Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 13:52:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Moj naj-dragi bata Kad smo bili mali A sad smo porasli
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 13:54:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo mog smrde i mene kad smo bili mali, moja omiljena fotka i kad smo bili veliki, pre godinu ipo
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 13:54:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 Evo mojih sestara KLIK Mirjana i Dubravka su rodjene, Alexandra i Jovana od tetaka Ala vas je A sve lepotica do lepotice
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 13:55:11
|
|
|
|
jelena038
|
Evo mojih sestara KLIK Mirjana i Dubravka su rodjene, Alexandra i Jovana od tetaka
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 13:55:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Nedjo, videćeš ga uživo uskoro. Ma, huligan mali! Lesice, Verolino - hvala! Nije što je moj, ali baš jeste Jedva čekam
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 13:57:00
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: n i n a IZVORNA PORUKA: jelena038 Evo mojih sestara KLIK Mirjana i Dubravka su rodjene, Alexandra i Jovana od tetaka Ala vas je A sve lepotica do lepotice a ja ponovo objavila, meni link nije radio hvala, vidis objasnjenje albuma @jeste, to nam je genetski
< Poruku je uredio jelena038 -- 3.6.2011 13:59:45 >
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 13:57:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Jelena, svih pet ste prave lepotice, a moram da primetim da Dubravka jaaaako liči na tebe
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 13:58:38
|
|
|
|
jelena038
|
hvala znam, samo je visa od mene jedno.. 20 cm
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 13:59:01
|
|
|
|
lesica
|
Jelena,stvarno se ne zna koja je lepsa! A i Nedjin i Ninin brat su za pohvalu.
< Poruku je uredio lesica -- 3.6.2011 14:00:03 >
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 14:01:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lesica Jelena,stvarno se ne zna koja je lepsa! A i Nedjin i Ninin brat su za pohvalu. tnx u njegovo ime
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 14:04:48
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: lesica Jelena,stvarno se ne zna koja je lepsa! A i Nedjin i Ninin brat su za pohvalu. potpisujem! nina, sta ti slusa brat?
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 14:08:18
|
|
|
|
lesica
|
I ja imam brata za hvaljenje (njegove solo slike su sve kretenske pa je bolje ovako)
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 14:10:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 IZVORNA PORUKA: lesica Jelena,stvarno se ne zna koja je lepsa! A i Nedjin i Ninin brat su za pohvalu. potpisujem! nina, sta ti slusa brat? Ne znam više, već 8 godina ne živimo zajedno Slušao je house, r'n'b, elektronsku muziku i sl....
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 14:12:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lesica I ja imam brata za hvaljenje (njegove solo slike su sve kretenske pa je bolje ovako) Uvek su lepši sa nama na slikama
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 14:18:24
|
|
|
|
viking
|
Bogami, stvarno dobre braće ovde ima :D Ja ću ponovo da dođem na temu za 20 godina
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 14:20:04
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: n i n a IZVORNA PORUKA: lesica I ja imam brata za hvaljenje (njegove solo slike su sve kretenske pa je bolje ovako) Uvek su lepši sa nama na slikama Ja to ustvari da vidite koliko licimo
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 14:20:20
|
|
|
|
Lu
|
Meni je najljepši Markić
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 14:24:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Meni je najljepši Markić Naravno
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 14:25:55
|
|
|
|
lesica
|
I meni
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 14:27:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Viking, bata je presladak! Baš sam se oduševila. I ostale bate su lepe, a i seke... Jelenine su seke baš Lesice, divna slika!
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 14:28:04
|
|
|
|
viking
|
Prekinite, uobraziću se! (srce mi lupa dok čitam, pući ću od sreće )
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 14:29:00
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Bogami, stvarno dobre braće ovde ima :D Ja ću ponovo da dođem na temu za 20 godina nina, a ja mislila roker, pa da se odma preudam molim rokera jednog, ako nije problem! lesica, brat ti je
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 14:30:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja sestra i ja na mom venčanju : Moja sestra, bez mene i bez venčanja : Ličimo li?
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 14:30:12
|
|
|
|
lesica
|
Jelena dam ti ja jednog pankera
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 14:30:34
|
|
|
|
bea83
|
evo mog malog brata prosle godine za malu maturu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?