|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: prestanak dojenja
20.5.2011 23:53:30   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: New Mom

Nedoumica:
KL se obično budila oko 6h, 6.30h za podoj (pored toga sisa još oko 20.30h). Već nekoliko dana spava u cugu do 8.30h otprilike. A onda naiđe 1 dan i opet se probudi oko 6h.
Je l' to znači da napušta konačno sisu? Bojim se da ne prestane taj podoj, a nije prihvatila ni AD ni kravlje. Trebam li je buditi ili ne?
Onaj uveče je nemoguće izbaciti, zavisnik je totalni u to doba dana.

Ja ne bi budila ni u ludilu. Ona je vec dovoljno velika da joj ni ne treba toliko mlijeka kao prije. Bitno da jede mlijecne proizvode. Svakako pitaj pedijatra, ali moje misljenje je da ne treba user posted image

jesi li joj probala davat one gotove kasice (npr. Milupa  banana, keks, jabuka?) sto vec imaju mlijeko ,pa se razblaze sa vodom?

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 376
20.5.2011 23:54:25   
Snelle
Vala ja je ne bi budila, nema te sile koja bi me naterala user posted image
Blagiš se vama, mi se opet navukli na siku user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 377
21.5.2011 0:34:21   
srculenka
ni kod nas nema promenauser posted image noc njagora, dan i nekako prodje, kroz igru  i prevarim ga  nekako al noc uh sto je najgore to vise nije potrba nego navikauser posted image

Pravo I Istinsko Prijateljstvo !
Prijatelj Je Neko Ko Razume Tvoju Prošlost , Veruje U Tvoju Budućnost I Prihvata Te Danas Onakvim Kakav Jesi ! :)

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 378
21.5.2011 0:40:32   
Snelle
Srculenka, jesi li probala ono sa biberom?

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu srculenka)
Direktna veza do poruke: 379
21.5.2011 0:44:29   
srculenka
ma jesam danju je ok sta god da stavim on vidi i govori bljak, al nocu u snu ne vidi i da staim bilo sta on bez ikakvog problema polizeuser posted image ja znam da smo nas dvoje sami i da je dosata vezan ali takva je trenutna situacija pokusala sam ga par noci pustit da place reko prestace al on u snu place i vuce majcu cak sam ga samog ostavljala u sobu i on doje kod mene i sna i trazi meuser posted image

Prijatelj Je Neko Ko Razume Tvoju Prošlost , Veruje U Tvoju Budućnost I Prihvata Te Danas Onakvim Kakav Jesi ! :)

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 380
21.5.2011 0:47:47   
Snelle
Uh srculenka, potpuno te razumem, ja sam trenutno u takvom problemu, a taman smo lepo ukinuli noćni podoj user posted image Muke su to!

"Bato, puno te volim"

Direktna veza do poruke: 381
21.5.2011 0:50:39   
srculenka
ja se sve nesto nadam nacicu neko resenje nos-stop cackam po netu imal sta kakv savt nesto razmisljam imal kakav sprej u apotekam, gde se moze naprskati dojka da ima ruzan miris i ukus a da se ne vidi tipa nesto bezbojnouser posted image izgleda mnogo ja trazim ovo mi je skola za u buduce odbiti od sise dok je manje i nema pojma ako ovako nastavimo dojice dok se ne ozeni pa ce nastavit sa zenomuser posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 382
21.5.2011 0:53:29   
srculenka
ako nadjem resenje javimuser posted image odoh sad malo dremunuti ceka me burna nocuser posted image

Direktna veza do poruke: 383
5.6.2011 17:03:20   
Verus
IZVORNA PORUKA: Verus RR

A da u to vreme (ako znas kad obicno sisa danju), uzmes da crtas nesto sa njom, odete u setnju, pokazujes joj neke crtace, zivotinje u parku ma otkud znam, sta je inace zanima da zaboravi? 

Jel hoce sokic ili mleko na casu umesto?  Ma sigurno nece...sika je bas bas njima ko droga...uf Snelle, ne znam..meni je ona sama odbila tako da nisam tu pametna...

Direktna veza do poruke: 384
5.6.2011 17:06:20   
New Mom
Up-date: kako je bila bolesna hoće opet češće siku. Nikad je nećemo prerasti.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 385
5.6.2011 17:12:59   
Snelle
Ja bih najradije da ona sama ukine podoje, da ne bude da je forsiram na silu. Ali ko mi garantuje da će hteti sama da prekine. I ne, nema posebno vreme kada traži da sisa, uglavnom je to kad joj se spava, iako je nisam učila da se sisanjem uspavljuje, to je nekako spontano došlo  Uskoro se vraćam na posao, pa pošto neću biti tu po ceo dan, videću kako će se sve odvijati.

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 386
5.6.2011 17:15:37   
Snelle

Up-date: kako je bila bolesna hoće opet češće siku. Nikad je nećemo prerasti.user posted image

E i kod nas je ovo dovelo do problema. Jedno vreme se noću jako često budila, nešto ju je mučilo, očigledno zubi i ništa, ali baš ništa nije moglo da je umiri osim sike, i od tada nastaje haos, a do tada smo imali samo jutarnji i večernji podoj, i mislila sam da se krećemo u pravom smeru ka odvikavanju od dojenja, ali....i da, probala sam da joj dam kravlje mleko na flašicu - gucne, jer misli da je voda, i onda kad skapira da nije, odbija da uzme dalje.

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 387
5.6.2011 17:17:23   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Snelle
i da, probala sam da joj dam kravlje mleko na flašicu - gucne, jer misli da je voda, i onda kad skapira da nije, odbija da uzme dalje.

Isto.
Problem sada je što mi pokaže da je gladna, a neće ništa od čvrste hrane da jede (sem malo banane i komad hleba).

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 388
5.6.2011 17:20:10   
Snelle

Problem sada je što mi pokaže da je gladna, a neće ništa od čvrste hrane da jede (sem malo banane i komad hleba).

Ma to je sigurno samo faza nakon preležane bolesti.

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 389
5.6.2011 17:21:02   
Verus
Uf zenice moje, volela bih da imam neko resenje ili bar sugestiju, ali nista.user posted image   Mozda ce na kraju i biti resenje sto nece biti kuci tokom dana: daleko od ociju daleko od srca (sika to jest)

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 390
5.6.2011 17:22:40   
New Mom
Verus, kod mene je tako mesecima, a njena želja ne jenjava. A svi mi kažu kako to samo dete prestane.
Sad ćemo na more, znači otpada još neko vreme.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 391
5.6.2011 17:23:24   
Snelle
Verus, hvala ti u svakom slučaju! Eto, i pored svih prednosti dojenja, ima i koja mana  user posted image
NM, ionako kažu da ne valja prekidati dojenje pred more, da ti poprsje ne bi izgledalo kao da ti se zapetljalo u točak od bicikle user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 5.6.2011 17:24:36 >

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 392
5.6.2011 17:29:39   
Verus
user posted image  snelle, ja sam vizuelni tip: odmah zamisljam zenu na biciklu, i ispala joj istegljena sika, uplela se u tocak i pade sirota!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 393
5.6.2011 18:14:16   
Snelle
Baš tako user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 394
5.6.2011 18:26:10   
jelena038
ste probale sa ljutom alevom?

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 395
5.6.2011 18:33:24   
Snelle
A ne, ja to ne mogu, nema šanse user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 396
5.6.2011 18:44:26   
bojkica
Snelle-ja ti samo mogu reci da-posto radim u vrticu-imala sam bebe koje su dojile posle prve godine,i bas su se tesko prilagodjavale bas zbog te vezanosti za mamu i siku!Znam da je tesko gledati je kako place i trazi....ali jednom moras da resis i to,a sto pre to bolje.
Sa prvim detetom(dojila je do prvog rodjendana),pomogla nam je cuca-nocu kada bi trazila siku.
Nisam ti bas pomogla...user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 397
5.6.2011 18:45:18   
Anoniman
Ima i bezbolnija varijanta, senf, onaj koji nije ljut. Mala deca obicno ne podnose senf, drugarica je tako odvikla sina od sike, a dojila ga je 2,5 godine, postala je ocajna i probala ovo. 

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 398
5.6.2011 18:48:10   
Snelle
Bojkice, znam da moram da izbacim dojenje user posted image Dudu je sama izbacila sa sedam meseci, tako da ta varijanta otpada. To za senf nije loša ideja! Videću kako će sve funkcionisati sada kada se vratim na posao, da li će to pomoći, ako ne, moram nešto da preduzmem. Jedino razmišljam, a šta da radim sa time što neće kravlje mleko, pa onda ne dobija niti moje, niti kravlje user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 399
5.6.2011 18:50:03   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Snelle

Jedino razmišljam, a šta da radim sa time što neće kravlje mleko, pa onda ne dobija niti moje, niti kravlje user posted image

Ja ne moram ništa da pišem kad ti Snelle pišeš za obe.user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Lista najlepših ženskih imena GRČKOG porekla
Niste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...

Anketa

Trudnoca
elenica4ever

Kada ste bile trudne, sta ste vise prizeljkivale?

Devojcicu (83%)

Decaka (17%)

Ukupan broj glasova: 29

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here