|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijetalni meni
31.5.2011 8:08:28   
minavb
Ovsi je slani keks od ovsenog brasna. Ne verujem da ga ima tamo kod tebe, ali sigurno ima slicnih proizvoda. Mozes ga jesti uz jogurt ili posni sir. Musli ne preporucujem. Natrpaju ga secerom i suvim vocem pa bas i nije dijetalan.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 176
31.5.2011 11:00:33   
Anoniman
Dorucak 1 tost , kasika pavlake , casa cedjene pomorandze
Rucak piletina i moracu kasiku umaka od pavlake i gorgonzole pa nek puknem user posted image
Uzine su vocne a veceru cu se kazniti i pojesti onaj nesrecni dvopek i jogurt

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 177
31.5.2011 16:17:03   
snješka
Za doručak Nestle Fitnes žitarice, ručak lešo teletina i paradaiz (ili je paradajz, uvijek sam bila u dilemi kako je), večera bijelo pileće na teflonu i kupus salata svježa. Između obroka trešnje i jagode.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 178
31.5.2011 16:19:05   
marija32
Hvala

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 179
31.5.2011 17:58:05   
indy_25
Mina nasla sam ovsene pahuljice. user posted image user posted image user posted image
Danas sam bila u skoli i pricamo o tome st ko najvise jede u drzavama i kaze profesorica da Englezi jedu nekakav havermout ja je pitam sta je to. Kaze ona meni to su granen tj na nasem zitarice i vecinom se doruckuju. Ja uzmem srpsko holandski rijecnik i vidim pise zob i zobene pahuljice. Bas sam bila srecna i pitam je gdje da kupim i dali imajku keksove od toga. Kaze ona da ima u svakom supermarketu i da imaju svasta od toga. Otisla poslije skole i kupila i pise na kutiji bez mlijeka je 130 kcal po 40 gr. Ja bi ga jela s jogurtom jel moze tako ? I jesuli ovo puno kcal ili je tako i kod vas. Keksove sam nisam mogla da nadjem ima ih puno pa nisam imala vremena da trazim. Evo upravo spremam veceru pa cu kasnije psiati sta sam danas jela user posted image

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 180
31.5.2011 18:04:25   
minavb
Nije mnogo kalorija za dorucak. Pojedi dva, tj 80g i jogurt. Odlicno. Jedan ovsi ima oko 100kcal.

dorucak:tost i karbofiks
uzina:tresnje
druga uzina:razeni keksic sa bananom(ja pravila)
ruca/vecera:piletina i salata od mladog luka i krastavca

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 181
31.5.2011 18:14:41   
gagana83
dorucak- 30g ovsenih pahuljica i 130 ml mleka
uzina- slani keksic od integralnog psenicnog i razenog brasna sa semenkama
rucak- peceni krompir sa brokolijem, sargarepom i tikvicama
uzina-1/2 velike jabuke
Ako stignem za veceru cu napraviti neku piletinu, ako ne, improvizovacu nesto sa povrcem

Izmedju dorucka i rucka uglavnom jedem voce, ali sam danas bila bas gladna a od voca sam imala samo jabuke od kojih jos vise ogladnim pa sam pojela malo keksa.

Uh zene, kako se meni jede sladoled, nemate pojmaaaa!

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 182
31.5.2011 18:21:50   
minavb
Meni se jedu sirevi, budjavi najbudjaviji, onako na dasci, sa par zrna belog grozdja, orasima i slanim krekerima. aaaaaaaaa

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 183
31.5.2011 18:39:17   
indy_25
Posto ustajem u pola 7 nekad 7 pojedem odmah ujutro jedan vocni jogurt aktivia.
Dorucak: kriska hljeba sa salatom morskih plodova
Uzina: pola kriske hljeba sa sirom ostalo od sare
uzina: malo manga vrlo malo
Rucak: kriska hljeba sa domacim ajvarom
Uzina: nista
Vecera. Usitnjen karfiol skuhan i dvije virsle pa onda malo proprezno sve to na maslinovom ulju i preko 4 jajeta. Kada je sve zavrseno posula sa vrlo malo zutog izrendanog sira. Plus zelen salata sa jednim paradajizom i nekoliko maslina i malo kockica od fete sira. To smo jeli i Sara i Deni i mm i svi smo se bas najeli a bilo je bas ukusno . Sad cekam da prodje dva sata od jela pa na trening.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 184
31.5.2011 18:44:46   
indy_25
Gagana pa odvoji sebi jedan dan da pojedes ono za cime ti srce zudi. Meni je to nedelja ili subota. Ovaj vikend sam se opustila i Mina bas sam jela budjave sireve najvise volim gorgonzolu mmmmm uzivam kad je jedem i bree isto i to sam pojel veliki citav trokut sama u nedelju user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 185
1.6.2011 21:28:17   
indy_25
Dorucak:Ovsi sa jogurtom ( bljak) sutra cu ga jesti s vocnim jogurtom nadam se da ce biti ukusniji.
Rucak:Zdravi sendvic sir i punooo salate
Uzina :Dva keksa Sarina.
Vecera : jedna i po pileca snicla krokantna od kukuruznih pahuljica i punoooo salate.
I poslije toga sam uzela malo badema.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 186
1.6.2011 21:30:22   
Diabla
user posted image user posted image user posted image I sto smrdljivijiuser posted image Znaci nisam jedinauser posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: minavb

Meni se jedu sirevi, budjavi najbudjaviji, onako na dasci, sa par zrna belog grozdja, orasima i slanim krekerima. aaaaaaaaa

Something is rotten in the state of Denmark.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 187
1.6.2011 21:43:55   
minavb
E bre diabla, taman sam zaboravila na sir i ti me podseti!
dorucak:moj razani keksic
uzina:moja razani keksic
rucak: salata od dagnji i malo grilovanog povrca
vecera:ruski kvas

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 188
1.6.2011 22:36:30   
Tea2
Kupila sam neke heljdine pločice,možda bi se mogle uvrstiti u ovakav meni.Piše da potpomažu varenje i daju osećaj sitosti.Juče sam bila na maturskoj veceri,danas na rođendanu i opet se prežderala.
Sutra je novi dan.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 189
1.6.2011 22:38:36   
Ana RR
Meni pre neki dan prodavačica u zdravoj hrani preporuči heljdine pločice i ja kupim, rekoh ajde da promenim. Međutim, meni su one slaaaatkeeee user posted image bezveze ih kupih.

< Poruku je uredio Ana RR -- 1.6.2011 22:39:16 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 190
1.6.2011 22:49:31   
minavb
Tea, sve sto ima puno vlakana ima dobru zasicujucu moc user posted image
Ja volim ovsene plocice.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 191
1.6.2011 23:23:37   
indy_25

E bre diabla, taman sam zaboravila na sir i ti me podseti!
dorucak:moj razani keksic
uzina:moja razani keksic
rucak: salata od dagnji i malo grilovanog povrca
vecera:ruski kvas

Mina sto ti ovako malo jedes jel zbog gastritisa ili ti tako zelis da bi il smrsala ili odrzavala liniju? Nekako mi izgleda malo koliko je ovo sve ukupno kalorija? Meni moj dnevni meni izgleda mnogo vise od tvog pa mi reci jel trebam manje da jedem. Jel na taj razani keksic mislis samo na jedan i tako sam bez icega i to jedes za dorucak ili uzinu. Izgleda da ja puno jedem user posted image moracu da smanjim dok mi ti ne potvrdis suprotno . Danasa sam pojela mozda do 1500 kcal.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 192
2.6.2011 8:44:39   
indy_25
Mina duso vidim te na drugim temama nadam se da ces kskoknuti i do ove da mi odgovoris naa moje pitanje post iznaaad. Evo sad se vagala nista smrsala nisam a ni udebljala. Znaci pojacala sam obroke kad ste mi pisale tamo u vjezbanju jedem do 1500 kcal dnevno i plus vjezbam i sad mi se nista ne dogdja. A kad sam jela ovako otprilike ko ti ne puno onda sam mrsala po kilu sedmicno. Treba mi da smrsam pa eto mozda jos 4 kg. Jel mogu da jedem do 1000 kcal dnevno pa cu tako jedino smrsati. Hocu da do ljeta mogu obuci tange ko ti a da mi super stoje user posted image jer sam ih i ja nekad nosila user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 193
2.6.2011 9:02:06   
minavb
Ja jedem malo jer imam jako nizak bazalni metabolizam i tek sad skoro pocla da vezbam, pa mi vise i ne treba. Nije to malo, smao ne volim da natrpam gomilu namirnica i da napravim zbrku. Volim jednostavne obroke. To ne smes da smanjujes energetsku vrednost zbog stitne zlezde i zato sto dosta vezbas. Ne zuris nigde, smrsaces a ostaces zdrava.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 194
2.6.2011 9:22:11   
indy_25
Ok hvala Mina user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 195
2.6.2011 10:04:28   
viking
Zar nije karbofiks lepak? user posted image

Nije mnogo kalorija za dorucak. Pojedi dva, tj 80g i jogurt. Odlicno. Jedan ovsi ima oko 100kcal.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 196
2.6.2011 10:06:53   
minavb
Aha, i imam utisak d aje istog ukusa kao Ella sir.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 197
2.6.2011 10:24:24   
JMPM
IZVORNA PORUKA: viking RR

Zar nije karbofiks lepak? user posted image

Zar ovsi nema manje kalorija user posted image ?

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 198
2.6.2011 10:29:03   
Jeca*
nema user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 199
2.6.2011 10:29:51   
Anoniman
Dorucak palenta sa mladim sirom
Rucak ce biti corba user posted image
uzine voce - danas breskve
vecera ne znam sta cu
Tunjevina da ili ne ?

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here