Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 1.6.2011 22:24:20
|
|
|
|
Snelle
|
Ma naravno Mina, samo polako. Možda to zavisi i od broja zubića
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 1.6.2011 22:47:52
|
|
|
|
minavb
|
Ne, u nasem slucaju zavisi od refluksa i averzije prema hrani.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 1.6.2011 22:49:02
|
|
|
|
Snelle
|
Ah da, smetnula sam sa uma
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 1.6.2011 22:53:14
|
|
|
|
minavb
|
Ja polako zaboravljam. Sad vec pojede punu teglicu kase za rucak i veceru. Klopa dete, naucice i da gricka.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 1.6.2011 22:57:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ja polako zaboravljam. Sad vec pojede punu teglicu kase za rucak i veceru. Klopa dete, naucice i da gricka.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 1.6.2011 22:57:19
|
|
|
|
Snelle
|
Ej, pa nisam znala! Super, svaka čast
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 1.6.2011 22:59:26
|
|
|
|
minavb
|
Hvala Eto, prodje i to. Nadam se i da cemo lekove da ukinemo uskoro i da sve zaboravimo kao da nije ni bilo.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 1.6.2011 22:59:54
|
|
|
|
marija32
|
Bravo
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 1.6.2011 23:00:34
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: minavb Hvala Eto, prodje i to. Nadam se i da cemo lekove da ukinemo uskoro i da sve zaboravimo kao da nije ni bilo. Hoćete sigurno
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 1.6.2011 23:01:17
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 1.6.2011 23:02:54
|
|
|
|
Nensi*
|
Vuk isto nista,ali bas nista ne zvace,dam mu keks on ga lize,a nekad nece ni da ga uzme u ruku... Probacu i ja taj Barni keks
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 1.6.2011 23:04:40
|
|
|
|
indy_25
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ja polako zaboravljam. Sad vec pojede punu teglicu kase za rucak i veceru. Klopa dete, naucice i da gricka. Super Mina bas mi je drago napokon da se i vi smirite kad se sjetim onih vasih muka na pocetku
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 2.6.2011 14:08:36
|
|
|
|
Daca88
|
Zna li neko nešto o palminom ulju?Sme li se deci nešto pripremati na njemu?Ja još nisam ništa spremala na ulju ni na maslinovom,ni suncokretovom...Pretežno ili kuvam ili barim,a kada pečem-pečem na maslacu. Snajka ima babu iz Kotora koja joj poslala neka silna Palmina ulja,pa ova jadna nezna šta će sa njima,sve donela meni jer ne ume da kuva. A,šta sad ja da radim sa njim?Ja volim obično suncokretovo ulje za nas,a ako nesme za bebca proslediću i ja dalje.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 2.6.2011 14:12:31
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Nensi RR Vuk isto nista,ali bas nista ne zvace,dam mu keks on ga lize,a nekad nece ni da ga uzme u ruku... Probacu i ja taj Barni keks Vuk obozava Barnija Ne dajem mu cesto ali bas ga voli, prvi put sam ga ja jela a on doset_ao i gricnuo, posle nisam mogla da mu uzmem Mekan je i njega lepo grize i zvace. Prosle nedelje je probao i onaj kukuruzni smoki, isto fino uzima jedan po jedan iz kese, sazvace pa opet. A za rucak pljune cim ima i najmanji komadic, zezator mali
< Poruku je uredio pepeljuga -- 2.6.2011 14:14:04 >
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 3.6.2011 17:13:47
|
|
|
|
Daca88
|
mame kako spremate pirinač u mleku? ja bi da prvi put dam A redovan pirinač mislim celo zrno,do sada sam samo pirinčanu kašu milupinu ili rižolino. znam da kuvam redovan pirinač tj slan...sa mesom...povrćem... ali neznam kako se sprema ovaj u mleku ...nije valda provre mleko stavim pirinač i dočekam da se pirinač skuva
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 3.6.2011 18:20:09
|
|
|
|
Nensi*
|
Mislis na sutlijas?
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 3.6.2011 18:33:52
|
|
|
|
Verus
|
Mislim da se pravi sutljias i pravi ako se riza kuva u mleku: ali ja kad kuvam pirinac za bilo sta drugo, i ostane mi extra, samo dodam mleko ugrejem i dodam zutog secera i cimeta (ali ja ovako pravim za sebe, H nisam davala sutljias)
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 3.6.2011 18:38:35
|
|
|
|
Daca88
|
IZVORNA PORUKA: Nensi RR Mislis na sutlijas? Da,to...mi ne zovemo tako,neko baš kako sam napisala"pirinač u mleku". Ja prste oližem kad mama spremi sa neskvikom i suvim grožđicama i pospe kokosom,al ja bi običan čist bez mljac-mljac dodataka,za bebu.
< Poruku je uredio Daca88 -- 3.6.2011 18:39:06 >
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 3.6.2011 19:42:38
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Mislim da se pravi sutljias i pravi ako se riza kuva u mleku: ali ja kad kuvam pirinac za bilo sta drugo, i ostane mi extra, samo dodam mleko ugrejem i dodam zutog secera i cimeta (ali ja ovako pravim za sebe, H nisam davala sutljias) Ja sutlijas kuvam prvo u vodi,posle dodajem mleko da se jos malo kuva.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 3.6.2011 19:44:42
|
|
|
|
gagana83
|
I ja pravim sutlijas kao Nensi.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 3.6.2011 21:40:54
|
|
|
|
red sonia
|
i u mom kraju se kaze pirinac u mleku a ne sutlijas... skuvam u mleku pirinac a ne u vodi
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 4.6.2011 0:16:51
|
|
|
|
gaggica
|
Ja cu vam se pridruziti na ovoj temi,meni devojcica odbija cvrstu hranu sve zivo sam probala kako pridjem sa kasikom ona okrene glavu,pije samo sojino mleko u tetrapaku jer ne podnosi kravlje i imamo od gastoenterologa rezim ishrane treba da jede 2puta zitarice i tri puta povce sa mesom ali ona nece nista,na iznaku sam snage jer ovo traje bas dugo imate li savet?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 4.6.2011 8:12:48
|
|
|
|
zoća
|
samo kada je došao do čvrste hrane tako da će sve biti davna prošlost.Bravo za vas,samo napred IZVORNA PORUKA: minavb Ja polako zaboravljam. Sad vec pojede punu teglicu kase za rucak i veceru. Klopa dete, naucice i da gricka.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 4.6.2011 11:26:04
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: gaggica Ja cu vam se pridruziti na ovoj temi,meni devojcica odbija cvrstu hranu sve zivo sam probala kako pridjem sa kasikom ona okrene glavu,pije samo sojino mleko u tetrapaku jer ne podnosi kravlje i imamo od gastoenterologa rezim ishrane treba da jede 2puta zitarice i tri puta povce sa mesom ali ona nece nista,na iznaku sam snage jer ovo traje bas dugo imate li savet? Pogledaj temu Beba odbija čvrstu hranu
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 9.6.2011 19:38:01
|
|
|
|
Daca88
|
Mame koliko dugo sme da stoji kuvano povrće i meso(mixovano sve) u frižideru... Čuvala sam one velike teglice juvitane(190 gr),i bićemo neko vreme u gostima.Jel mogu nakuvati svašta nešto,pa tutnuti u teglice,i staviti u frižider?.Nosila bi ja njemu kupovne kaše,ali od kupovnih hoće samo voćne,a meso i povrće nema šanse gadi mu se,samo moje što skuvam domaće pojede.
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?