|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: prestanak dojenja
18.6.2011 9:17:58   
mejvis
Ja isto nemam grudvica, skroz su meke....samo što su se smanile (i onako su bile male) i nisu više čvrste....user posted image

(odgovor članu Kvrkac)
Direktna veza do poruke: 451
18.6.2011 9:22:54   
Kvrkac
i moje su meke..sa kojom grudvicom user posted image
i sad nikako sa njima ne mozemo u paradiranje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al dobro-o tom potom! user posted image

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 452
18.6.2011 11:43:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mejvis

Pre 6 meseci nikako e treba prekidati dojenje po meni...

Ja sam prekinula sa 5,5, zeznula sam se sa ishranom, i morala sam. Za par dana je zaboravio.

(odgovor članu mejvis)
  Direktna veza do poruke: 453
18.6.2011 12:34:04   
Sakiedi
Evo I mene da srocim koju :) ako uspem jer me zeza rr. I ja Sam prekinula dojenje tacno na njegov prvi rodjendan ( svakako Sam planirala a I trudna sam ostala :) )
Moje muke su nastale 10 Dana posle prestanka dojenja. Uf! Tvrde,bolne,kvrgice... E onda mi je mama rekla da stavljam istucan kupus I hladne obloge pomaze zaista. Nego, sada su mi grudi kao kada Sam bila devojka,mozda cak I manje. Ne brine me to vec sto Sam trudna 10 nedelja a nemam trudnicke bolne grudi??? Da li je to ok?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 454
18.6.2011 12:55:42   
jovicaa
kazu da je svaka trudnoca drugacija, ne briniuser posted image
mozda te ne bole zato sto su ti mlecne zlezde vec razvijene, zbog prve trudnoce i dojenja.. ne znam... da ne lupim glupost, ali ovo mi deluje logicno

< Poruku je uredio jovicaa -- 18.6.2011 12:56:02 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Sakiedi)
Direktna veza do poruke: 455
18.6.2011 13:01:15   
Sakiedi
Hvala Jovicee. Ma citam svasta ovih Dana na netu pa Sam malo zbunjena. Kao kada izostanu neki simptomi trudnoce a to je obicno bolne I nabrekle grudi onda moze doci do spontanog... Bla bla bla... Pu pu pu. Ma hormoni rade svoje a ja kao da vec nisam bila jednom trudnauser posted image . Smesna Sam. Jos ni stomak nije poceo da raste a valjda ce I on uskoro. Kazu da se druga trudnoca vise I pre primeti.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 456
18.6.2011 13:12:35   
goda
IZVORNA PORUKA: Kvrkac

Probajte bar kad je on kuci,da vidis da li bi islo...da se ti sklonis a on da daje flasicu....

Danas je tata uspavao i nije dojila a ja cim je uzmem ona u plač i čupa mi majicu da doji. Ona ce morati da pije mleko 3-4 puta i kada prestane da doji jer ne može popiti više od 120 ml,nikada nije mogla obe sike podojiti uvek se ispovraca koliko se prejede,pedijatar kaže da joj je mali želudac i da ce se mleko morati postepeno povecavati kao i obroci (zato sada jede 5 puta) dok ne bude mogla popiti iz cuga 200 ml. to je oko navrsene 2 godine.
Zaspala je bez mleka flašicu nece niakako isplakala se i zaspala. Pokušala sam sa čokolino,ma ni da lizne cim je vidi plače.Čokolino inace jede i jako voli.

(odgovor članu Kvrkac)
Direktna veza do poruke: 457
18.6.2011 14:47:34   
Kvrkac
IZVORNA PORUKA: Sakiedi

Hvala Jovicee. Ma citam svasta ovih Dana na netu pa Sam malo zbunjena. Kao kada izostanu neki simptomi trudnoce a to je obicno bolne I nabrekle grudi onda moze doci do spontanog... Bla bla bla... Pu pu pu. Ma hormoni rade svoje a ja kao da vec nisam bila jednom trudnauser posted image . Smesna Sam. Jos ni stomak nije poceo da raste a valjda ce I on uskoro. Kazu da se druga trudnoca vise I pre primeti.

Nemoj to da radis.Nikad ne razmisljaj o necemu sto se desilo nekom-pa mozda ce i tebi!Ne daj Boze razmisljaces ako se desi a ovako ne lupaj glavu bezveze i ne daj da te drugi plase svojim pricama!Nikad!
Misli da je ono u vezi grudi ok,ne nerviraj se! user posted image

goda pa jel jela iz flasice dok je bila kod tate?
ti se u tim trenucima izgubi negde da te ne vidi...moras,pa cak i ako je cujes da place.

(odgovor članu Sakiedi)
Direktna veza do poruke: 458
18.6.2011 22:35:03   
goda
Nije jela iz flašice samo je zaspala. Ni na trenutak nije htela probati sta je u flašici samo se izvijala i odmicala glavu cas na jednu cas na drugu stranu. Tata je na kraju odustao i uspavao je bez mleka.
Jutros je dobila siku za doručak i sada za spavanje,tj. za večeru,dan smo progurali bez dojenja,mada je bilo i plakanja i svega ali nekako je prošao. Sutra ce da dobije siku za doručak a za večeru ce mo pokušati mleko. Uspeh je sto sam uspela izbeci i jedan obrok,samo da mi prihvati flašicu strahujem da nece hteti.

(odgovor članu Kvrkac)
Direktna veza do poruke: 459
18.6.2011 22:40:17   
New Mom
Mi napredujemo - već više od 2 nedelje se ne budi za jutarnji podoj (sama je prestala da traži), tako da smo sada na samo večernjem. Nadam se da će i to da proglasi nepotrebnim skoro.
Od flašice apsolutno nema ništa. Kravlje mleko takođe neće da pije, sem par gutljaja dok ne skopča šta je, a onda pljuje.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu goda)
Direktna veza do poruke: 460
18.6.2011 22:49:59   
Snelle
Naš uspeh je što se noću više ne uspavljujemo uz siku, već uz priču za laku noć user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 461
18.6.2011 22:51:14   
New Mom
Je l' ste onda potpuno izbacili sisanje?user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 462
18.6.2011 23:04:19   
Snelle
Ma jok, budi se ujutru u 5h za podoj i dam joj uveče pred spavanje. Izbacila bih jedan, ali ne znam koji je gori i teži za izbacivanje. Ako joj izbacim taj u 5h onda će plakati i neće nsataviti da spava, a ovaj pred spavanje mi je super uvertira za uspaljivanje jer je smiri, pošto je kao na struju user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 463
18.6.2011 23:06:04   
New Mom
Svi su mi rekli da prvo maknem ovaj uveče, ali eto ona sama prestala da se budi za taj oko 6h (spava do 9h).
A ne znam ni ja kako će se smirivati pred spavanje bez toga (ne zaspi tako, ali je umiri).

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 464
18.6.2011 23:22:13   
Anoniman
Probajte da menjate flašice. Marko nije hteo Avent, al je Tommee Tippee prihvatio odmah.

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 465
18.6.2011 23:25:01   
Snelle
Tasho, ni KL ni L ne koriste flašice, već čaše sa piskom, tako da ta opcija otpada user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 466
18.6.2011 23:28:41   
Nensi*
Vuk se nocas nije budio da sisa posle 8 meseci,prvi put je trazio u 6:30h. Prvi put je spavao na jastuku zbog sekreta koji mu se sliva u grlo,e sad da li to ima veze,videcemo,i veceras sam ga stavila na jastuk.

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 467
18.6.2011 23:32:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Snelle

Tasho, ni KL ni L ne koriste flašice, već čaše sa piskom, tako da ta opcija otpada user posted image

Ja bih probala da razdvojim. Sok, voda, čaj na pisak, a mleko na flašicu koja je najsličnija maminoj sisi (pa nek svako kupi po obliku svoje bradavice user posted image ).

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 468
18.6.2011 23:35:08   
Snelle
Tasho, hvala na savetu, ali ne sviđa mi se ideja da je sad sa 13 meseci navikavam na flašicu, kad već počinjem da je učim na običnu čašu user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 469
18.6.2011 23:40:52   
pepeljuga
Ja bih probala da razdvojim. Sok, voda, čaj na pisak, a mleko na flašicu

E, kod nas je ovako i no problem user posted image

Inace, i nama su pred kraj dojenja ostala dva podoja, rani jutarnji i vecernji, za uspavljivanje. Prvo sam mu vecernji zamenila flasicom i posle dve-tri nedelje je sam izbacio jutarnji, odnosno par jutara je prespavao i gotovo. Mislim da je najbolje postepeno prekidati, tj. pustis da sama beba prekine.

< Poruku je uredio pepeljuga -- 18.6.2011 23:41:26 >

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 470
18.6.2011 23:45:14   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Snelle

Tasho, hvala na savetu, ali ne sviđa mi se ideja da je sad sa 13 meseci navikavam na flašicu, kad već počinjem da je učim na običnu čašu user posted image

Taman sam htjela da kazem da ni ja nisam za opciju uvodjenja flasice tako kasno user posted image Kad vec nisu prihvatile do sada, bezveze je sad poceti sa privikavanjem user posted image

Meni se L isto nije uspavljivala sa flasicom - nikad, ali ona je htjela dudu, pa smo lako izbacili dojenje. A  sa M ne znam kako ce teci stvari, ali najvjerovatnije cemo ici metodom nunanja user posted image Ne znam kako bi drugacije.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 471
19.6.2011 0:03:25   
Anoniman
Crkla, pukla, reći ću. Sa 13 meseci nema šta da ti traži na sisi! Hoda, priča! user posted image

Mislim da ćeš posle lakše izbaciti flašicu.

No, kako hoćeš. Meni ni iz džepa ni u džep! Treće neću sigurno rađati jer će mi sa 13 meseci još uvek visiti na sisi, čisto da bi mi se obilo o glavu ovo što sam sad napisala.

(odgovor članu choopa choops)
  Direktna veza do poruke: 472
19.6.2011 0:07:30   
Anoniman
Ništa meni nije jasno oko tog dojenja i prestanka i početka.... nikad nisam osetila da mi nadolazi mleko a kad stisnem dojku krene da kaplje... Luka sisa kad hoće i koliko hoće.

Levu dojku nije pipnuo dva meseca i još uvek imam mleka u njoj.

Desnu sisa svaki dan po malo... bolje reći igra se

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 473
19.6.2011 0:13:07   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Tash

Crkla, pukla, reći ću. Sa 13 meseci nema šta da ti traži na sisi! Hoda, priča! user posted image

Mislim da ćeš posle lakše izbaciti flašicu.

No, kako hoćeš. Meni ni iz džepa ni u džep! Treće neću sigurno rađati jer će mi sa 13 meseci još uvek visiti na sisi, čisto da bi mi se obilo o glavu ovo što sam sad napisala.

user posted image

A sta ako se navikne na flasicu i onda opet problem? Ovako brate mili kad se skinu sa sise, skinuli su se od jela tik prije spavanja za sva vremena. user posted image Vecera, pranje zuba i krevet. kakve flasice, sise i ostala cuda. Nemam pojma, ja ovo govorim iz svog ugla (narocito uzimajuci u obzir da imam fobiju flasica=kvarni zubi---> znam ne mora da znaci, ali kad sam to umislila gotovo je) user posted image i kako bi ja uradila. Sto ne znaci da mi se nece obit o glavu isto kao tebi user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 474
19.6.2011 0:14:58   
pepeljuga
Crkla, pukla, reći ću. Sa 13 meseci nema šta da ti traži na sisi! Hoda, priča! user posted image

Istomisljenice user posted image

Ma, stvar je izbora, meni je samo bzvz kad je zena iscrpljena i namucena a dete se vise igra i mazi nego sto mu znaci da sisa. Nemojte se ljutiti, ne mislim nista lose, to je zaista licna stvar.

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here