|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
29.5.2011 13:43:32   
bebać
Indy ja bih ti mogla dati koji savjet što se tiče tvog slučaja jer moj m svremena na vrijeme zna da zaglavi u kafani i da popije,samo što kod mene nije slučaj u kući,nego on to sastavi sa tim ljudima gdje je radio u kafani,pa je meni lakše jer to sve ne gledam i manje se opterećujem,a i vremenom sam se navikla na neke stvari jer u biti neki velikih posledica od toga nema.

Kako mislim,a mislim da je tvog m pokrenulo na takvo ponašanje(u alkoholnom stanju ga je pokrenulo,a da je trezan vjerovatno ne bi) to što je sara dopuzala do njega(a htio je 'da je ne vidi' to veče jer je htio pijanku sa jaranima).Mislim da ne treba preozbiljno da to uzimaš srcu,da razgovaraš i rekneš mu a za drugi put toga neće biti jer ti to nećeš trpitiuser posted image

Ili nek se tornja negdje u grad pa nek piju,ti to nećeš gledati i kad dodje kući vidjećeš kako će se onda ponašatiuser posted image

Rano je za odluke 'razvoda' pogotovo što se to prvi put desilo i čekaj polako možda se možete dogovoriti.

Moj m kad dodje pijan kući ja se pravim da spavam(a u zadnje vrijeme kako radim i poginem od umora,zaista spavam i ne čujem kad dodje) neću da ustanem i da pričam bilo šta sa popitim čovjekom,a on jede sam i legne.

Imala sam par prilika kad sam ga napadala i svadjala se sa nim dok je popit a on bi se onda natezao i raspravljao sa mnom do jutra(smara,a ništa ne riješimo) pa sam vidjela da nema efekta i okrenula taktiku.

A da napomenem da sam se uvijek razvodila zato što je on ostao duže u kafani.Neću brate da se razvodim,ne pada mi napamet,on nije alkoholičar,mi živimo skoro 5 godina od njegovog posla,ništa nam ne fali i nije uopšte liš čovjek pa i kad popije,samo ga pustim da ode spavat(a ujutro me čuje)
user posted image user posted image

Sad ti kažem vidi sa njim,nadji mu žicu,ja mislim da je on tebi dobar čovjek,nemoj da se odmah razvodiš....rano ej za takve odluke a i brate svi mi imamo svoj neki luft...samo mu ukaži da nije uredu njegovo to sinoćnje ponašanje i gledaj da riješite touser posted image

Neke bi dale sve da žive ko ti,pazi šta ti kažemuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 251
29.5.2011 13:47:55   
indy_25
Ne znam palo mi je na pamet juce njegov drg Ivan kad me vidio s vrata kaze Dzeno jel ti ovo neka druga zena . Kaze kako si smrsala i kako lijepo izgledas. Pa malo malo stane me gledati pa opet ponovi. I tako dok im mjenjam pive on meni uvijek nesto dobaci sta si radila koje vjezbe itd. Onda me mm k sebi privuce i ono poljubi me. A to je sve prijateljski oni su gradski momci i nikakve namjere nemaju bas me postuku i ja njih tako nekad se i zezamo. A mi nije mm nista rekao u vezi toga i ne pokazuje neku pretjeranu ljubomoru ponekad nesto malo al mou da primjetim da je ljubomoran. Al ne vjerujem ni da je to bio razlog za takvo ponasanje. Mikice inace i jeste on taj koji nosi pantalone jer sam ga ja tako izgradila ja sam zena a on je muz i pred drugovima ga nikad nisam obrukala spremim im jela nasmijana uvijek nisam namrgodjena tako da to gazda on ima kod drugova. Nemam pojma pricacemo kad se probudi pa vam javim.

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 252
29.5.2011 13:53:28   
bebać
Indy mikica je upravu,možda mu je u u duši smetalo i to što je ovaj prokomentarisao tvoj dobar izgled,pa mu je okidač bio što je sara dopuzala a on ispoljio svoj bijes....ja ne znam možda griješim,al moj muž nije tip koji će mi vazda udjeljivati komplimente,ali kad neko drugi primjeti kako namontirana hodam kroz grad pa mu prenese,a on sav pocrveni i prepričava mi,a ovamo ga koškauser posted image

i znam po prvoj svadji 'pa ja,bitno je da si se ti namontirala'user posted image user posted image a meni to tako slatko bude,a u pijanom stanju to obično ispolje na drugi način

još jednom ti kažem polako,de razgovarajuser posted image

i dala bih ti savjet,mani se toga da ih služiš po kući i mijenjaš im flaše,radije ako do toga dodje ispari se van u šetnjuuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 253
29.5.2011 13:54:42   
mikica sa
Iskreno, kako bi se ti osjecala da neka tvoja drugarica tako oko njega sa pitanjima, pa ga zagleda i daje mu komplimente? Ja licno bih je razbila user posted image jer ne diram tudje,, ne diraj u moje!
Mozda je taj tip ok drug i sve, ali nije mu svejedno jer si mu zena i voli te. Razgovaraj o svemu, molim te. I, mozda je bas i zbog takvih scena rjesenje ovo sto kaze bebac ali ja ipak mislim da je najbolje rjesenje da se on okani alkohola, za dobro svih vas!
user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 254
29.5.2011 13:57:35   
Lu
Indy ja bi se uplašila kao i ti takvog ponašanja, to nije bezazlena stvar, podržavam tvoju odluku da ode psihologu ali i ti sa njim, ti si pametna žena i nećeš dozvoliti sebi ponovo istu grešku, sretnouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

Direktna veza do poruke: 255
29.5.2011 14:00:47   
indy_25
Mikice ja se ne bi osjecala lose da moja drugarica tako njemu pa ja volim da i njemu daju komlimente i da imam dobrog i zgodnog muza. Ti momci su ozenjeni i kad su ima zene tu daju se komplimenti nekako su svjetski a u ovom mom cuci nesto malo seljackog. On meni ne pokazuje da je ljubomoran bar prije u zadnje vrijeme nesto i prokomentarise. O ovome od sinoc nije nista prokomentarisao kao ljubomoru. Htjela sam ja bebac da izadjem s drugaricom da uspavamo saru jer ona spava citavu noc i da idem s drugaricom u Amsterdam ali mi nije dao kao nemoj napicu se. Ok. Inace ne dovodi ni on drugove kuci bez njihovih zena da piju al eto sinoc su htjeli da gledaju tu nekakvu ligu.

Direktna veza do poruke: 256
29.5.2011 14:01:37   
Anoniman
Ja se ne slažem da čovek urla na ženu i tuče je iz dosade.
I mom mužu je dosadno, nikad to nije rekao, ali nisam slepa, pa me ne tuče, niti viče na mene.
Dosada nije opravdanje za njegovo ponašanje. Ona treba da padne na nos sa dvoje dece, a njemu je dosadno pa će malo da demolira stan i urla na nju i plaši je, preti batinama, jer se ona usudila da ga ZAMOLI da pridrži NJIHOVO ZAJEDNIČKO bolesno dete u pola 5 ujutru dok mu napravi čaj... razbijene flaše po dnevnom boravku neću ni spominjati!

Ne kažem da se treba razvesti na prvu loptu, daleko bilo. Ali razumem zašto Indy tako razmišlja, s obzirom na prethodno iskustvo, ja bih verovatno već sedela na avionu sa decom u njenoj koži.

Indy draga, ti najbolje znaš šta ti je činiti sa mužem. Znaš šta je ono što će ga trgnuti. Ako je to PRETNJA razvodom, ti pripreti, ali da li se zaista razvesti? Nije li bolje reći mu da ćeš tražiti razvod onog momenta kada bude popio još kap alkohola? Ako je alkohol problem, onda to rešavaj. Ako nasilja nema kada nema alkohola, onda ima da nema alkohola.

user posted image

Direktna veza do poruke: 257
29.5.2011 14:03:15   
indy_25

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Indy ja bi se uplašila kao i ti takvog ponašanja, to nije bezazlena stvar, podržavam tvoju odluku da ode psihologu ali i ti sa njim, ti si pametna žena i nećeš dozvoliti sebi ponovo istu grešku, sretnouser posted image

E pa toga se ja Lu i bojim izgledao je isto ko neki djavo isto ko da nije on oci su mu bile nenormalne. Necu da se bojim nikog u zivotu i da zivim u strahu jos da je primjetio moj strah nadrljala bih jos vise. i jos ako mu propustim ovo bice toga jos. Ili psihologu ili razvod pa nek se odluci sam ako mu je stalo ici ce psihologu dovoljno je zreo da ce razumjeti sta ce mu psiholog reci i ako voli Saru toliko koja mu je oci i vid promjenice se a ako ne onda je on jos jedan od onih psihopata koji se tek sada otkrio .

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 258
29.5.2011 14:03:57   
Lu
Slažem se sa Tashuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 259
29.5.2011 14:06:33   
Suncicabg
Indy user posted image
Ja ti ne mogu davati puno saveta jer nemam takva iskustva, ali i ja mislim da se o svemu treba razgovarati, pogotovu ako mu je to prvi put, reci mu da ne radi to vise NIKAD. S druge strane,  oni su uvek decaci, hteo je da sa drugarima gleda utakmicu i da se malo opusti uz alkohol...i da jednostavno imaju "prostora" za muske price...
Ne znam,razgovarj s njim, ti najbolje znas sta treba da radis

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 260
29.5.2011 14:06:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tash

Nee, nisam ja ni rekla da on nju gnjavi iz dosade , nego da on pije iz dosade, ne zna šta će, kao što je i kockao iz dosade, a to što kasnije alkohol učini da od njega postane prgav to je druga pesma.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 261
29.5.2011 14:07:19   
mikica sa

I mom mužu je dosadno, nikad to nije rekao, ali nisam slepa, pa me ne tuče, niti viče na mene.
Dosada nije opravdanje za njegovo ponašanje. Ona treba da padne na nos sa dvoje dece, a njemu je dosadno pa će malo da demolira stan i urla na nju i plaši je, preti batinama, jer se ona usudila da ga ZAMOLI da pridrži NJIHOVO ZAJEDNIČKO bolesno dete u pola 5 ujutru dok mu napravi čaj... razbijene flaše po dnevnom boravku neću ni spominjati!

Ne kažem da se treba razvesti na prvu loptu, daleko bilo. Ali razumem zašto Indy tako razmišlja, s obzirom na prethodno iskustvo, ja bih verovatno već sedela na avionu sa decom u njenoj koži.

Indy draga, ti najbolje znaš šta ti je činiti sa mužem. Znaš šta je ono što će ga trgnuti. Ako je to PRETNJA razvodom, ti pripreti, ali da li se zaista razvesti? Nije li bolje reći mu da ćeš tražiti razvod onog momenta kada bude popio još kap alkohola? Ako je alkohol problem, onda to rešavaj. Ako nasilja nema kada nema alkohola, onda ima da nema alkohola.
user posted image

Da, zato sam i rekla da je najbolje da se okani alkohola!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 262
29.5.2011 14:07:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Nee, nisam ja ni rekla da on nju gnjavi iz dosade , nego da on pije iz dosade, ne zna šta će, kao što je i kockao iz dosade, a to što kasnije alkohol učini da od njega postane prgav to je druga pesma.

To možda.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 263
29.5.2011 14:09:16   
Brana
Indy mila,jako mi je zao,sto opet neke stvari prezivljavas,a toliko si se napatila u zivotu...user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja te podrzavam u svemu sto odlucis jer ti svog muza najbolje poznajes,mi samo mozemo okvirno davati savete ali ti znas kako je tvom srcu,znas sta vas je spajalo,sta vam smeta,sta trenutno osecas,i da li ti vise mozes da prihvatis takav zivot...dosta si u zivotu pretrpela i iskreno takva zena kao ti zasluzuje biti istinski srecna u svakom smislu...
E sad posto su i decica tu,razmisli jos jednom,po tvojoj prici mogu zakljuciti da je on bio brizan otac,voli tvog sina,pomaze finansijski porodicu...to su opet jedne od velikih njegovih vrlina,uvek naravno ima mana ali neke mane su premostive i mogu da se koriguju a neke ne..ti vidi i izvagaj pre nego sto doneses konacnu odluku,ipak razvod je ozbiljan korak i veoma stresan i bolan postupak koji ce za 100 stepeni promeniti vasu zivotnu buducnost....
Razmisli i nemoj naglo donositi odluku,pusti da vreme pokaze svoje a ti do tada cuvaj sebe,svoje zivce jer trebas svojim andjelima....
ljubim te!user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Brana -- 29.5.2011 14:11:37 >

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 264
29.5.2011 14:09:17   
indy_25

user posted image

Popunicu 10 strana ovoe teme kako sam pocela. da znas Tasho da sam razmisljala da odem jutros sa djecom ali hajde reko ljudski cu da popricam sa njim jer znam da je normalnan kad je trijezan odnosno nije nikad ni bio ovakav. Znam da mu je tata bio takav i jos gori dok je bio mladji pa ga sveki ostavila i dosal u Nl on je kasnije molio nju da se pomire ona je rekla ni kap alkohola vise ili cu te otjerati on vise nikad nije popio ni kap alkohola i sve je u redu moj svekar je jedan divan covjek da ja ne mogu da zamislim daje on takav bio. Inace moj muz kad ode s drugovima vani ja zaspem s djecom on dodje oko 4 ili 5 i to je to niti se vidimo niti ista nekad se i vidimo i lijepo prica sa mnom samo se smije i lijepo je raspolozen a ovo sinoc je uzasno ja ne mogu to da prozivljavam a pogotovo radi djece. Sreca Denijal je spavao a Sarah jos ne zna samo nas je gledala zbunjeno nije plakala a sta da je imala 3 godine on bi i dalje nastavio da se dere i da ubija u pojam mene pred djetetom. Ma s ovim sinoc je .srao totalno.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 265
29.5.2011 14:12:19   
Anoniman

Dosada nije opravdanje za njegovo ponašanje. Ona treba da padne na nos sa dvoje dece, a njemu je dosadno pa će malo da demolira stan i urla na nju i plaši je, preti batinama, jer se ona usudila da ga ZAMOLI da pridrži NJIHOVO

Slazem se..I mislim da dosada uopste nije razlog njegovog ponasanja, vec losa hemijska reakcija alkohola sa nervnim sistemom.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 266
29.5.2011 14:17:15   
Anoniman
I još nešto - možda će zvučati glupo, ali : mene je jedan bivši urnisao od gnjavaže samo zato što sam bila savršena. Ne zezam se, to mi je posle sam rekao. Bio je prgav, tj to je iskuljalo iz njega (samo verbalno, naravno) zato što sam bila savršena a on je bio ljubomoran na to. Nije znao kako da se nosi s tim. Možda je i Indinom mužu to - ona je jednostavno savršena žena : dobro izgleda, dobra je s decom, dobra domaćica, sexy, dobra je s njegovim ortacima, veseljak je, ima svoj stav a opet žena koja poštuje svog muža. Mnogi tipovi žele savršenu ženu , a kad je dobiju jednostavno se u*eru od straha šta će s njom. A da ne govorim što mu ortaci balave na ženu, što bi svi da je imaju. Dakle - savršena žena - savršeno mnogo problema za običnog muškarca user posted image . U jednom momentu muškarac zatiče sebe kako ortaci više nisu samo njegovi ortaci, već im je ONA zanimljivija, ona je duhovitija, ona se tako cool ponaša, ona brutalno dobro izgleda, ona je luda, ona cuga sa njima, ona je pozitivna, ona je san, ona je ono što svi sanjaju da imaju. I eto ti problema za tipa koji nema dovoljno samopouzdanja.

< Poruku je uredio BubaMira -- 29.5.2011 14:19:49 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 267
29.5.2011 14:19:57   
bebać
Indy jednostavno ga pitaj šta ga je pokrenulo na takvo ponašanja(i objasni mu kako se ponašao,pa nek se zastidi samog sebe)

Ako je čovek fin kad popije,onda je fin...ne može sad odjednom biti djavo u alkoholisanom stanju,kad je znao popit i prije i uvijek bio dobar???

Pitaj čoveka,a za pakovanje i avione uvijek ima vremena(zlu netrebalo)user posted image

Ja kako vidim on je dobar i muž i otac i ti živiš extra sa njim,vidi jel se može šta poraditi na tome.

Uostalom slažem se sa Branom

bubauser posted image user posted image user posted image ima smislauser posted image

ko zna u kom grmu leži zec,ne mora sad odmah ispasti da je čovek nasledio genetiku, da je psihopata,da ga se treba bojati....ma dajte....ljudi koji vole da cugnu(NE ALKOHOLIČARI) su raja samo takva i dobre su osobeuser posted image

< Poruku je uredio bebać -- 29.5.2011 14:23:37 >

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 268
29.5.2011 14:27:00   
mikica sa
bravo Buba, ovo sam htjela reci ali sam bila nespretna user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 269
29.5.2011 14:27:59   
Anoniman
Ja mislim da je Indyn muž totalno ok čovek koji je samo imao loš dan podgrejan dvosmislenim komentarima ortaka + alkohol u malo većoj količini.

(odgovor članu bebać)
  Direktna veza do poruke: 270
29.5.2011 14:29:39   
indy_25
Ma sumnjam da je zbog toga valjda bi mi nesto rekao nego onako se divljacki ponasao nije mi nista spomenuo da mu je krivo. .Evo jos malo pa ga budim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 271
29.5.2011 14:30:53   
Klarita
Bubo i ja se slazem
Indyuser posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Ja mislim da je Indyn muž totalno ok čovek koji je samo imao loš dan podgrejan dvosmislenim komentarima ortaka + alkohol u malo većoj količini.

< Poruku je uredio Klarita -- 29.5.2011 14:31:09 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 272
29.5.2011 14:32:10   
IVA 11
Indika, samo pametno, drzim ti fige da sve prodje kako treba. I glavu gore, razgovorom se sve rjesava! user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 273
29.5.2011 14:33:49   
Anoniman
Uh, ljudi, kazemo mi stosta kad smo pijani...Ja sam se tipu obesila oko vrata i u fazonu Mi nismo andjeli rekla mu da mi napravi dete (inace mi je odvratan i psihicki i fizicki, nikad ga u zivotu podnosila nisam, bljaks)...I ja sam krenula sa njim kuci, ali moj kum nije dozvolio da me on vrati (znao covek da bi sutra ujutro promenila ime i prezime i odselila se u Tadzikistan)...
To je proslo bezbedno, ali moglo je i da ne prodje...
Recima i mislima se najslabije upravlja u alkoholisanom stanju.

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 274
29.5.2011 14:36:19   
Anoniman
Indi, čim je on tebe privukao i poljubio onda kada je drug rekao da super izgledaš - sve ti je jasno. Tim gestom je pokazao "da, ona je lepa i savršena, ali samo moja, moooojaaaa, a vi možete samo da balavite". Hteo je da pokaže da si ti njegovo "vlasništvo" .   

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here