|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
11.5.2011 16:53:44   
Diabla
Cici, ja bi mu ebala mater! Izvini, nemoj se ljutiti na mene, ali poludi kada cujel da je muskarac takav prema zeni! Hvala bogu, te imas normalne i dobre roditelje! NApusti kretena, ko zna sta ce mu sledeci put doci u glavu! Nema sta vise da polemisem, kratko i jasno, ostavi ga! I samo hrabro, ti to mozes i hoces! Ima milion muskaraca na planeti! Nije jedini niti bogom dat! Ljubim te, drzi se i izbori!

Something is rotten in the state of Denmark.

(odgovor članu cici78)
Direktna veza do poruke: 326
11.5.2011 16:56:22   
viking
Cici, ako već imaš podršku roditelja, nema razloga da čekaš da ti se nešto još gore desi pa tek onda da ideš. Beži glavom bez obzira, ako ne zbog sebe, onda zbog deteta. To su velike i neizbrisive traume, da dete gleda oca kako tuče majku.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 327
11.5.2011 16:57:49   
cici78
Hvala vam. Dusa me je zabolela zbog deteta. Sto je najgore u tom revoltu (dok smo se gurali)se polomila tacna u kojoj drzimo voce i malisa mi se posekao, malo nije strasno ali zar to mora da trpi dusa mala? Ma ocima sada ne mogu da ga gledam a on mi se ulizuje najstrasnije, vidi kako je zasrao...Njegova majka me danas zove, kaze "ako odete meni zivota nema". I kao zvace ga ona da mu zapreti. Ma to su gluposti, nismo mi mali.

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 328
11.5.2011 16:58:07   
Crvenkapa85
ako je uradio jednom,opet ce!!!!
sledeci put bice jos gore...prva prilika i pali odatle.....valjda nije uvek kuci....zovi tvoje,popakuj osnovno i sve sto mozes i paljba

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 329
11.5.2011 16:59:48   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: viking RR
To su velike i neizbrisive traume, da dete gleda oca kako tuče majku.

Jesu, grozne. Been there, done that. Cici, ponavljam ti jos jednom - odlazi.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 330
11.5.2011 16:59:58   
minavb
Cici, mislim da te ne voli. To je moje misljenje. Muskarac tako plane i maltretira zenu kad bas ne moze da je podnese, ili kad je neki psihopata. Nema tu zivota, bolje kreni iz pocetka. Ja ti zelim sve najnajnajbolje!

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu cici78)
Direktna veza do poruke: 331
11.5.2011 17:05:40   
cici78
I ja mislim da tu nema neke ljubavi, da se pokajao u vezi svega kad je video kolike obaveze donosi brak i porodica. To i moji kazu. Razmisljam da odem kod mojih na 15 dana, da ohladimo glave i razmislimo o svemu. Vec sam ovde pisala da je meni izuzetno tesko da se razvedem jer sam kroz to vec jednom prosla i da cu u ocima svih sada ja biti kriva, tipa "tebi ni jedan ne valja". Ali ja od svog bivseg muza ni jednu jedinu uvredu nikada nisam dobila, razveli smo se iz sasvim drugih razloga (to sad nije tema).

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 332
11.5.2011 17:08:42   
minavb
A sta te briga sta ce drugi misliti i reci? Bolje dobar razvod nego los brak. Misli na sebe i svoje dete, tu nema buducnosti.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu cici78)
Direktna veza do poruke: 333
11.5.2011 17:15:05   
Crvenkapa85
pa moja mama se dva puta razvodila od dva idiota,prvo nas je moj otac ostavio ,ja nisam imala ni godinu dana.....sad kad je dobio unucice sad mu kao stalo...ma ajde molim te.....ostavio nas bez struje i vode.....sa polomljenim prozorima,iz drugog je braka izasla sa batinama,koje sam ja gledala i slusala!!!!jel to zelis svom detetu????gledasla kako njegova deca iz prvog braka jedu,pa mi jeli ostatke,jel to hoces????idi glavom bez obzira...kakvo hladjenje glave,njegova se davno ohladila!!!sad se ja ziva uzbudih,jos cu se poroditiuser posted image ......
i eto ti sad moje majke uziva u ljubavi koju u zivotu nije imala,srecna ona sretan on....i niko govorio nije gle ova ni jedan joj ne valja.....ti ljudi pametnija posla nemaju....nego da lupetaju...pa ne vide oni to tvojim ocima.....ne trpe oni prljave ruke na tvom telu,ne gleda njihovo dete nasilje u porodici....MOLIM TE IDI ODATLE....i ne vracaj se zarad svog najlepseg.......izvuci iz braka samo dete normalno da ostane bez trauma....pa oni tako mali svasta upijaju kao sundjeri,nisi ni svesna,kakvo crno hladjenje glave ,ne vracaj se....naici ce neko bolji,pametniji....osecajniji,i vredniji tebe!!!!zelim ti svu srecu

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 334
11.5.2011 17:16:16   
cici78
Znam sta bih trebala i naravno uradicu sve da moje dete odrasta normalno i bez stresova ali nije ni malo lako. Boze, pa samo sto smo krenuli u zivot, imamo sve....a nemamo nista. Njegov brat je isti takav. Njegova zena je par puta htela da ga napusti i trpela je torturu par godina, a onda odjednom sve super, kao smirio se, vole se.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 335
11.5.2011 17:19:52   
cici78
Joooj Crvenkapice izvini, ne nerviraj se zbog mene. Ma u pravu si!!! Ne mora da znaci da vise nikada necu biti srecna. Istina, malo se bojim. Kako cu sama sa ovim detetom. Nit gde radim, nemam nekih prihoda. uhh, tesko meni, kako nisam videla kakav je idiot malo ranije!!!

Direktna veza do poruke: 336
11.5.2011 17:20:58   
Crvenkapa85
cici niko nije rekao da treba da ides da lovis novog muza...povuci se i ne javljaj se da vidis kako ce sve ici...i nikad nemoj porediti ostale jer niko nije isti i niko nije savrsen...skloni se i misli na pasu,odmori

(odgovor članu cici78)
Direktna veza do poruke: 337
11.5.2011 17:28:53   
cici78
Mnogo mi je tesko, gledacu da se smirim malo. Hvala od srca na svim savetima. Ljubim vas

Direktna veza do poruke: 338
11.5.2011 17:35:25   
Verus
Cici bas mi je zaouser posted image  jadan mali beban da sve gleda...bas mi je tesko zbog dece koja to prolaze i jadnih majki.  On nije dobar covek, od SVOJIH frustracija je napravio problem u braku i iskaljuje se na tebi-sta ako se iskali na dete jednog dana? Zao mi je da kazem ali takve stvari obicno ne idu na bolje...

(odgovor članu cici78)
Direktna veza do poruke: 339
11.5.2011 17:43:01   
Verus
cici-sad citam,a  sta da je veliki komad stakla pao na dete, zaboo se u oko ili u glavu?  On moze da nastrada iz takvih svadjauser posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 340
11.5.2011 17:43:10   
indy_25
Cici razvod nije lak al kad je takva situaciji bjezi glavom bezobzira. Kako mu nije zao dijete da se ponasa tako prema tebi i da dijete dozivljava traume. Ja i moj muz kad se posvadjamo tj raspravljamo nikad ne radimo to pred djecom nego kad djeca zaspu. A nemoj da padas na njegovo ulizivanje i suze ni na svekrvu. Meni je isto tako pocinjalo dok nije doslo do pravog batinjanja. Svaki put kad bi me prebio plako bi ko .ickica i svaki put bi mu oprostila. I ne nisam se rastavila zbog sebe nego zbog svog djeteta.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 341
11.5.2011 17:45:35   
indy_25

IZVORNA PORUKA: Verus RR

cici-sad citam,a  sta da je veliki komad stakla pao na dete, zaboo se u oko ili u glavu?  On moze da nastrada iz takvih svadjauser posted image

E pa o tome i pricam nisi vise u pitanju ti nego dijete i da djete pati zbog koga user posted image zbog isfrustriranog tate pa onda bolje i da ga nema nikako. Ako volis svoje dijete vise od njega razvedi se bice ti puno ljepse i lakse.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 342
11.5.2011 17:52:55   
indy_25

IZVORNA PORUKA: cici78

I ja mislim da tu nema neke ljubavi, da se pokajao u vezi svega kad je video kolike obaveze donosi brak i porodica. To i moji kazu. Razmisljam da odem kod mojih na 15 dana, da ohladimo glave i razmislimo o svemu. Vec sam ovde pisala da je meni izuzetno tesko da se razvedem jer sam kroz to vec jednom prosla i da cu u ocima svih sada ja biti kriva, tipa "tebi ni jedan ne valja". Ali ja od svog bivseg muza ni jednu jedinu uvredu nikada nisam dobila, razveli smo se iz sasvim drugih razloga (to sad nije tema).

Ma sta te briga sta ce drugi da kazu. Ja bi se i sada rastavila da mi nije dobro pa opet se udala pa opet rastavila. Cak bi se sada rastavila lakse radi nekih stvari koje nisu kao tuca vrlo lako jer ne zelim da patim u zivotu. Nije me mama rodila da dajem zivot ludjacima.. Nemoj da te to brine. Ako hoces daj mu sansu ali cissto sumnjam da ce dugo potrajati da vam bude lijepo. Moze on biti i 6 mjeseci ko melem a opet ce ispoljiti njegov karakter ako je takav.

(odgovor članu cici78)
Direktna veza do poruke: 343
11.5.2011 18:22:21   
Maccana
Cici i od mene imas podrsku da zavrsis taj brak dok se nije pretvorio u  jos vecu agoniju....Sve sto su one rekle podrzavam...a pogotovo to da je istina da te nepostuje i da mu emocije bas nisu kako treba prema tebi.user posted image A to ce se tesko(citaj-nikako)promeniti.Stavi na vagu sve dobro i lose kod njega i odluci!I jos nesto-i meni je ovo dr. brak i sad mi je ok ali veruj-da ne valja nebi ni ovaj put trpela.Zivot je samo jedan i zivi ga tako da izbegnes sve traume i nesrece koje mozes i ako ti budes sretna i tvoje dete ce biti.Hrabre sreca prati-tako sam ja rekla kada sam prvi put otisla na stan sa par stvari i malo para u dzepu...Sad zivim kako sam zelela da zivim.user posted image Jos nesto!Ne razmisljaj o drugima jer je u sustini mnogo nesretnih porodica i zena koje bi uradile isto sto i ti ali nemaju tu hrabrost i zive svoje male zivote nasladjujuci se tudjim zivotima i nesrecama,nazalost...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 344
11.5.2011 18:24:05   
Verus
cici: eto, nema boljeg saveta od zena koje su sve to vec prosle...sto se kaze iz prve ruke

Drago mi je indy i macana da ste sada puno srecnijeuser posted image

(odgovor članu Maccana)
Direktna veza do poruke: 345
   [Obrisana poruka]
11.5.2011 18:54:08   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 346
11.5.2011 18:56:48   
marince1
Draga ja ti mogu samo pruziti podrsku!
Potpuno se slazem sa Minom,bolje dobar razvod,nego los brak.
Posle razvoda mozes naci nekog ko ce da te voli i postuje i sa kim ces biti srecna!

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 347
11.5.2011 19:04:26   
LillyT
Draga Cici, jako je bitno što imaš podršku roditelja i što imaš gde da odeš, mnoge žene koje sam upoznala to nisu imale, pa su se opet snašle. Iskoristi to, odvedi dete i mani sve ostale.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 348
   [Obrisana poruka]
11.5.2011 19:07:00   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 349
11.5.2011 19:07:49   
viking
Po meni je ovo najveća greška. Nemaš šta da razmišljaš!

IZVORNA PORUKA: cici78

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu cici78)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here