|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
11.5.2011 19:23:22   
indy_25

IZVORNA PORUKA: gagi

Evo ja cu biti bolno iskrena ,sutra da se razvedem ja ne bi imala gdje da se vratim,zato digni glavu i hrabro koracaj naprijeduser posted image

Ja i da nemam gdje da se vratim i posao da nadjem bila bi i prostitutka i odhranjivala dijete nego da zivim sa budalama. Ovo ozbiljno kazem.

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 351
11.5.2011 22:31:49   
Lu
IZVORNA PORUKA: cici78

Osamario me je, poprilicno jako. Dete sve gleda, pocinje da place. Ispsovala sam ga a onda dobijam jos jedan samar, guranje, savijanje ruke. Nikad mi se ovo u zivotu nije desilo, niko nikada prema meni ovakav nije bio.

Ovo se ne oprašta, o ovome se ne razmišlja, imaš podršku roditelja...učini to zbog svog djeteta i sebe, skloni dijete iz paklauser posted image
Onaj ko nema roditelje ima sigurnu kuću, nemojte žene da trpite nasilje i to prenosite svojoj djeci!
Cici nadam se da ćeš učiniti jedinu ispravnu stvaruser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu cici78)
Direktna veza do poruke: 352
11.5.2011 22:44:34   
IVA 11
Razmisljanje i hladjenje glave na 15, 30 dana isl. ne vodi nikud, greska je to raditi, ali tvoj zivot i tvoj izbor. Ja da muskarac fizicki nasrne na mene, a mu*a svoja bi od muke pojeo! Zasto trpjeti, sve i da nemas gdje da se vratis? Imas svoje dijete i on je mnogo vazniji od frustriranog zlostavljaca i nasilnika. Bjezi odatle dok si na vrijeme! Sve najljepse ti zelim!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 353
11.5.2011 22:51:05   
Anoniman
Ja bi ovog mog da mi tako nesto priredi katapultirala istog momenta kod mame, uhhh....

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 354
11.5.2011 22:54:50   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: IVA 11

Razmisljanje i hladjenje glave na 15, 30 dana isl. ne vodi nikud, greska je to raditi, ali tvoj zivot i tvoj izbor. Ja da muskarac fizicki nasrne na mene, a mu*a svoja bi od muke pojeo! Zasto trpjeti, sve i da nemas gdje da se vratis? Imas svoje dijete i on je mnogo vazniji od frustriranog zlostavljaca i nasilnika. Bjezi odatle dok si na vrijeme! Sve najljepse ti zelim!

Slazem se sa Ivom. Nemoj ni u ludilu da mislis sta ce reci komsiluk i da li si ti kriva za sve. Bjezi koliko te noge nose. Ne daj na sebe. Trebas tom djetetu zdrava i prava, a ne isprebijana ne daj Boze. Ili sta ako krene na djete???user posted image

Srecno cici i tebi i djetetu user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 355
11.5.2011 23:21:16   
Anoniman
Eeeee, muke sa idiotima.
Ja sam postala radikalna, bar u razmišljanjima.
Zaklela sam da ću sav štek moj i moje familije dati prvoj bitangi sa ulice da ubije boga u onom muškracu koji me bude udario. Malo ga pošalješ na rekonstruktivnu hirurgiju, a posle možeš šta hoćeš.
Na sreću, nije mi se desilo tako nešto, ali bitno je da imam rešenje.
Život je lep!

(odgovor članu choopa choops)
  Direktna veza do poruke: 356
11.5.2011 23:56:36   
pepeljuga
Ja ne mogu da se usudim da dajem savete, ali mogu da te ohrabrim da se odupres takvom zivotu i da niposto ne razmisljas o tome sta ce svet reci! Misli samo na ono sto je najbolje za tvoje dete i tebe!

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 357
12.5.2011 0:08:08   
snješka
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ja ne mogu da se usudim da dajem savete, ali mogu da te ohrabrim da se odupres takvom zivotu i da niposto ne razmisljas o tome sta ce svet reci! Misli samo na ono sto je najbolje za tvoje dete i tebe!

Slažem se potpuno sa ovim. Veoma je teško pričati šta bi neko uradio u određenoj situaciji, jer nikad ne znaš dok te ne snađe, ali sigurno znam da batine ne bih trpila ni za šta na svijetu. To je jasan pokazatelj da ljubavi više nema, a zašto ostati s nekim ko te ne voli i samo patiti sebe i sve oko sebe.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 358
12.5.2011 8:41:16   
Shishica
Nema tu sta da se misli i hladi glava!

Imas roditelje, kupi stvari i idi zauvek! Vise nikad ne bi mogla da gledam takvog coveka istim ocima, da mu verujem i da ga poljubim...

user posted image evo ti jedno srce da budes jaca..

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 359
12.5.2011 9:16:10   
Anoniman
Cici, ja ću se usuditi da ovde pišem kao dete čiji su se roditelji razveli....
Moj otac je mojoj majci slomio vilicu kad je meni bilo 5 godina, mom bratu 3. Nažalost, bila su neka druga vremena, pa su moju mamu ubedili i porodica i psiholozi da "zbog dece" ostane u braku... Maltretiranja i batine su trajali godinama, na kraju su te batine počele da lete i po nama, i tek kad je mojoj majci umro otac (naš deda) ona se usudila da podnese papire za razvod. Kad je brak okončan, a mi kao maloletna deca pripali mami, moj otac nije hteo da napusti stan (iako je imao prazan stan svoje majke), već je nas troje izbacio na ulicu user posted image Moja majka je radila dan i noć da nas prehrani i iškoluje, doduše njena majka (baka) je puno pomogla u svemu-ali joj je do kraja svog života prebacivala što je "raspuštenica". Moj otac nikad nije dinara dao za nas, nije pitao jesmo li zdravi, bosi, gladni..... Zaboravljao nam je rođendane.... A onda sam se ja porodila i počeo je nešto mnogo da se nameće kao neki veliki "deda" što sam ja sasekla u korenu! Ako je izdao i povredio mene i mog brata, neću dozvoliti da to ponovi mom detetu. Nismo ni u kakvom kontaktu, nedavno sam čula da se ponovo oženio.... Uopšte me ne dotiče, daleko mu lepa kuća.
Moja mama danas ima jednog divnog čoveka koji je vidi za sve koliko ona vredi ( a srela ga je kad joj je bilo 47), učinio je za mog brat i mene više nego moj otac za čitav naš život, nije u braku, ali žive zajedno i predivno se slažu, a ona može spokojno da uživa u sreći naših porodica (moj brat je tek veren, ali snaja je predivna osoba).

Da naglasim da sve ostavlja trag na deci, i deca su jedina bitna, ja sam imala jako mnogo predrasuda vezanih za brak, zato sam se i kasno i uz oklevanje udala sa 29(ne što ne volim svog muža, već zbog strahova "šta ako"). I često se zamislim u svakoj situaciji koja poljulja našu harmoniju, misleći kako to utiče na naše dete, iako su to stvarno samo banalne rasprave i nesporazumi. Znate kako se kaže: ko se na mleko opeče i jogurt duva!
Beži Cici i čuvaj to svoje blago!!! user posted image

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 360
   [Obrisana poruka]
12.5.2011 9:18:51   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 361
12.5.2011 9:28:56   
Anoniman
Kao da je bitno ako se budete udavale i 10 puta , bitna je vasa sreca i sreca vase dece , a uvek ce biti onih koji se petljaju u vasa posla i koji znaju kako bi vase probleme resili .. Razvod ne treba da se dozivi kao kraj zivota vec pocetak drugog-boljeg .. Za brak postoji jedan razlog a za razvod ih postoji milion , zivot u svoje  ruke cici i srecno user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
  Direktna veza do poruke: 362
12.5.2011 18:02:44   
cici78
Od srca vam hvala za svaki savet, za svaku pametnu recuser posted image . U ovom trenutku to dodje kao melem na ranu. Taj se idiot promeniti sigurno nece i ja samo trazim pravi momenat da ga napustim. Od roditelja naravno imam podrsku ali...ni moj otac nije bas odusevljen idejom da predjem kod njih pa mi je rekao "ako se ovo jos jednom ponovi skupi stvari i dolazi kod nas". Sto u prevodu znaci-daj tom braku jos jednu sansu. I on je jako strog i nezgodan covek. Malo se dvoumim i zbog njega jer bi tu bilo govorancije mesecima. Za sada tako stvari stoje, ja iz ove koze ne mogu. Naravno da sam svesna da se sve ovo vrlo lako moze ponoviti. A mm je sad manji od makovog zrna, ni u oci ne sme da me pogleda. Jao gadi mi se stvarno. Ne bi ga zagrlila, poljubila cini mi se vise nikada. Gledacu da nadjem neki posao a onda ga napustam bez mnogo pompe i galame. Ljubim vas puno, dale ste mi savete kao najrodjenije.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 363
12.5.2011 18:08:39   
jabudic
Cici, mislim da koliko god tvoj otac bude "popovao" sve ce biti dobronamjerno i proci ce, a tvoj muz se nikad nece promjeniti... Znam da je lako reci, u tvojoj situaciji nikome od nas ne bi bilo lako, ali mislim da to treba odmah da prekines, da ne cekas jos jedan put...

(odgovor članu cici78)
Direktna veza do poruke: 364
12.5.2011 18:50:01   
jelena038
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Eeeee, muke sa idiotima.
Ja sam postala radikalna, bar u razmišljanjima.
Zaklela sam da ću sav štek moj i moje familije dati prvoj bitangi sa ulice da ubije boga u onom muškracu koji me bude udario. Malo ga pošalješ na rekonstruktivnu hirurgiju, a posle možeš šta hoćeš.
Na sreću, nije mi se desilo tako nešto, ali bitno je da imam rešenje.
Život je lep!
a ja kurvi, da mu ga odgrize! user posted image ne treba mu, kad se tuce s zenama!

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 365
12.5.2011 18:52:23   
jelena038
cici, ja sam uvek za borbu i nove sanse. ali samo kad je ljubav u pitanju. ako treba da se bijemo, vazi, ako cemo da se mirimo, opet vazi. kako ti, tako i ja. ali samo ako se volimo.
ali ti si, draga, negde, ranije, napisala da ga ne volis. i da te nije udario, to bi bio dovoljan razlog da razmisljas o razvodu.

srecno!

ovde imas svu podrsku!

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 366
26.5.2011 9:37:47   
MaDi
Da se i ja oglasim na ovu temu...jer tako nesto kroz sta ti Cici sada prolazis i ja sam prolazila ...
Bila sam u braku,dobili smo dete,poceo je da me maltretita,pa posle je preslo to maltretiranje i na dete(sa njegove strane) ,njegovi roditelji su videli i sta mi radi i kako,i samo cu cutali...nista mu nisu rekli...ja mojima nista pricala nisam vec sam cutala i trpela,ali nisam dugo,posle par meseci maltretiranja fizickog i psihickog ja sam donela odluku da se pokupim i da odem i to sam i ucinila,spakovala sam se i ootisla kod mojih,nije im bilo bas pravo sto sam se vratila,razne price po komsiluku,familiji(mojima sam rekla zasto sam se vratila ali nisam htela da svi znaju kroz sta sam prolazila) i svi su me pitali PA KAKO ZASTO,DETE JE MALO(cerkica je imala 2 godine) samo sam im rekla NIJE NAM ISLO... i svi su znali da se mesaju da savetuju,pa su neki i rekli pa i da te je tukao treba da mu se vratis,imate dete,kako ces sama,ko ce te posle hteti sa detetom...ali ja sam cvrsto odlucila da se tom gadu ne vracam pa makar proslila i bila na ulici...i evo proslo je 4 ipo god,ne kajem se sto sam otisla,dete mi je Hvala Bogu predivno,zdravo i bez psihickih problema,a i ja sam nasla decka sa kojim sam vec duze vreme u vezi(zivimo zajedno) treba da se uzmemo,moja cerka ga voli kao oca i on nju kao da je njegova,njegovi su me isto lepo prhvatili(nesmeta im sto sam razvedena i sto imam dete)sada smo srecne i moja cerka i ja sto je jako bitno...a i dalje imam probleme sa onim gadom,ali problemi su na sudu,neplaca alimentaciju itd... ali i to ce se jednog dana zavrsiti...Cici moj savet ti je da tako nesto ne trpis prvenstveno zbog sebe i vog deteta...ko ce sta da prica neka prica,bitno je da ti znas zasto ga ostavljas ,otac kakav god da ti je prihvatice te(normalno da nece odma da kaze dodji ostavi ga) jer si mu ipak dete ...a i ako malo bude neke svadje ljutnje od strane tvojih jbg to je normalno ali to ce proci...ne dozvoli da neko unistava tebe i tvoje dete niko nije vredan toga,nasilje je najgore zato idi odatle...i obavezno moj savet jer ja nisam tako ucinila a trebala sam ,kada dodje vreme da se sudski razvedete slobodno navedi nasilje,i ako te pre razvoda opet udari ili tako nesto prijavi ga,jer sa tim ces sebi mnogo toga olaksati,a dete ce biti sa tobom...ne kazu za dzabe AKO TE MUSKARAC JEDNOM UDARI UDARACE TE CEO ZIVOT...a to nesmemo sebi da dozvolimo... glavu gore...ako se razvedes znaj da nisi ni prva ni poslednja i ako si razvedena ne znaci da nisi vredna...

Kad nekog voliš...

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 367
26.5.2011 9:39:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MaDi

pa su neki i rekli pa i da te je tukao treba da mu se vratis,imate dete,kako ces sama,ko ce te posle hteti sa detetom...ali ja sam cvrsto odlucila da se tom gadu ne vracam pa makar proslila i bila na ulici

Majke definitivno radjaju idiote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu MaDi)
  Direktna veza do poruke: 368
26.5.2011 10:17:57   
magnetic
Jao kako me nerviraju ta razmisljanja sta ce reci komsija,sta ce reci familija.....
Brate neki ljudi i dalje zive u 17. veku.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 369
26.5.2011 10:33:54   
Dada81
Jao,Nina,ja sam se naježila....user posted image Cici,imaš svu podršku -žena je stena,ali ne da trpi sve i svašta (a,zna se da možemo puno toga da trpimo) treba postaviti granicu,jedan je život!

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 370
26.5.2011 10:49:04   
ivaj
Iznervirah se od ranog jutrauser posted image

cici,tako mi je zao sto prolazis kroz sve to a svi ovde znamo kakva si osoba...
A njemu bih uradila ne znam sta,magarac jedan,pazi molim te zbog cega je on tebe udario!? Koji je to razlog?
Pa to ni rodjenja majka ne moze da voli,pa kako ces ti.

Mlada si,imas puno vremena pred sobom,steta je da ga provedes sa takvom osobom.Uvek postoji nada i sansa za bolje.Ali to ne mozes znati ako ostanes u tom vrtlogu zla.
Srecno!
I budi jaka.Nema problema koji moze ostati neresen.Izlaz uvek postoji.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 371
27.5.2011 20:24:36   
MaDi
Cici nema te,jel sve ok??? user posted image

Kad nekog voliš...

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 372
30.5.2011 19:11:54   
Lilla
Pisala sam vec o svom iskustvu sa razvodom na temi "Bracni problemi", pa da se ne ponavljam. Samo bih da dodam da razvod nije nesto u sta treba trcati ali je svakako rjesenje za probleme koji predju granice "normale". Nije lako znati kada je to, ali osjeti se. Dakle, ako zaista ne postoji izlaz, zasto se patiti, zasto muciti djecu, bliznje... I jos nesto, ne treba otici od kuce pa tek onda razmisljati "gdje cu sada, kuda, kako..." To sve treba isplanirati unaprijed. Kontakti su jako vazni, neko u koga se moze pouzdati, jer koliko god brak bio problematican, razvod je uvijek tezak. Dva puta treba mjeriti, jednom rezati!

P.S. Jos jednom da napomenem, nisam za razvode kao prvo rjesenje, treba sve pokusati (ako je moguce) da bi se nesporazumi razjasnili, no ako ne ide zadnja instansa je "put pod noge".

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu MaDi)
Direktna veza do poruke: 373
31.5.2011 11:56:31   
Anoniman
Zanima me vase misljenje jer se debelo premisljam po ovoj temi. Potrudicu se da budem sto kraca.
Sustinski, cini mi se da se mm ne ukljucuje (niti zeli) ni u sta vezano za porodicu. 1-2 puta nedeljno donese hranu sa pijace, baci djubre i to je to. Ranije se za nesto vise i hvatao, sada sve manje... I on i ja radimo, malena ima 1.5 dana, od rodjenja skoro mesec dana smo bili u bolnici, sa 3 meseca imala operaciju, sada poseban rezim ishrane... Jos je on vise hteo porodicu nego ja u tom trenutku. Covek bi rekao da u takvim okolnostima bi bio jos dodatno bolecljiv na svoje dete, ali... Jos tada sam od njega cula komentar "da li treba da on dodje po nas po otpustu iz bolnice (posle operacije) ili moze moj otac?" (ne zna kako da uklopi sa poslom)! Jednom sam otisla sa njom na nekoliko dana kod mojih, razgovarali smo, bog zna kako cemo se organizovati drugacije... Vidim... Dodje kuci, legne, posle je na kompu, kao silan posao ima, non-stop mora nesto oko toga da radi, dete ne uhvati ni na sat vremena dnevno da se poigra sa njim (idealno ako moze iz fotelje ili bilo kako samo da ne savija ledja), njoj izgleda i ne nedostaje, "poigraju" se ni 5 min i eto nje "mamaaa...". Pricala sa njim, pricala, openavih, rece mi "kako ti odlucis". Mislim, nisam ni ja cvecka, nekada ne stignem da napravim klopu za nas niti peglam, ali stvarno ne znam kako da postignem, pomoci niodakle, a dete trazi... Najvaznije mi je ipak da su njene potrebe podmirene.
Sustinski nije nikakav strasan slucaj (tipa tuca, svadja...) ali mi deluje na otaljavanje zivota i nezainteresovanost, a i tako je jednako bezveze ziveti.
Komentari, iko?

(odgovor članu Lilla)
  Direktna veza do poruke: 374
31.5.2011 12:07:52   
AndreaK
da li ima ljubavi...strasti? Mora da postoji nesto sto vas pokrece, ako se sve svodi samo na otaljavnje onda nema smisla...

ako si razgovarala sa njim na tu temu a on je i dalje indiferentan, ako bi mu bilo svejedno da li je sa vama ili bez vas onda po meni to nema nikakvu perspektivu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here