Extra je 6, 3..uh,a glasaću za pesmicu br.2 ,nasmeja me i podseti na mene user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Capa)
Direktna veza do poruke: 130
29.6.2011 11:35:36   
Jeca*
glas za 14 user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 131
29.6.2011 13:29:57   
AndreaK
Ja sam se dvoumila da li uopste da glasam, iz prostog razloga sto ne mogu sa sebe,a mislim da je "nasa" pesmica najbolja mada to svakako nisam ja vec mm (da ne ispadnem narcis) ... Odusevila me je cim mi ju je procitao...i ostala sam pri tom misljenju. Ali nismo svi isti, jaka je konkurencija... i ima dobrih, sjajnih, pesmica...

Obzirom na stanje, volela bih da pobedi broj 14, moj glas ide njoj. ...ako nista drugo, bolja je od 6. user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 132
29.6.2011 14:42:09   
liliana
Glasam za komentar br. 27. Nije  pesmica, ali  savestan roditelj zaslužuje glas!!!

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 133
29.6.2011 17:27:53   
AndreaK
Znaci mi "ostali" nismo savesni... ili bar ne zvucimo tako user posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 134
29.6.2011 17:32:09   
liliana
Andrea, u čemu je problem??? I moja pesmica ima samo 1 glas, pa ne posmatram sve kroz  takvu prizmu!11  Ne moram ti se pravdati zašto sam glasala za taj komentar, ali evo: jednostavno-nisu svi nadareni da napišu pesmicu(ja sam među njima, nešto sklepam, nekome se svidi, nekome ne), ali to ne znači da ne zaslužuju glas. Opušteno, darling!

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 135
29.6.2011 17:53:29   
AndreaK
Auu zeno, ne znam ko ovde nije opusten....evo ja kuliram uz Marley-ja user posted image ...
Glasaj ti za koga hoces... meni je tako mind egy, ja uvek iskreno glasam zato sam se i dvoumila ovog puta...

Samo mi je tvoj komentar bezveze, kad me vec vuces za jezik, zato sam se nasalila... zar ne nastojimo svi da budemo savesni roditelji, napisali nekoliko redova ili pesmicu sa rimama nevazno...mogla si samo staviti broj a ne i lupati gluposti.

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 136
29.6.2011 19:09:26   
marince1
joj ja sam u dilemi izmedju 10 i 14 user posted image
Obe mi se jako dopadaju

Neka bude 10

btw,kako znate koja je cija pesmica? user posted image

< Poruku je uredio marince -- 29.6.2011 19:11:09 >

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 137
29.6.2011 20:29:16   
liliana
i dalje mi nije jasno: u čemu je problem??? Kakve gluposti lupetam, ako sam rekla da  glasam za savesnog roditelja??? Da li sam , bilo kog momenta, rekla da si ti ili bilo ko drugi ovde, loš i nesavesan roditelj? <Zaista mi nije jasno...
Uzgred, ja nikada, ali baš nikada, čak i da je to dozvoljeno, ne bih glasala za sebe, jer mi je to jako mizerno i jadno, a ti sama kažeš da si se dvoumila da li uopšte da slasaš, pošto ne možeš glasati za sebe! To nešto govori, zar ne?
Uzgred, ovim postom se završava svaki dalji moj komentar na ovu temu, jer zaista nemam nameru, a ni vremena, da se sa bilo kim prepucavam i time trošim moje dragoceno vreme na gluposti.

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 138
29.6.2011 21:34:24   
dunja RR

devojke, spustimo loptu, rekli smo da nećemo oštre reči u ovim opuštajućim temama, molim vasuser posted image

marince ne zna se koji je čiji komentar/pesmica jer tako je većina tražila - da se ne stavljaju nickovi da bi bilo objektivno:)

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 139
29.6.2011 21:42:06   
Lu
A gdje su pjesmice, daj mi Dunja molim te link, meni piše anketa istekla...

< Poruku je uredio Lu RR -- 29.6.2011 21:43:16 >

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 140
29.6.2011 21:46:20   
AndreaK
IZVORNA PORUKA: liliana

Uzgred, ja nikada, ali baš nikada, čak i da je to dozvoljeno, ne bih glasala za sebe, jer mi je to jako mizerno i jadno, a ti sama kažeš da si se dvoumila da li uopšte da slasaš, pošto ne možeš glasati za sebe! To nešto govori, zar ne?

Eee zeno, ti mi pricas o mizeriji, da te podsetim na neke tvoje postove od ranije? pa nije ni cudo sto govoris ovo sada...lici na tebe!

moram da ti napomenem da promenis tu prizmu, ili sociva kroz koja gledas, jer ocigledno ne vidis dobro, ja sam rekla da pesmu nisam napisala ja vec mm, a zar je greh sto mislim da je najbolja, mozda jesam pristrasna, ali da ima bolja pesmica ja bih to priznala...
ali kazem da ima mnogo dobrih pesama i ocigledno talentovanih zenica i da je u pitanju i naravno sreca jer se ukusi razlikuju, pa kao sto se tebi svidja komentar savesnog roditelja tako se nekome svidja moja , tvoja, ili neka treca pesmica...

Marince, ne zna se ko su autori pesama, bar ja ne znam, a losa sam i sa pretpostavkama, meni je lepa pesmica br. 14 i br. 9...pa makar neka od njih bila i Lilianinauser posted image , nemam pojma.

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 141
29.6.2011 21:58:53   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Lu RR

A gdje su pjesmice, daj mi Dunja molim te link, meni piše anketa istekla...

Lu draga, evo ovde počinju, pa posle imaš još dosta na sledećim stranama:

KLIK

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 142
29.6.2011 22:12:00   
Lu
Dunja hvala, jao kako sam smotanauser posted image
Bez dileme broj 19 user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 143
29.6.2011 22:13:18   
aster
Ja glasam za pesmicu br.14. Super su mi i pesma broj 2, br 6, br 8 , br 9, a i br 5 je mnogo slatka. I tako u beskrajon user posted image user posted image user posted image
Možda bi za sledeću nagradnu igru mogla da se smisle druga pravila, tj. da se ne glasa za pesmicu/komentar, jer tako bi mogle i ženice koje nemaju tu pesničku crtu u sebi ravnopravno da učestvuju. user posted image Ipak se uglavnom glasa za pesmu, a ne za komentar.

Reči su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 144
29.6.2011 22:28:37   
Jele
Evo glas za pesmicu br. 5

(odgovor članu aster)
Direktna veza do poruke: 145
29.6.2011 22:43:22   
AndreaK

IZVORNA PORUKA: dunja RR

devojke, spustimo loptu, rekli smo da nećemo oštre reči u ovim opuštajućim temama, molim vasuser posted image

Meni zao sto sam uvucena u raspravu,a samo sam se nasalila ... al kad me vuku za jezik kazem i vise nego sto treba! Sta cu, kada sam takva... ne volim da se ulizujem i oduvek sam bez dlake na jeziku... user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 146
29.6.2011 22:43:55   
madagaskar
glas za pesmicu br.4

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 147
29.6.2011 23:35:54   
galovic
Možda bi za sledeću nagradnu igru mogla da se smisle druga pravila, tj. da se ne glasa za pesmicu/komentar, jer tako bi mogle i ženice koje nemaju tu pesničku crtu u sebi ravnopravno da učestvuju. user posted image Ipak se uglavnom glasa za pesmu, a ne za komentar.

Zaista ne zelim da budem pogresno shvacena ali se i meni ova ideja svidja, nisam se "igrala" sa vama u par nagradnih igara posto zaista sklapanje pesmica mi ne ide od ruke, mada opet kazem svaka cast drugaricama na rr na pesmicama i stihovima..... Pre svega Dunji i Aksi a i drugim sponzorima na uvek lepim i interesantnim pokloncicima i poklonima! Lepo je igrati se ,druziti sa vama a uvek i po koji pokloncic za nasu decicu dobro dodje!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madagaskar)
Direktna veza do poruke: 148
29.6.2011 23:52:24   
Nensi*
Ja glasam za br 4

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu galovic)
Direktna veza do poruke: 149
30.6.2011 15:21:12   
gabrijelaaa
glasam za 9.
krivo mi je sto nismo i mi nesto srocili ali malisani mi ne daju da pridjem kompu....nadam se da ce se neko jako obradovati ovom lepom i jako kvalitetnom sedistu...mame,tate divne ste pesmice napisali i steta sto se moze samo za jednu glasati...pozzzz za sve i srecno...:)user posted image

LENA 24.SEPTEMPAR 2009.
PAVLE 18.FEBRUAR 2011.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here