moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: oxy7 Mislim da ću ćutati, ona sigurno pojma nema i ne pretpostavlja ništa, znam jer smo bliske, rekla bi mi. oxy7, bliske kažeš . Evo mog primera: drugarica, (ako druženje, ocenjujem od 1 do 5 ona je 3), mi se upzna sa komšijom u novembru, u decembru pere sudove na slavi, a za 9 meseci rodi bebu..ona 20, on 26..meni od početka situacija bila sumljiva, ali reko desila se ljubav.. u tu ljubav sam verovala do njenog porodjaja, jer sam ga iste noći zatekla sa drugom u ljubljenju, pa nakon par meseci sa drugom u autu, i onda odlučim da joj sve kažem, zbog čega me mamam zaključa u sobu, (a to je baš retko primenjivala ) i kaže: Ej dete, gledaj svoja posla, zna ona više od tebe, tako jojj odgovara. Moj bunt u 21 godini, svima Vam je jasan. 6 godina kasnije, ona ponovo ostaje trudna..opet ja mislim ljubav cveta..porodila se. I opet ga srećem, ali ovaj put, u samom centru grada, sa nekom fensi ciciom, verovali, ili ne, okrećem glavu, muka mi je od budale, a on prilazi i javlja mi se i pita, ko je zgodna cica, samnom . Pojma nemam šta sam rekla, ali sam ga se otarasila..dodjem kući, i ispričam mm celu situaciju, i on mi kaže: gledaj svoja posla Posle 4 dana, zove mene drugarice da mi kaže da ga je ukebala da je vara, da sve zna, meni se noge tresu, 3h dok sam pričala sa njom, jer ne znam, da li ona zna, da sam ja znala..umirem od srama, a ona završava, nakon 3h histerisanja: Odlučila sam da rodim TREĆE dete, i da sve zaboravimo! Ja sam danima razmišljala o njoj, i onda sam se set_ila, ona kod roditelja nije imala ni sobu, ponavljala je 3 godinu frizeerske, on joj je omogućio ogromnu kuću, hranu da bira, vozačku dozvolu, GolfaIV, frizerski salon..sve je dobila osim ljubavi, i ona u tome uživa..moje je pravo da mi se dopada ili ne, ali nisam merodavna da osudjujem.. Rekla bih, samo sestri i kumi, i verovatno, nikom više! Surova istina.
< Poruku je uredio moja ciklama -- 12.6.2011 9:50:42 >