|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu!
28.5.2011 22:50:49   
zoća
Tash ja sam moje devojke samo 2-3 večeri budila posle više ne ali opet kod devojčica je to mnogo lakše.Bar tako mislim

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 351
28.5.2011 22:54:55   
Anoniman
Ma ne znam, zato sam i rekla oprezno sa tim, da se ne stvori navika. Ja sam pokušala da prekinem, ali onda se upiškio. Tek od pre mesec dana ga ne budim noću. 

(odgovor članu zoća)
  Direktna veza do poruke: 352
28.5.2011 22:56:48   
simke
Da update-ujem...Simke odavno ne nosi pelenu preko dana,ali tek sad sam skida gaće i seda na nonuuser posted image Mene samo obavesti kad završi "posao" da ga obučemuser posted image Imamo još par pelena da potrošimo i onda mu ukidam i noćnuuser posted image Držite nam figeuser posted image

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 353
28.5.2011 22:58:08   
Anoniman
Kupi podmetače za krevet da vam ne strada dušek. user posted image

(odgovor članu simke)
  Direktna veza do poruke: 354
28.5.2011 22:58:14   
zoća
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 355
28.5.2011 23:00:27   
JMPM
IZVORNA PORUKA: simke

Da update-ujem...Simke odavno ne nosi pelenu preko dana,ali tek sad sam skida gaće i seda na nonuuser posted image Mene samo obavesti kad završi "posao" da ga obučemuser posted image Imamo još par pelena da potrošimo i onda mu ukidam i noćnuuser posted image Držite nam figeuser posted image
Bravo drugaaaar user posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 356
28.5.2011 23:04:29   
simke
IZVORNA PORUKA: Tash

Kupi podmetače za krevet da vam ne strada dušek. user posted image

Naravnouser posted image user posted image user posted image Bez podmetača neću ni da pokušavamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 357
3.6.2011 9:03:57   
Vučko.ba.
Dino napokon više ne nosi pelenu, mislim nosi kad spava al neće da kaki u tutu, wc šolju i sl, samo je jednom uspio i od tada je takav plač, "stavi mi pelenu da kakim, moooooooolllllllliiiiiiim te"

pričala sam sa dvije prijateljice koje imaju mušku djecu godina moje ćerke, i pitaju me zar se ne sjećaš da je i "F" i "A" isto to radio....kontam ne sjećam se šta sam juče jela a ne šta je vaše dijete radilo prije 3-4 godine

jel stvarno postoji toliki strah odvajanja od izmeta ili šta, mislim nisam sa curicom nikakvih problema imala i ovo mi je stvarno sve novouser posted image

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 358
3.6.2011 9:09:37   
Vučko.ba.
zar nema niko nikakvu ideju šta da radim???????????????????????????

< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 3.6.2011 9:10:05 >

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Vučko.ba.)
Direktna veza do poruke: 359
3.6.2011 10:36:26   
Anoniman
Vučko, je l' on kad kaki u pelenu stoji ili čučne? Pada mi na pamet da mu možda ne odgovara taj čučeći položaj na noši ili šolji, možda ima neke bolove kad kakiuser posted image Možda ne želi da ga neko gleda dok to obavlja, a kad je na noni ili u kupatilu ne može da se sakrije od vas, a u peleni može?

Direktna veza do poruke: 360
7.6.2011 18:39:40   
Vučko.ba.
ma stoji dok kaki
ne znam šta bih ti rekla muka me više fata od toga.
dođem danas kući oko 5 s posla, kaže s vrata ja hoću malo pelenu da mi staviš da odspavam user posted image naravno oće čovjek da kaki , al uredno ode u svoju sobu, upali crtić i kao fol za 3 sekunde zove ja se ukakiooooooooooooooooooooo operi meeeee

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 361
7.6.2011 18:40:54   
Vučko.ba.
tako da živi vi meni i zdravi bili svi prijedlozi, savjeti, sugestije itd itd su dobro došli user posted image

Direktna veza do poruke: 362
7.6.2011 18:57:53   
Olga75
ajde da updejtujem user posted image od ostavljanja pelena do sada smo se samo dva puta upiskili kad smo bili jaaako zauzeti user posted image , nocu joj i dalje stavljam pelenu , za svaki slucaj , ali evo treca noc kako je pelena suva a ona se budi oko 05 da trazi nosu . Sacekacu joj par dana pa cu da probam da skinam i nocnu user posted image
Vucko , negde sam citala da kakanje u nosu moze da izazove strah od napustanja user posted image , nemam nista pametno da ti kazem sem da probas da pratis vreme kad kaki , i da onda bude gologuz a nosa na vidiku a tebe da ne vidi . Mozda ce sesti . Nemam pojmauser posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 363
7.6.2011 18:58:46   
Anoniman
Je l' on video nekad nekoga kako kaki na šolji? Ako nije, možda se plaši šolje, a noša mu je neudobnauser posted image Neša stavi onaj adapter za wc šolju na nošu, da ga ne žulja. I tako mu je najzgodnije. Možda da probaš to? Kod njega možda i stid igra uloguuser posted image

Direktna veza do poruke: 364
9.6.2011 12:30:24   
Vučko.ba.
IZVORNA PORUKA: Olga RR

Vucko , negde sam citala da kakanje u nosu moze da izazove strah od napustanja user posted image ,

da i ja sam to čitala još davno kad mi se ćerka odvikavala od pelena kao strah od odvajanja od govanceta user posted image

al curice su curice to je neuporedivo

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 365
9.6.2011 12:32:47   
Vučko.ba.
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Je l'' on video nekad nekoga kako kaki na šolji? Ako nije, možda se plaši šolje, a noša mu je neudobnauser posted image Neša stavi onaj adapter za wc šolju na nošu, da ga ne žulja. I tako mu je najzgodnije. Možda da probaš to? Kod njega možda i stid igra uloguuser posted image

ima i to čudo, uđe u ćenifu kad sam ja tamo, nije mu nepoznanica

sinoć došli kući, trpio fakinčina i stavim mu pelenu obučem pidžamu strpam u krevet eto ga za dvije minute, "ja sam se ukakio, haj me operi"
kontam majku li ti tvoju, satra se objašnjavajući, a on ni habera, neću da galamim da se još ne isprepada

ne znam valjda će skontat do 18-te godine user posted image user posted image

< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 9.6.2011 12:34:05 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 366
9.6.2011 12:44:50   
Olga75
Vucko , zvercica se jednom pokakila po petama , znas ono : jeee , kakim
mozda da probas da ga ostavis bez pelene par noci , stavis onu musemu pa mozda upali user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 367
9.6.2011 12:48:16   
Vučko.ba.
ovaj nije kakio bio 3 dana i ja se prepala

uh muka me spopada.... ma naučiće

odoh sad da vam ispričam moju glupost
user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 368
9.6.2011 12:50:37   
Shishica
Joj muke... p ai ja mislim ako kazes kako nema pelena (sakrijes ih) pa se ukaki tako ili nekako vec user posted image onda ce mozda skontati da je bolja varijanta da koristi nosu ili solju.. a ako kupitae adapter za solju pa kao neki nov fazon pa se tu upeca???

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 369
9.6.2011 12:57:26   
Vučko.ba.
ima i to čudo za šolju i još svira kad sjedne na njega al neće
pelene sakrila 3 dana , 3 dana nije kakio

ma kad krene krenuće ...neću ga mučiti da se dijete ne istraumira jbg

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 370
11.6.2011 16:00:24   
goda
Verus
Pisala sam u temi privikavanje na nošu,sad je nisam našla mislim da nije promašaj da pišem ovde.

Ni nam nije najbolje išlo na samom početku. Počela sam tako što cim se probudsi odmah je stavim da piški i to je uspevalo. Nekada smo znalči cekati i po 10 min ali uspemo. Desavalo se da je i bezuspešno ali nastavimo dalje kao da je sve u reu.Pratila sam na koliko piški vremenski,to je oko 2 h i stavljala je na nošu. I sada je najuspešnije kada je odnesem u kupatilo gdje joj i stoji noše stavim je na nju i ja sednem na šolju. Ja obavim na šolji ona čuje a ja joj govorim cujes kako mama,ja operem ruke za tovreme malo voda šušti i kada pog
ledam ona završila. Tako radimo i sada. Kada spava danju stavim joj mušemicu pa prelko čaršaf za svaki slučaj da mi ne upiški krevet. I to se nekada desi ali ne cesto.Nije znala nista da kaze sada nekad kaže pi pi i upiša se a kada hoce kakiti počne da se napreže i ja je stavim na nošu i bavi posao.Važno je biti uporan i ne odustajati,ako nece da sedi bolje je podigni nego da stekne odbojnost prema noši.‚Sada mi ide malo bolje,nekada kaže pi pi a nekada ne u svakom slučaju ja je stavim na nošu kad mislim da bi trebala piškiti i ona uvek piški . Vazno je da skapitra sta treba da radi na noši i onda je lako. Kada kaki ja joj şe rugam kao i ja kakim i stenjem. Ona sada kada treba kakiti prvo se počne rugati meni kako kaki  pa tek onada stvarno počne da kaki. Drugim rečima hoce da mi da do znanja da ce da kaki. Pokusaj da shvatis znake koje ti dete daje i li da je naucis sta da uizgovori nesto po cemu ces prepoznati sta hoce.

Pisacu veceras opet,pisi kako vama ide.

Direktna veza do poruke: 371
11.6.2011 16:10:59   
Verus
Hvala goda!!  Nece bas uvek da sedi na nosi, pa kad sedne ja se radujem i vicem jeeeee,pocela sam i ja da je stavim kad i ja idem na solju, secam se da si to pisala.  Eto, vec je preko 14 meseci i vreme je, mislim da sve vise pocnemo.  Cesto je ostavim bez pelene, da oseti da se upiskila: mislim da deca dans dugo budu u pelenama jer ove ostaju suve i ne osete neprijatnost biti upiskan ili ukakan. Hvala ti puno!  Pisacu kako ide. 

(odgovor članu goda)
Direktna veza do poruke: 372
11.6.2011 16:51:56   
Shishica
Ja moje dete stavila na nosu kad ono posle vidim dobila modrice na butkicama od nose user posted image
A i nece da sedi na njoj, par sekundi i gotovo.

E sad mislim da joj kupim za solju bas onaj mekani umetak pa da je stavljam tako kao sto Goda pise..

Ema kad kaki dodje brzo do mene i lupa po pelenama i stenje da mi kaze kako kaki user posted image i onda se smejemo i menjamo pelene i ja je hvalim sto mi je rekla..

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 373
11.6.2011 22:51:43   
goda
To je dobro što te zove bi ce ti lako da jne staviš na nošu /šolju. Vodi računa kad je budeš skidala prvi put da kaki,nemoj da žuriš i skidaš je na brzinu,zbunice se uplašiti i može da zadrži stolicu ili da se rasplače i ništa nisi uradila. Nego lagano uz osmeh i tepanje i pričanje da ne primeti šta ti to radiš. Ako i ne stigneš baš na vreme nije strašno,gore ce biti ako je uplašiš nece hteti posle nikako.
Ovo ti govorim iz ličnog iskustva ja sam tako prvi put uradila i narednih nekoliko puta kad počne da kaki a ja ponesem nošu ona odmah se naljuti. Posle sam promenila taktiku i sada je ok.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 374
11.6.2011 22:59:46   
indy_25
Ja cekam da mi Sarah prohoda pa tek onda da je ucim. A od kad su vase bebe prestale da pisajau nocu? Mojoj Sari pa mozda ima 10-tak dana kako je suh pampers ujutro user posted image bas mi je to cudno jel to normalno? nije bas svaki put ali vecinom u ovih 10 dana se tako desava.

(odgovor članu goda)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sanke Deda Mraza
video
Preko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here