Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! 23.6.2011 20:03:34
|
|
|
|
mejvis
|
Baš su se svi potrudili, ima mnogo lepih pesmica. Glasam ipak za br 14! Naravno, ne može se glasati za sebe, zar ne Dunja?
|
|
|
|
RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! 23.6.2011 21:16:44
|
|
|
|
diximar
|
jao zene kako vas ne mrzi, svaka cas_t na rimama!! svi mogu da glasaju, jeli? morala sam dva puta da procitam da bih se odlucila...na mene je najbolji utisak ostavila pesmica broj 4. 4. Moram da priznam, tu nema zbora Vožnja za mene ne predstavlja raj, Ono je, u stvari, prava mora No, mom problemu će brzo doći kraj. Jer mama mi reče - vidi sine, Aksa jedno moćno auto-sedište deli, Još samo da tata sastavi rime, Al´ on i ne mari za "Bellelli". Ma baš ga briga, njemu je sjajno, Njemu u vožnji ne bridi guza, Ne konta on da ovo sedište bajno Divnu udobnost i konfor pruža. Obećah tati da dobar biću Samo da uzme olovku u ruke, Biću najbolje dete u vrtiću Ako mi šoferske reši muke. I sastavi taja za svoje pilence Pesmicu što u par strofa staje, Da li će u vožnji da uživa dupence Odlučiće žene sa Ringeraje! i za ostale
< Poruku je uredio diximar -- 23.6.2011 21:20:17 >
|
|
|
|
RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! 23.6.2011 21:16:50
|
|
|
|
nencydrew
|
Glasam za 40
< Poruku je uredio Ana RR -- 23.6.2011 22:41:03 >
|
|
|
|
RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! 23.6.2011 21:33:40
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: diximar jao zene kako vas ne mrzi, svaka cas_t na rimama!! svi mogu da glasaju, jeli? Mogu:) molim vas - nemojte citirati pesmice:)
< Poruku je uredio dunja RR -- 23.6.2011 21:36:27 >
|
|
|
|
RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! 23.6.2011 21:37:05
|
|
|
|
bokicans
|
pesmica br 6
|
|
|
|
RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! 23.6.2011 21:38:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Br 6!
|
|
|
|
RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! 23.6.2011 22:22:30
|
|
|
|
snješka
|
Br. 6
|
|
RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! 23.6.2011 22:37:30
|
|
|
|
lanajelena
|
Br 4 ...ali moram da pohvalim i 14-icu dvoumila sam se izmedju te dve
|
|
|
|
RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! 24.6.2011 10:13:44
|
|
|
|
mirks
|
6 ali svidela mi se i 14 mnogo...bas sam se dvoumila al eto....slika sa rodama mi je nekako bas bas ko za slikovnicu
|
|
|
|
RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! 24.6.2011 13:08:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Glasanje se zahuktava, ajmo, ajmo Još par dana pa onda objavljujemo novo iznenađenje;)
|
|
|
|
RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! 24.6.2011 14:18:18
|
|
|
|
galovic
|
Zaista ste se potrudile, svaka cast !!!!!! Iscitala sam ih vec par puta !!!! Glas dajem pesmici pod rednim brojem 4. !!! Jaka konkurencija !!!! Jos jednom svaka vam cast na trudu!!!!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! 24.6.2011 14:32:19
|
|
|
|
Maya21
|
br 6
|
|
|
|
RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! 24.6.2011 16:07:03
|
|
|
|
jabudic
|
14
|
|
|
|
RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! 24.6.2011 18:14:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Za mama (Niki) Laudu br.2 Ime super pesama, ali ova me zasmeja...
|
|
|
|
RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! 24.6.2011 22:09:07
|
|
|
|
bajkica
|
glasam za br.6 bas originalna
|
|
|
|
RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! 24.6.2011 22:11:27
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Glasanje se zahuktava, ajmo, ajmo Još par dana pa onda objavljujemo novo iznenađenje;) Pih ja se nikad ne kandidujem kad bude iznenadjenje
|
|
|
|
RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! 24.6.2011 22:47:07
|
|
|
|
liliana
|
LJ-o"š za predsednika?!?
|
|
RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! 25.6.2011 0:12:26
|
|
|
|
gagana83
|
Ja glasam za pesmicu br. 6
|
|
RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! 25.6.2011 0:26:13
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja glasam za pjesmicu pod rednim brojem 19, najljepsa mi je!
|
|
|
|
RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! 25.6.2011 12:47:23
|
|
|
|
diximar
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: diximar jao zene kako vas ne mrzi, svaka cas_t na rimama!! svi mogu da glasaju, jeli? Mogu:) molim vas - nemojte citirati pesmice:) molim vas - nemojte citirati pesmice:) sorry... nisam znala, ja sam je samo kopirala.
|
|
|
|
RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! 25.6.2011 13:07:32
|
|
|
|
diximar
|
malo sam ovde, ali za svo vreme ova tema mi se posebno dopala... volim da pisem pesme i jos nisam videla da se iste nagradjuju... ne znam da li u odabiru ucestvuje i neki ziri, mislim da ce neke pesme ostati nepravedno neprimecene... Ja gledam i na broj slogova, rime, duzinu... ova sto za sada pobedjuje nije losa...mada je ja nisam izdvojila ni u uzi izbor, pored ove za koju sam glasala lepa je broj 14. i Lambordzini, ne znam koji je broj. Hoce biti jos ovakvih igara? i ja bih da ucestvujem :))
|
|
|
|
RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! 25.6.2011 13:17:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Dixi biće još - svakog 1. u mesecu kreće nova igra, već smo sve spremili za juli, videćete, fenomenalna nagrada je u pitanju:) Mogu svi članovi da učestvuju pa i ti naravno - samo rešiš anketu, napišeš komentar/pesmicu po želji + ko želi pošalje mi tu istu pesmicu na pp, da bih je objavila lepo ispisanu...i nakon 20-ak dana sledi glasanje:)
|
|
|
|
RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! 25.6.2011 15:36:47
|
|
|
|
minna
|
Glasam za br 6 Dvoumila sam se izmedju 6 i 9, ali eto neka bude 6
|
|
|
|
RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! 27.6.2011 9:45:06
|
|
|
|
Anoniman
|
I moj glas ide pesmici br. 6 Srecno
|
|
|
|
RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! 27.6.2011 16:39:55
|
|
|
|
Mima84
|
Glasam za broj 7! Pesmice su stvarno divne.... Sledeći put i ja pišem stihove, svaki put zakasnim Nadam se da će podela nagrada postati praksa i da će nas Aksa i tada obradovati a do tada vezbanje rime.......
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?