|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
8.6.2011 17:56:30   
jance

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Ja trenutni imam problem sa mm - kad kuva ručak - neće i da servira sto. Samo skuva i opere isprljane sudove. A ja moram da serviram, mamu mu neradničku, pu!  user posted image

blago tebi draga moja... moj kad mu dodje faza "kuvanje je moj zanat" napravi haos u kuhinji! ne da serviram, nego i perem i ribam kuhinju i spominjem njegovo kuvanje sledece 2 nedelje!
al sto pravi kineskuuu user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 576
8.6.2011 18:32:19   
Olga75
ja o Buba ,sto je neeeki user posted image
matori kad udje u kuhinju ili zovemo vatrogasce ili ja ulazim sa bacacem plamena da sredim za njim user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 577
8.6.2011 18:34:22   
NadaR
Joj Olga user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 578
8.6.2011 18:39:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Olga RR

ja o Buba ,sto je neeeki user posted image
matori kad udje u kuhinju ili zovemo vatrogasce ili ja ulazim sa bacacem plamena da sredim za njim user posted image

user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 579
9.6.2011 10:00:30   
Shishica
Nov dan i spremna sam jos da bacam kamenje na MM user posted image

Koliko ga volim toliko ne zelim ni da ga vidim! Evo sta je najnovije:

Pozvani smo na rodjendan kod male rodjake od 5 godina u BG. Rodjendan je u 19:00!!! Ja kazem da ide on sa njegovom sestrom.. jer ja ne znam kako bi put i to vreme spojila sa malom.. i cujem ja prica on sa sestrom..i posle nas razgovor:

-I sta ste se dogovorili?
-Sta sta smo se dogovorili?
-Pa za rodjendan, sta se pravis blesav?
-Nista se nismo dogovorili.
-A sta ona ne razume zasto ne mozemo da idemo? (pitam ga to jer sam cula da joj je objasnjavao kada mala spava..)
-A sta ne mozemo, nije to svaki dan, spavala bi u kolima!!! (ja u soku user posted image sad odjednom misli drugacije..) One bi se lepo igrale..
-Spavala bi u kolima pa bi tamo vrsljala nocu????? user posted image
-Jesi ti kreten ili ....... (i onda je nastavio da trucka)
.
.
.
I onda sam mu rekla da je on kreten kad tako moze da razgovara samnom i da mi se skloni jer trenutno ne zelim ni da ga gledam! Kaze on meni da ne moram ni posle. Dobro ni necu!

Posle toga pricali smo samo sluzbeno.
Onda je nastupilo ono kad pravis postupke i pokrete "pridji mi", ali ni jedan ni drugi nije prisao. Jutros je samo rekao besno kako krece na posao da znam (posto ostajem u krevetu sama sa malom)

I sad ako ne odemo ja cu biti ostrokondja. A ja nemam nameru niti da maltretiram dete niti sebe u to vreme da idemo na put i da kada joj je vec uveliko vreme za spavanje, kada je premorena da ide na rodjendan??? Dete od godinu dana? Jesam li u pravu molim vas lepo?

I izvini molim te sto ti diram u sestru! Moja je sve najgore, a tvoja je med i mleko u p....m....

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 580
9.6.2011 10:20:25   
Anoniman
Pa neka ode sam, uz vaše tople pozdrave!!! user posted image

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 581
9.6.2011 10:41:03   
Shishica
Pa to i ja kazem, ali vec vidim i rodbinu i njega i njihove reakcije user posted image
Mada kad sam vec takva kakva sam..njima..onda neka sam BAS!

Idem sad da vidim sta se to desava na RR user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 582
9.6.2011 10:42:56   
majathegreat
Shishice ja se tako svaki dan prepucavam sa mužem, onda se posle nekog vremena kad se oboje oladimo nastavlja normalan razgovor, pa maženje i sve što sledi. Pa opet prepucavanje, deranje, psovanje, pa opet grljenje i tako. Mada smo se dogovorili da se ne psuje i ne dere pred detetom  i oboje to uglavnom poštujemo, retko kad se desi da prekršimo, baš kad pošandrcamo. U subotu idemo na more 20 dana. Do sada za ovih 8 godina se na moru nijednom nismo svađali, nadam se da će tako biti i ovog puta.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 583
9.6.2011 10:46:14   
Anoniman
Ih, ' te zabole!!!!! user posted image Mm se sam nagostio u prvih godinu dana ihahaj!!!user posted image Ali on je to lepo prihvatao, tako da mi nije prenosio ni prenosio eventualne user posted image od rodbine.... hehehehe

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 584
9.6.2011 10:54:20   
Dada81
Shishi user posted image U,pravu si,kasno je za rođendan,za manju decu.Mislim i kada moj bude stariji,rođendan počine u 17 h, za ta dva sata ,eto kada njoj ''počinje'' rođ.mogu svi doobro da se izigraju

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 585
9.6.2011 10:59:30   
caca81
Pa, i ja se slažem da je to baš kasno vreme za rođendan...ali ako ćete da prespavate kod njih, onda bi i mogli otići...user posted image

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 586
9.6.2011 11:00:52   
bebać
Shishi i ja sam kao ti,Sergej sad ima 3,5 god. i ja praktikujem da mi niko ne dolazi posle 19h niti ja idem kome u ta doba...eventualno grad i park i kući sam u 21,00h kad mi dijete ide spavat!

a kakav im je to termin za slavljenje rodjendana u 19,00huser posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 587
9.6.2011 11:01:27   
Shishica
user posted image Ne dolazi u obzir da spavamo tamo..
Drago mi je da ste mi nesto napisale..da ne sumnjam u mene da li gresim..

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 588
9.6.2011 11:02:51   
Dada81
Baš tako,bebać.Mi isto imamo svoj ritam,dete mi već uveliko zeva u 20 h i nervozan je...A,isto ,sutra mu godinica.Nigde ne bih kretala u to vreme. Ja bih otišla po svom ,ranije i naglasila da neću njemu da remetim bilo šta!

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 589
9.6.2011 11:03:53   
Shishica
Babacu, ne znam.. oni su svi kolektivno opiceni sto se vremena poseta i slavlja tice.. i onda ja uvek ispadam ostrokondja i vec su izjavili MM-u kako se on otudjio od rodbine. Prevod: tvoja zena nam te otela i ne da ti da te vidjamo, a ni dete!

Znaci muka mi je od svih nenormalnosti koje bi ja trebala da prihvatim.. e pa necu!

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 590
9.6.2011 11:11:57   
Shishica
Tako bi mu dala da procita sve ovo, da vidi da nisam ja nenormalna.. ali znam vec sta ce reci..

I uvek tako..dok prica sa sestrom ili mamom, ili bilo kim dr. brani me i tera nasu pricu, a onda posle mene napada... i ja ispadnem svakakva....

Aaaaa naucicu ja moju ceru kako da bira muza! Nekoga ko je imao dobru porodicu, ko je rastao kako treba..ko zna sta je normalno.

Mnogo mi je zao muza. Volim ga do neba..na kraju krajeva.. jednu veeeeliku ljubav nisam ostvarila jer sam njega ugledala.. ostavila sam zbog njega nesto sto sam godinama sanjala i svaki dan se toga setim, a i taj neko se sigurno seti mene.

A ja ne mogu mm reci zasto je takav jer cu ga povrediti..

Mnogo je bilo sve lepo, strasno mi je tesko sto smo sada ovakvi.. ali rekle ste mi vec bezbroj puta da ce to proci i ja cekam.. user posted image

I rekla sam da necu vise da se zalim, ali eto ga opet user posted image Ljubim vas zato sto ste uvek tu za moje gluposti user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 591
9.6.2011 11:21:25   
Dada81
Naravno,Šiši,nadam se da nećemo trebati ,ali tu smo user posted image user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 592
9.6.2011 11:27:09   
Shishica
Ja cu se truditi da cutim user posted image

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 593
9.6.2011 11:41:56   
bebać
Šiši ja te razumem,što se tiče tvog kukanja na tvog muža....ne kukaš više od meneuser posted image

Znaš šta,nedavno mi je jedna gospodja starija u godinama rekla:' Ja sine vidim sebe u tvojim godinama,moj brak je bio puno bolji od mnogih oko mene koje sam posmatrala,ali nikad nije bio dovoljno dobar za mene'user posted image

Žena me prizemljila za zemlju ovom konstatacijomuser posted image baš tako

i rekla mi je: 'ali nadodje to sve na svoje sa godinama'user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 594
9.6.2011 11:44:12   
Anoniman
bebać- moja koleginica je upravo proslavila 13. godišnjicu braka, i kaže da se sad slažu 10 puta bolje nego kad su bili na početku. Nešto je i u mudrosti user posted image

(odgovor članu bebać)
  Direktna veza do poruke: 595
9.6.2011 11:46:38   
bebać
Nina valjda ću nadoći,kao krofnica...user posted image user posted image

Valjda će i mudrost i strpljenje i taktika nadoć sa godinamauser posted image

Sada od toga možda imam početna slovauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 596
9.6.2011 11:50:47   
Anoniman
I ja se nadam tome user posted image Pošto često u svojim postupcima uhvatim sebe kratke pameti, pa mi posle bude krivo.... 

(odgovor članu bebać)
  Direktna veza do poruke: 597
9.6.2011 11:52:14   
lanajelena
Shisi ja ne shvatam tvoj problem user posted image ...u pravu je tm kad kaze pa sta to je jednom godisnje i stvarno je tako ja ne bih propustila rodjendan...kao drugo sad je lepo vreme i treba detetu da pomeris vreme spavanja,kad pocne jos toplije vreme bebu ces uspevati da izvedes tek oko 20h...treba da imas neki drustveni zivot a ne da ti se dan zavrsava u 19h zato sto je tvoja beba naucila tako

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 598
9.6.2011 12:02:05   
Shishica
Pa svako ima svoj ritam, svako svoja shvatanja tako da je normalno da me ne razumes, a da me gore cure neke razumeju... ok da cujem i jedno i drugo user posted image

Ja tako da zivim ne mogu, ali svaka cast ko moze..

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 599
9.6.2011 12:05:30   
lanajelena
Shishi tako razmisljas sad jer si sveza mama,veruj mi za jedno 5 godina bice ti zao i ja sam mnoge stvari propustila iz istog razloga,sad vise ne propustam nista sem kad su ne daj Boze bolesni

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here