Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 9:52:21
|
|
|
|
Tea2
|
Obavezno ponesem rezervnu posteljinu ,kada je mali povracao zaista se ispostavilo da je potrebna. Jeco,to je najjednostavnije resenje kada bebe njupaju iz teglice,ali ova moja nece slano ni da lizne...samo kada ja napravim hoce.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 10:41:15
|
|
|
|
isidora88
|
joj ja nemam pojma kako cu spakovati sve jer nosim kolica koja imaju sigurno 10 kg,suncobran,pelene,mleko i kasice za mateju i naravno gomilu stvari,ne znam koliko torbi sme u avion i koja je max. kilaza za prtljag a da ne placam jos nesto dodatno
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 10:42:00
|
|
|
|
isidora88
|
joj da i posteljina,peskiri...
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 10:55:14
|
|
|
|
lanajelena
|
Da upisem ovde sta nosim jer sve papire pobacam Garderobu:da ne pisem pojedinacno skoro sve letnje i po koju trenerku,posteljina,peskiri,kupaci kozmetika:sminka,kremice razne,mazalice za sunce,mleko za telo( Niveino opet poskupelo)brijace ili depilator videcu jos sta mi je pametnije iliti brze apoteka:eferlagan,brufen,enbecin,flasteri,nesto protiv komaraca i nesto za ujede od istih ako prodju ipak ...podsetite me ako mi nesto jos fali apoteka mi je najbitnija kolica,guralicu kako smo krenuli L ima i bicikli da mi ubaci,pampers,maramice ...nesto hrane za prva dva dana ipak smo mi paradajz turisti ...osecam da mi nesto vazno fali na spisku
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 13:22:56
|
|
|
|
Tea2
|
Eferalgan,znam da je isto sto i Paracetamol.Nikada ga nisam davala deci,ali vidim da ga vecinom koristite.Hoce li mi neko pojasniti ima li ipak razlike,osim u proizvođaču?I smem li ako ne deluje da dam Brufen?
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 13:29:09
|
|
|
|
viking
|
Tea, mislim da je to isto. Eferalgan ima Paracetamol a Upsarin acetilsilicilnu kiselinu (nje ima u Aspirinu, Andolu, Acetisalu itd). Onaj ko je alergičan na to, pije zamenu - Paracetamol.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 13:30:35
|
|
|
|
Ana RR
|
LJ, ja nigde ne idem bez pegle i fena
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 13:37:45
|
|
|
|
Olga75
|
mogu se kombinovati ibuprofen ( brufen) i paracetamol ( eferalgan i slicni ) a evo TEMPERATURA pa pogledaj kako se kombinuje da ne idemo ot
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 14:01:20
|
|
|
|
Leana
|
Ako vam beba pije adaptirano mleko, proverite da li ga ima na moru...obicno nemaju specijalne i hipoalergene formule u ponudi, a nemaju ni mleka od svih proizvodjaca, ja sam vukla odavde. Znam sigurno da u apotekama i marketima u Tivtu i Kotoru nije bilo Nestle junior 1 plus u limenci.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 14:27:50
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR LJ, ja nigde ne idem bez pegle i fena E dobro me podseti a planirala sam da ponesem
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 15:03:29
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 ,ne znam koliko torbi sme u avion i koja je max. kilaza za prtljag a da ne placam jos nesto dodatno
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 15:17:38
|
|
|
|
Olga75
|
kad sam poslednji put letela 20 kg je bilo po glavi pravim 52735220 spisak i sigurna sam dok ne stignem da necu znati sta sam zaboravila
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 15:24:01
|
|
|
|
isidora88
|
znaci mm i ja mozemo sigurno 40 kg da ponesemo?
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 15:37:24
|
|
|
|
Leana
|
Odrasli po 20 kg, beba 10 kg
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 15:42:42
|
|
|
|
isidora88
|
leana i olga hvala vam
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 15:45:28
|
|
|
|
mtajcica83
|
Olga gdje ides na more ???
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 17:05:50
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 joj ja nemam pojma kako cu spakovati sve jer nosim kolica koja imaju sigurno 10 kg,suncobran,pelene,mleko i kasice za mateju i naravno gomilu stvari,ne znam koliko torbi sme u avion i koja je max. kilaza za prtljag a da ne placam jos nesto dodatno Dole u prtljag po odrasloj osobi torba do 20kg, za dete do 10kg, gore u kabinu najviše 1 torba do 10kg, a kolica gore mogu samo kišobran.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 17:10:11
|
|
|
|
isidora88
|
NM hvala ti puno joj kad se napakujemo pa krenemo kao cigani cergari sa 15000 torbi i kofera ...
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 17:14:27
|
|
|
|
New Mom
|
1 kofer moje i mm stvari, peškiri. 1 torba KL stvari 1 manja torba kozmetika i putna apoteka 1 hladnjak prenosni krevetić 1 torba sa suđem za KL i nekim sitnicama Mrzim pakovanje!
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 17:17:26
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja nesto gledam, ja i da zaboravim nesto, sat vremena mi treba do kuce da to uzmem i natrag na more I ja vec pravim spisak
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 17:18:10
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 I ja vec pravim spisak Ja tek sada pakujem, a krećemo za par sati.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 17:22:19
|
|
|
|
IVA 11
|
O super! Gdje idete?
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 17:25:24
|
|
|
|
New Mom
|
U Paraliu (predodmor ) na 10 dana kolima. A onda 10.og na Kipar avionom.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 18:06:55
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: mtajcica83 Olga gdje ides na more ??? u Orebic od prvog jula
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 20:37:15
|
|
|
|
anuksunamun
|
spakovati jedno tri 'iljade evra ,za ostalo nema brige :):)
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?