|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci
10.6.2011 8:33:08   
Tea2
U gostima sigurno imaju zamrzivac ,nikada nisam na taj nacin čuvala bebeću hranu-ali znam da može.Frižider je u letnjim danima manje sigurna varijanta zbog otvaranja i velike razlike u temperaturi,ali sigurno može 24 časa.Ja ne bih duže.

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 1226
10.6.2011 8:53:07   
Ana007
Kada ste uvele ribu?Mi se upravo vratili sa kontrole,i dr je rekla da polako mogu da uvedem ribu.A ja još uvek nisam baš planirala...

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 1227
10.6.2011 9:02:46   
Anoniman
Miša je jeo ribu sa nekih 8.5 meseci..... Tako... I to prvo pečenu, pa riblju čorbicu, pa sardine i tunu iz konzerve

(odgovor članu Ana007)
  Direktna veza do poruke: 1228
10.6.2011 9:10:34   
Ana007
Znači da joj damuser posted image .Hvalauser posted image

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1229
10.6.2011 10:24:26   
Anoniman
I nama je rekla da mozemo prvo recnu a posle prvog rodjendana morsku .. Nije spominjala nacin pripreme , ali ja joj jos nisam dala , odlazem , poslusah dragu savetu , teta Minu user posted image
Htedoh da pitam , ovde negde sam procitala da ste davale onog Barnija bebama , ne mogu sad da nadjem gde i u kom uzrastu ? Jel rano za Barnija user posted image

(odgovor članu Ana007)
  Direktna veza do poruke: 1230
10.6.2011 10:29:12   
Anoniman
Jeuser posted image š Barnija, daj ribu user posted image user posted image user posted image Šalim se.
Iskreno, sa tim kupovnim slatkišima ja sam tek nedavno počela, i to jednu  slatkicu nedeljno. Ja pravim domaće kolače u koje znam šta stavljam i prilagođavam ih njegovom meniju, tako da ako jede nešto jede što mama umesi. Ali barnija dobije ponekad.

Riba je jako zdrava za klince, ja sam Miši pravila šarana i soma, u posnom pohu, ili zapečenog na pirinču u rerni, pa malo maslinovog ulja preko gotove ribe... Mićko se odvali user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1231
10.6.2011 10:31:04   
Anoniman
Cek cek , kako u posnom pohu ? Hoces da nam napises u receptima za bebe ? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1232
10.6.2011 10:32:22   
Anoniman
Ja sam ribu dala posle 1. rođendana, barenog smuđa, sa krompir salatom. Dugo je jeo samo tu vrstu ribe, pa je polako počeo da jede i belu ribu, soma...uvaljane u kukuruzno brašno i pečene. Ali čini mi se da je tad imao bar 1,5 godinu.
Ribizla, vreme za Barnija je onda kad planiraš da joj daš slatkiše. To jeste neka vrsta peciva, ali ipak sa čokoladnim ili krem punjenjem, ja ne bih pre 1. rođusa jer ne znam šta ima u tom punjenju, ne znam da li ima lešnika ili nešto što ne ide pre rođusauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1233
10.6.2011 10:35:55   
Anoniman
Ima jaja , to me i zbunilo jer sam ovde videla da neke mamike daju , i nista se nije desilo , pa reko` da pitam , Aki tamani barnija , malo bismo mu capnuli user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1234
10.6.2011 10:37:14   
Anoniman
To je pepeljuga, čini mi se, pisala o barniju, ali oni su napunili godinicu pre koji danuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1235
10.6.2011 10:38:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ribizla

Cek cek , kako u posnom pohu ? Hoces da nam napises u receptima za bebe ? user posted image

Koja je to tema??? Linkuj me i pišem

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1236
10.6.2011 10:39:47   
Anoniman
Pa da i mislila sam da je starija beba , al morala sam da pitam user posted image
Nemam vise ideja za te obroke , dorucak joj vrtim poparu palentu i 7corn .. i nemam pojma sta vise da joj dam, rucak mi nesto slabije jede u poslednjih nekoliko dana , rekla bih da i tu treba nekih promena malo , da joj zaparicim recimo user posted image
Jel imamo neku temu sa idejama user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1237
10.6.2011 10:40:50   
Anoniman
klik nina 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1238
10.6.2011 10:42:09   
Anoniman
Čuj, je l' imamo temuuser posted image Zar si sumnjalauser posted image KLIK

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1239
10.6.2011 10:43:17   
Anoniman
 Hvala , znam za nju samo sam zaboravila user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1240
12.6.2011 11:50:42   
Nensi*
Kako ste davali pasulj?
Planiram da danas prvi put dam Vuku,pa ne znam da li prvo da mu dam samo corbicu ili da mu dam i nekoliko zrna?

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1241
12.6.2011 11:54:08   
New Mom
Ja igrom slučaja još nisam dala pasulj, ali išla bih prvo samo sa čorbom.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1242
14.6.2011 11:08:28   
magnetic
Ja sam pre neki dan,po savetu dr.,dala pasulj.Skuvala sam ona velika zrna i posle rukom odvojila od kozice.Svidelo joj se.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1243
14.6.2011 14:07:22   
Tea2
I ja planiram ovih dana da joj dam pasulj.I dalje joj ne solim,samo dodajem maslac i -ne buni se.Jos uvek miksamouser posted image Pasulj je sjajan za krvnu sliku i preporucuje se jednom nedeljno.

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 1244
15.6.2011 18:22:01   
gaggica
Jel moze neko da napise koliko bi beba trebala da jede u desetom mesecu i koju kolicinu hrane,a i vreme me zanima da li na cetiri sata je hraniti?

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 1245
15.6.2011 18:25:53   
indy_25
Na tri do cetiri sata. Prvi obrok kada ustaje najcesci je mlijeko, drugi obrok je dorucak a to je pahuljice ili kriska hljeba namazana sa necim, uzina voce ili vocni jogurt, rucak povrce i meso, uzina isto nesto keks ili nesto tako, vecera, opet ako hoces pahuljice ili sta ti je ostalo od rucka, zavrsavas mlijekom kad krene da spava. gaggice gdje si ti kako je Tara user posted image Sutra ti saljem novac za kolica user posted image Jesili sretna jos malo pa neces je nositi u rukama user posted image

(odgovor članu gaggica)
Direktna veza do poruke: 1246
15.6.2011 18:34:37   
gaggica
Tu sam Tara mi je bolesna dva dana je imala temperaturu,sad kija,kaslje i nosic joj curi verovatno je pokupila to u bolnici,i da da kazem i ja nesto dobro nemamo alergiju na gluten tj.celijakiju bas sam sretna.ona meni ne jede zitarice uopste i voce jedino jede povrce sa mesom,pije mleko i sokice na jedvite jade pije od pre dva dana nekad caj ali retko i to prihvata.Jooj ja i kolica bas sam je vodila kod dr.otpale mi ruke celu noc su mi trnule sta cu kad mi je ovakva situacija svekrva joj obecala kupiti neku igracku da se ima s cim igrati ali nikako verovatno nista od toga,samo mi obecavaju a meni glupo ih pitati.Indy hvala ti nemam reci stvarno evo opet cu poceti da placem muz ce poludeti od mene.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1247
15.6.2011 22:41:37   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Nensi RR

Kako ste davali pasulj?
Planiram da danas prvi put dam Vuku,pa ne znam da li prvo da mu dam samo corbicu ili da mu dam i nekoliko zrna?

Nensi, veliki su oni vec. V je probao pasulj prvi put pre nekih mesec dana, mozda malo vise. Dala sam mu i zrno i corbicu, ali miksano. Nije bilo problema user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1248
16.6.2011 18:38:35   
nuki nuki
evo i mene kod vas,da se upisem user posted image
prvo cu malo da vas iscitam,i eto nas da se druzimo
user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1249
18.6.2011 21:44:05   
MASHKA
evo i nas u ovoj temi, danas nam je punih 9. meseci!
i odmah imamo veliki problem....poslednjih par dana uopšte neće Staša da mi jede slani obrok, ništa ...ni kašiku, samo plače i histeriše! nisam više pametna , imate li neki savet?

(odgovor članu nuki nuki)
Direktna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Lepa imena za devojčice rođene u decembru ...
Ako očekujete bebu u decembru ili januaru, a još niste odabrali ime za svoje novorođenče, pogledajte našu listu predloga...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here