Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 7.6.2011 11:44:41
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: nela79 Ja sam ovo našla u Lajkovcu, doduše bez pečurke, za 500 dinara i nisam kupila
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 7.6.2011 11:49:09
|
|
|
|
madre
|
jesi li ti to ljuta na sebe sto nisi kupila? mislim, je l ovaj djavo upucen tebi a kazi mi kako ti se cini, da li je vredno da se potrudim da ga nadjem illi nije nista posebno? ja bas ovo jurim ili nesto slicno, sto ima zastitu od sunca iznad glave
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 7.6.2011 11:50:07
|
|
|
|
madre
|
aha, tek sada vidim da si videla bez pecurke.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 8.6.2011 21:27:10
|
|
|
|
Snelle
|
Iskreno, nešto ne verujem da ova pečurka "radi posao". I da, ljuta sam na sebe što nisam kupila i plus sam htela i tebe da zovem da vidim da li hoćeš da uzmem i tebi, ali ste taj dan slavili rodjendan pa nisam htela da smetam
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 8.6.2011 21:35:10
|
|
|
|
madre
|
hvala ma i ja sam strasno komplikovana i bas se pitam da li ta pecurka sluzi icemu nego, ako ti nije bitno da ima tu pecurku, vec samo ovo izmedju nogica, videla sam nesto u interexu... ima tih guma na promociji, ali ne znam kakve su, nisam zagledala, zurila sam.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 8.6.2011 21:39:19
|
|
|
|
Snelle
|
Aha, ne jurim ja to sa pečurkom. Super, hvala ti, pogledaću
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 15.6.2011 12:59:40
|
|
|
|
lanajelena
|
Snelle ja imam nesto slicno,samo sto je skroz natkriveno i super stiti od sunca (kupili u nekoj veleprodaji) ako nadjem sliku okacicu Evo nadjoh slicno na netu
< Poruku je uredio lanajelena -- 15.6.2011 13:01:33 >
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 15.6.2011 14:37:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Aha, ne jurim ja to sa pečurkom. Super, hvala ti, pogledaću Snelle, imas to sa pecurkom u Metrou
< Poruku je uredio pepeljuga -- 15.6.2011 14:38:52 >
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 15.6.2011 14:40:50
|
|
|
|
madre
|
LJ, sto je ovo tvoje supriskaaa mada, deluje mi nekako da je za bas male bebice, a bogdan je vec veliki momak za koji je to otprilike uzrast?i hoces li nam odati tajnu gde si kupila
< Poruku je uredio madre -- 15.6.2011 14:42:45 >
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 15.6.2011 14:42:57
|
|
|
|
Jeca*
|
Ja sam ovo natkriveno koristila na moru kad je moj Luka imao godinu i 3 nedelje i to sam jedva nasla i to u onoj radnjici "sve za..."...znaci pogledajte kod kineza, ako ne nadjete u marketima a u krajnjoj liniji, naci cete da kupite na moru
< Poruku je uredio Jeca* -- 15.6.2011 14:43:14 >
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 15.6.2011 14:49:53
|
|
|
|
pepeljuga
|
U pravu je Jeca, tih zezalica najvise ima na moru
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 15.6.2011 15:13:33
|
|
|
|
Shishica
|
Imamo temu Rekviziti za plazu Ja sam uzela u apoteci nesto za ujede bubica raznih i peckanja meduze i uganuca itd.. zove se Kamagel. Kazala mi teta da je taj najbolji, ali u uputstvu pise da se sa oprezom mazu deca ispod 12 godina..e ebez ga.. Uzeli smo i Probiotik i ProbioKid imuno 3 kesice i Immuno sirup joj dajem od danas. To smo dodali na spisak i jos + hipermangan (ako dobije boginje..)
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 15.6.2011 16:41:02
|
|
|
|
lanajelena
|
Eh moja Madre ja sam to kupila pre tri godine (samo je nase zuto)...cini mi se u Tempu ali sad tamo nema toga a sto se tice velicine veliko je to L se vozala u njemu i sa 3 godine
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 19.6.2011 11:51:14
|
|
|
|
Shishica
|
Pocela sam da gledam sad i odvajam sta da ponesem od garderobe za Emu.. Nisam znala da je to tako tesko.. te mozda ce trebati ovo, te mozda ono, a kako za put da iskombinujem odecu i rezervnu..bice hladno u 3 nocu, a onda dan vruc.. ako se pokaki.. A ja sam za moju odecu upala u traumaticni sok.. nista nemam! Idem kao poslednji odrpanac
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 19.6.2011 22:13:50
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Nensi RR Evo i mene u ovoj temi Kuku majko sta sve treba da se nosi I ja bih sve ovo rekla... Shishi,jeste ušteda to što ti radiš,stvarno,svaka čast ali ja tipa wc papir i to za kupatilo bih kupila tamo...A,ako ne nađem ovo lepo bebi shlauf,natkriveni,na krajuu krajeva i to ću tamo uzeti A,lekovi,uh tu si me već zabrinula moraću prepisati ,dosta toga mi ne bi palo na pamet.
< Poruku je uredio Dada81 -- 19.6.2011 22:15:21 >
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 19.6.2011 23:10:49
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja znam gdje kod nas ima ovih sa palmicama I ja mislim kao Dada. Mi kad idemo negdje prasak, papir, sundjere i te sitnice kupujemo u 'lokalu'
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 19.6.2011 23:12:11
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Ja znam gdje kod nas ima ovih sa palmicama I ja mislim kao Dada. Mi kad idemo negdje prasak, papir, sundjere i te sitnice kupujemo u 'lokalu' Ih sto si takvaaaaaaa
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 19.6.2011 23:22:03
|
|
|
|
Tea2
|
Gde u Beogradu kupiti kupaći?Krenuću odatle...a kad počnem spisak,biće ludilo.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 20.6.2011 12:04:24
|
|
|
|
Shishica
|
Peskiri nam zauzme pola kofera.. i dr. polovinu pelene
|
|
RE: Šta spakovati za more? 21.6.2011 0:41:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash Imam kofer sa mojim i Markovim stvarima, i delom Lukinih stvari. Imam tašnu u kojoj su limenke ad mleka, moj veš koji sam zaboravila da spakujem u kofer , kuhinjske krpe i šerpe, i tu će još blender. Imam frižider tašnu za Markovu hranu. Imam neseser tašnu za lekove i kozmetiku. Negde treba da uvalim još ova čuda što sam kupila protiv komaraca i Babyhaller, već vidim da je to još jedna torba, neka manja. Pokretni krevetac. Kolica. MM je pitao "Šetalica?", rekoh "Ne", pa je predložio da ponesemo stolicu za ručavanje. Nisam još odgovorila. Mislim da je to to. I da, Luka je otputovao već sa jednim manjim koferom.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 21.6.2011 9:47:24
|
|
|
|
viking
|
Šiši, što ne kupite pelene tamo? Mislim, glomazne su, a koliko može da bude razlika u ceni? IZVORNA PORUKA: Shishica Peskiri nam zauzme pola kofera.. i dr. polovinu pelene
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 21.6.2011 10:10:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Šiši, ako idete kolima, nemoj prepakivati pelene u kofer. Manje mesta zauszme ako spakuješ celo neotvoreno pakovanje, a u kofer stavi neke stvari.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 21.6.2011 10:20:13
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Šiši, što ne kupite pelene tamo? Mislim, glomazne su, a koliko može da bude razlika u ceni? IZVORNA PORUKA: Shishica Peskiri nam zauzme pola kofera.. i dr. polovinu pelene Slazem se sa Tash lakse ti je da stavis celo pakovanje nego da delis...Viking ja kad sam isla pre dve godine nisam uspela u Baru da nadjem pampers bolje da se ovde obezbedi
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 21.6.2011 10:26:39
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
Prvi put sam odlučila da ima da spakujem samo jedan kofer (mm ne ide sa nama radi posla, a i da ide i njega bi u taj kofer sprcala) svakako samo gaće mijenjamo, a ostalo smo haman goli svi redom elem kako imam kuću na moru svi rekviziti plažni su dole, nosim mimo kofera stvari još posteljinu jer nikada još nismo mašinu za veš kupili(kreteni) i to je to i naravno onu putnu torbicu sa mazama, kremama, lijekovima za ne daj Bože
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 21.6.2011 10:42:41
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Šiši, što ne kupite pelene tamo? Mislim, glomazne su, a koliko može da bude razlika u ceni? IZVORNA PORUKA: Shishica Peskiri nam zauzme pola kofera.. i dr. polovinu pelene U Grckoj, tj. na Zakintosu pampers je bio duplo skuplji nego u Srbiji. Zakintos inace nije skup, kako li je tek na mestima koja su skuplja.
|
Anketa
KatjakatjinamamaDa li vam se svidja ime Katja?Da (
57%)
Ne (
43%)
Ukupan broj glasova: 176Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!