Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 14.6.2011 12:04:11
|
|
|
|
LillyT
|
Ni Lara nije primljena A kome se tačno podnosi žalba?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 14.6.2011 12:16:50
|
|
|
|
*Alexx*
|
Valjda se njima podnosi žalba. Mi ćemo saznati na moru.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 14.6.2011 14:10:27
|
|
|
|
Tea2
|
Pepeljugo,jeste li primljeni?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 14.6.2011 22:27:14
|
|
|
|
mamajanja
|
predali smo zalbu, lepo nasoljenu :))) rekli su da ce se javiti posle 27.06. ajde i to da vidim :) mozda bi lakse bilo da sam krenula u brakorazvodni proces posto najvecu prednost imju deca samohranih roditelja :) tako bi valjda bilo lakse :)))
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 14.6.2011 22:47:47
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Tea2 Pepeljugo,jeste li primljeni? Rezultati su tek 21. juna
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.6.2011 9:38:36
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Ni Lara nije primljena A kome se tačno podnosi žalba? Ja sam podnela u upravi obdanista za opstinu Cukarica u Pozeskoj 28.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.6.2011 11:47:53
|
|
|
|
ketrinija
|
Pozdrav svima Mi smo odbijeni na Cukarici (bilo je za ocekivati posto sam ja nezaposlena) ali svakako cu pisati zalbu, preko telefona su nam rekli da nije nigde upisana zbog toga sto sam ja nezaposlena ali ako se taj status promeni do septembra da ce sigurno biti primljena, bice mesta, tako rece Zanima me samo da li oni tamo u Pozeskoj 28 imaju neki obrazac za zalbe ili sama da sastavim? Ako neko moze da mi kaze kako otprilike to treba da izgleda..
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.6.2011 12:06:55
|
|
|
|
nela79
|
Ketrinija i mene interesuje kako zalba treba da izgleda? Nego jel mozes da mi napises na koji si ih broj zvala da se i ja raspitam za svoj "slucaj"?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.6.2011 12:14:06
|
|
|
|
ketrinija
|
Zvala sam na ... .... jako ih je tesko dobiti, bar je tako bilo kad sam ja zvala jer su tad tek izasle liste pa svi navalili da provere, na ove brojeve dobijes samo devojku koja pokusa da te spoji sa tom kancelarijom za upis, a kod njih vecito zauzeto... Dala mi je na kraju neke brojeve mobilnih telefona od tih sestara, samo ne znam da li smem ovde da napisem ili da ti saljem na pp, nova sam pa ne znam bas pravila...
< Poruku je uredio Nada RR -- 15.6.2011 12:26:09 >
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.6.2011 12:24:00
|
|
|
|
nela79
|
Ma nema veze hvala ti i za ove brojeve pa cu ja da pokusavam.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.6.2011 12:24:47
|
|
|
|
NadaR
|
Molim vas brojeve telefona razmijenite preko pp-a .
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.6.2011 13:20:40
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ljudi, mi smo izgleda primljeni, sad mi javlja prijateljica Poslala sam muža da proveri još jednom.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.6.2011 13:25:13
|
|
|
|
nela79
|
Blago vama
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 16.6.2011 0:22:14
|
|
|
|
mamajanja
|
IZVORNA PORUKA: ketrinija Pozdrav svima Mi smo odbijeni na Cukarici (bilo je za ocekivati posto sam ja nezaposlena) ali svakako cu pisati zalbu, preko telefona su nam rekli da nije nigde upisana zbog toga sto sam ja nezaposlena ali ako se taj status promeni do septembra da ce sigurno biti primljena, bice mesta, tako rece Zanima me samo da li oni tamo u Pozeskoj 28 imaju neki obrazac za zalbe ili sama da sastavim? Ako neko moze da mi kaze kako otprilike to treba da izgleda.. pa pises da se zalis na odluku centra... ne znam kako se zove reci ce ti tamo, onda napises svoju situavciju onako bas se raspises i kukas i to je to. tamo dodjes i daju ti prazan papir i olovku i pises. moras da imas mat.br. deteta i broj pod kojim je zavedena molba. to je sve.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 17.6.2011 12:14:25
|
|
|
|
mamajanja
|
sad su nas zvali da 29.06. dodjemo po odgovor na zalbu koji je pozitivan.. to znaci da smo primljeni!!!!!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 17.6.2011 12:48:44
|
|
|
|
ketrinija
|
mamajanja, hvala na odgovoru :) Mi jos uvek nismo podneli zalbu, u ponedeljak cemo, vec sam osmislila sve sto cu da napisem Mislila sam da je rok za zalbe do kraja nedelje tj. do danas ali sam zvala i rekose da je do 27. juna, mada mi svi govore sto pre to bolje, eto vas su vec zvali
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 17.6.2011 17:57:38
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: mamajanja sad su nas zvali da 29.06. dodjemo po odgovor na zalbu koji je pozitivan.. to znaci da smo primljeni!!!!! Sad kad sam procitala da su tebe zvali setih se da sam imala danas propusten poziv sa fiksnog broja,okrenem 988 da vidim ciji je broj i kaze mi da su ovi iz uprave u Pozeskoj. Nadam se da su i mene zvali zbog pozitivnog odgovora na zalbu.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.6.2011 4:27:16
|
|
|
|
jabudic
|
Mi N. ove godine upisujemo i na Sv.Stefan i u Ko, ako se preselimo od septembra... Na Sv. Stefan ce sigurno biti primljen, tamo samo obnavaljamo, a za Ko cemo vidjeti... To moramo u ponedeljak da zavrsimo...
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 21.6.2011 17:58:33
|
|
|
|
pepeljuga
|
Primljeni smo u vrtic
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 21.6.2011 18:04:24
|
|
|
|
Ptičica
|
Cool! Može li se znati na kojoj opštini i koji vrtić? A, sad vidim da su u pitanju jaslice, jer drugar ima godinu dana.
< Poruku je uredio Ptičica -- 21.6.2011 18:05:33 >
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 21.6.2011 18:17:53
|
|
|
|
Nensi*
|
I Vuk je primljen
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 21.6.2011 18:24:54
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Ptičica Cool! Može li se znati na kojoj opštini i koji vrtić? A, sad vidim da su u pitanju jaslice, jer drugar ima godinu dana. Novi Beograd Nensi, super!
< Poruku je uredio pepeljuga -- 21.6.2011 18:25:15 >
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 21.6.2011 22:19:38
|
|
|
|
mamajanja
|
super!!!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 21.6.2011 22:22:58
|
|
|
|
choopa choops
|
Evo da se i ja [ribiljezim. Danas smo odnijeli papire, upis traje do kraja ove sedmice, a rezultati ce biti iza 10-og jula. Od dokumentacije kod nas je potrebno: -djetetov izvod iz maticne knjige rodjenih, -potvrde o zaposlenju oba roditelja, -fotokopije licnih karata oba roditelja. Ja se nadam da ce je primit
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.6.2011 20:54:43
|
|
|
|
LillyT
|
Lara je primljena u jaslice, stavili danas nove rang liste, javila nam mm-ova koleginica Na Paliluli je bilo baš sr*nj* oko upisa, ali moram da ćutim jer ću ispasti politički nekorektna
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?