Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 21.6.2011 10:43:52
|
|
|
|
viking
|
E, u tom slučaju, povlačim pitanje!
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 21.6.2011 11:04:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Kao ciganka sam. Moram kupiti neki set kofera, ovo ovako ne liči ni na šta! Još kolica i Markova tašna sa kolica i pokretni krevetac. I da, frižider tašna.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 21.6.2011 11:09:42
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
Tasho kad ideš????? Jel u CG???
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 21.6.2011 11:15:37
|
|
|
|
lanajelena
|
Tasho nisi strasna ja i kuma kad smo isle pre par godina zajedno vozom imale smo svaka po tri torbe velike Ja sam manijak za pakovanje i moracu vec od ponedeljka da krenem inace cu pola stvari zaboraviti,petak ne racunam jer idem na maturu
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 21.6.2011 11:18:09
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
IZVORNA PORUKA: Tash večeras. u grčku. off: http://www.al-mare.gr/indexuk.html oj šuti ženo, u petak naveče zove mog muža jaran, kaže hajmo sutra u Grčku međutim ja radim (ebem ti posao)
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 21.6.2011 11:25:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam napravila spisak LJ, i danas sam uzela plasičnu posudu za prostiranje veša i spisak, i samo trpaj. Posle sam samo prepakovala u neseser tašnu. Garderoba nije problem, Markovo nosim sve . sebi sam uzela crne i bele pantalone i 12 majci, Luki ponela još koji šorc i majcu. I to je to... Oj, Vučkić, mogle smo se družiti dok se piva 'ladi u moru.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 21.6.2011 11:31:15
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
IZVORNA PORUKA: Tash Oj, Vučkić, mogle smo se družiti dok se piva 'ladi u moru. e jbg lijepo se provedi nego opet malo off, kolko para za kolko dana i šta je u cijenu uračunato???
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 21.6.2011 11:33:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Veruj nemam pojma, mama časti. Meni je bilo bitno da imam kuhinju zbog Marka. Tako da mislim da je samo smeštaj, bez klope (sudeći po tome da je Luka juče OPET jeo viršle, nemoguće da ga je toliko usr*lo sa hotelskim menijem).
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 21.6.2011 11:35:08
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
mrzim viršlice Pa nakuhaj za više dana, ohladi i zaledi da se možeš odmoriti ne irgeti jer se to zove godišnji odmor ili bar odmor
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 21.6.2011 11:38:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma samo Marku ću da kuvam. Luka će jesti Giros 12 dana što se mene tiče. Možda dobije supicu iz kesice.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 21.6.2011 11:42:42
|
|
|
|
viking
|
Nemajko! IZVORNA PORUKA: Tash Ma samo Marku ću da kuvam. Luka će jesti Giros 12 dana što se mene tiče. Možda dobije supicu iz kesice.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 21.6.2011 11:44:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma na'raniće ga moja mama nečim kvalitetnijim. Ja planiram jedan tekila izlazak sa bratom pre nego što mi muž dođe.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 21.6.2011 11:44:57
|
|
|
|
viking
|
Aj srećan put!
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 21.6.2011 11:51:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Čekaj Tashke, putujete posebno? Mislim Luka i mama su otišli juče ako sam dobro shvatila, ti ideš sa Markom večeras a onda se muž priključuj malo mi neobično:) Kako putuješ?
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 21.6.2011 11:54:07
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
Pa čime putuješ????
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 21.6.2011 19:10:21
|
|
|
|
Nensi*
|
Koji je sirup bolji za tamperaturu,Paracetamol ili Eferalgan? Ne znam koji da ponesem na more,Vuk je samo jednom (hvala Bogu) imao temperaturu i tad je pio Paracetamol,a kad sam dr pitala sta mi sve od lekova treba za more rekla mi je Eferalgan...
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 21.6.2011 19:13:42
|
|
|
|
Olga75
|
i eferalgan je paracetamol ja nosim brufen i eferalgan
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 21.6.2011 23:54:45
|
|
|
|
Tea2
|
Bicemo u hotelu i hrana koja je proverena,ali ja nisam sigurna kako cu za malenu...Da kupim neki reso?
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 0:30:33
|
|
|
|
Nensi*
|
S obzirom da idete u hotel,reso bi ti cini mi se bilo najbolje resenje.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 0:33:12
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Tash Ja sam napravila spisak LJ, i danas sam uzela plasičnu posudu za prostiranje veša i spisak, i samo trpaj. Posle sam samo prepakovala u neseser tašnu. Garderoba nije problem, Markovo nosim sve . sebi sam uzela crne i bele pantalone i 12 majci, Luki ponela još koji šorc i majcu. I to je to... Oj, Vučkić, mogle smo se družiti dok se piva 'ladi u moru. Super ideja
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 0:36:56
|
|
|
|
Tea2
|
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 9:35:32
|
|
|
|
lanajelena
|
Nensi meni je od svih paracetamola najbolji eferalgan gajim u svojoj apoteci i sirup i cepice ,najbrze reaguju i najduze traje njegov efekat(e sad mozda tako reaguje na moju decu) ali ponesi i Brufen jer onda mozes (ne daj Boze)da ga kombinujes na cetiri sata sa paracetamolom
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 9:41:54
|
|
|
|
Nensi*
|
Hvala
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 22.6.2011 9:43:03
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: Tea2 Bicemo u hotelu i hrana koja je proverena,ali ja nisam sigurna kako cu za malenu...Da kupim neki reso? ili samo kašice poneses i onaj grejac za cucle. I to ti je najbezbolnije i najsigurnije, a nema sudova
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?