|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
2.3.2011 13:33:08   
Lu
Magnolija svaka čast na hrabrosti, to je najbolje što si mogla da napravišuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 301
2.3.2011 13:39:51   
Brana
Magnolija bravo apsolutno si ispravno postupila samo napred i zelim ti sve najbolje!user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 302
2.3.2011 13:48:25   
magnolija
Hvala vam puno! Znam da nisam pogrešila, to mi jednostavno govori moje srce, ali veoma mi znači ohrabrenje!
Za početak ću da se posvetim svom detetu maximalno, a zatim ću da se potrudim da se zaposlim, hvala bogu, završila sam i fax pa ću koliko-toliko lakše naći posao. Jedino mi je žao što moje dete neće imati oba roditelja kraj sebe, ali šta da se radi. Gledajući oko sebe, znam da to nije presudno za vaspitavanje. Ima svakakvih priča.
Potrudiću se da njegovog oca ne mrzim, jer ne želim svoju dušu više da opterećujem negativnostima. A na njemu je da li će ostvariti nekakav odnos sa svojim detetom. Ja se tu neću mešati. Ipak, dete je malo, za mesec dana će ga sasvim zaboraviti, a ja neću dozvoliti da on dođe i odnese ga sa godinu i po dana na vikend u Beograd. Mislim da bi moj sin imao traume zbog odvajanja od mene. Ako bude želeo, može da dođe na nekoliko sati i to je to. Uostalom, ako ga voli i želi da ga vidi, naći će način. Ali, bolje da sada o tome ne razmišljam. Vreme će pokazati...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 303
2.3.2011 14:41:26   
Olga75
Magnolija , moj muz je odrastao bez oca , njegovi su se razisli kad je bio par meseci i posle pet - sest godina svekrva se ponovo udala . Otac ga je posle razvoda samo jednom video .
Odnos svekrvinog muza prema matorom je takav da je uopste nisam primetila da nije njego sin
Hocu da kazem bolje bez oca nego sa sebicnim i bezobraznim
Svaka cast na hrabrosti user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu magnolija)
Direktna veza do poruke: 304
2.3.2011 14:53:43   
IVA 11
Magnolija, svaka cast sto si se kao majka odvazila na ovakav cin, sve zarad vase dobrobiti i bolje uducnosti. user posted image Nemoj da zalis sto dijete nece rasti uz oca, bolje bez oca, nego ovako kao sto si nam u postu ukratko objasnila. Hrabro naprijed sa svojim sinom, zajedno mozete sve! user posted image  

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 305
2.3.2011 22:07:27   
choopa choops
Magnolija user posted image

Samo naprijed. Neka vam sve bude potaman u zivotu user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 306
2.3.2011 22:15:17   
aleksandrova
magnolija zelim vam sve najbolje u zivotu user posted image

mozak mi je otiso na odmor

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 307
2.3.2011 22:16:51   
madre
svaka cast, zenouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 308
2.3.2011 22:17:00   
magnetic
Takodjeuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu aleksandrova)
Direktna veza do poruke: 309
2.3.2011 22:19:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: aleksandrova

magnolija zelim vam sve najbolje u zivotu user posted image

user posted image  Isto....

(odgovor članu aleksandrova)
  Direktna veza do poruke: 310
3.3.2011 9:08:00   
magnolija
Hvala vam svima mnogo!
Svaki dan se sve bolje osećam, a kao što neko reče - nemam za čim da žalim.
Šta reći kad nije hteo ni da radi. Kakav je to posao za porodičnog čoveka preko interneta? Pa da zaradi ne znam koliko, nema tu nikakve sigurnosti. A ja više nisam mogla da izdržim život hipika. Kad sam mu jednom rekla da bih volela malo sigurniji i mirniji život, kazao mi je da sam se izgleda loše udala. I bio je u pravu. Ali šta je tu je. Volim što imam dete. Ko zna da li bih za koju godinu uopšte mogla imati dece (zbog problema sa štitnom žlezdom).
A još dok je radio kad sam tražila nešto da pomogne, uvek se pretio da će dati otkaz, jer navodno, on ne može i da radi i da se posveti porodici.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 311
6.3.2011 18:01:12   
cici78
Magnolija, svaka cast! Osim sto cu da ti cestitam moram da se nadovezem jer imam skoro identicnu situaciju tvojoj: sina od godinu i po, muza koji vec 6 meseci ne zeli da nadje posao-jednog lenjivca koji u kuci ni kasiku nece da pomeri. Jedina razlika je sto zivimo u svom stanu sami. Svadje su postale svakodnevne, i sve su zesce, krenuo je i da nasrce na mene, cesto me gurne, savije ruku...Nocu kad legnem srce hoce iz grudi da mi izleti, takve aritmije i preskakanje srca osecam. Pomisljam na razvod, i on mi sam time preti. Sve mislim procice, vec imam jedan brak iza sebe pa razvod ostavljam kao zadnju soluciju...ko ce mi verovati, nece me oprati ni Dunav, ni Sava. A zao mi je deteta i ovako da zivi, slusa nas, gleda. Pri tom sam nezaposlena.

Direktna veza do poruke: 312
   [Obrisana poruka]
6.3.2011 18:19:10   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu cici78)
  Direktna veza do poruke: 313
6.3.2011 18:39:56   
cici78
Ja imam stan koji izdajem, nije mnogo ali 200 eu imam svakog prvog. A njemu salje majka koja zivi u inostranstvu, zato se on i tako opustio. Nerad ubija coveka, on ne zna sta ce sa sobom po ceo dan i samo nalazi razlog za svadju. I od recenice "danas je suncan dan" on bi napravio svadju da prsti!

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 314
   [Obrisana poruka]
6.3.2011 18:58:50   
Brisani korisnik

(odgovor članu cici78)
  Direktna veza do poruke: 315
6.3.2011 19:48:50   
eni26
Ja imam drugaricu 85.god ,ima dete od 6 godina , propali brak iza sebe i jos jedan propali na vidiku. Prvi muz je maltretirao i tukao ,ona je to trpela 4 i po godine . Na kraju se razvela , dete pripalo muzu a ne njoj . user posted image Posle je izlazila , provodila se , imala momka za kojeg je trebalo da se uda,jer se kao zaljubila al' puce tikva... Ne prodje malo , opet ona odluci da se uda za treceg ,i ostvari joj se to. Skoro saznam da je trudna ,tek pocetak ,al' ona ga ostavila , kaze nervira je i laze je . user posted image Ja mislim da ona nije normalna, i nikad mi nece biti jasno kako se tako lako odluci udati , pa razvesti , otici , ostaviti dete muzu ,pa ponovo udati, nema grama mozga ni osecanja , ja mislim. sad je to dete ocistila user posted image Ovo sam samo napisala ukratko , jer ima zena kojima razvod nije bauk ,ocas posla to odluce uraditi.

Direktna veza do poruke: 316
6.3.2011 23:47:29   
cici78
Gagi, ne pitaj, svi bi se verovatno svadjali kad bi po ceo dan bili zajedno...ali kad mu to kazem, on mi kaze da sam ja kriva, da puno pitam, samo nesto pridikujem itd. Nije tako, ali on sve pogresno shvata, ne sme covek nista da ga pita, on odmah stvara scenario i krece njegova teska prica. Posle se ujedem za jezik, kajem se sto sam progovorila, ali opet kad razmislim, kako covek samo da cuti kao mulac, i sta ja znam od kakve naivne recenice on moze da napravi veliku komplikaciju.
Eni26, nisam ja takva. Ne znam jos koliko sam u stanju da istrpim da ne dodje do razvoda, jer to je upravo cega se plasim-da cu dobiti takvu etiketu kao tvoja drugarica.

Direktna veza do poruke: 317
   [Obrisana poruka]
6.3.2011 23:59:11   
Brisani korisnik

(odgovor članu cici78)
  Direktna veza do poruke: 318
7.3.2011 1:01:12   
cici78
Hvala ti od srca user posted image . Naravno da cu razmisliti, ni ja ne zelim da do toga dodje, ali sumnjam da cemo zajedno ostariti. Toliko tolerancije je potrebno a njegov fitilj je prekratak.

Direktna veza do poruke: 319
7.3.2011 1:15:17   
liliana
Kak se ja rastužim kad pročitam ovako nešto!!! user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu cici78)
Direktna veza do poruke: 320
7.3.2011 11:30:23   
magnolija
Cici, ne znam šta da ti kažem. Razumem te sasvim. A te aritmije i preskakanja su prilično neprijatne. Neću ništa da te savetujem jer nisam merodavna. Znam kako je kad se s nekim ne može pričati jer je taj neko uvek u pravu.
Razlaz sam u mojoj priči videla kao jedino rešenje. Sad se petljam oko papirologije i sporazumnog razvoda i jedva čekam da se i to završi. Da se udajem, sumnjam da ću ikad ponovo, mada nikad ne reci nikad. Šta znam, ti muško-ženski odnosi me prevazilaze, za mene je to velika enigma i možda je bolje da budem sama sa svojim detetom u miru, nego da nanovo sejem patnju.
Eto, malo razmišljam na glas...
Cici, drži se i pokušaj biti razumna koliko možeš. Osluškuj svoje telo i svoje srce i budi sa sobom u saglasju.

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 321
11.5.2011 16:47:56   
cici78
Kod nas opet problem...ovoga puta veci nego prethodni. Opet iz gluposti krenula svadja...trebali smo da krenemo kod njegovih, ja spremila dete, sebe, kazem mu da uskoro mozemo da krenemo. On obuo patike i sa detetom stoji kod vrata, kaze "Ajde". Vratila sam se samo da pogasim televizore i uzmem kesu sa djubretom da bacim kad je on poludeo, poceo da se dere, kaze "necu da idem". Kako kratak fitilj!!!! Ipak ga ubedjujem da krenemo, on kipi, kaze "idem sam". Preduhitrim ga, odem do kola i zovem ga da sidje da idemo svi kao ljudi, on kaze "ma nema sanse a i zakljucao sam ti vrata". Vratim se u stan, lupam, zvonim, nece da otvori. Ja ne verujem sta mi se desava. Kontam kako se sramotim pred komsijama, kako se sve cuje. Zvonim kao luda, govorim da me pusti unutra. Posle par minuta otkljucava, krece svadja. Osamario me je, poprilicno jako. Dete sve gleda, pocinje da place. Ispsovala sam ga a onda dobijam jos jedan samar, guranje, savijanje ruke. Nikad mi se ovo u zivotu nije desilo, niko nikada prema meni ovakav nije bio. Citam svoje postove od ranije, prisecam se da je bilo svadja, onda gurkanja, modrica po rukama od savijanja, ali samaranja ne, do pre dva dana. Znaci, ide na gore. Ovoga puta sam obavestila i svoje i njegove roditelje. Moji su bili spremni da dodju i haos mu naprave. Mojima nisam rekla za samare, tacno bi infarkt dobili. Vidim da nam buducnosti nema, jer pitanje je dana kad ce se ovo ponoviti, a tada kupim sebe i dete i odlazim zauvek. OCAJNA SAM. Pocela sam da ga mrzim, kako i ne bih. Izvinjavam se na duzem postu, ali ovo mi dodje kao neki dnevnik, cesto se prisetim sta me je sve snalazilo.

Direktna veza do poruke: 322
11.5.2011 16:50:23   
*Alexx*
Cici - IDI. Bezi sa detetom. Danas si to ti, sutra je to vase dete. Nemoj to dozvoliti. Nemoj dozvoliti da tvoje dete ima takvo detinjstvo user posted image Srecno!

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu cici78)
Direktna veza do poruke: 323
11.5.2011 16:51:48   
Crvenkapa85
joj cici kakv necovek,bezobrazluk,i najvise mrzim kad se sve odvija pred detetom...pakuj se i samo nestani makar kod tvojih,ne treba to vise ni da trpis vise kad vidis i sama kojim putem ide....zbog deteta trpeti ne vredi....jos ce mu gore biti....ja sam dete razvedenih roditelja i znam kako bi bilo tvom detetu.....

(odgovor članu cici78)
Direktna veza do poruke: 324
11.5.2011 16:52:12   
minavb
Uh jbt, mogu da zamislim kako ti je. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu cici78)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here