Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 21:09:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Nismo poneli stolicu za rucavanje, nije stala. Mnogo mi fali dubak.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 23:14:24
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja ne znam kako ce Vuk da jede bez hranilice,a nema sanse da je nosimo.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 23.6.2011 12:17:45
|
|
|
|
briseljancica
|
Nensi mi smo uzeli u aksi onu stolicu sto se nakaci na sto (do 15kg). deluje nesigurno ali samo na prvi pogled. mislim da je bila oko 1000din. off videla sam te sa Vukom na brdu prosle nedelje, ali mi nesto bilo glupo da te salecem na ulici
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 27.6.2011 14:09:36
|
|
|
|
Olga75
|
moje dete je " veliko " pa nam ne trebaju kolica , hranilice i slicna oprema ali za nju su spakovane dve velike torbe odeca , obuca , cebence , jastucic , nosa , case ( za vodu , mleko, sok , trazi frajla posebne ) kojekakve kozmetike , zlu ne trebali lekovi , igracke ,rekviziti za plazu , bojice , knjige , cesljevi ,, gumice i snalice , rancic , torbica , ma trista cuda
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 27.6.2011 14:15:14
|
|
|
|
jovicaa
|
olga BEBA
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 27.6.2011 14:17:08
|
|
|
|
Olga75
|
jovice ,ne citas pazljivo ja na samom pocetku rekoh veeeliko moje dete mada ona tvrdi za sebe da je beba
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 27.6.2011 22:27:15
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: briseljancica Nensi mi smo uzeli u aksi onu stolicu sto se nakaci na sto (do 15kg). deluje nesigurno ali samo na prvi pogled. mislim da je bila oko 1000din. off videla sam te sa Vukom na brdu prosle nedelje, ali mi nesto bilo glupo da te salecem na ulici Pa sto se bre nisi javila?
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 27.6.2011 22:36:21
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR jovice ,ne citas pazljivo ja na samom pocetku rekoh veeeliko moje dete mada ona tvrdi za sebe da je beba olga ja mislim na onu bebu sto ti je dovuce u krevet pa zavrsis spavajuci na njoj
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 28.6.2011 10:27:16
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja vec vidim da mi necemo stati u kola ...pored svih mojih stvari koje ni sama ne znam kako da ubacim,kolica,mama nam je jos uvalila neki bojler i usisivac ...sta je najbolje za komarce?
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 28.6.2011 12:01:44
|
|
|
|
Nensi*
|
Kod nas krece zurka,spremamo se za pakovanje. LJ kad vi krecete?
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 28.6.2011 12:19:33
|
|
|
|
isidora88
|
sad sam se setila,ne znam gde ovo da pitam pa me vi preusmerite,ja nemam vremena da trazim temu gde se to pisalo koji probiotik se daje bebama pre mora,preventivno da ne bi imali problema gde da isperem mateju posle kupanja u moru,bojim se da ne dobije neki virus,sto dosta njih dobije od prljave vode ili cega vec
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 28.6.2011 12:30:58
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja sam bas danas pitala dr za probiotik i da li da dajem preventivno,rekla je da ne,vec samo ako dobije proliv ili ako bude povracao.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 28.6.2011 12:34:35
|
|
|
|
isidora88
|
da li uplacujete neko osiguranje za decukada idete u cg ili deca imaju pravo talo ne daj boze lecenja o trosku naseg zdravstva? da li je dovoljna samo overena zdravstvena knjizica za ulazak u CG,vidim da pise ili izvod iz m.k.r. ili knjizica
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 28.6.2011 12:39:10
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja nosim i zdravstvenu knizicu i izvod iz maticne knjige rodjenih. A za osiguranje ne znam,ja nisam cula da ima neko osiguranje za decu.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 28.6.2011 13:58:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Uplaćujem zdravstveno za svo troje, nosim kesu lekova (od proliva, temperature, povraćanja, začepljenog nosa, upale grla...) i nadam se da mi ništa od ovog neće trebati
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 28.6.2011 14:37:32
|
|
|
|
lanajelena
|
Isi evo ja sad od dr rekla nam je da im dam preventivno nekoliko probiotika kad stignemo,ja kupujem one Ivancic i sinovi ...nose se knjizica i izvod za decu Nensika krecem 1-og noc ...ako nateram ovu moju ekipu stizemo kod tebe u Sutomore(naci cu te ja )na kaficu
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 28.6.2011 15:03:38
|
|
|
|
srecca
|
Alo mamice,mi imamo 10,5 kg i neznam da li da uzimam one pelene za kupanje posto na njima pise od 11-25 pa da mu nebudu velike!!!!!Pomagajte
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 28.6.2011 15:21:48
|
|
|
|
lanajelena
|
Nemam pojma ja isto razmisljam da li da kupim mi imamo manje od 10kg
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 28.6.2011 16:11:12
|
|
|
|
isidora88
|
a kako se daju probiotici?
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 28.6.2011 16:56:27
|
|
|
|
jovicaa
|
rastvoris ga u malo soka, ili ubacis u kasicu. zavisi koji, postoje neki koje se mogu ubaciti i u mleko. mada u principu najbolje u malo tecnosti i das mu na kasiku da pojede
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 28.6.2011 17:06:06
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Uplaćujem zdravstveno za svo troje, nosim kesu lekova (od proliva, temperature, povraćanja, začepljenog nosa, upale grla...) i nadam se da mi ništa od ovog neće trebati Bez osiguranja ne idemo. Neno, kupis osiguranje ovde, ako se ne daj boze dete razboli, na odmoru ga vodis kod lekara, tamo to debelo platis pa se posle kuci naplatis od osiguranja. Tako to valjda funkcionise.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 28.6.2011 17:20:22
|
|
|
|
upgrade011
|
Nas spisak za more ima 4 strane u maloj svesci...sta vise da pricam Stolicu za jelo smo resili tako sto smo kupili platnenu (prodaju oni sto prodaju sling marame) ali izgleda da ce to biti nepotreban trosak jer sam mu probe radi dala da jede za malim stocicem stojecki i on je bas bio dobar i lepo jeo. Samo par mrvica je palo dole jer je ceprkao hleb a ja ga hranila kasicom. Dorucak i veceru ce verovatno jesti na plazi tako da bas i nismo to cudo morali da kupujemo. Nego, kako cete da kupate decu na moru? Ja sam mislila da ponesem onu prostirku protiv klizanja i da se zajedno okupamo u kadi. To tek moram da probam ovih dana ...Da li postoji bolje resenje?
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 28.6.2011 17:44:18
|
|
|
|
isidora88
|
a koja je cena osiguranja za bebe? gde se uzima osiguranje?
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 28.6.2011 18:16:27
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: srecca Alo mamice,mi imamo 10,5 kg i neznam da li da uzimam one pelene za kupanje posto na njima pise od 11-25 pa da mu nebudu velike!!!!!Pomagajte Imas Huggies 3 velicine,u Lilly-ju su oko 600 dinara. One DM od 11-13kg su Vuku male. IZVORNA PORUKA: lanajelena Isi evo ja sad od dr rekla nam je da im dam preventivno nekoliko probiotika kad stignemo,ja kupujem one Ivancic i sinovi ...nose se knjizica i izvod za decu Nensika krecem 1-og noc ...ako nateram ovu moju ekipu stizemo kod tebe u Sutomore(naci cu te ja )na kaficu Vazi IZVORNA PORUKA: isidora88 a koja je cena osiguranja za bebe? gde se uzima osiguranje? Ovo i mene zanima.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 28.6.2011 18:44:20
|
|
|
|
minavb
|
Mislim da nije vise od 10 evrica i ima u svakoj agenciji. Secate se zdr. osiguranja bez kog nije mogla viza da se dobije? E to je to.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?